De ce credeti ca este atat de criticat Loganul?
![]() ![]() ![]() |
De ce credeti ca este atat de criticat Loganul?
ovidiusoft |
![]()
|
||
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|||
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
Bai fratilor! Ce aveti? Topicul se numeste "DE CE CREDETI CA ESTE ATAT DE CRITICAT LOGANUL?"
Aceea a fost si va ramane parerea mea! NU este o critica adusa loganului! Asta sa fie foarte clar! Sunt niste fapte reale, intalnite de mine, in trafic, in reactiile unora sau altora, etc. Ceea ce am scris este perfect adevarat...si chiar iti propun JORJ un experiment... Vezi cate loganuri in trafic, respecta regulile ca toti ceilalti, apoi mai vorbim...Evident, cu trecerea timpului, se vor calma, insa critica exista acum chiar... Dupa cum am spus am si ZKR, nu am de ce sa ma plang de ea, nici de DSN, insa eu conduc dsn-ul, ptr ca MIE nu-mi place ZKR! QUOTE Si apoi de ce sa nu intri tu pe forumul lor sa le-o spui in fata ca sunt ciumegi si d'aia poti sa le si injuri masina daca vrei, ca pana la urma de ciritcat.... Pai am fost invadati de posesori de zkr, care fac din masina lor zeita soselelor, iar aceasta cearta va continua la nesfarsit. Eu de exemplu, am intrat pe forum acum o groaza de timp, numai ptr. a putea impartasi niste cunostinte tehnice, sau probleme si ptr. a le rezolva impreuna cu, coforumistii... Un alt exemplu ptr. care mie personal imi displace de atitudinea unor astfel de posesori, e aceea ca nu cred sa fi postat la sectiunea LGN dupa octombrie anul trecut, tocmai ptr. ca incepusera impunsaturile, si nu-mi place asa ceva! Dar acuma nu pot sa nu scriu cand niste pareri despre o discutie continua asupra criticii aduse ZKR, sunt transformate IN critici asupra ZKR... |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
algor |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 158 Joined: 4 December 03 From: iassy ![]() |
ce drak inseamna ZKR......sa mor de stiu...adika nu!!... ca mor prost..lamuriti-ma!!
|
--------------------
LOGAN
PREFERANCE
- Tico SL Sa traiti - bine!
|
|
chucki21 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 43 Joined: 26 October 04 ![]() |
Atata timp cat ceva sta pe Logan inseamna ca e practica.Poate folosi la orice chiar sa-ti cari si grajdul cu tine
|
--------------------
Berlina
1300
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Ce-mi place mie de useri care n-au treaba fiind in vacanta si dau buzna aici sa-si dea importanta si sa-si verse nervii acumulati aiurea in legatura cu LGN.
Exista clar delimitat un tip Loganist care intra usor/usor si dupa un timp isi da poalele peste cap, generind conflicte. Au , n-au treaba ei trabuie sa apere ZKR cu pretul vietii. Ca la Plevna. Oameni buni nu-i decit o tabla cu motor, nu merita efortul ! Cel putin testele facute de ADAC si Auto journal le-au dat peste cap tot sistemul de valori. Ma uitam pe topicul cu LGN-ul rasturnat la Sinaia. Caz banal de rasturnare pe serpentine cu soferul baut. Dar, nu au sarit saracii pina si acolo sa-si apere onoarea nereperata. Se aduce vorba de testul elanului si ca orice masina se rasturna acolo.... Asta-i coane Jorj, lasa-ne cu divagatii de doi lei si mistouri ieftine (ala cu schimbatul siglelor) si mergi la LGN-Probleme tehnice sa combati daca te tine cureaua. Ca la dat din gura sintem cei mai tari. |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
QUOTE(chucki21 @ 16 Aug 2005, 15:15) Atata timp cat ceva sta pe Logan inseamna ca e practica.Poate folosi la orice chiar sa-ti cari si grajdul cu tine Si un rahat de pasare sta pe logan Si praful sta pe logan (ba chiar se pare ca mai mult decat pe altele) Si apa sta pe logan! Asta inseamna ca masina e practica? Baaa ce logica aveti... |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(JORJ @ 16 Aug 2005, 13:29) Nici una. Atata doar ca mi s-a parut deplasata afirmatia ta ca dantes intra peste forumul vostru si am vrut sa restabilesc adevarul istoric. ![]() |
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- - Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Lolek |
![]()
|
Ignorog Group: Members Posts: 93 Joined: 4 October 04 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
JORJ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 292 Joined: 4 January 05 ![]() |
QUOTE(dantes @ 16 Aug 2005, 14:08) Tocmai asta am si incercat sa punctez, ca de fapt criticile tale nu sunt aduse masinii ci posesorilor. Mi-am mai exprimat in mai multe posturi opinia ca proasta crestere si lipsa de bun simt al multora e omniprezenta si ca nu ar trebui sa generalizam sau sa catalogam oamenii dupa nu stiu ce criterii. Eu unul nu vad, cel putin deocamdata, legatura clara intre aceste "calitati" atat de raspandite si masina asta. Ma indoiesc ca la posesorii de Logan se intanesc defectele astea in alta proportie decat proprtia generala. Dar revin, criticile astea nu se refera la masina ci la posesori. E parerea ta si sunt de acord cu premizele, insa in ce priveste concluziile tale eu am alta parere. QUOTE(dantes @ 16 Aug 2005, 14:08) Ceea ce am scris este perfect adevarat...si chiar iti propun JORJ un experiment... Vezi cate loganuri in trafic, respecta regulile ca toti ceilalti, apoi mai vorbim...Evident, cu trecerea timpului, se vor calma, insa critica exista acum chiar... Si eu conduc destul de mult dantes, si din nou am alta opinie. Constat mitocanii in trafic, ca sa spun asa, aproape permanent, dar din nou, nu le vad legate neaparat de Logan, asa cum observ de pilda nesimtire la foarte multi taximetristi. QUOTE(dantes @ 16 Aug 2005, 14:08) Dupa cum am spus am si ZKR, nu am de ce sa ma plang de ea, nici de DSN, insa eu conduc dsn-ul, ptr ca MIE nu-mi place ZKR! Pai am fost invadati de posesori de zkr, care fac din masina lor zeita soselelor, iar aceasta cearta va continua la nesfarsit. Eu de exemplu, am intrat pe forum acum o groaza de timp, numai ptr. a putea impartasi niste cunostinte tehnice, sau probleme si ptr. a le rezolva impreuna cu, coforumistii... Un alt exemplu ptr. care mie personal imi displace de atitudinea unor astfel de posesori, e aceea ca nu cred sa fi postat la sectiunea LGN dupa octombrie anul trecut, tocmai ptr. ca incepusera impunsaturile, si nu-mi place asa ceva! Dar acuma nu pot sa nu scriu cand niste pareri despre o discutie continua asupra criticii aduse ZKR, sunt transformate IN critici asupra ZKR... Deci nu a fost o confuzie faptul ca tu critici de fapt posesorii si nu ai nimic de criticat la masina. Cam asta voiam si eu sa pun in evidenta ca de fapt nu se critica atat masina cat se vorbeste de ea, din orice punct de vedere. Si , ma repet, postul tau initial nu se refera in fapt la masina cat la posesorii ei, si ca atare nu am vazut legatura logica dintre inceputului postului tau si continuarea lui. Eu unul nu sunt atat de vehement in general, ci imi place sa am o atitudine cat mai justificata. Nu preaslavesc masina asta, stiu foarte bine ce e ea, si am mai spus ca imi place sa glumesc spunand ca nu am avut bani de masina si mi-am luat Logan. Insa sunt un pic iritat atunci cand o serie de argumente nu au legatura cu logica, realitatea si sunt dincolo de rezonabil. Nu pot eu opri pe nimeni sa spuna ce gandeste, ba chiar sustin libera exprimare. Ashule, da' ataca frate Loganele ca doar nu le vand eu. Cand e ceva de spus e normal sa se spuna. Si mai vine si costica ca el e si mai vechi vechi si imi vorbeste mie de divagatii de doi lei si mistouri ieftine. A tras el concluzia ca cica eu apar Loganul. Bravo costica, erai lipsa la apel, nu toti sunt atat de profunzi ca tine. Adanc le-ai zis tu. Se pare ca m-am lasat nitel dus de val incercand sa temperez exagerarile, pentru ca asta am vrut de fapt sa fac eu, sa le ridiculizez, dar e prea mare valul. Insa se pare ca, concluzia postului lui costica e chiar in finalul lui “Ca la dat din gura sintem cei mai tari”. Am vazut costelush, esti tare la gura. Am alocat mai mult timp decat era cazul unor aberatii. …. This post has been edited by JORJ: 16 Aug 2005, 15:22 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4 Perla
- B -XX - XXX Nu dau flashuri
Daca vreau sa depasesc semnalizez si astept Nu claxonez decat daca e absolut necesar Folosesc proiectoarele doar cand e ceata |
|
laca820 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 54 Joined: 15 August 05 From: de undeva ![]() |
Eu ii dau dreptate lui costi loganu ii o bucata de tabla pe patru roti la fel ca oricare masina si ii facuta dupa banii pe care ii dai.
Ce dai aia primesti |
--------------------
dacia 1310
Opel Astra G
dacia '97 si opel '02
- BC 04 UKR BC 11 LAC
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
laca820 zi-le si tu ca le-am zis si eu da' pe mine n-a vrut sa ma creada cind le-am zis ca loganu nu merita banii pentru ce dotari are pe ele ca astia s-a dat jos din tranvai si sa suit in logan care nu e nici cine site ce masina ca sa nu mai zicem de faptul c-a picat toate testele desi intrebarile a fost usoare
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Maarty... sabotorule.. ma dau astia afara ca rad singur ca prostu'
![]() |
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
In acest topic, acesta e ultimul meu post.... in mare parte cred ca imaginea loganului a fost stricata de loganistii care o tin sus si tare...
Dupa cum a zis si costi...o tabla pe 4 roti ca ORICARE alta... |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
laca820 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 54 Joined: 15 August 05 From: de undeva ![]() |
loganu este prea scump pt dotarile lui au fost facute teste si sau confirmat chiar si eu am testat un logan si asa a fost.
Ati vazut cumva unde este amplasat radiatorul |
--------------------
dacia 1310
Opel Astra G
dacia '97 si opel '02
- BC 04 UKR BC 11 LAC
|
|
Lolek |
![]()
|
Ignorog Group: Members Posts: 93 Joined: 4 October 04 ![]() |
Eu inteleg de pana acuma ca desi e o problema cu dotarile, utilizatorul o tine sus si tare ceea ce mi se pare totusi un succes. Cat despre scump, dai un ban da' vezi un film.
This post has been edited by Lolek: 16 Aug 2005, 15:36 |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
sod |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 312 Joined: 20 December 03 From: Iasi ![]() |
da, ciudatii naibii l-au pus in fata.
|
--------------------
Renault Megane
Estate Privilege dCI
- B-xx-GNU
|
|
mil |
![]()
|
![]() ocupat Group: Members Posts: 309 Joined: 23 January 04 From: x ![]() |
pe nea' asta nu e da cu petarde nu il ia nimeni la intrebari?
|
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
Marty |
![]()
|
Da radiatorul este amplasat mai mult decit ciudat nici eu nu am inteles de ce acolo si cum lau prins da cred ca este o mare problema in caz de accident ca sa nu mai zic ca nu raceste bine si i-au pus si tulumba aia in dreapta ca sa mai raceasca si aia putin ca daca nu are aia ai vazut cum transpira oamenii inauntru cu geamurile inchise cind e cald si cind am zis si de treaba asta au ris de mine ca zicea ei ca nu face asa ceva decit cind trebuie si ca de asta se intimpla ce se intimpla
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
laca820 |
![]()
|
Unele merite sunt acordate loganului degeaba pt ca nu sunt adevarate.
Se zice ca loganu este foarte spatios da este mai spatios ca o dacie veche si ca DSN si ca solenza dar nu este mai spatioasa ca un passat tipul mai vechi si nici nu are un porbagaj mai mare. |
--------------------
dacia 1310
Opel Astra G
dacia '97 si opel '02
- BC 04 UKR BC 11 LAC
|
|
laca820 |
![]()
|
radiatorul daca ai dat peste un bolovan mai mare primul lucru in care intra este radiatorul deci trageyti si voi concluziile
|
--------------------
dacia 1310
Opel Astra G
dacia '97 si opel '02
- BC 04 UKR BC 11 LAC
|
|
Marty |
![]()
|
Exact la pasatele vechi porbagajul era la fel de mare ca la logan inauntru si n-vea scaune ca loganu da n-ai cu cine sa te intelegi ca astia si-a luat masini economisind banii pe abonamente de tranvai cum am vazut eu intr-o reclama la protv care esca este cea mai frumoasa doamna saru'mina va iubesc si va admir as vrea si eu o dedicatie pentru cumnatamiu
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
MBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 484 Joined: 27 November 03 ![]() |
QUOTE(Marty @ 16 Aug 2005, 17:39) Da radiatorul este amplasat mai mult decit ciudat nici eu nu am inteles de ce acolo si cum lau prins da cred ca este o mare problema in caz de accident ca sa nu mai zic ca nu raceste bine si i-au pus si tulumba aia in dreapta ca sa mai raceasca si aia putin ca daca nu are aia ai vazut cum transpira oamenii inauntru cu geamurile inchise cind e cald si cind am zis si de treaba asta au ris de mine ca zicea ei ca nu face asa ceva decit cind trebuie si ca de asta se intimpla ce se intimpla din alta cauza are probleme cu radiatorul, fusese initial proiectata invers, adica fata de acum era spatele si portbagajul era botu masinii, si acolo trebuiea sa fie un radiator mare(fara tulumba) luate eftin de la tractoru brasov sau roman(nu mai jtiu ezact dar oricum esea masina cu tot cu tva fix 5000 euro). Numai ca in fabrica, atunci cnd s-au apucat de montaj a pus mecanicu plansa invers pe monitor(cum pune doctoru d oase radeo-grafia) si d`aia au esit mai inghiesuite si evident ca si mai scumpa. laca are dreptate, este o masina foarte proasta si scumpa, dar daca stii ca mergi cu spatele si ai totusi 5 viteze se schimba situatia, plus ca asa ai spatiu de carat bagaje mai mare... asa ca de aia se`ntampla ce se`ntampla howg! This post has been edited by MBZ: 16 Aug 2005, 15:50 |
-------------------- |
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- - Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
"Asta-i coane Jorj, lasa-ne cu divagatii de doi lei si mistouri ieftine (ala cu schimbatul siglelor) si mergi la LGN-Probleme tehnice sa combati daca te tine cureaua".
Prietene numai atit am zis despre tine restul sint visele tale. Nu pot insa sa ma opun daca tu te regasesti acolo. Chiar imi pare bine ca o recunosti. Auzi si tie nu-ti e mila sa consumi spatiul aiurea pe server fara sa spui nimic ? Tu vrei sa te certi cu noi sau sa-ti sustii/aperi cauza (LGN-ul). |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
algor |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 158 Joined: 4 December 03 From: iassy ![]() |
Se da prea mare importanta la nimicuri care de cele mai multe ori nu isi au sensul. Orice masina este criticata, dar incapatanarea unora de a accepta adevarul aici intradevar isi face simtita prezenta.
In fond si la urma urmei este o masina ca oricare alta...cu plusurile si minusurile ei. Nu este sub nici o forma o regina a soselelor. Atitudinea asta de a o preaslavi are radacini vechi....cam de dupa revolutie cind dupa vro doi ani se intorceau de la ciordit din jemanica tot soiul de nulitati care faceau faleza in mertane si masini decapotabile cu muzica la maxim numai ca sa moara vecinii de ciuda..eventual sa iasa in evidenta ce tare e! Intamplator am auzit o discutie in care unul din asta se lauda ca in jermania e gigolo...cistiga bani de la babe..iar cind vine aici isi face palate, isi cumpara o masina tare, numai asa sa moara capra vecinilor..ca la urma urmei stie cineva ce a facut acolo... Acum atitudinea unor persoane cu acest tip de caracter se exprima altfel aici....prin preslavirea unui automobil...care oricum peste citiva ani va fi istorie ruginita. Si atunci te intrebi..la ce bun sa dai importanta la tot soiul de atacuri neargumentate....nu e pierdere de timp.!? |
--------------------
LOGAN
PREFERANCE
- Tico SL Sa traiti - bine!
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(laca820 @ 16 Aug 2005, 15:43) radiatorul daca ai dat peste un bolovan mai mare primul lucru in care intra este radiatorul deci trageyti si voi concluziile Ai putea sa dai o definitie a bolovanului mare/ ca eu am incercat si cu diametrul de 10, 15, 25, 30 cm, si nu am reusit sa lovesc direct in radiator... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Bolovanul e asa...cam cat capul unui moldovean... De tare, nu de mare!
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Eu as vrea sa imi spuna Marty si mie cum reuseste sa scrie asa ca laca820 care scrie continuu fara semne de punctuatie dar si nearticulat in acelasi timp si nu conteaza ca nu stie sa scrie dar se pare ca nici nu stie despre ce vorbeste cat despre tinutul sus si tare cred ca ma abtin de la comentarii si ca sa fiu putin si ontopic loganul este criticat pentru ca nu place la unii dar place la altii si aia care nu le place il critica
![]() Mi-a iesit ? |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd June 2025 - 07:01 |