Nastase vanatorul!, a incercat sa se impuste!
![]() ![]() ![]() |
Nastase vanatorul!, a incercat sa se impuste!
dacis |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|||
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Colegu' dacis a fost mai rapid ca mine.
Ce sa fac? Tre' sa stau sa citesc mesajele primite de la partid pe saracia asta de tableta sehash, si-i greu ca naiba, ia mult timp. ![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
2006 Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
. Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
Poi la internare ma gandesc eu ca i-au facut o fisa medicala, cu toate datele respective. O operatie nu se face fara un set de investigatii anterioare, nu? Evident ca aceasta fisa medicala exista (ori nu?!...), iar procuratura are dreptul legal de a o cerceta. Ori si asta-i un abuz?
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
cu sau fara mandat?
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.238 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(vi_escu @ 27 Jun 2012, 11:24) Apropo de "libertate", ziar serios: http://www.libertatea.ro/detalii/articol/t...ere-400933.html QUOTE 2. Copie după pictorul renascentist italian Tiziano - bine realizată, evaluată la circa 15.000 de euro; 6. Tablou aparținând Școlii Italiene, secolul al XVII-lea, nu foarte valoros - evaluat la 1.500 de euro; 7. Piese de mobilier (sofa și două fotolii) evaluate la 1.000 de euro Si Marty vroia 10.000 ![]() |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
colegu dacis... nimeni nu poate fi chemat la parchet decat ca: martor, invinuit sau reclamant. inainte de aducere, teoretic, i se prezinta calitatea si omul are dreptul sa fie insotit de avocat.
apropo parchetul a deschis vreo actiune? cand a fost inregistrata? cine a facut plangere? |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(kum @ 27 Jun 2012, 11:19) Colegu' dacis a fost mai rapid ca mine. Ce sa fac? Tre' sa stau sa citesc mesajele primite de la partid pe saracia asta de tableta sehash, si-i greu ca naiba, ia mult timp. ![]() A propos, cit ai dat pe tableta? ![]() @Arhi Ai dracu', iar au uitat sa-ti raporteze! S-a dus disciplina din tara asta. Parca tipati ca ancheta se face fara public. Acu' vreti sa stiti totul sau chiar sa participati. Prezenta sau absenta unui mandat o constata avocatii si judecatorii. Sigur, numai daca le dati voie. This post has been edited by corbex: 27 Jun 2012, 10:41 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.238 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Intr-un fel aveti si voi dreptate..... daca noi suntem experti in toate, codruta n-are voie si ea sa fie experta-n medicina, cp ei...
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
mk2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 407 Joined: 5 August 06 From: Bucuresti ![]() |
Cica politia a renuntat la expertiza de la IML. Ca cica nu mai e nevoie, ca l-au bagat deja la bulau.
Ce, le era frica ca o sa se vada ca are doar o zgarietura? Sunt curios daca va plati acea somitate de doctor pentru tot circul asta? |
--------------------
Dacia Logan
1.5 dci
- BxxXXX
2006 Laureate Our enemies are never as evil as we imagine them to be. And maybe we're never quite as good.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Daca faceau expertiza la IML se simteau obligati sa-l bage pe Bradisteanu la bulau. O fi decartat omul.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(b76bgaarh @ 27 Jun 2012, 11:27) Domnu' vezi ca unu care-i deja la mititica are drepturile la viata privata usor atenuate, ca pe parcursu executarii pedepsei nenea statul roman este un fel de tutore al sau. Asta asa, sa nu faci niste confuziuni! QUOTE(corbex @ 27 Jun 2012, 11:51) Just. Daca faceau expertiza la IML, intrau in conflictul A vs. non-A. Unu zicea ca poate fi tratat la penitenciar, altul ca nu poate. Si nu se poate sa aiba ambii dreptate. Desi la noi... |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
QUOTE(kum @ 27 Jun 2012, 08:29) Nu cred ca s-a dus DNA-ul la spitale sa cheme orice medici. Discutam totusi de 2 doctori despre care A VAZUT O TARA INTREAGA ca au mintit in legatura cu rana lu' nastase. Daca macar asupra acestui aspect nu putem cadea de acord, atunci ce rost mai are discutia? kum, iti pierzi timpul cu pesti mititei p'aci. mai bine o convingi pe codruta, ca nici ea nu e de acord cu tine... |
--------------------
White Star
Titanic
- 131428
1912 - un an bun sa fii iceberg Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
corbex |
![]()
|
QUOTE(b76bgaarh @ 27 Jun 2012, 11:56) Cind treci pe strada si intilnesti un militian prima intrebare care te macina e daca are permis de port arma? Se prezuma ca are! Si nici nu le este permis cetatenilor sa-l interogheze in legatura cu asta La fel e si cu procurorii. Sint oamenii legii. Pina la proba contrarie, fac totul ca la carte. Ca tot o frecati pe aici cu prezumtiile de nevinovatie. N-aveti decit sa prezumati ca au mandat, numai in interiorul unui mandat isi pot face meseria. Antena3 dauneaza grav sanatatii. |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Deci in concluzie orice abuz e scuzabil cata vreme e facut pentru un scop nobil! Bombo e la inchisoare, justitia a fost aparata, a iesit soarele, au inflorit panselutele, etc
dna iz za best! |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
corbex |
![]()
|
QUOTE(Han Solo @ 27 Jun 2012, 12:08) kum, iti pierzi timpul cu pesti mititei p'aci. mai bine o convingi pe codruta, ca nici ea nu e de acord cu tine... I-au facut un serviciu. Au recunoscut semitentativa de semisinucidere ca sa nu fie nevoiti sa-l acuze de tentativa de asasinat. Nu-i asa ca e de SF? La asta se referea mustrarea cu "Sa-ti fie rusine!" a militianului care l-a pus jos si l-a tinut asa, cu camasa neschimbata, ca pe un infractor adevarat. This post has been edited by corbex: 27 Jun 2012, 11:14 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
QUOTE(dacis @ 27 Jun 2012, 11:07) Domnu' vezi ca unu care-i deja la mititica are drepturile la viata privata usor atenuate, ca pe parcursu executarii pedepsei nenea statul roman este un fel de tutore al sau. Asta asa, sa nu faci niste confuziuni! colegu parca vorbeam de medicii chemati la ordin nu de bombonel, care intre noi fie vorba, a cam terminato cu parchetul in cazul respectiv in momentul in care a fost condamnat definitiv. badie e clar, nu ai lucrat sau nu cunosti nici un procuror, sau iti sunt rude si asta e... |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(kum @ 27 Jun 2012, 09:29) Discutam totusi de 2 doctori despre care A VAZUT O TARA INTREAGA ca au mintit in legatura cu rana lu' nastase. Sa te mai enervez un pic: unde au mintit, ca din cate am vazut eu, poate nu am vazut tot, Bradisteanu a declarat ca rana nu prezinta prezinta probleme, ci celelalte afectiuni. Si mai intreb o data, care medic a declarat ca traseul glontului a fost prin gat, a iesit pe sub clavicula si a lovit umarul? |
--------------------
|
DragosP |
![]()
|
Ciomu.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
mk2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 407 Joined: 5 August 06 From: Bucuresti ![]() |
Pentru vajnicii sustinatorii a nevinovatiei doctorului aluia care a furat 3,5 milioane de eurp:
-ziceti de ce nu s-au mai dus la iml; ca daca doctorul era curat ca lacrima, o astfel de vizita in mod sigur l-ar fi dezvinovatit. |
--------------------
Dacia Logan
1.5 dci
- BxxXXX
2006 Laureate Our enemies are never as evil as we imagine them to be. And maybe we're never quite as good.
|
|
corbex |
![]()
|
Mai multi. Eu i-am auzit la radio. La fiecare juma de ora veneau cu alta varianta.
In "Dimineata" s-a scris doar despre varianta pe care o stii tu. Imi place mult despre unele sustineri obiective ale unor persoane subiective. Cineva vine cu un text cum ca Gheorghe a violat-o pe nevasta pastorului in altar iar cetatenii responsabili se uita foaie si incep sa observe ca titlul e pus la jumatea paginii, ca nu se face acordul dintre subiect si predicat si ca virgulele-s puse aiurea. This post has been edited by corbex: 27 Jun 2012, 11:30 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
QUOTE(ady77 @ 27 Jun 2012, 12:23) Sa te mai enervez un pic: unde au mintit, ca din cate am vazut eu, poate nu am vazut tot, Bradisteanu a declarat ca rana nu prezinta prezinta probleme, ci celelalte afectiuni. Si mai intreb o data, care medic a declarat ca traseul glontului a fost prin gat, a iesit pe sub clavicula si a lovit umarul? afara-afara sau afara-afara-afara? ![]() |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
|
|
DragosP |
![]()
|
QUOTE(kum @ 27 Jun 2012, 11:19) QUOTE(mk2 @ 27 Jun 2012, 11:44) QUOTE(corbex @ 27 Jun 2012, 11:51) QUOTE(dacis @ 27 Jun 2012, 12:07) Recapitulare: eu am întrebat la un moment dat în acest topic de ce s-ar fi făcut circul cu sinuciderea. Domnișoara Codruța a recunoscut că a fost tentativă de suicid. Concluzie: vă mai umpleți mult de |
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
b76bgaarh |
![]()
|
trebuie sa le iasa numarul de posturi pe ziua de azi.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
corbex |
![]()
|
QUOTE(DragosP @ 27 Jun 2012, 12:33) Recapitulare: eu am întrebat la un moment dat în acest topic de ce s-ar fi făcut circul cu sinuciderea. Deoarece circul a existat, idubitabil, dupa cum iti place sa conchizi, spune-ne tu! Da-ti cu parerea, oricare ar fi, promit sa nu arunc cu rahat in ea. Fiindca eu, nu-i asa, ca necredincios de frunte, imi permit sa intind si obrazul celalalt. |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(b76bgaarh @ 27 Jun 2012, 12:17) ...bombonel, care intre noi fie vorba, a cam terminat-o cu parchetul in cazul respectiv in momentul in care a fost condamnat definitiv. Vezi ca faci niste confuzii: atentia parchetului nu inceteaza, ci doar se supenda. Si asta doar atata timp cat individu’ se afla intr-o celula standard. Cat e la infirmerie / spital (=regim special, favorizant) / izolare / carcera (=regim special, defavorizant), parchetul poate investiga sa vada de ce se afla acolo, de ce primeste un tratament special. Mai bun ori mai rau ca standardul. QUOTE(DragosP @ 27 Jun 2012, 12:33) Vezi ca vorbiti de lucruri diferite, totusi. Tu despre tentativa de suicid, iar baietii de gravitatea ranilor. Daca individu’ voia sa se sinucida, da’nu pusca capsa la chistol, tentativa ramanea, dar rana canci… AN a fost internat nu pentru tentativa de sinucidere, ci pentru oblojirea ranii... Asupra existentei acesteia persista oaresice indoieli. Ca daca ar fi existat doar tentativa, fara rana, trebuia sa ajung la alta adresa... Tot spitaliceasca. This post has been edited by dacis: 27 Jun 2012, 12:09 |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 18:23 |