Nastase vanatorul!, a incercat sa se impuste!
![]() ![]() ![]() |
Nastase vanatorul!, a incercat sa se impuste!
Garett |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
|
||
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|||
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Tu esti scenarist, n-avem toti talent.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
QUOTE(klaus @ 28 Nov 2012, 12:17) Eu nu am negat niciodata ca Nastase o fi furat, o fi facut smenuri, dar sunt impotriva abuzurilor in justitie de orice forma. Nu te deranjaza ca o fi furat si a ramas nepedepsit? Nu te deranjaza ca prin influenta pe care o avea i-a lasat si pe altii sa fure si sa ramane nepedepsiti? Nu te deranjaza ca atunci cand a fost el la putere, justitia nu a facut niciun abuz, de fapt nu a facut nimic, mai pe direct pe vremea lui nimeni n-a furat nimic, din moment ce nimeni n-a ajuns la puscarie. Acu daca-i baga la puscarie, sunt abuzuri, inainte ca-i lasa sa fure si scapau nepedepsiti, justitia era corecta. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Probabil ca urmatorul pas in Romania va fi condamnarea pe baza de vot popular. Motivarea va suna fantastic
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Eu cred ca sunt singurul de pe aici care a spus in clar ca dosarul lui basescu cu flota e unul facut de nastase, si d-aia basescu l-a fugarit la randul lui.
Asa ca da, ma deranjeaza si abuzurile dinainte. Insa intre timp, datorita lui Nastase si a unora mai buni decat basescu si clica lui, am intrat in UE. Si constat ca dupa 8 ani de "reformare a statului", justitia a ajuns MULT (si cand zic mult nu exprim in mod real cat de mult) mai abuziva, a ajuns o unealta abjecta exact ca in anii 50-60, de conducere stalinista. Este bine daca lumea considera ca metodele staliniste infecte sunt ceea ce trebuie acestei tari, si le si apara. Eu am alta parere, mai europeana. Si in al doilea rand, pentru cei care considera aceasta decizie buna, pot sa-mi spuna si mie care sunt dovezile indirecte pe care se bazeaza? Ca am inteles chiar din sentina ca nu exista dovezi directe. kum, vijelie, tribunul, corbex si toti ceilalti, credeti ca puteti sa-mi indicati, din sentinta scrisa, care sunt acele DOVEZI (indirecte) pe care se bazeaza sentinta? Ia sa vedem argumente, ca-s curios. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(klaus @ 28 Nov 2012, 11:17) Acum eu inteleg ca nu aveau cum sa aiba inregistrari cu Nastase (toate serviciile erau la el pe vremea guvernarii sale, inregistrari ambientale nu puteau face aia la DNA ca era naspa pentru ei, cum se intampla acum si cu Basescu de fapt, nici o diferenta), insa asa cum BAsescu are altceva (o flota, un Mihaileanu, o spalare de bani cu terenul lui Casuneanu), puteau sa-i gaseasca si lui nastase ceva REAL si DOVEDIBIL. Ba nu puteau! Base cand a facut flota/Mihaileanu/... nu avea pozitia/influenta/puterea lu' bombo. Nu a putut sa-si acopere urmele precum a facut bombo... Pana mea, ala practic era taticu. Nu se putea face nimic! NIMIC! Se vede ca ati uitat cum era pe vremea lui, ca nu misca nici un floc in vant fara sa fie ala de acord. Umbla vorba ca incepusera sa puna tablouri cu el prin birouri... Ce pana mea, chiar e asa de greu de gandit? |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Permiteti sa raportez:
Nu ma bucura cu nimic felul in care Nastase e unde e. Sunt suficient de sincer sa recunosc ca nu imi e mila de el (si nici de cei de teapa lui care vor urma), dar de aici pana la a semna motivari de parca-s culese de pe forumuri e cale lunga. This post has been edited by vijelie: 28 Nov 2012, 11:48 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Vorbeste cu avocatii lui.
Io unul sunt tare fericit cand justitia face cate un abuz si baga la puscarie cate un parlamentar sau un ministru, si sunt sigur, 101%, ca ala bagat la puscarie a furat, fara sa-i citesc dosarul. Dupa mine, abuz in justitie ie atunci cand scapa de puscarie. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
kum |
![]()
|
QUOTE(klaus @ 28 Nov 2012, 11:43) ... kum, vijelie, tribunul, corbex si toti ceilalti, credeti ca puteti sa-mi indicati, din sentinta scrisa, care sunt acele DOVEZI (indirecte) pe care se bazeaza sentinta? Ia sa vedem argumente, ca-s curios. Auzi domnu... Io nu ma pricep, recunosc. Da' in prostia mea stau si ma-ntreb: nu exista foruri mai inalte decat justitia romana? Foruri unde multi oameni si-au gasit dreptate? Gen CEDO? De ce nu se duce bombo acolo sa-si caute dreptatea si sa-si dovedeasca nevinovatia? Si atentie: nu am afirmat nicaieri ca procesul ar fi 100% corect si dupa litera legii. I don't give a shit atat timp cat legile din tara asta sunt facute de ei pentru ei si au furat LEGAL pe timpu' lui (vezi DIP, privatizari cu clauze secrete, etc...). Aluia nu ai ce sa-i faci nimic pentru ca au dat legi/ordonante special pentru mish-mash-urile lor. Si atunci de ce trebuie respectata o lege nasoala? Unde pana mea mai este spiritul legii? De cand este valabila doar litera legii? Intrebari... This post has been edited by kum: 28 Nov 2012, 11:55 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Bombo e un misogin notoriu, asa ca
QUOTE Motivarea semnata de judecatorii Livia Stanciu (presedinte ICCJ), Florentina Dragomir, Maricela Cobzariu, Sofica Dumitrascu si Ioana Alina Ilie e fireasca ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(corbex @ 27 Nov 2012, 17:40) Da mai nene asta-i crezul tau politic. Ce te faci daca maine un cap patrat decide ca belirea celor care conduc solnite galbejite e tot o fapta crestineasca? QUOTE(tribunul @ 28 Nov 2012, 12:34) Nu te deranjaza ca o fi furat si a ramas nepedepsit? Nu te deranjaza ca prin influenta pe care o avea i-a lasat si pe altii sa fure si sa ramane nepedepsiti? ... Tribunule esti patetic. Textul de mai sus il poti adapta, cred ca, la 99% din politicienii romani. Argumente mai palpabile? Indirecte, daca d-alea directe nu exista... This post has been edited by radian: 28 Nov 2012, 12:05 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(kum @ 28 Nov 2012, 11:53) Da' in prostia mea stau si ma-ntreb: nu exista foruri mai inalte decat justitia romana? Foruri unde multi oameni si-au gasit dreptate? Gen CEDO? De ce nu se duce bombo acolo sa-si caute dreptatea si sa-si dovedeasca nevinovatia? Nu citesti cu atentie. Se duce si la CEDO, dar avea nevoie de motivarea sentintei. QUOTE In sfarsit, dupa mai bine de 5 luni de la ziua in care Adrian Nastase si ceilalti inculpati din dosarul ”Trofeul calitatii” au fost condamnati la inchisoare cu executare, si dupa 14 sesizari si plangeri la Inalta Curte de Casatie si Justitie si la CSM facute de avocatul Dan Cazacu si alti aparatori din dosar, in care aratau tergiversarea fara precedent a motivarii acestei sentinte, ICCJ a dat publicitatii acest document. Motivarea semnata de judecatorii Livia Stanciu (presedinte ICCJ), Florentina Dragomir, Maricela Cobzariu, Sofica Dumitrascu si Ioana Alina Ilie, era extrem de importanta pentru toti condamnatii care se vor adresa Curtii Europene a Drepturilor Omului, acest termen de actiune la CEDO fiind de sase luni de la data pronuntarii, timp care ar fi expirat, recent, in data de 20 decembrie 2012. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(tribunul @ 28 Nov 2012, 11:34) Nu te deranjaza ca o fi furat si a ramas nepedepsit? Nu te deranjaza ca prin influenta pe care o avea i-a lasat si pe altii sa fure si sa ramane nepedepsiti? Pe mine ma deranjeaza ca nu-i baga pe toti. Daca aplicam modul de judecare a lui Nastase si principiile tale juridice, Base era cel mult sef de celula in 2004. |
--------------------
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
tribunul |
![]()
|
QUOTE(radian @ 28 Nov 2012, 13:04) Da mai nene asta-i crezul tau politic. Ce te faci daca maine un cap patrat decide ca belirea celor care conduc solnite galbejite e tot o fapta crestineasca? Tribunule esti patetic. Textul de mai sus il poti adapta, cred ca, la 99% din politicienii romani. Argumente mai palpabile? Indirecte, daca d-alea directe nu exista... N-ai fost prea atent, da asta-i topicul dedicat marelei vanator. Restul de dejectii politice sunt analizate prin alte topicuri. Vrei un singur argument ca merita puscarie: matusa Tamara. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
radian |
![]()
|
Vreau un singur argument dovedit ca merita inchisoare.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Markos |
![]()
|
Culmea absurdului ar fi sa oblige CEDO statul roman sa-i plateasca un pic de despagubiri lu' Bombo, dupa asa un proces penibil si asa sentinta imbecila. Imbecila dpdv al argumentatiei juridice, evident.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
tribunul |
![]()
|
QUOTE(ady77 @ 28 Nov 2012, 13:16) As da o lege, cei cu anumite functii politice la fiecare sfarsit de an sa fie calcati de un evaluator sa le ia averea la puricat, vrei functia respectiva accepti evaluatorul daca nu, mergi in domeniul privat, daca apare o diferenta fata de venituri de 5000 euro, puscarie 1 an, daca-i 10.000 euro puscarie 2, daca ajungi la vreo 5 ani de puscarie sa se lase si cu confiscarea totala a averii. Il editez, ca sa inteleaga si cine n-a inteles, asta-i solutia mea sa-i bage pe toti la puscarie cu dovezi doveditoare. This post has been edited by tribunul: 28 Nov 2012, 12:42 |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(tribunul @ 28 Nov 2012, 12:24) As da o lege, cei cu anumite functii politice la fiecare sfarsit de an sa fie calcati de un evaluator sa le ia averea la puricat Tu banuiesc ca n-ai habar despre ce-i vorba, concret, în Trofeul asta al Calitatii. Bombo n-a primit bani, e vorba despre niste materiale de campanie electorala, împartite la popor. Pe care nici macar nu le-a cerut el, doar le-a "acceptat tacit". Tot din motivarea sentintei: QUOTE Ca atare, infractiunea exista nu doar atunci cand, ca urmare a folosirii influentei sau autoritatii, persoana care indeplineste o functie intr-un partid, sindicat, patronat, urmareste obtinerea unor foloase materiale, ci si atunci cand, desi nu urmareste, accepta asemenea foloase, in sensul ca are cunostinta ca cei asupra carora are influenta sau autoritate ii procura asemenea foloase. Io stiu ca-s texte lungi si obositoare, da' nah, asa-i cu judecatorii astia. |
--------------------
Reno
Megan
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
N-ati fost atenti nici unii. Motivarea aia, la trefla, a fost data anume ca sa poata fi pus in libertate. Noroc ca CEDO se misca greu, pina ii vine rindul executa pedeapsa.
@Radian: solnita mea nu aduce atingere sanatatii si demnitatii umane. Esapamentul e curat iar galbenul e o culoare calda, optimista. This post has been edited by corbex: 28 Nov 2012, 12:31 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
Tataie, CEDO nu poate anula o sentinta a justitiei romane. Poti obtine doar ceva malai, ca despagubiri.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
corbex |
![]()
|
Poate nu-i ajung banii de buzunar. S-o fi scumpit internetul celular.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
dandee |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 478 Joined: 13 January 09 ![]() |
Deviez un pic de la subiect, desi are o legatura. Ieri Chioariu a fost dovedit de instanta ca fiind NEVINOVAT, dar cu imaginea sa ce facem? Cine raspunde pentru asta or fi PROCURORII si JUDECATORII niste DUMNEZEI? Eu nu cred. Sa cautam modele, sa le adoptam sa nu se mai repete asa ceva.
Referitor la Nastase e clar ca la lunima zilei ca e nevinovat in acest dosar, cum e si clar ca e vinovat pt coruptie, DAR hotul neprins, deci nedovedit, e negustor cinstit asa cum spune un vechi proverb romanesc. Cu alte cuvinte un dosar politic cu oameni numiti politic (JUDECATORI SI PROCURORI) de catre Basesc pana si un surd, orb si mut intelege asta. Mai prost este ca oriceine poate fi in locul lui Nastase condamnat pe nedrept. |
--------------------
dacia
berlina
1999
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Sa inteleg ca multi cetateni pe aici sustin ideea stalinista a condamnarii fara dovezi si probe?
Si nimeni din multi-sustinatorii sentintei nu e in stare sa spuna O SINGURA proba indirecta pe care s-a bazat sentinta, dar sunt de acord cu ea? |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
tribunul |
![]()
|
QUOTE(Markos @ 28 Nov 2012, 13:28) Tu banuiesc ca n-ai habar despre ce-i vorba, concret, în Trofeul asta al Calitatii. Bombo n-a primit bani, e vorba despre niste materiale de campanie electorala, împartite la popor. Pe care nici macar nu le-a cerut el, doar le-a "acceptat tacit". Tot din motivarea sentintei: Io stiu ca-s texte lungi si obositoare, da' nah, asa-i cu judecatorii astia. Era un raspuns la altceva ... se pare ca l-ai ratat. Cand omori 3 oameni nevinovati ca mergi inconstient cu viteza, iar justitia te lasa liber si te obliga sa le platesti doar masina pe care ai distrus-o ... dupa mine asta-i o justitie dreapta, corecta, si impartiala, care a judecat bazata doar pe dovezi doveditoare. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
radian |
![]()
|
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
dandee |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 478 Joined: 13 January 09 ![]() |
klaus tu vorbesti tehnic pe cand ceilalti politic si am pus punctul pe i. Din partea mea se poate inchide.
|
--------------------
dacia
berlina
1999
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th July 2025 - 19:44 |