Profilul cumparatorului / posesorului de LGN, Cine-si cumpara Logan si de ce?
![]() ![]() ![]() |
Profilul cumparatorului / posesorului de LGN, Cine-si cumpara Logan si de ce?
GABILOSU |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 8 February 06 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
logan
laureat dci
- TM 68 TEA
|
|||
soprano2005 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 4 February 05 ![]() |
26ani, venituri peste medie, ascult orice muzica ,......am un logan 15 dci Laureate rosu si am facut deja 7500 km cu el (l-am cumparat pe 6 ianuarie 2006 in rate )....sun multumit...raportul calitate pret excelent......inainte am avut un Astra G dar era benzinar 1.6 16v si ma cam rupea la consum... .
|
--------------------
dacia
logan dci laureate
- B-78-BNP
|
|
6000rpm |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 46 Joined: 8 February 06 ![]() |
18 ani, necasatorit, inca studiez, logan 1.6 ambition 2005 - aprilie (urasc manelele)
|
--------------------
Dacia
Logan 1.5 DCI
2007, Ambition
|
|
-Scorpio- |
![]()
|
![]() membru jucator Group: Members Posts: 531 Joined: 8 September 05 From: SV ![]() |
la 18 ani te ocupi cu studiatul?
|
--------------------
Honda
Civic 140HP
2010
- SV-XX-XXX Nota: nu lasati cheia in portbagaj deoarece este necesara la deschidere. (instructiuni de utilizare Logan, pag 3.17)
|
|
Alinu' |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 8 February 06 From: Suceava ![]() |
26 ani, casatorit, 2 juniori, venit peste medie.
Ambition luat in leasing |
--------------------
Dacia
Logan 1.6 Ambition
2006
- SV 09 MYW "Viata e o perioada de timp care merita traita" - clasic cu muschi in viata
|
|
erica |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 123 Joined: 5 July 05 ![]() |
QUOTE(Sulim @ 26 Jan 2006, 16:27) Ce sa zic am 54 de ani inginer studii superioare se poate si...inginer studii medii? ![]() |
--------------------
Ex-Dacia Logan
Preferance
2005
|
|
fion98 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 231 Joined: 9 September 03 From: Bucuresti ![]() |
30 ani, inginer, venit mediu, ... multumit de logan
|
--------------------
Dacia
LOGAN
- IL-xx-DIO --
|
|
Think4Me |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 80 Joined: 5 January 06 From: Bucuresti ![]() |
26 ani,inginer, casatorit, venit peste medie(lucrez in domeniul IT), am un Logan 1,4 Laureate si sunt un fan al loganului
![]() This post has been edited by Think4Me: 23 Feb 2006, 13:05 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,4
- - Live to Win, Dare to Fail !
|
|
hari |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 18 August 05 From: Craiova ![]() |
34 de ani , studii superioare , Logan Diesel Laureate din 07.02.2006 achitata integral. Partial multumit de el. Consumul este excelent insa la viteza sta foarte prost, Inainte am avut un Opel Vectra B pe benzina ,de 2 litricu full option. Sper ca in timp sa-si dea drumul ca moare pe la 130-140 km/h.
Nu suport manelele pentru ca este muzica tiganilor si sunt rasist.In masina ascult muzica anilor 80 sau muzica din fosta Yugoslavia. |
--------------------
DACIA
LOGAN 1.5 DCI
- DJ 00 XGX
|
|
foianu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 10 June 05 ![]() |
Hai sa ma bag si eu.
27 anisori impliniti acu cateva zile (mai exact pe 22 februarie), deocamdata necasatorit, urmeaza pe la anu' sa fac pasul decisiv cica, masina achitata cash, lucrez intr-o tipografie - grafica computerizata, fara copii - probabil vor veni si strumfii dupa ....., venituri acceptabile. Masina venita pe 04.02.2006 - Laureate Plus 1,4 MPi. Muzica anilor 70-80. nici sa nu aud de manele Deocamdata multumit de ea. |
--------------------
renault
megane
2004
- BC ** ***
|
|
onne |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 17 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Sa zic si yo de mine: 19 ani, student, Lgn 1.4, preference, din decembrie '04, permis abea de 10 luni,(cadou de la mamaie si tataie), necasatorit (logic), dar cu blonda in dreapta, student (snspa) deocamdata, fara venituri stabile (de-asta stau cam prost cu benzina), ascult si manele pentru ca-mi place sa enervez lumea, a mai avut tata inainte 2 berline din 78 si 95 pe care am apucat sa le conduc si eu inainte sa le vanda, nu am planuri mari pt. viitor.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Preference 2004
- B - 83 - M D Y
|
|
Ionut-P |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 48 Joined: 24 February 06 From: Roman ![]() |
26 ani, inginer, căsătoirit, fără ștrumfi, venituri medii, Logan Laureate 1.4 din octombrie 2005 platit cash, muzica depinde de starea de spirit!
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4 MPI
- NT-09-???
|
|
QUASAR78 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 167 Joined: 27 December 05 ![]() |
Casatorit , ing domeniu auto , venit mediu - achitat integral
Preferance 1.4 benzina ---- multumit oarecum de ea .....pret -calitate ok Ramane de vazut mai tarziu cu merge , am 1500 km rulati exclusiv in oras pe ffff frig => consum cam mare ![]() |
--------------------
LOGAN
PREFERANCE
- IS 00 CDY
|
|
1,5dci |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 78 Joined: 14 February 06 ![]() |
La mine e mai greu de spus ... dar incerc : masina a cumparat-o integral mama soacra /50 ani / fara permis la sugestiile ginerelui . Fiul ei sustinea sus si tare sa cumpere un Volkswagen second hand ca e mai fiabil . eu ... logan ca e nou si are garantie . am avut castig de cauza si acum conduc un diesel ambiance.
profilul meu ? lucrez intr-un magazin electrocasnice / 30 ani /casatorit /facultate drept fara licenta deocamdata /un baietel de 2,5 ani frumos si destept -ca tasu' - sotia profesoara de liceu, deci venituri minime amandoi . tb sa mai mentionez ca al meu cumnat are deja o frumusete de masina de vreo 10 ani-mercedes full options- dar la insistentele mele a condus vreo 6 km si loganul . a fost impresionat ... oarecum , a remarcat ca se infige la drum mai usor decat mercedesul si , bineinteles , lipsa facilitatilor . |
--------------------
logan
1,5dci ambiance
- bc.....
|
|
Kunt |
![]()
|
![]() Membru lenes Group: Members Posts: 484 Joined: 9 December 05 ![]() |
Sa ma bag si eu.. 25 de ani, economist, necasatorit, fara copii, venituri mici spre medii. Masina e preferance 1.4 mpi de care sunt foarte multumit, chiar si de consum, cumparata 1/2 cash si restul credit in iunie 2005. Nu mi se pare puturoasa, trebuie doar sa stii sa-i folosesti caii putere. Singura dezamagire ar fi vopseaua, care am vazut ca se zgarie foarte usor. I-am schimbat casetofonul cu un mp3 player pioneer.
Este a 2 a mea masina, inainte am avut o lada 1500 cmc. Nu-mi plac manelele si nici tiganii de altfel. |
--------------------
Dacia
Logan
Preference 1.4 MPI, 2005
- 50 VDU "Oamenii sunt persoane umane" - ...
|
|
Boggy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 180 Joined: 5 May 05 From: Bucuresti ![]() |
22 ani, student in ultimul an, am un Logan 1.4 Laureate din mai anul trecut in leasing, venituri peste medie, muzica de toate felurile mai putin tziganii, prietena mea cateodata asculta manele si ma enerveaza, in rest super multumit de masina
|
--------------------
Renault
Laguna III
2.0dCi 150cp
|
|
Jerusaleem |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 27 February 06 ![]() |
Sa-mi fac o radiografie si eu:D 25 de ani, " UNmarried with NOchildren" inca
![]() ![]() In alta ordine de idei o sa-mi iau un Logan pentru ca: ofera un raport pret/calitate foarte bun si am vrut o masina noua. Pana acum am mai avut numai SH-uri : BMW E36 320 i, Daewoo Espero, Daewoo Nubira I iar acum mai este in familie un Passat 2002. Ce as putea spune ar fi ca oricat de bune are fi multe SH-uri poate la aceeasi bani , totusi masina noua este masina noua ; asta a fost ratiunea alegerii mele. O sa fie Logan Laureate sau Ambition 1.6 MPI. Inca mai cumpanesc daca se merita sa mai plusez 700 de euro pt jante, ABS , geamuri electrice spate, si CD player. Vom vedea si o sa va anunt. In rest Sa Traim BIne!!! This post has been edited by Jerusaleem: 27 Feb 2006, 20:35 |
--------------------
Volkswagen
Passat
- BZ-XX-XXX
|
|
pgpdesign |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 117 Joined: 28 July 05 From: Șimleu Silvaniei ![]() |
QUOTE(Jerusaleem @ 27 Feb 2006, 20:32) Inca mai cumpanesc daca se merita sa mai plusez 700 de euro pt jante, ABS , geamuri electrice spate, si CD player. Vom vedea si o sa va anunt. Eu zic ca merita. Am facut eu greseala asta - nu am plusat cu 700 iar acum imi pare rau (pentru ABS nu pentru celelalte optiuni). |
--------------------
Dacia Duster
1.5 4WD
2012
- B 102 DOT
|
|
marius_grad |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 13 December 05 ![]() |
posesorul loganului TATA: 50 ani, economist, inspector credite, evaluator, facultate, casatorit un copil, logan laureate platit integral.
FOARTE MULTUMIT!!! |
--------------------
dacia
logan
1.6 mpi dec 2005 ambition
- CJ XX MAG Un ac in carul cu fan.
|
|
anick_ka |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 10 April 05 From: Iasi ![]() |
35 ani, casatorit - bugetari amandoi (cadavre didactice) - deci venituri minime, 2 copii - deci si mai minime. Luat acum un an un 1.6_full_options cu banii castigati la burse in UE. masina nu merita tuning, asa ca ma multumesc cu CD-ul din dotare. manele - sa nu aud, prefer radio si intre munti selectiile preferate pe CD (care erau la masina veche pe casete).
despre vechea masina - inca functionala: o dacie sport '84 (cu usi scurte) mostenita - avantajul la ea e ca bagi copii in spate si nu ai treaba cu ei, nu au pe unde disparea si reviziile sunt ieftine - oricine o repara: eu ii fac partea electrica, iar restul nea mecanicul o vede cand trebuie sa o pregatesc pt ITP. motivul cumpararii LNG: trebuia o masina de familie (4 persoane), pt concedii - daca ii luam masina babacului (tot o dacie, dar berlina cu 1600cmc si dublu carburator) el nu mai incape in sport si ii e greu sa fuga dupa tramvai/troleu cu 2 sacose in mana. |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
2005
- IS - 9x - ANG
|
|
ionaton |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 16 February 06 ![]() |
26 ani, fost violonist (Conservator) lucrez in TV posesor de LGN fara rate. No manele in schimb Pink Floyd! Casatorit de putin timp, venituri in jur de 1000E
|
--------------------
Dacia
1310
- b-77-sgd
|
|
pedrovl |
![]()
|
![]() pedrovl Group: Members Posts: 1.007 Joined: 12 October 04 ![]() |
30 ani, studii superioare, casatorit , un copil, cam 800 eur/luna. Dupa cativa ani de Sh-uri si mai bune si mai rele, am devenit fan Dacia pe care nu o suportam. Daca prima masina noua (DSN) m-a obligat la niste cheltuieli destul de enervante (radiatoare, plouat in ea) dar care nu m-au facut sa o consider o masina proasta, am luat-o pe a doua Noua (solenza) care a fost prima masina in care NU am bagat bani . Loganul l-am privit ca pe un mare pas inainte facut de romani si am luat diesel ca sa vad si eu cum este (nu am avut decat benzinare) si pentru ca Solenza m-a convins ca nu trebuie sa ne mai fie rusine cu produsele autohtone. (Am vazut toata Europa de "n" ori si NICIODATA nu am avut probleme cu DSN sau SLZ).
Am ales Logan pentru ca este NOUA, pentru ca este MARE, pentru ca nu sunt SNOB, pentru ca tin la viata mea nefiind inconstient si vitezoman (am peste 1 milion de km fara evenimente rutiere) , pentru ca nu ma intereseaza decat sa ma duca peste tot pe unde am nevoie (prefer sa vad Parisul decat sa fac o revizie la o "straina") si cu un comfort normal suficient pentru un om normal. Ar mai fi ceva.....un neamt mi-a spus ca atunci cand isi cumpara o autohtona printre lucrurile pe care le pune in balanta se afla si acela de a se gandi ca daca-si cumpara o "straina" s-ar putea ca "x" oameni de la fabrica WV (sa zicem) sa raman fara slujba. E de gandit ....nu??? |
--------------------
DACIA
DUSTER
1,6 16v 4x4 Laureate
|
|
AMW |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 779 Joined: 7 March 06 From: Bucuresti ![]() |
19 ani, student la o facultate mai sus mentzionata masina 1.5 dci ambition are aproape 3 saptamani primita cadou de ziua mea d la ai mei...desi stiau ca urask loganu...acum evident ca mi-am schimbat impresia, pasionat de masini in general....fosta masina o dacie breck din '96 p care am facut vreo 22000km actuala are 2500 permisu luat de 11 luni vitezoman inrait desi nu am avut cu c..doar cu masinile altora, nu ma mai consider incepator desi mi-am luat 2 amenzi ca nu purtam semnele ca e cam aiurea sa mergi cu semnele de incepator ca t injura multzi doar ca l porti nu ca ai si facut ceva....
![]() ![]() |
--------------------
Volkswagen Passat
Highline 2.0 TDI 4MOTION
B6 Renault Megane III 1.5 dCI - 90 cp - 2012
Renault Scenic II Dynamique 1.6 16v |
|
savin512 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 6 March 06 From: Bucuresti ![]() |
inginer, venituri medii, 47 de ani, 2 copii, Logan 1,6 Ambition, cu cateva exceptii legate de felul in care s-au facut economii (mocheta, pozitionare butoane si roata de rezerva) foarte multumit de masina. Nu ascult manele, fan Gica Petrescu.
|
--------------------
Dacia
Logan 1,6 Ambition
- B-86-AFL
|
|
< Aiwa > |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 10 March 06 ![]() |
Buna tuturor.....
Inginer, 28 de ani, casatorit, viitor tatic, situatie materiala medie... Dacia Logan Laureate 1.6 Gri perla, achizitionata in 4 ianuare 2005 (14.000 km la bord).... Am optat pentru Dacia Logan pentru ca am vrut o masina noua, ieftina referitor la raportul calitate-pret, spun eu, si nu am vrut nici un fel de second hand, in plus eu o vad o masina utila pentru intreaga familie... Personal sunt extrem de multumit de alegerea facuta.... |
--------------------
Renault
Espace V Initiale Paris
2017
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
29 de ani, casatorit fara copii (inca) venituri ok (2 joburi), Logan 1.5dCi rosie (ca pentru alta culoare trebuia sa astept o luna). Super multumit (mai ales de consumul mic)
|
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
voicamic |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 178 Joined: 28 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Salutare!
43 ani impliniti, casatorit, 2 copii, venituri peste medie, dar singur intretinator de familie; Logan Laureate 1.6, cumparat in rate in ianuarie 2005, cca 13500 km la zi. De ce am luat-o? - Mi-am dorit masina NOUA! Am mai avut o Dacia 1310 fabricata in'94, cumparata SH in 2001, pe care am vandut-o in 2004; - Daca aveam 7500-8000 Euro in buzunar, poate m-ar fi tentat un SH de afara mai recent, dar mai e si problema service-ului, lipsei de garantie si viciilor ascunse... - Daca luam o "straina" noua, iesea rata cam mare; - Am vrut neaparat masina cu AC, ca m-am copt destul in Dacia veche! Satisfactii: - E incapatoare, dom'le! numai buna pentru familia mea; - Nu consuma in medie mai mult decat Dacia veche si e cel putin la fel de vioaie - asta a fost un criteriu de alegere la vremea respectiva; - In afara de ceva accesorii si de revizia 1 (1.400.000 lei la AUTO MARCU'S) n-a cerut bani decat pe benzina si lichid de spalare parbriz; Nemultumiri: - Mi-am pierdut ocupatia de week-end! La Dacia veche, in afara de tinichigerie, vopsitorie, desfacut motorul si pene de cauciuc, eu faceam totul! La "Golan" stau si ma uit! I-am mai facut eu una-doua chestii (filtru praf, comanda stergatoare la spritare parbriz), dar in rest, s-a cam terminat cu cariera de Minitehnicus auto! Poate dupa ce iese din garantie, daca nu cumva mi-o veni alta idee pana atunci. Astept si eu sa vad cum va arata in final Loganul combi... - De alte mici neajunsuri in exploatare, cred ca s-a despicat destul firu'n patru pe-aici pe forum. Daca apare ceva serios, anunt eu! |
--------------------
Dacia Logan MCV
Laureate 1.5 dCI 68 CP
2007
- B-**-*** Fugi D'acia!
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
46ani.casatorit.sofer profesionist si la propriu si la figurat.uns cu toate alifiile.am2baieti mari.cel mare are logan de1an.eu sunt la prima masina proprietate personala un laurea+.venituri fluctuante nici prea prea nici foarte foarte.mers cu 4 sau mai multe roti roti zilnic.nu mi. a albit parul in cap la volan si prin discotecile din toata europa degeaba.manele: i.as bate numai in gura ca pe coasa si pe cei ce canta si pe cei ce asculta. in india guvernul in anul 1975 a interzis filme gen:articolul 420 vagabondul o floare si doi gradinari si etc dupa ce le vazusem inclusiv noi in romania pe motiv ca au un impact negativ asupra populatiei.manelele au un impact benefic pentru manelisti.una din legile lui murfy zice sa nu umbli la un lucru daca acesta functioneaza.cand incepe sa scartaie masina o dai repede lui cineva care nu vrea sa.si cumpere logan nou sa se spele cu ea pe cap. avantaje logan:nu bate la ochi pentru:hoti sefi neamuri prieteni dusmani.daca ai avut bani de logan sigur era loc si de altceva dar ai preferat sa stea max un ambition pe trotuar decat sa.ti cumperi ceva COOLLLL cu care sa se plimbe cineva prin azerbayjan. stiti cum e loganul? E ASA CUM E.cu mecanica sigur nu vor fi probleme dar dupa 10 ani sigur tinichigerie scrie pe noi.
|
--------------------
a
b
c
|
|
FLORO |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 22 October 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Inginer auto, 25 ani, lucrez la o firma de prestigiu producatoare de camioane, sunt manager piese schimb, am venituri multumitoare deocamdata. Masina un Laureate 1.6. Este platita cash. Casatorit fara copii. Multumit de masina. Nemultumit ca m-a lovit ieri o fufa in p[arcare si mi-a indoit rau usa dreapta spate.
Feriti-va de soferi inconstienti. Numai bine |
--------------------
ex. Dacia
Logan Laureate 1.6
2005 VW PASSAT 1.9 TDI stock 131 CP -> CIP 165 CP, 6 TREPTE
|
|
Ci_co |
![]()
|
![]() Membru atutentic cu logan ! Group: Members Posts: 291 Joined: 20 July 05 From: UE - Bucharest !! ![]() |
22 ani, necasatorit mai am, tre sa mai cresc si eu ce naiba!
![]() ![]() Contabil pe la o inst publica venituri 4.000.000 cum pot numi prost, foarte prost si sub mediu pt o tara atat de scumpa ![]() ...aaa si astept la vara sa-mi trag si eu o masina bengoasa ![]() |
--------------------
Dacia & Renault/
Logan by Dacia/
'06 Pref 1,5dci
- B XX BEB Buaaaa am o Dacie Logan mahh tu stii ce trage e buna domne buna ! ( asa e toate)
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Pe acest topic NU SE FAC COMENTARII.
Continutul posturilor trebuie sa fie strict conform cu titlul topicului. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 14:17 |