Nastase vanatorul!, a incercat sa se impuste!
![]() ![]() ![]() |
Nastase vanatorul!, a incercat sa se impuste!
klaus |
![]()
|
||
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|||
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Daca te referi la judecatori, exact asa vad aia justitia.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Nu cred
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Stim ca esti necredincios, dar ia de aici
http://www.monitorulneamt.ro/stiri/?editia...1&articol=34667 |
--------------------
|
corbex |
![]()
|
In linkul de ieri Ion Creanga era un sat din Muscel si troita a fost finantata de madamme Udrea. Mai e nevoie de o a treia sursa, independenta.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.492 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE(dandee @ 28 Nov 2012, 14:18) dreptate era daca ajungea poponel 30-40 de ani la bulau pentru furturile comise/patronate. Insa nu ma deranjeaza (in sensul ca o sa planga pe aici saracul poponel) daca sta ceva mai putin la inchisoare. SPer sa il arda cu urmatoarele dosare ![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
mestere afofis, daca eu te-as pune pe tusa pana dupa alegeri, fara nici un motiv, pur si simplu pentru ca situatia lipsei unui motiv nu poate, prin ea insasi, sa conduca la concluzia nevinovatiei tale, ce zici, ti se pare ok?
Eu zic ca, din indicii indirecte, cum ar fi faptul ca ai aceeasi parere si pozitie ca alti membri (care au luat niste sanctiuni in ultima luna), esti vinovat de ceea ce au facut acei membrii in ultima luna, deci ar trebui sa stai pe tusa vreo 30 de zile. Banuiec ca asta ar fi o judecata dreapta si conforma cu bunul simt si regulamentul. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Desigur: 8a.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
aphophis |
![]()
|
QUOTE(klaus @ 28 Nov 2012, 22:11) mestere afofis, daca eu te-as pune pe tusa pana dupa alegeri, fara nici un motiv, pur si simplu pentru ca situatia lipsei unui motiv nu poate, prin ea insasi, sa conduca la concluzia nevinovatiei tale, ce zici, ti se pare ok? Eu zic ca, din indicii indirecte, cum ar fi faptul ca ai aceeasi parere si pozitie ca alti membri (care au luat niste sanctiuni in ultima luna), esti vinovat de ceea ce au facut acei membrii in ultima luna, deci ar trebui sa stai pe tusa vreo 30 de zile. Banuiec ca asta ar fi o judecata dreapta si conforma cu bunul simt si regulamentul. ![]() ![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
aphophis |
![]()
|
noroc ca esti tu dastept.
![]() ![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
Nuuu, ca a fost unul scopurile lui in viata!
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
aphophis |
![]()
|
la cedo poponel o sa primeasca fix ce isi doreste el mai mult: cenzurat
![]() ![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Reciteste ce o scris Klaus mai pe la amiaz.
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
aphophis |
![]()
|
cum am zis: o sa ma distrez de minune cand poponel o sa primeasca fix o pwula de la cedo si o sa incepeti sa dati vina pe europenii cei rai care tiranizeaza un ins cu atatea oo la purtator
28 Nov 2012, 23:33: QUOTE(klaus @ 28 Nov 2012, 14:28) Pai daca lumea e asa senina ca intr-un caz supermediatizat s-a incalcat constitutia si codul de procedura penala tocmai de catre cei care trebuiau sa le aplice, e absolut normal ca si tuturor celorlalti sa li se intample la fel. Asta zic eu si lumea imi spune ca sunt psd-ist: daca in cazuri mediatizate si urmarite se permit astfel de jegosenii, d-apai noi astia, de ne vom cauta dreptate prin justitie vreodata, la ce sa ne asteptam? Ca vom fi inchisi ca unul ne-a furat portofelul si noi nu am colaborat cu el? saracul poponel cum e nevinovat ![]() Nea klaus, eu zic sa-ti donezi averea familiei greu incercate, ce zici? This post has been edited by aphophis: 28 Nov 2012, 23:33 |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.295 Joined: 24 June 07 ![]() |
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(klaus @ 28 Nov 2012, 22:11) mestere afofis, daca eu te-as pune pe tusa pana dupa alegeri, fara nici un motiv, pur si simplu pentru ca situatia lipsei unui motiv nu poate, prin ea insasi, sa conduca la concluzia nevinovatiei tale, ce zici, ti se pare ok? QUOTE(Markos @ 28 Nov 2012, 22:57) Nici eu! QUOTE(Merced @ 28 Nov 2012, 23:34) Care secret? Ca stie toata lumea. |
--------------------
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
aphophis |
![]()
|
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
ady77 |
![]()
|
Vorbeste doar pentru tine, tie ti se face rau de la desteptaciune, se vede clar ca te feresti de ea, in postarile tale
![]() This post has been edited by ady77: 29 Nov 2012, 07:44 |
--------------------
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
aphophis |
![]()
|
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
ady77 |
![]()
|
Pai eu iti dadeam dreptate, o data-n viata.
|
--------------------
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
TOATE, absolut toate discutiile se lasa cu atacuri/jigniri la persona, se deviaza total de la ideea topicului, ie cafenea si ne permitem.
Ref. la Nastase, ie la puscarie, ie bagat legal pana la proba contrarie ... normal ca simpatizantii sunt suparati, si incearca sa gaseasca tot felul de scuze care mai decare mai bizare. Adevarata suparare nu ie ca-i Bombonel la puscarie, ci ca l-a bagat Piratul, asta-i roade cel mai tare, ca-i Piratul la mijloc. As pune o intrebare pt. sustinatorii marelui vanator, cate infatisari a avut pana la cea finala? si cam care erau motivele amanarii? cat mai avea pana se prescria? Daca avocatii lui au stiut, pana la anumit punct sa foloseasca toate chichitele ca sa amane procesul, toate bune si frumoase, dar cand procurorii l-au anchetat in calitate de sef de partid si nu de prim-ministru, ups, nu mai e coret, dar ie legal. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
DragosP |
![]()
|
Tribune, eu nu-s simpatizant al lui Năstase, indiferent ce ar zice sau crede cineva.
Și totuși motivația sentinței mi se pare năucitoare. Bine, mie și bucuria unora când s-a "împușcat" mi s-a părut năucitoare, da' asta-i deja altă mâncare de pește. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Bucuria unora ca a ratat cand s-a impuscat, ie bucuria simpatizantilor.
Probabil daca nimerea, se transforma in bucuria altora. Dar ideea sa-i scada din pedeapsa zilele cat a stat in spital cum ti se pare? morala, legala ... Dar ideea sa furi mult, foarte mult si justitia sa nu-i poate face nimic, cum ti se pare, oare nu cumva produce mare frustrare iar atunci cand e bagat la puscarie pt. cei frustrati nu mai conteaza ce si cum a fost bagat, ii intereseaza rezultatul final. This post has been edited by tribunul: 29 Nov 2012, 09:25 |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th July 2025 - 10:15 |