Nastase vanatorul!, a incercat sa se impuste!
![]() ![]() ![]() |
Nastase vanatorul!, a incercat sa se impuste!
corbex |
![]()
|
||
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|||
bcg |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 90 Joined: 18 May 07 ![]() |
QUOTE(tribunul @ 27 Nov 2012, 19:35) Nu credeam c-o sa vad pe aci personaje care sa-i ia apararea lui Nastatese. Probabil (nu probabil, ci sigur) nu castiga intr-o viata toata familia lor, cat a furat ala la o singura combinatie. Da ma, dar totusi Nastase s-a dus pe locuri indepartate in topul furturilor all-time, astia de la PDL i-au dat clasa serios. Asa un furt flagrant a fost, ca le-au trebuit la astia 5 luni sa redacteze motivarea aia. Ce s-or fi gandit atatea luni? Ce sa scrie acolo in lipsa de probe? Asa, poa' sa-i faca si lui Basescu dupa ce nu va mai fi presedinte dpdv formal(Ca morlal nu mai e de mult), un dosar ptr fraudarea alegerilor din 2009, tot asa, fara probe, ca exista doar o senzatie ca le-ar fi fraudat de seara pana dimineata. |
--------------------
-
-
-
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.492 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE(bcg @ 27 Nov 2012, 20:04) Da ma, dar totusi Nastase s-a dus pe locuri indepartate in topul furturilor all-time, astia de la PDL i-au dat clasa serios. Asa un furt flagrant a fost, ca le-au trebuit la astia 5 luni sa redacteze motivarea aia. Ce s-or fi gandit atatea luni? Ce sa scrie acolo in lipsa de probe? Asa, poa' sa-i faca si lui Basescu dupa ce nu va mai fi presedinte dpdv formal(Ca morlal nu mai e de mult), un dosar ptr fraudarea alegerilor din 2009, tot asa, fara probe, ca exista doar o senzatie ca le-ar fi fraudat de seara pana dimineata. oh da.. Saracul poponel. Ca atunci cand a dat tunurile bechtel , bae system (cu fregatele), petrom, contractul ala de 1 miliard de euro pentru dotarea granitei de est a romaniei, saracul poponel nu a furat nimic si au fost toate de valori mici. Ce sa mai zicem de chestiile alea de sute de mii de euro sau milioane de euro, la care probabil poponel facea urat ca erau prea mici pentru pretentiile lui cu oo mari la purtator.. |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
A trecut pe rosu.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Hai sa vedem si mai departe, nu luam in calcul ca a fost la putere si nimeni nu a avut curajul sa-i zica ceva, l-a gasit cu munitie in casa mai multa decat prevede legea ... ce dovada mai dovedita decat asta trebuie ca sa-l condamne iar?
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Pai n-au decat sa-i deschida un proces si sa-l condamne pentru detinerea de munitie!
Pe baza probelor! |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
tribunul |
![]()
|
De ce ministra invataturii nu da liber verdictului de plagiator? Ie dovedit cu probe ca a plagiat.
This post has been edited by tribunul: 28 Nov 2012, 09:07 |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
corbex |
![]()
|
Vrei sa intre inca un nevinovat la puscarie? Un biet pisoi mic?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Miau
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(tribunul @ 28 Nov 2012, 08:59) Hai sa vedem si mai departe, Păi stai că n-am rezolvat-o aici. Dacă mâine vine cineva și te saltă pe stradă punându-ți în cârcă ce (n)-ai făcut, dar FĂRĂ probe, cum ar fi?QUOTE nu luam in calcul ca a fost la putere si nimeni nu a avut curajul sa-i zica ceva, l-a gasit cu munitie in casa mai multa decat prevede legea ... ce dovada mai dovedita decat asta trebuie ca sa-l condamne iar? Întreabă-l pe Morar, Chioveși sau cine o fi la procuratură acum. QUOTE(tribunul @ 28 Nov 2012, 09:05) Întreab-o pe ea, nu cred că citește daciaclub. Cu toate că se dă cu loganul. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(tribunul @ 28 Nov 2012, 08:59) Hai sa vedem si mai departe, nu luam in calcul ca a fost la putere si nimeni nu a avut curajul sa-i zica ceva, l-a gasit cu munitie in casa mai multa decat prevede legea ... ce dovada mai dovedita decat asta trebuie ca sa-l condamne iar? Deci sa inteleg ca l-au condamnat preventiv ca avea munitie? ![]() ![]() |
--------------------
|
tribunul |
![]()
|
Mai urmeaza sa intreb parlamentul ... in cazul Diaconul.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
tribunul |
![]()
|
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(tribunul @ 28 Nov 2012, 10:05) Ce are bormasina cu academia?? Vorbim de in dosar penal instrumentat fara probe, si recunoscut ca atare, de catre "justitia independenta a statului de drept"! Ca_care rebeliune, daca nu sunt indiscret? Mai nou orice procedura democratica este crima de lezmajestate, rebeliune & shit daca e la adresa lui popeye?? Tu mai si citesti ce scrii sau dai drumul pur si simplu? This post has been edited by Garett: 28 Nov 2012, 09:32 |
--------------------
No
Reno
|
|
corbex |
![]()
|
Nu te enerva. Stii ca esti hipertensiv!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
S-a inervat cand a citit cuvantul "plagiat".
Tipic pesedist. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Garett |
![]()
|
|
--------------------
No
Reno
|
|
tribunul |
![]()
|
Daca-l scoate DD pe tusa, dau de baut la toata scara.
Ps. te muti la mine pe scara? This post has been edited by tribunul: 28 Nov 2012, 09:53 |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
corbex |
![]()
|
Rolul lui DD e sa adune alegatori care ar putea vota cu altii, sa-i lase drumul deschis Pontacului.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Mai rasfirati baetzi, mai rasfirati. Nu stiu daca sunteti constienti ca si datorita lu' bombo o ducem mai naspa decat altii si suntem cetateni de mana a II-a prin europa. Nu numai tiganii sunt de vina pentru asta...
Da' voi dati-i inainte cu prezumtia de nevinovatie... Auziti ma? Da' Sile Camataru n-o fi si el nevinovat? ![]() Toti sunt nevinovati, sa muara ciarliciaplin... ![]() Repet intrebarea pentru fiecare din voi care ati postat: daca vreun jmecher din asta pune un raket si va omoara mama/sotia/copilul... tot asa ii dati inainte cu prezumtia de nevinovatie? Da sau nu! Sunt constient ca e cam deplasata comparatia, dar incercati totusi sa raspundeti la intrebare. Si pana va ganditi sa raspundeti, incercati sa imi/va explicati cum pana mea intr-o tara in care salariul mediu real este de 1500 de RON (sunt generos ca am dormit bine azi-noapte) vezi pe strada masini pe care nu le vezi nici prin Germania? Ca ramasese aia de la Top Gera muci cand au ajuns la Mamaia. Sau cum e posibil tot in tara asta unde 80% din oameni castiga in media 1500 RON/luna sa vedem atata opulenta cum nu vedem prin alte parti? Toti sunt nevinovati, ofcors... Cum erau si aia din grupul cu bancile (a scris grecu' de unu' dintre ei). This post has been edited by kum: 28 Nov 2012, 10:15 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
DragosP |
![]()
|
Da.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
tribunul |
![]()
|
QUOTE(kum @ 28 Nov 2012, 11:14) Si pana va ganditi sa raspundeti, incercati sa imi/va explicati cum pana mea intr-o tara in care salariul mediu real este de 1500 de RON (sunt generos ca am dormit bine azi-noapte) vezi pe strada masini pe care nu le vezi nici prin Germania? Ca ramasese aia de la Top Gera muci cand au ajuns la Mamaia. Sau cum e posibil tot in tara asta unde 80% din oameni castiga in media 1500 RON/luna sa vedem atata opulenta cum nu vedem prin alte parti? Toti sunt nevinovati, ofcors... Cum erau si aia din grupul cu bancile (a scris grecu' de unu' dintre ei). Asta-i marele paradox, majoritatea au salarii mici, stiu ca daca vrei sa ai mercedes trebuie sa furi, da ii voteaza. Ps. nu cred ca in Braila, Galati, Calarasi, Urziceni, Slobozia, Tecuci, Barlad, Vaslui etc, salariul mediu real e 1500 lei, nici brut nu ie 1500 lei. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
DragosP |
![]()
|
Ba da.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(vijelie @ 27 Nov 2012, 21:02) Voi cum va explicati ca singurele reactii la motivare vin doar din zona politica? Parca la guvernare sunt fostii camarazi ai detinutului Nastase, nu? Chiar la justitie e unul. E cumva blat ? Stai flexat, ca si din lumea juridica au venit reactii, insa nu le citesc prompteritele la televizor, si cum va luati informatia doar de la televizor... Un exemplu Eu nu am negat niciodata ca Nastase o fi furat, o fi facut smenuri, dar sunt impotriva abuzurilor in justitie de orice forma. Condamnari fara dovezi, doar pentru ca "noi, reprezentantii poporului, cu ura proletara impotriva chiaburilor asupritori" etc au mai fost in unele vremuri, u foarte indepartate, de foarte trista amintire. Daca erau sa-l bage pe Nastase, sa-l bage, dar cu DOVEZI, nu cu "era presedinte de partid, deci raspunde de orice matrapazlacuri facute de membrii partidului". Ce dracu e asta? Voua cum v-ar veni sa intrati la puscarie ca stati pe scara cu nu stiu ce interlop care a platit niste bani ca sa va puneti faianta pe scara blocului si astfel ati avut "foloase necuvenite"? Si judecatorul sa spuna: nu exista dovezi ca ati facut presiuni asupra interlopului, dar pentru ca stati cu el in bloc si-l cunoasteti (sic!!) prezum ca sunteti vinovati? Ce naiba de aplicare a legii e asta? Acum eu inteleg ca nu aveau cum sa aiba inregistrari cu Nastase (toate serviciile erau la el pe vremea guvernarii sale, inregistrari ambientale nu puteau face aia la DNA ca era naspa pentru ei, cum se intampla acum si cu Basescu de fapt, nici o diferenta), insa asa cum BAsescu are altceva (o flota, un Mihaileanu, o spalare de bani cu terenul lui Casuneanu), puteau sa-i gaseasca si lui nastase ceva REAL si DOVEDIBIL. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 06:45 |