DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

15 Pages « < 7 8 9 10 11 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Profilul cumparatorului / posesorului de LGN, Cine-si cumpara Logan si de ce?

rue
post 18 May 2006, 23:23
Post #241

Membru autentic

Group: Members
From: Internet

oare e cineva de la dacia pus sa va numere de pe topic si sa adune concluzii?

--------------------
Dacia Logan 2021, 1.0 TCE eco-G, Comfort - RUE
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
iovivali
post 19 May 2006, 04:40
Post #242

Membru incepator

From: Bucuresti

Asistet Manager 34 ani castig ...secret ... biggrin.gif am avut ford,berlina,golf II,mitshubisi lancer,bmw 520,fiat croma si in final logan 1.6 ambition...

--------------------
Mini Cooper S 2004 - B-89-EFY
Mini Cooper S
+
mario prim
post 23 May 2006, 16:09
Post #243

Membru incepator

asistent comercial, studii superioare, casatorit, venituri medii, posesor Logan din feb 2005

--------------------
dacia logan preference - TM 19 MED
+
Alecs_TGA
post 25 May 2006, 17:03
Post #244

Membru autentic

hai sa bag si eu pe aici: 21 de ani, student ASE, mai lucrez asa din cand in cand part time, masina din ianuarie 2005, laureate 1.6 , leasing, multumit de masina cand vrei sa te plimbi cu ea si atat ............ recunosc ca daca as fi avut banii in mana NU AS FI LUAT niciodata cotetul de logan........
asa ca astept sa nu se mai plateasca taxe vamale sau alte taxe care sa creasca cu mult pretul unei masini SH de afara sa o vand si sa imi aduc ceva SH de afara cat mai nou si diesel

--------------------
Dacia LOGAN Laureate - XXX
BUCURESTI
+
prody
post 27 May 2006, 15:57
Post #245

membru iradiat

From: Cetatea Banilor

inginer mecanic, 27 ani, castig bine, am luat-o cash, m-a mai ajutat tata cu vreo 80 mil, cum am mai zis , regret ca nu am mai avut ceva bistari sa o iau cu servodirectie sau o garantie extinsa ceva, ca la cum se defecteaza casetele astea mecanice...

--------------------
Mazda 3 2011 TX
+
szMihai
post 2 Jun 2006, 09:03
Post #246

Membru incepator

31 ani , butonar (programator) , mai am inca prima masinutza (Dacia Nova GT) , cumparat Logan 1.5 dCi Ambition , ambele inca merg :-) , evident ca una mai bine ca cealalta :-).

--------------------
Dacia Logan 1.5dCi Ambitziosu' 2006 - -
+
Mario_b
post 5 Jun 2006, 09:36
Post #247

Membru Simplu

From: Craiova+Sibiu

22 anisori, necasatorit, student Automatica in anul 3+inca o facultate (offff), am lucrat pe un salariu de mizerie, Logan luat cadou la admiterea in facultati de parinti, nu-s sarac, nici bogat(tipic pentru Loganisti).

Mentionez ca e o placere sa stau pe acest forum cu atati oameni realizati, maturi, cu care poti sa porti o discutie civilizata decat pe alte forumuri excl.gif

--------------------
'05 Dacia Logan 1,6 Ambition - MBM
War is peace. Freedom is Slavery. Ignorance is Strength.
--->Logan Tuning Club Craiova<---
+
claudius_m
post 6 Jun 2006, 10:06
Post #248

Membru incepator

28 de ani, inginer protectia mediului si sanatate si securitate in munca, casatorit, fara copii, prima masina, un salar bunicel, pentru nevoile mele (cam 1300 E). Daca chiar conteaza,..... fara fumat in masina, condus regulamentar si sigur, mai putin cu muzica (bubuie difuzoarele), fara manele, imi place la nebunie U2, dar depinde si de starea de spirit....

Nu este Mercedes, dar fac naveta cu ea si ma ajuta extraordinar de mult. By the way, LGN Pref, septembrie 2004. Cand o sa am salar de cel putin 2000 E, un Volvo sau Ford Focus.

--------------------
Dacia Logan 2004/Pref.
+
aur31ian
post 9 Jun 2006, 09:26
Post #249

Membru incepator

Salut!
posesor logan 1.5 dci ambition mai 2006, 28 ani , administratie publica, casatorit peste o luna si o saptamana wub.gif muzica anilor 80 , fara manele - de nu ar mai exista!.....

--------------------
logan 1,5 dci ambition 2006 - AB 010426
+
geonic
post 9 Jun 2006, 10:08
Post #250

Membru incepator

35 ani, casatorit, un copil 2,6 ani, economist, din 24 mai 2006 posesor laureat 1,6.Am vindut vechea dacie drept pentru care voi fi mai activ de acum incolo la sectiunea LGN in detrimentul CLT.
Drumuri bune si benzina ieftina la toti wink.gif .

--------------------
logan laureat 1,6 berlina 2006 - ag-71-ary
logan laureat 1,6
+
mariuss222003
post 12 Jun 2006, 22:06
Post #251

Membru incepator

25 ani ,asistent RMA,necasatorit,student la Institutul Bancar Roman , anul II, castig mediu , am un ciobanesc german si voi fi in cateva zile posesorul unu preferance rosu.ascult manele si muzica lautareasca.Am avut o Nova Gli pana acum cateva luni.

--------------------
Dacia Logan 2006 - b-27-pms
+
Tankard
post 12 Jun 2006, 23:14
Post #252

Membru incepator

30 ani, necasatorit (situatie ce dureaza doar pana in iulie) smile.gif , consilier juridic cu cabinet propriu, venituri cca. 1400 E/luna, fire linistita, exagerat de comod, fost proprietar de Audi 80 diesel(bleah!), Ford Scorpio diesel si Mazda 323 F wub.gif dar care din pacate e cam veche deja (1995). Am vrut masina noua si care sa nu coste ff mult si m-am oprit asupra loganului dupa ce am testat cam tot ce era diesel pe piata pana in 12-13000 Euro (pretul maxim care cred ca il merita o masina, indiferent ca se numeste Logan sau Ferrari, in opinia mea). Luata in leasing pe 3 ani, in 15.06.2006 o primesc biggrin.gif

--------------------
Dacia Duster ph3 2024, 1.3 tce EDC, Journey - AR - xx -xxx
+
webdevst
post 17 Jun 2006, 06:09
Post #253

Membru incepator

From: Iasi

30 de ani, casatorit, fara copii deocamdata, client-side web developer, administrator firma, cistig peste salariul mediu lunar. Ca preferinte muzicale, la petreceri ma simt bine si cu manele iar acasa mai ascult si Beethoven cu mare placere. Pets: am o zgitie de motan negru care a ramas curind fara barbatie, galagiosul...

Am ales Dacia Logan pentru ca este masina noua la un pret pe care mi-l pot permite. Nu folosesc masina decit la deplasare, nu la impresionarea puicutelor sau si nici la plecari in tromba. Pentru mine este doar un lucru util.

Este prima mea masina cool.gif Si imi place foarte mult wub.gif

--------------------
Dacia Logan 2006 Laureate+ - IS-75-XXX
Violence is the last refuge of the incompetent. Isaac Asimov
+
B21zxj
post 19 Jun 2006, 20:24
Post #254

Membru incepator

ia sa scriu si eu aici:

21 de ani, necasatorit, fara post-336-1110552489.gif (copii) din cate stiu eu unsure.gif , grafician la o tipografie, salariu bunicel pt romania, logan ambition, albastru egee din 07 07 2006, deci "e pe vine", astept cu nerabdare pt ca am ramas pieton dupa ce mi-am vandut berlina 04.gif , sper sa nu am probleme.. drumuri bune la toti, aaa era sa uit gun3.gif NO MANELE, NO TELENOVELE

--------------------
Opel Astra GTC 1.6 Twinport
+
cioloro
post 21 Jun 2006, 11:42
Post #255

Membru incepator

25 de ani, absovent automatica la upb, casatorit peste 10 zile wub.gif programator, salariu ok, inca mai am fosta berlina din 98.. in care am bagat bani multi si nu o sa ii mai scot vreodata... mad.gif masina luata leasing pe 4 ani. si da, daca ar vrea si viitoarea mea soata as asculta numai parazitii... in rest anti manele si telenovele... biggrin.gif

--------------------
Dacia Logan LaureatePlus 2006 - BXXXXXX
+
smcsa
post 21 Jun 2006, 15:28
Post #256

Membru incepator

From: Timisoara

41 de ani, inginer, director intro firma mica, fara subalterni, casatorit, 1 copila. De ce Logan ? (in toamna, Ambition dci, 5 ani rate, avans 20%) Fac peste 1.000 km lunar in oras si mai ies in weekend + 1 concediu. Adica imi trebuia o masina care sa consume putin in oras si cu care sa mai fac si concediul (plus minime chestii de siguranta / confort). De fapt e masina de firma / familie sau familie / firma. Ar mai fi fost pe lista Symbol 80 dci, dar la diferenta de pret nu se merita pentru ce am nevoie.
De muzica nu scriu, ca se vede!

--------------------
Logan Laureate Plus 2007
Welcome To The Machine
+
Horizon
post 28 Jun 2006, 22:01
Post #257

Membru incepator

Student + agent de paza 20 ani cluj Logan Laureate 1.4

--------------------
dacia Logan Laureate 2006
+
taz[B!KER]
post 1 Jul 2006, 12:52
Post #258

Membru incepator

post-336-1110552489.gif 24 ani student I.M.S.T proprietar Logan 1.4 Preference Sh cu 12000 km asta dupa Dacia 1100,Dacia 1300,Aro 10,Aro 243 si Aro 244 smile.gif) si mie imi vine sa rad cand vad ce pasiune pentru Aro am avut.
Bine si Loganul ar fi un fel de Aro doar ca nu are 4x4 post-336-1110552489.gif

--------------------
renault clio 2007 , 1.0 - B-139-TAZ
+
strainu
post 1 Jul 2006, 21:00
Post #259

Membru incepator

QUOTE(Mario_b @ 5 Jun 2006, 10:36)
22 anisori, necasatorit, student Automatica in anul 3+inca o facultate (offff), am lucrat pe un salariu de mizerie, Logan luat cadou la admiterea in facultati de parinti, nu-s sarac, nici bogat(tipic pentru Loganisti).

Mentionez ca e o placere sa stau pe acest forum cu atati oameni realizati, maturi, cu care poti sa porti o discutie civilizata decat pe alte forumuri  excl.gif
*

In primul rand tin sa reiau si eu mentiunea lui Mario_b wink.gif
Aproape la fel, numai ca eu mi-l iau de-abia acum (Laureate Plus 1.4). Am avut de ales intre asta, peugeot 107 si opel corsa, ambele la 9200 euro.
Am ales loganul in primul rand pentru ca o sa fie prima masina din familie, implicit masina de familie smile.gif
Alte motive: 107 nu avea aer conditionat de banii aia si e miiiic sad.gif. Corsa a prea anemic. Loganul consuma de rupe, dar e singura cheltuiala de intretinere asupra careia ai vreun control (cati bani ai, atata benzina bagi...)

Later edit: ascult si manele, dar in primul rand hip-hop.

--------------------
Peugeot 107 1.0E TWO - AG - 0533...
"Software is like sex - It's better when it's free" - Linus Torvalds
+
ady85btz
post 21 Jul 2006, 13:43
Post #260

Membru onorific

Salutare tongue.gif !!! Azi mi-am ridicat si eu Loganelu(Dci Ambition Perla) cu care am facut primii 90 km tongue.gif(Alexandria-Bucuresti). Masina s.a comportat exemplar,n-am nici un comentariu negativ.E super OK.P.s:Am 21 de ani,student, a 2-a masina(prima a fost o 1310 din '82).Bafta

This post has been edited by ady85btz: 21 Jul 2006, 13:45

--------------------
Kia Cee'd ~the BEST~ 1.4T 16V
"The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi
Ex- Dacia 1310 Sport
+
Alergic
post 22 Jul 2006, 07:46
Post #261

Membru incepator

Marti imi vine si mie masina. Logan 1.4 Preference Albastru Marin. Lucrez de 3 ani la o firma de debitare. Salariu un pic peste mediu, necasatorit si fara obligatii smile.gif
Astept sa vad cum merge, nu am prea condus.

--------------------
Dacia Logan 1.4 Prefrence - TL.77.MAR
+
danutz1970
post 22 Jul 2006, 10:33
Post #262

Membru incepator

Bussines-Man, 36 ani, necasatorit.
Venituri, sa le definesc corect: modeste in comparatie cu rechinii....
Logan Ambience 1.4 MPI martie 2006.
Masina achizitionata cu cash, plata integrala.
Logan - calitati:
- doar unul singur; o masina mai avansata estetic, la confort interior decat supernova, solenza.Cam atat consider eu.
Logan - defecte:
- politica comerciala: dezastru.Nu credeam teoria unora " ca francezii sunt asa pe dincolo, in concluzie sa te feresti de ei".Eu sunt franc, dupa experienta cu Dacia cred ca francezii sunt pur si simplu escroci.
- automobilul propriu zis: calitate sa-i spun cu indulgenta medie, nu se poate face nici o comparatie cu orice automobil adevarat din aceeasi clasa chiar daca acestea din urma la grad minim sau maxim de echipare sunt cu 20-50% mai scumpe.Consider ca pretul de achizitie de 6230 Euro la data achizitiei au fost cu 800-1000 euro mai mare decat ar valora Loganul in mod real.
Sa exemplific:
Logan Ambience 1.4 MPI Romania, Euro 3, 6230 Euro.
Logan Ambience sau Artica din Ungaria, pretul care s-a tot vehiculat pe forum, dar EURO 4.Plus cheltuieli de transport si multe altele.
Am stat in dubiu daca sa achizitionez Logan unguresc sau nu, si din motivul sa nu pierd foarte mult timp la inmatricularea pe PJ si am ales unul care este facut pentru consumatorul din ROMANIA cu toate problemele discutate aici pe forum.
Am luat teapa....Daca stiam chestia cu EURO 4.......
Francezul anunta intr-o conferinta de presa:
Da la 01.01.2006 odata cu obligativitatea ca toate autoturismele comercializate noi in ROMANIA sa fie conforme nu normele europene EURO 4, pretul la Logan va creste in medie cu 1000 EURO pe model.
Sunt foarte curios cate Logan-uri vor mai vinde pe piata din ROMANIA la concurenta de pret cu marcile de clasa similara, excluzand bineinteles vanzarile facute(pot spune chiar si pe banii mei) Politiei de orice fel (a se vedea bumul vanzarilor din luna mai!!!!) sau altor institutii statale.

--------------------
none none - none
+
Golanu
post 23 Jul 2006, 08:50
Post #263

Membru incepator

am citit din scoarta in scoarta acest forum si...am cumparat un logan!!
casatorit ,studii superioare , lucrez la o companie de renume ,venituri peste medie dar mult mai mic fata de ''baiatul lu' domnu'X'' .

--------------------
logan laureate 2006 - is-06-ddd
+
roa
post 23 Jul 2006, 16:42
Post #264

Membru incepator

From: ploiesti

account manager, 29 ani, necasatorita, venituri medii
vroiam neaparat masina si nu aveam destui bani sa imi iau masina la care visam, noua... masina second hand nu mi se parea o optiune asa ca m-am oprit la dacia logan diesel. pentru ca fac zilnic 100 si ceva de km si diesel-ul e cel mai potrivit.
ca multi altii platesc rate la banca pentru ea si sper sa tina mai mult ca ratele! biggrin.gif

--------------------
dacia logan 2006 1,5 dci - ... ... ...
+
Corbu
post 31 Jul 2006, 14:16
Post #265

Membru incepator

28 de ani, casatorit, fara copii(de care sa stiu). Domeniu IT, facultate, venituri peste medie.
Innainte am avut "Dacia lu` tata".
Fara manele.

--------------------
Dacia Ambition - B-oo-OOO
+
danielliviu
post 2 Aug 2006, 13:35
Post #266

citesc mult si scriu putin...

From: Galati

Inginer industrie alimentara, 25 ani, casatorit, fara copii, inca nu am permis, (pe 8 aug e exam), Din 29 iul - Logan Laureate Plus 1,4, artika . Lucrez in industria alimentara, ca Administrator de retea calculatoare, venituri multumitoare, masina luata cash.
Lasata din prima zi cu faruri aprinse vreo 48 ore. Murit bateria. Pana seara am rezolvat-o.........
incepatori, ce sa-i facem.........
Abia astept sa ma plimb........

--------------------
Dacia Logan 2006, 1,4 MPI LAPL - xxx
+
michaelthefirst
post 2 Aug 2006, 15:11
Post #267

Membru

28 Casatorit, fara copii, venituri medii+. Si eu si sotia avem studii superioare terminate.
Am facut de o zi comanda la un Ambition 1.6 si speram sa ne bucuram de masina!
Am ales Logan pentru ca era cea mai buna oferta calitate-pret-dimensiuni.

O observatie foarte pertinenta care am mai vazut-o: profilul posesorului/cumparatorului de Logan de pe acest topic este valabil adaugand conditia ca posesorul/cumparatorul sa aiba acces la internet. MAREA MAJORITATE a posesorilor nu au acces la internet!

This post has been edited by michaelthefirst: 2 Aug 2006, 15:26

--------------------
Dacia Logan Ambition 1.6 2006
E important sa iti doresti imposibilul!
+
iepuriIa
post 2 Aug 2006, 19:46
Post #268

Membru incepator

46, casatorit, un copil 7 ani, venituri zic eu cam mici, cred ca sub medie sad.gif . Sunt inginer si lucrez ca programator. Nu stiu cat timp voi mai putea. Numai Dumnezeu stie daca si cum voi plati ratele. Daca situatia mea economica s-ar mentine, as putea. Dar cu varsta intram in declin si ... uneori imi imaginez scenariul "de groaza" in care mi se ia masina pentru ca nu mai am serviciu.
Eu am vrut sa fie ieftina. Sotia e optimista, a vrut aer conditionat, servodirectie... bine ca nu a vrut ABS.
Matizul nu are spatiu pentru bagaje, alte masini mi s-au parut scumpe.
Cred ca n-ar fi trebuit sa-mi permit Logan ca nu stiu daca am posibilitatea. Vom vedea.
Doamne, ajuta!!! popa.gif

This post has been edited by iepuriIa: 2 Aug 2006, 19:53

--------------------
Logan Laureate 1.4 2006
+
ngttrr
post 8 Aug 2006, 08:35
Post #269

Membru incepator

From: Tg.Mures

Haide sa scriu si eu..... Din 4.08.2006 sunt proaspatul posesor al unui Laureate 1.5 DCI. Pana acum, dupa 4 zile, sunt foarte multumit, masina i-si merita banii si raportul pret/calitate este destul de bun. In banii astia optiunile fiind destul de limitate la motorizarile diesel, un second-hand iesind din ecuatie daca calculam costurile de intretinere/asigurari etc. Loganul este o masina foarte buna. Am cumparat-o prin credit la BRD, cu avans si rate care se intind pe o perioada destul de mare. Acum despre mine, 26 ani studii superioare, inginer, lucrez intr-un concern multinational, venituri medii, mici daca ne raportam la functii similare din Bucuresti, ok daca privim din provincie. Am sa mai postez cu ce se mai intampla cu masina si pe aceasta cale multumesc celor care au postat pe acest forum, ajutandu-ma in luarea deciziei. Sa auzim numai de bine!

....in continuare nu sunt casatorit, nu am copii, NU ascult manele! In viata si in masina doar ROCK!

--------------------
DACIA Logan Laureate 2006 1.5 dci - MS 07 JUX
+
tandrei
post 8 Aug 2006, 18:27
Post #270

tandrei_99

From: Bacau

Inginer mecanic, 38 ani, casatorit, am un baietel de 8 ani.
Venit lunar peste de medie. Deocamdata sunt multumit de masina dar pe viitor ma gandesc la un upgrade....poate tot ceva din gama Dacia-Renault.
Opinia mea este ca masina asta isi merita toti banii.

This post has been edited by tandrei: 8 Aug 2006, 19:05

--------------------
Dacia Logan Ambition - BC-xx-BZA
Toyota Avensis 1.8 VVT-i Luna
+
DaciaClub - Reno Bot
post Reguli topic / Topic rules
Post #

Mesaj automat

Pe acest topic NU SE FAC COMENTARII.
Continutul posturilor trebuie sa fie strict conform cu titlul topicului.

--------------------
15 Pages « < 7 8 9 10 11 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 13th July 2025 - 04:59
Forum Renault