Profilul cumparatorului / posesorului de LGN, Cine-si cumpara Logan si de ce?
![]() ![]() ![]() |
Profilul cumparatorului / posesorului de LGN, Cine-si cumpara Logan si de ce?
rue |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.724 Joined: 18 September 05 From: Internet ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2021, 1.0 TCE eco-G, Comfort
- RUE
|
|||
iovivali |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 16 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Asistet Manager 34 ani castig ...secret ...
![]() |
--------------------
Mini Cooper
S
2004
- B-89-EFY Mini Cooper S
|
|
mario prim |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 5 May 06 ![]() |
asistent comercial, studii superioare, casatorit, venituri medii, posesor Logan din feb 2005
|
--------------------
dacia
logan preference
- TM 19 MED
|
|
Alecs_TGA |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 778 Joined: 31 January 05 ![]() |
hai sa bag si eu pe aici: 21 de ani, student ASE, mai lucrez asa din cand in cand part time, masina din ianuarie 2005, laureate 1.6 , leasing, multumit de masina cand vrei sa te plimbi cu ea si atat ............ recunosc ca daca as fi avut banii in mana NU AS FI LUAT niciodata cotetul de logan........
asa ca astept sa nu se mai plateasca taxe vamale sau alte taxe care sa creasca cu mult pretul unei masini SH de afara sa o vand si sa imi aduc ceva SH de afara cat mai nou si diesel |
--------------------
Dacia LOGAN
Laureate
- XXX BUCURESTI
|
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
inginer mecanic, 27 ani, castig bine, am luat-o cash, m-a mai ajutat tata cu vreo 80 mil, cum am mai zis , regret ca nu am mai avut ceva bistari sa o iau cu servodirectie sau o garantie extinsa ceva, ca la cum se defecteaza casetele astea mecanice...
|
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
szMihai |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 15 August 05 ![]() |
31 ani , butonar (programator) , mai am inca prima masinutza (Dacia Nova GT) , cumparat Logan 1.5 dCi Ambition , ambele inca merg :-) , evident ca una mai bine ca cealalta :-).
|
--------------------
Dacia Logan
1.5dCi Ambitziosu'
2006
- -
|
|
Mario_b |
![]()
|
![]() Membru Simplu Group: Members Posts: 625 Joined: 9 December 04 From: Craiova+Sibiu ![]() |
22 anisori, necasatorit, student Automatica in anul 3+inca o facultate (offff), am lucrat pe un salariu de mizerie, Logan luat cadou la admiterea in facultati de parinti, nu-s sarac, nici bogat(tipic pentru Loganisti).
Mentionez ca e o placere sa stau pe acest forum cu atati oameni realizati, maturi, cu care poti sa porti o discutie civilizata decat pe alte forumuri ![]() |
--------------------
'05 Dacia
Logan 1,6
Ambition
- MBM War is peace. Freedom is Slavery. Ignorance is Strength.
--->Logan Tuning Club Craiova<--- |
|
claudius_m |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 31 May 06 ![]() |
28 de ani, inginer protectia mediului si sanatate si securitate in munca, casatorit, fara copii, prima masina, un salar bunicel, pentru nevoile mele (cam 1300 E). Daca chiar conteaza,..... fara fumat in masina, condus regulamentar si sigur, mai putin cu muzica (bubuie difuzoarele), fara manele, imi place la nebunie U2, dar depinde si de starea de spirit....
Nu este Mercedes, dar fac naveta cu ea si ma ajuta extraordinar de mult. By the way, LGN Pref, septembrie 2004. Cand o sa am salar de cel putin 2000 E, un Volvo sau Ford Focus. |
--------------------
Dacia
Logan
2004/Pref.
|
|
aur31ian |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 5 June 06 ![]() |
Salut!
posesor logan 1.5 dci ambition mai 2006, 28 ani , administratie publica, casatorit peste o luna si o saptamana ![]() |
--------------------
logan 1,5 dci
ambition
2006
- AB 010426
|
|
geonic |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 52 Joined: 3 March 05 ![]() |
35 ani, casatorit, un copil 2,6 ani, economist, din 24 mai 2006 posesor laureat 1,6.Am vindut vechea dacie drept pentru care voi fi mai activ de acum incolo la sectiunea LGN in detrimentul CLT.
Drumuri bune si benzina ieftina la toti ![]() |
--------------------
logan laureat 1,6
berlina
2006
- ag-71-ary logan laureat 1,6
|
|
mariuss222003 |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 11 June 06 ![]() |
25 ani ,asistent RMA,necasatorit,student la Institutul Bancar Roman , anul II, castig mediu , am un ciobanesc german si voi fi in cateva zile posesorul unu preferance rosu.ascult manele si muzica lautareasca.Am avut o Nova Gli pana acum cateva luni.
|
--------------------
Dacia
Logan
2006
- b-27-pms
|
|
Tankard |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 12 June 06 ![]() |
30 ani, necasatorit (situatie ce dureaza doar pana in iulie)
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Duster ph3
2024, 1.3 tce EDC, Journey
- AR - xx -xxx
|
|
webdevst |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 24 May 06 From: Iasi ![]() |
30 de ani, casatorit, fara copii deocamdata, client-side web developer, administrator firma, cistig peste salariul mediu lunar. Ca preferinte muzicale, la petreceri ma simt bine si cu manele iar acasa mai ascult si Beethoven cu mare placere. Pets: am o zgitie de motan negru care a ramas curind fara barbatie, galagiosul...
Am ales Dacia Logan pentru ca este masina noua la un pret pe care mi-l pot permite. Nu folosesc masina decit la deplasare, nu la impresionarea puicutelor sau si nici la plecari in tromba. Pentru mine este doar un lucru util. Este prima mea masina ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate+
- IS-75-XXX Violence is the last refuge of the incompetent. Isaac Asimov
|
|
B21zxj |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 22 June 04 From: Bucuresti ![]() |
ia sa scriu si eu aici:
21 de ani, necasatorit, fara ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Opel
Astra GTC
1.6 Twinport
|
|
cioloro |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 3 January 05 ![]() |
25 de ani, absovent automatica la upb, casatorit peste 10 zile
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia Logan
LaureatePlus
2006
- BXXXXXX
|
|
smcsa |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 21 June 06 From: Timisoara ![]() |
41 de ani, inginer, director intro firma mica, fara subalterni, casatorit, 1 copila. De ce Logan ? (in toamna, Ambition dci, 5 ani rate, avans 20%) Fac peste 1.000 km lunar in oras si mai ies in weekend + 1 concediu. Adica imi trebuia o masina care sa consume putin in oras si cu care sa mai fac si concediul (plus minime chestii de siguranta / confort). De fapt e masina de firma / familie sau familie / firma. Ar mai fi fost pe lista Symbol 80 dci, dar la diferenta de pret nu se merita pentru ce am nevoie.
De muzica nu scriu, ca se vede! |
--------------------
Logan
Laureate Plus
2007 Welcome To The Machine
|
|
Horizon |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 28 March 06 ![]() |
Student + agent de paza 20 ani cluj Logan Laureate 1.4
|
--------------------
dacia
Logan
Laureate 2006
|
|
taz[B!KER] |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 7 December 04 ![]() |
![]() ![]() Bine si Loganul ar fi un fel de Aro doar ca nu are 4x4 ![]() |
--------------------
renault
clio
2007 , 1.0
- B-139-TAZ
|
|
strainu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 10 April 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Mario_b @ 5 Jun 2006, 10:36) 22 anisori, necasatorit, student Automatica in anul 3+inca o facultate (offff), am lucrat pe un salariu de mizerie, Logan luat cadou la admiterea in facultati de parinti, nu-s sarac, nici bogat(tipic pentru Loganisti). Mentionez ca e o placere sa stau pe acest forum cu atati oameni realizati, maturi, cu care poti sa porti o discutie civilizata decat pe alte forumuri ![]() In primul rand tin sa reiau si eu mentiunea lui Mario_b ![]() Aproape la fel, numai ca eu mi-l iau de-abia acum (Laureate Plus 1.4). Am avut de ales intre asta, peugeot 107 si opel corsa, ambele la 9200 euro. Am ales loganul in primul rand pentru ca o sa fie prima masina din familie, implicit masina de familie ![]() Alte motive: 107 nu avea aer conditionat de banii aia si e miiiic ![]() Later edit: ascult si manele, dar in primul rand hip-hop. |
--------------------
Peugeot
107 1.0E
TWO
- AG - 0533... "Software is like sex - It's better when it's free" - Linus Torvalds
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Salutare
![]() ![]() This post has been edited by ady85btz: 21 Jul 2006, 13:45 |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
Alergic |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 8 July 06 ![]() |
Marti imi vine si mie masina. Logan 1.4 Preference Albastru Marin. Lucrez de 3 ani la o firma de debitare. Salariu un pic peste mediu, necasatorit si fara obligatii
![]() Astept sa vad cum merge, nu am prea condus. |
--------------------
Dacia
Logan
1.4 Prefrence
- TL.77.MAR
|
|
danutz1970 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 21 December 05 ![]() |
Bussines-Man, 36 ani, necasatorit.
Venituri, sa le definesc corect: modeste in comparatie cu rechinii.... Logan Ambience 1.4 MPI martie 2006. Masina achizitionata cu cash, plata integrala. Logan - calitati: - doar unul singur; o masina mai avansata estetic, la confort interior decat supernova, solenza.Cam atat consider eu. Logan - defecte: - politica comerciala: dezastru.Nu credeam teoria unora " ca francezii sunt asa pe dincolo, in concluzie sa te feresti de ei".Eu sunt franc, dupa experienta cu Dacia cred ca francezii sunt pur si simplu escroci. - automobilul propriu zis: calitate sa-i spun cu indulgenta medie, nu se poate face nici o comparatie cu orice automobil adevarat din aceeasi clasa chiar daca acestea din urma la grad minim sau maxim de echipare sunt cu 20-50% mai scumpe.Consider ca pretul de achizitie de 6230 Euro la data achizitiei au fost cu 800-1000 euro mai mare decat ar valora Loganul in mod real. Sa exemplific: Logan Ambience 1.4 MPI Romania, Euro 3, 6230 Euro. Logan Ambience sau Artica din Ungaria, pretul care s-a tot vehiculat pe forum, dar EURO 4.Plus cheltuieli de transport si multe altele. Am stat in dubiu daca sa achizitionez Logan unguresc sau nu, si din motivul sa nu pierd foarte mult timp la inmatricularea pe PJ si am ales unul care este facut pentru consumatorul din ROMANIA cu toate problemele discutate aici pe forum. Am luat teapa....Daca stiam chestia cu EURO 4....... Francezul anunta intr-o conferinta de presa: Da la 01.01.2006 odata cu obligativitatea ca toate autoturismele comercializate noi in ROMANIA sa fie conforme nu normele europene EURO 4, pretul la Logan va creste in medie cu 1000 EURO pe model. Sunt foarte curios cate Logan-uri vor mai vinde pe piata din ROMANIA la concurenta de pret cu marcile de clasa similara, excluzand bineinteles vanzarile facute(pot spune chiar si pe banii mei) Politiei de orice fel (a se vedea bumul vanzarilor din luna mai!!!!) sau altor institutii statale. |
--------------------
none
none
- none
|
|
Golanu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 16 July 06 ![]() |
am citit din scoarta in scoarta acest forum si...am cumparat un logan!!
casatorit ,studii superioare , lucrez la o companie de renume ,venituri peste medie dar mult mai mic fata de ''baiatul lu' domnu'X'' . |
--------------------
logan
laureate
2006
- is-06-ddd
|
|
roa |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 11 July 06 From: ploiesti ![]() |
account manager, 29 ani, necasatorita, venituri medii
vroiam neaparat masina si nu aveam destui bani sa imi iau masina la care visam, noua... masina second hand nu mi se parea o optiune asa ca m-am oprit la dacia logan diesel. pentru ca fac zilnic 100 si ceva de km si diesel-ul e cel mai potrivit. ca multi altii platesc rate la banca pentru ea si sper sa tina mai mult ca ratele! ![]() |
--------------------
dacia
logan
2006 1,5 dci
- ... ... ...
|
|
Corbu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 6 December 05 ![]() |
28 de ani, casatorit, fara copii(de care sa stiu). Domeniu IT, facultate, venituri peste medie.
Innainte am avut "Dacia lu` tata". Fara manele. |
--------------------
Dacia
Ambition
- B-oo-OOO
|
|
danielliviu |
![]()
|
![]() citesc mult si scriu putin... Group: Members Posts: 213 Joined: 2 August 06 From: Galati ![]() |
Inginer industrie alimentara, 25 ani, casatorit, fara copii, inca nu am permis, (pe 8 aug e exam), Din 29 iul - Logan Laureate Plus 1,4, artika . Lucrez in industria alimentara, ca Administrator de retea calculatoare, venituri multumitoare, masina luata cash.
Lasata din prima zi cu faruri aprinse vreo 48 ore. Murit bateria. Pana seara am rezolvat-o......... incepatori, ce sa-i facem......... Abia astept sa ma plimb........ |
--------------------
Dacia
Logan
2006, 1,4 MPI LAPL
- xxx
|
|
michaelthefirst |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 103 Joined: 2 August 06 ![]() |
28 Casatorit, fara copii, venituri medii+. Si eu si sotia avem studii superioare terminate.
Am facut de o zi comanda la un Ambition 1.6 si speram sa ne bucuram de masina! Am ales Logan pentru ca era cea mai buna oferta calitate-pret-dimensiuni. O observatie foarte pertinenta care am mai vazut-o: profilul posesorului/cumparatorului de Logan de pe acest topic este valabil adaugand conditia ca posesorul/cumparatorul sa aiba acces la internet. MAREA MAJORITATE a posesorilor nu au acces la internet! This post has been edited by michaelthefirst: 2 Aug 2006, 15:26 |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.6
2006 E important sa iti doresti imposibilul!
|
|
iepuriIa |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 2 August 06 ![]() |
46, casatorit, un copil 7 ani, venituri zic eu cam mici, cred ca sub medie
![]() Eu am vrut sa fie ieftina. Sotia e optimista, a vrut aer conditionat, servodirectie... bine ca nu a vrut ABS. Matizul nu are spatiu pentru bagaje, alte masini mi s-au parut scumpe. Cred ca n-ar fi trebuit sa-mi permit Logan ca nu stiu daca am posibilitatea. Vom vedea. Doamne, ajuta!!! ![]() This post has been edited by iepuriIa: 2 Aug 2006, 19:53 |
--------------------
Logan
Laureate 1.4
2006
|
|
ngttrr |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 8 March 06 From: Tg.Mures ![]() |
Haide sa scriu si eu..... Din 4.08.2006 sunt proaspatul posesor al unui Laureate 1.5 DCI. Pana acum, dupa 4 zile, sunt foarte multumit, masina i-si merita banii si raportul pret/calitate este destul de bun. In banii astia optiunile fiind destul de limitate la motorizarile diesel, un second-hand iesind din ecuatie daca calculam costurile de intretinere/asigurari etc. Loganul este o masina foarte buna. Am cumparat-o prin credit la BRD, cu avans si rate care se intind pe o perioada destul de mare. Acum despre mine, 26 ani studii superioare, inginer, lucrez intr-un concern multinational, venituri medii, mici daca ne raportam la functii similare din Bucuresti, ok daca privim din provincie. Am sa mai postez cu ce se mai intampla cu masina si pe aceasta cale multumesc celor care au postat pe acest forum, ajutandu-ma in luarea deciziei. Sa auzim numai de bine!
....in continuare nu sunt casatorit, nu am copii, NU ascult manele! In viata si in masina doar ROCK! |
--------------------
DACIA
Logan Laureate
2006 1.5 dci
- MS 07 JUX
|
|
tandrei |
![]()
|
![]() tandrei_99 Group: Members Posts: 8 Joined: 5 July 06 From: Bacau ![]() |
Inginer mecanic, 38 ani, casatorit, am un baietel de 8 ani.
Venit lunar peste de medie. Deocamdata sunt multumit de masina dar pe viitor ma gandesc la un upgrade....poate tot ceva din gama Dacia-Renault. Opinia mea este ca masina asta isi merita toti banii. This post has been edited by tandrei: 8 Aug 2006, 19:05 |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition
- BC-xx-BZA Toyota Avensis 1.8 VVT-i Luna
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Pe acest topic NU SE FAC COMENTARII.
Continutul posturilor trebuie sa fie strict conform cu titlul topicului. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 04:59 |