Nastase vanatorul!, a incercat sa se impuste!
![]() ![]() ![]() |
Nastase vanatorul!, a incercat sa se impuste!
DragosP |
![]()
|
||
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
||
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
. Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|||
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Parerea mea personala e ca domnul Simulescu a scos pistolul l-a militian si i-a repetat placa cu "eu la puscarie nu ma duc". Militianul i-a dat peste mina. Cum se afla singur in incapere cu UlteriorZgiriatul, nu putea dovedi nici o tentativa de nimic. Si-a ramas varianta cu incredibila incercare de sinucidere.
Tu poti crede orice, n-ai incotro, ca n-ai voie sa cercetezi. This post has been edited by corbex: 27 Jun 2012, 12:16 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
cica exista un film cu sinuciderea
![]() iote p.s. nu e link cu filmul, ar fi prea frumos ![]() This post has been edited by kato: 27 Jun 2012, 12:19 |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
adica au vrut sa il sinucida sa nu dea din casa?
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Intr-o tara fara timiditati, cind insul pe care tocmai il arestezi apare cu un pistol in mina il gauresti fara teama ca te va intreba cineva de ce. La noi l-ar fi intrebat. Asa ca s-a multumit sa-i dea una peste git.
This post has been edited by corbex: 27 Jun 2012, 12:28 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
Cu "crede si nu cerceta" cum ramine? Luam impreuna o tema de cercetare cum ar fi, sa zicem, "sexul ingerilor"?
This post has been edited by corbex: 27 Jun 2012, 12:30 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
QUOTE(corbex @ 27 Jun 2012, 12:15) Parerea mea personala e ca domnul Simulescu a scos pistolul l-a militian si i-a repetat placa cu "eu la puscarie nu ma duc". Militianul i-a dat peste mina. Cum se afla singur in incapere cu UlteriorZgiriatul, nu putea dovedi nici o tentativa de nimic. Si-a ramas varianta cu incredibila incercare de sinucidere. 'nhi... isi pregatea bombo momentul butch cassidy si sundance kid... il impusca pe gabor, se pupa cu dana dupa care, de manuta, sareau amandoi pe geam, tragand cu kalashul... il si sunase pe ponta sa-i spuna sa aiba grija de copy, da' prostanacul a inteles altceva... |
--------------------
White Star
Titanic
- 131428
1912 - un an bun sa fii iceberg Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
DragosP |
![]()
|
QUOTE(corbex @ 27 Jun 2012, 13:29) Cu "crede si nu cerceta" cum ramine? Luam impreuna o tema de cercetare cum ar fi, sa zicem, "sexul ingerilor"? Dacă ești onest (încă am dubii despre asta) caută tu și vezi cum rămâne. Apoi scrie aici la ce concluzie ai ajuns. Hai, te rog frumos. Eu (și nu numai eu) am mai scris despre asta pe aici, pe forum. |
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
![]() 'ai dom'ne, omul, cind e groasa (nastase era obisnuit cu subtiri) are tot felul de reactii. Nu i-a zis ministrului, la telefon, ca nu se duce la bulau? Unde sfintul sisoe isi inchipuia ca s-ar putea duce? |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Pandaimos, cum s-ar zice in graiul bunicii sale din Dambovita.
LE Ati vazut ce vesel era dl Ponta aseara la teve? ![]() This post has been edited by vijelie: 27 Jun 2012, 12:35 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
corbex |
![]()
|
Daca arestarea s-ar fi produs, sa zicem, in Columbus-Ohio, am multe indoieli ca Nastase ar fi avut tupeul sa se apropie de vreun pistol in prezenta politaiului.
Putea sa se joace cu el cit poftea, dar mai inainte. Isi putea chema nevasta, aseza gitul ei linga al lui si tragea prin amindoua. |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
se cheama ca ii iesea badie... police-assisted suicide
![]() |
--------------------
White Star
Titanic
- 131428
1912 - un an bun sa fii iceberg Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Daca ricosa glontul într-un termopan am fi vorbit acum despre victime multiple.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
Asta a vrut sa faca si aici, dar e prea lent. Dupa aia fi-su ii citea testamentul, din care afla toata lumea, cu amnunte picante, cum s-au derulat evenimentele.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(Han Solo @ 27 Jun 2012, 11:08) kum, iti pierzi timpul cu pesti mititei p'aci. mai bine o convingi pe codruta, ca nici ea nu e de acord cu tine... Ma sincer am vrut sa-ti raspund. Dar al naibii Dacis mereu se baga in fata! ![]() QUOTE(dacis @ 27 Jun 2012, 12:07) Vezi ca faci niste confuzii: atentia parchetului nu inceteaza, ci doar se supenda. Si asta doar atata timp cat individu’ se afla intr-o celula standard. Cat e la infirmerie / spital (=regim special, favorizant) / izolare / carcera (=regim special, defavorizant), parchetul poate investiga sa vada de ce se afla acolo, de ce primeste un tratament special. Mai bun ori mai rau ca standardul. Vezi ca vorbiti de lucruri diferite, totusi. Tu despre tentativa de suicid, iar baietii de gravitatea ranilor. Daca individu’ voia sa se sinucida, da’nu pusca capsa la chistol, tentativa ramanea, dar rana canci… AN a fost internat nu pentru tentativa de sinucidere, ci pentru oblojirea ranii... Asupra existentei acesteia persista oaresice indoieli. Ca daca ar fi existat doar tentativa, fara rana, trebuia sa ajung la alta adresa... Tot spitaliceasca. Cine incearca sa denatureze aici? In caz ca ati uitat/nu v-a pasat/nu ati citit/v-a durut la pwla: QUOTE(kum @ 21 Jun 2012, 20:52) Ai vazut tu personal rana? Cred ca nu vezi problema cum trebuie: nu afirma nimeni ca nastase s-a impuscat in mod voit a.i. sa nu se puna in pericol ca sa simuleze sinuciderea, ci se afirma ca de fapt nastase nu s-a impuscat deloc. Sau cel putin nu are o rana in care glontul a intrat si a iesit. ... QUOTE(kum @ 22 Jun 2012, 12:07) Nu. Sustin ca nu e posibil a te impusti in gat, glontul intra/iese, tu nu esti operat imediat ci a doua zi, iar operatia dureaza cateva minute, nu ramai cu sechele. Ai ceva argumente contra? Si mai sunt, da' n-am rabdare/timp/chef sa mai caut. |
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
2006 Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
stim e netu scump si tableta se misca ca ochiu mortului.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
M-am plictisit sa intreb: care doctor a afirmat ca glontul a intrat si a iesit?
This post has been edited by ady77: 27 Jun 2012, 13:05 |
--------------------
|
Markos |
![]()
|
Deci kum sustine faptul ca Lascar, care l-a operat pe Bombo, minte:
QUOTE "Pacientul despre care discutam a fost un pacient norocos, pentru ca traiectoria proiectilului nu a afectat niciun organ vital, poate cativa mm deviere a traiectoriei proiectilului ar fi rupt partial artera carotida si atunci hemoragia ar fi fost catastrofica. Traiectoria proiectilului insa nu a interceptat niciun vas important si, ca urmare, nu a generat o hemoragie importanta; un alt element definitoriu in evolutia imediat dupa proceducerea incidentului a reprezentat-o faptul ca, chiar in poarta locuintei, se afla o ambulanta... transportul s-a facut cu maxima urgenta... de asemenea, faptul, remarcat de media, ca nu se vedea sange: s-a aplicat un pansament imediat, orificiile de intrare si de iesire erau foarte mici, erau aproape punctiforme; traiectul dintre cele doua orificii era de aproape 8 cm, si la nivelul gatului si la nivelul humerusului; Faptul ca orificiile de intrare si de iesire erau foarte mici au facut ca sangerarea sa nu fie foarte evidenta, aplicarea imediata a unor pansamente si infasurarea acelui fular in jurul gatului au ascuns de privirile indiscrete ceea ce s-a intamplat imediat dupa producerea accidentului", a declarat medicul Ioan Lascar. Lascar a fost chemat la DNA, dar nu ca cercetat penal, ci ca martor. |
--------------------
Reno
Megan
|
|
DragosP |
![]()
|
QUOTE(kum @ 27 Jun 2012, 13:59) Mai caută, poate-ți faci timp. Eu am mai întrebat care-i rostul "circului", și parcă chiar tu ai zis ca să scape|amâne încarcerarea. Eu am zis și atunci că el s-a împușcat, vrând să se sinucidă. Lucru confirmat și de pretena voastră, drepților și reformatorilor, Codruța. Atunci? Despre ce mai vorbim? |
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
corbex |
![]()
|
QUOTE(ady77 @ 27 Jun 2012, 14:04) In loc sa te plictisesti, da sarci pe goagal. N-ai sa gasesti nici o relatare cum ca glontul n-ar fi intrat si iesit. Diferente minore, in unele variante a intrat prin doua locuri si a iesit printr-unul singur. Stii cum se zice, buna credinta se prezuma. |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(ady77 @ 27 Jun 2012, 14:08) Stai jos, patru! Daca Lascar ar fi mintit în privinta ranii, l-ar fi cercetat deneau', care nu doarme si nu iarta. Bradisteanu în schimb a mintit atunci cand a zis ca-i groasa rau cu Bombo, ca poate sa dea coltu' oricand pe motiv de infarct si ca-i foarte îngrijorat din cauza asta. A, si ca-i clar netransportabil. |
--------------------
Reno
Megan
|
|
corbex |
![]()
|
In plus, Lascar a dat comunicatul citind raportul lui Bradisteanu
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
Han Solo |
![]()
|
QUOTE(kum @ 27 Jun 2012, 12:59) Ma sincer am vrut sa-ti raspund. Dar al naibii Dacis mereu se baga in fata! ![]() Cine incearca sa denatureze aici? QUOTE(Markos @ 27 Jun 2012, 13:04) Deci kum sustine faptul ca Lascar, care l-a operat pe Bombo, minte: Lascar a fost chemat la DNA, dar nu ca cercetat penal, ci ca martor. tu ce contesti de fapt? ca nu mi-e clar... tentativa de sinucidere vad ca a fost. rana a fost, ca a operat-o lascar - nu bradisteanu, care e co-ruptul pesedeului. ca a stat ala la floreasca in loc de rahova? pot fi de acord cu tine, da' pe bune nu cred ca e o asa mare problema... |
--------------------
White Star
Titanic
- 131428
|
corbex |
![]()
|
Nu s-au gasit urmele operatiei. De la martor la acuzat poti trece ca acceleratul prin halta.
This post has been edited by corbex: 27 Jun 2012, 13:22 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Han Solo |
![]()
|
zice cine?
|
--------------------
White Star
Titanic
- 131428
|
Markos |
![]()
|
tataye
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 19:15 |