Nastase vanatorul!, a incercat sa se impuste!
![]() ![]() ![]() |
Nastase vanatorul!, a incercat sa se impuste!
Markos |
![]()
|
||
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|||
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
S-avem pardon, la moda sunt martirii vii, sanatosi si eligibili pt parlament.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(tribunul @ 28 Nov 2012, 12:39) Era un raspuns la altceva ... se pare ca l-ai ratat. Cand omori 3 oameni nevinovati ca mergi inconstient cu viteza, iar justitia te lasa liber si te obliga sa le platesti doar masina pe care ai distrus-o ... dupa mine asta-i o justitie dreapta, corecta, si impartiala, care a judecat bazata doar pe dovezi doveditoare. Raspunsul e valabil si pentru Kum: De ce a scapat americanul ala de l-a omorat pe Teo Peter de inchisoare? Cand din punctul nostru de vedere era clar 100% vinovat? |
--------------------
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Din cauza acordului cu SUA.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(Markos @ 28 Nov 2012, 13:45) Nimeni nu-l iubeste pe Bombo, exceptand poate familia si rudele lui. Dar hai sa ne imaginam ca nu i-ar fi tremurat mana si o mierlea în seara aia, pe motiv de glont în cap. Iar acum veneau fatucile astea cinci cu gluma asta: "aaa... n-avem probe directe, da' s-au strans cateva indirecte care fac cam cat una directa.. aaa... deci e vinovat decedatul, a..." Pai n-ajungea Martir al Neamului? Practic, 3 offsideuri fac cat un gol marcat, nu? |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Daca primeai si tu bani, erai tot asa ca familia alora, nu mai comentai?
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Nu bre aia e justitie, la noi e o gluma proasta.
Nu s-a demonstrat ca Teo Peter se afla in taxi. Desi probe indirecte cred ca erau. ![]() In justitie nu e suficient "sa se stie", trebuie sa se probeze. Cu totii "stim" ca Nastase e corupt, dar de dovedit nu a dovedit nimeni. |
--------------------
|
corbex |
![]()
|
Bag seama ca, in afara de mine, toata lumea i-a citit dosarul.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ady77 |
![]()
|
Tu l-ai scris, nu a mai fost nevoie sa-l citesti
![]() |
--------------------
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
eu sunt fan tribunu'. Mai intai il condamnam pe naxtase pe motiv ca "toata lumea stie", acu amestecam cazu' cu Teo Peter, de parca ar avea vreo legatura coruptia sau presupusa coruptie cu accidentele de circulatie..
Eu as vrea sa le vad pa fatuci la produs, sa plateasca ele din banii lor despagubirile pe care naxtaxe o sa le ia de la statu roman prin CEDO. De ce ar trebui sa platesc eu din impozitele mele greselile altora? De fapt nu greseli, ci abuzuri in serviciu comise cu buna stiinta, plus un trafic de influenta pe ici, pe colo. |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
corbex |
![]()
|
Io am bagat 3 kile de probe directe in el. Cum de nu le vedeti? Sa luam, de pilda, ouale. Sint probe directe, materiale. Pot fi pipaite de necredinciosi.
This post has been edited by corbex: 28 Nov 2012, 13:33 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(neumann @ 28 Nov 2012, 13:31) acu amestecam cazu' cu Teo Peter, de parca ar avea vreo legatura coruptia sau presupusa coruptie cu accidentele de circulatie... Imi pare rau dar nu s-a putut demonstra ca victima era in taxiul in momentul accidentului. Iar accidentul chiar a fost un accident, semnul de circulatie nefiind vizibil. American justice ![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Nastase a scris pe blog parerea sa despre sentinta.
Mi se pare ca are dreptate in multe din cele spuse acolo (ca inculpatii nu erau membrii PSD deci nu puteau fi influentati in calitate de presdeinte PSD ci in cea de prim-ministru, ceea ce necesita acordul Parlamentului = l-au judecat in alta calitate, nu i s-au luat in considerare martorii si expertizele, ca o judecatoare nu era inamovibila si deci nu avea drept de a judeca, ca a fost incalcata prevederea de prescriptie, ca u exista probe ca ar fi folosit influenta, ca una din probele "indirecte" - ca era influent ca era candidatul PSD la presedentie - e o minciuna, la data "faptelor" el nu era candidat, ci a fost anuntat dupa 2 luni). E interesant acest lucru, pentru ca Nastase se leaga putin de fond ci mai mult de procedura. Pentru cei care isi pun intrebarea de ce: la CEDO nu se judeca fondurile, se judeca respectarea procedurilor penale, a protejarii drepturilor omului, nu daca judecatorii au judecat corect sau nu. Deja e clar cam cum va arata actiunea la CEDO. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Si ce? Astia portocalii(sau ce culoare au amu ...) is fericiti ca o sa-i dea bani lu Bombo ...
This post has been edited by Serje: 28 Nov 2012, 14:00 |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
sa-i ierte
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.506 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
dandee |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 478 Joined: 13 January 09 ![]() |
Nu e vorba de bani, ci de DREPTATE!!!
|
--------------------
dacia
berlina
1999
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
Miza, zic eu, nu este pedeapsa de 2 ani cu executare ci suspendarea unor drepturi cetatenesti.
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
corbex |
![]()
|
De dreptatea gorjeanului care a facut 6 sau 7 ani pentru un un presupus viol nu v-ati macinat constiinta.
Mi se pare ca ala nu era inscris in pesede. Cam pe baza caror probe a fost condamnat, daca ulterior s-a deovedit fara dubiu ca e nevinovat? This post has been edited by corbex: 28 Nov 2012, 14:23 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
klaus |
![]()
|
Pai si ce daca nu a violat? Toata lumea stie ca a facut altceva , deci trebuia sa intre la puscarie chiar daca nu erau dovezi (directe) contra lui, nu-i asa?
Ce dracu, justitia se face pe dovezi, sau pe dorintele staliniste ale unor abjecti? A, da, pe dorintele staliniste ale unor abjecti... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
corbex |
![]()
|
Pai nu stie toata lumea, ca ala e un nimeni. Nastase a fost amantul patriei ani in sir. Nu e om sa nu-l stie dupa fapte sau vorbe. Unii inca mai au orgasm cind ii aud numele.
This post has been edited by corbex: 28 Nov 2012, 14:25 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
klaus |
![]()
|
Pai daca lumea e asa senina ca intr-un caz supermediatizat s-a incalcat constitutia si codul de procedura penala tocmai de catre cei care trebuiau sa le aplice, e absolut normal ca si tuturor celorlalti sa li se intample la fel.
Asta zic eu si lumea imi spune ca sunt psd-ist: daca in cazuri mediatizate si urmarite se permit astfel de jegosenii, d-apai noi astia, de ne vom cauta dreptate prin justitie vreodata, la ce sa ne asteptam? Ca vom fi inchisi ca unul ne-a furat portofelul si noi nu am colaborat cu el? |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
vad ca "patria" si-a gasit un alt amant; e drept ca acum nu-l mai vrea dar i-o trage in continuare...
QUOTE(klaus @ 28 Nov 2012, 15:28) d-apai noi astia, de ne vom cauta dreptate prin justitie vreodata, la ce sa ne asteptam? asta este problema, nu nastase, ionescu, popescu.... This post has been edited by vi_escu: 28 Nov 2012, 14:32 |
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
QUOTE(klaus @ 28 Nov 2012, 14:24) Tocmai asta-i diferenta dintre justitia romana si aia americana, judecat in romania e obligat sa plateasca un logan la mana a doua, judecat in america plateste suficient astfel incat familia e multumita si nu mai comenteaza. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
corbex |
![]()
|
Eu primeam banii si angajam un ukrainean cu ei. Tocmai datorita neincrederii in justitie.
This post has been edited by corbex: 28 Nov 2012, 14:38 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
vi_escu |
![]()
|
sa faca ce?
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
|
|
ady77 |
![]()
|
QUOTE(tribunul @ 28 Nov 2012, 14:35) Tocmai asta-i diferenta dintre justitia romana si aia americana, judecat in romania e obligat sa plateasca un logan la mana a doua, judecat in america plateste suficient astfel incat familia e multumita si nu mai comenteaza. Daca aia l-au gasit nevinovat, crezi ca l-au mai pus sa plateasca??? |
--------------------
|
corbex |
![]()
|
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th July 2025 - 10:04 |