DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

14 Pages « < 2 3 4 5 6 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Cioc, cioc, cioc la poarta raiului., Lasam ceva lovele acasa, sau bem tot?

cdadan
post 25 Jun 2012, 09:25
Post #91

fara turbo viata e pustiu

Group: Members
From: Cluj Napoca

QUOTE(Lostboy @ 25 Jun 2012, 10:08)
Amândoi sunt ortodocși.
*

Da. Mai ales el.
Eu as respecta dorinta decedatului, fara discutie.

This post has been edited by cdadan: 25 Jun 2012, 09:26

--------------------
pegas de dame 1986
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
iulia_boris
post 25 Jun 2012, 09:27
Post #92

Membru autentic

QUOTE(radian @ 25 Jun 2012, 09:13)
Ati ajuns deja in faza asta?  sad.gif
*

suntem morbizi.. sad.gif

--------------------
Dacia Dokker Laureate 1,6.. 2016 - B 696 BUL
Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
+
marian_6963
post 25 Jun 2012, 09:35
Post #93

Membru

From: Tarnaveni/Mures

Ar fi incinerarea o varianta, daca ai crematoriu in oras ... si banii sa achiti taxa.
Apropos de bani stransi si la motivatia pentru care unii incep sa-i stranga ... noi am trecut printr-o faza tragi-comica la inmormantarea socrului meu. Noi ne mutasem in alt judet, el mai avea pana la pensie si ramasese in vechiul oras, s-a imbolnavit brusc si a murit foarte repede. Noi mai avusesem o inmormantare in familie cu o luna mai inainte deci bani de la neamuri cam lipsa de gasit. Oricum telefonic am vorbit de capela inchiriata, preot pentru slujbe, etc ... insa nevastamea a vorbit la biserica de care au apartinut mai mult de 20 de ani iar decedatul acum statuse la mama lui in alta parohie a orasului. Ajunsi acolo dupa un drum de multe ore sa vorbim cu preotul pt inmormantare ... totul ok, stabilim zi si ora si ramane sa platim taxele aferente, dar isi aduce aminte popa ca familia nevestii se mutase de cateva luni din parohia lui si ne-a trimis sa vorbim si cu preotul parohiei unde murise socru-meu ... si acolo cand am spus "parinte avem un decedat etc" raspunsul a fost "platiti taxa de inmormantare si pe urma vorbim" ... si asa socrumiu a avut doua taxe platite pentru o singura inmormantare. Asa ca banii nu strica nicicum ...
In rest babe gramada pe noi ca "asa-i obiceiul", ca "va rade lumea" dar ... avantaj noi, cu tupeu toata lumea primea raspuns "la noi nu este obiceiul asta si noi facem inmormantarea ca acolo ca asa ne-a sfatuit un preot" ... finalul toate babele au amutit desi ne priveau ca pe ceva venit din alta lume.

--------------------
Dacia Dedicatie/ 1300 2001/ 1980 - MS-08-XSW / 80-UAP
Imi plac masinile, dar viata mea si tot ce e bun in viata asta scurta se reduce la cei doi copii ai mei! Nimic nu se compara cu ei!
+
Lostboy
post 25 Jun 2012, 09:56
Post #94

Finding my way!

QUOTE(cdadan @ 25 Jun 2012, 09:25)
Da. Mai ales el.
Eu as respecta dorinta decedatului, fara discutie.
*

Este ortodox oarecum fără voia lui, adică nu l-a întrebat nimeni. Și, ulterior, când a putut alege, nu mai avea rost.
În ceea ce privește crematoriul, nu avem așa ceva în comună. Ar trebui mers la Bucale și stat pe acolo vreo 7-10 zile cât durează. În fine, nu aici e problema. Problema este alegerea uneia din variante.
Soția: ”este botezat ortodox, ne-am cununat ortodox și ”plecarea” ar trebui făcută în aceeași manieră. Pe lângă asta, eu rămân cu păcatul că nu i-am făcut toate cele. ”

--------------------
. . .
+
maho
post 25 Jun 2012, 09:59
Post #95

Membru rigido-flexibil

From: Brașov, orașul olimpic

QUOTE(BlaueCorsa @ 24 Jun 2012, 20:58)
Eu stiam ca fiecare asigurat/pensionar primeste un ajutor de deces (vreo 2000 de lei), deci nu ramane nimeni ne-ngropat.
*

Nu stiu daca-i chiar atat (acu' 3 ani era mai putin), in orice caz, beneficiarul (ala care face cererea la primarie, pt. banii respectivi) ii primeste la ceva timp DUPA inmormantare si "cheful" aferent, care oricum costa mai mult, bani pe care trebuie sa-i ai, sa platesti.

QUOTE(iulia_boris @ 25 Jun 2012, 07:52)
luand lucrurile in serios nu-i deloc rau sa ai niste banuti pusi deopare pt obstescul sfarsit..
...
io vreau un fond permanent pt spitalizari,boli,naiba stie ce mai poate aparea..
deocamdata asta-i prioritatea mea.
*

Aia e, bani deoparte pt. orice, cand "orice"-ul ala se va numi deces, la ala se vor folosi.
In alta ordine de idei, dar pe aceeasi tema, stiu o cucoana din bucale, profesoara, sub 50 de ani, sanatoasa (in limite normale), care a dat 15.000 euro pe un "loc de veci" la Bellu. Nu stiu daca include cavoul, si nici nu ma intereseaza, dar suma alocata m-a lasat wacko.gif . plm, nici daca m-ar inmormanta aici, langa Jim Morrison, n-as da atata...

--------------------
Dacia 1310 1983
"Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't."
+
G I M
post 25 Jun 2012, 10:01
Post #96

Membru cu indemanare

From: Brasov

Eu zic sa-l inmormanteze, sa-i faca pomeni si ce mai trebuie. Sotia o sa traiasca tota viata cu regretul ca nu l-a inmormantat.

--------------------
Una d'aia cu 5 roti
Fii atent la volan! Cineva drag te asteapta acasa!
+
marian_6963
post 25 Jun 2012, 10:23
Post #97

Membru

QUOTE(iulia_boris @ 25 Jun 2012, 08:18)
socru' lu' frate-meu si-a dorit incinerare si de asta a avut parte..
asta nu inseamna ca nu se poate pomeni sufletul lui..
*

Se poate pomeni sufletul ... insa fara preot. "Așadar, Biserica Ortodoxă Română are o atitudine clar exprimată față de cei care s-au incinerat sau se vor incinera. Din 1928 și 1933, Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române nu a revenit asupra acestei hotărâri, așa, încât ea exprimă punctul de vedere oficial al Bisericii noastre. De aceea este de datoria oricărui slujitor al Bisericii Ortodoxe Române să respecte aceste hotărâri, încercând să lămurească și să determine și pe credincioși să respecte tradiția milenară a înhumării. În cazul în care este chemat să oficieze slujba înmormântării celor care urmează a fi incinerați, preotul trebuie să refuze categoric, cu atât mai mult, cu cât știe că solicitarea a venit și din convingeri sau practici atee, care, în acest caz, arată dispreț față de învățătura Bisericii și de tradiția ei veche și venerabilă. Cazul este aproape identic cu sinuciderea pentru care Biserica nu admite oficierea slujbei înmormântării, pe motiv că sinucigașul s-a substituit lui Dumnezeu, curmându-și viața pe care nu și-a dat-o el, ci Dumnezeu. Așadar, nu săvârșim nici slujba Înmormântării si nici slujbele de la soroacele de pomenire a celor morți, rânduite de Biserică, celor care se incinerează. " Asta e un citat gasit la viteza aici http://www.parohiamacin4.org/incinerarea.htm
Oricum banii stransi din timp pentru moarte, in special cand omul are o varsta la care realizeaza ca sfarsitul este aproape, este ok. Daca te gandesti ca un sicriu cu tot ce ii mai trebuie inseamna bani, daca e vara e obligatorie si imbalsamarea alti bani, acum mortul nu mai are voie sa fie tinut in casa decat in anumite situatii, transportul pana la groapa, etc ... totul inseamna bani mai mult sau mai putin si ajutorul ala de vre-o 2000 lei e ca si cum nu ar fi.

--------------------
Imi plac masinile, dar viata mea si tot ce e bun in viata asta scurta se reduce la cei doi copii ai mei! Nimic nu se compara cu ei!
+
iulia_boris
post 25 Jun 2012, 10:25
Post #98

Membru autentic

maho,tanti aia are bani si n-are ce face cu ei.. mad.gif
noi discutam despre chestii relativ normale..si de care te lovesti des..
nu despre snobisme duse la extrem..

25 Jun 2012, 10:29:
stii cum vad io lucrurile?
pomana facuta catre saraci,orfani,azil,etc cu niste lumanari aprinse si atat..
daca nu vrea nici un preot sa oficieze slujba asta e..
sunt sigura ca sufletul disparutului are parte de alinare..

This post has been edited by iulia_boris: 25 Jun 2012, 10:29

--------------------
+
marian_6963
post 25 Jun 2012, 10:29
Post #99

Membru

Pe partea asta ma bucur enorm ca mi-am schimbat domiciliul ... aici (si mai spunea cineva mai inainte) totul se reduce la minim ... nu mobila data de pomana, nu haine seturi intregi decat daca asa vrei tu, doar pomenire efectiva fara fast si cheltuiala.
Poate in zona asta s-au imprumutat din obiceiurile catolicilor, insa nu am auzit pe nimeni sa se planga ca s-a intors mortul ca nu avea nu stiu ce dat de pomana, cum este obiciul in moldova (in special).

This post has been edited by marian_6963: 25 Jun 2012, 10:30

--------------------
+
corbex
post 25 Jun 2012, 10:33
Post #100

Desi nu pare, ma plimb cu Dacia

From: bucuresti

Mai oameni buni! De ce va bateti capul? Sintem in secolul 21. Orice are o rezolvare civilizata. In cazul nostru, faci o asigurare de viata la "Carpatica" cu 3 zile inainte s-o mierlesti.

25 Jun 2012, 11:35:
QUOTE(marian_6963 @ 25 Jun 2012, 11:29)
insa nu am auzit pe nimeni sa se planga ca s-a intors mortul ca nu avea nu stiu ce dat de pomana, cum este obiciul in moldova (in special).
*

Si in Oltenia. Dar astia o rezolva simplu. Dupa 4 samptamini de la ingropaciune se duc cu mic cu mare si infig mortului un tarus in inima.

This post has been edited by corbex: 25 Jun 2012, 10:35

--------------------
dacia solenza 2005, cheala
+
marian_6963
post 25 Jun 2012, 10:37
Post #101

Membru

QUOTE(corbex @ 25 Jun 2012, 10:33)
Mai oameni buni! De ce va bateti capul? Sintem in secolul 21. Orice are o rezolvare civilizata. In cazul nostru, faci o asigurare de viata la "Carpatica" cu 3 zile inainte s-o mierlesti.

Inainte vorbim cu Nostradamus sa ne spuna clar cand o mierlim ...

--------------------
+
Shush
post 25 Jun 2012, 11:08
Post #102

٩(Ś̯Ś)۶

From: Brasov

QUOTE(marian_6963 @ 25 Jun 2012, 10:23)
Se poate pomeni sufletul ... insa fara preot.
*

Cu spaga necesara se face orice wink.gif

--------------------
Seat Leon 2008 Reference 1.6 - Bv-29-Trei Litere
Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4
If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ?
+
bion
post 25 Jun 2012, 11:26
Post #103

Membru autentic

From: TM

Recunosc ca am adormit citind tot topicul dar asa in mare cred ca m-am prins.Productia de oua a scazut si firma lui pictoras simte recesiunea. Motiv pentru care sa gandit si la o solutie decenta in caz de faliment. :mrgreen:Duminica tot omul bea un pahar de vin. Daca n-are tinere de mintea asta e. Cand a aflata cati banii au msii sub saltea l-a apucat tulburarea :HSB luam logan nou......
Victoras. stai flexat ca pe tine fiind unicat nu te-ngroapa nimeni.La Sorbona in borcan pentru eternitate...
Referitor la problema. E bine sa ai ceva bani albi pentru zile negre.Am o mama de 87 de primaveri cam bolnava , un unchi cu creieru svaiter, si nici io si nici madam bion nu ne simtim prea bine.Dar gospodari cum suntem n-am pus nici un ban deoparte ba am bagat un credit bancar sa-si deschida junioara firma.Oricum cel putin juma il plateste ea ca nu traiesc cat cioara. icon_mrgreen.gif Ceva apartament cu intrare pe sus avem io cu napasta, ramas mostenire.Banii care ii capeti de la pensie si abonamentu ala de inmormantare acopera numai 1/2 din costurile unei ingropaciuni fara fitze.
PS Am noroc ca cimitirul e pe aceeasi ulita mai in vale si daca apuc sa simt momentul ma trag la costum si merg doua statii de autobuz.
PPS Corbex aia e fix plwa ce zici. Ia incearca sa vezi la asiguarea de viata ,pe unu hodorog ca tine te poarta un an prin spitale ca sa vada daca nu dai coltul inopinat si iti bag ao prima de asiguare de-ti vinzi casa , nevasta si slz si tot esti dator wink.gif

--------------------
Dacia SLZ Scala 2003 - TM54
Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin,
Căci n-au păreche-n lume blestemații
Crîșmarii care toarnă apă-n vin !
+
iulia_boris
post 25 Jun 2012, 11:29
Post #104

Membru autentic

PS Am noroc ca cimitirul e pe aceeasi ulita mai in vale si daca apuc sa simt momentul ma trag la costum si merg doua statii de autobuz

radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif

--------------------
+
kato
post 25 Jun 2012, 11:32
Post #105

Membru autentic

From: barlad

si io care credeam ca va alege taxiul, sa fie domn pan la capat sad.gif sad.gif

--------------------
renault scenic 2000 rxt - scenic III 1.6 dci - vs 05 glx vs 79 glx
+
DragosP
post 25 Jun 2012, 11:42
Post #106

Nu zic nimic...nou

Group: Moderatori
From: Lumea mea

QUOTE(Altis @ 25 Jun 2012, 07:46)
Babele alea care te darama pe tine la manastire ca sa pupe ghiulu popii nu au facut toata viata lor asta, parte din ele incearca sa spele gustul pacatului cu vecinu' in papusoi.
Da, dar încearcă.
Dar alea au harta pentru ca respecta orarul de postit si clatit gura cu aghiazma. Nu conteaza ca dupa ce se spovedesc se duc si se spurca cu tata Leana ca o barfeste pentru datoria pentru vodca la ducheana din sat.
Ba contează. Chiar foarte mult. Gândește-te un pic.
Daca vrei polemizam o data pe tema asta, dat trebuie sa fiu murat bine! blush.gif
*

Oricând.

--------------------
Ceva de plastic . . - BRRC
Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu!
+
corbex
post 25 Jun 2012, 11:50
Post #107

QUOTE(bion @ 25 Jun 2012, 12:26)
PPS Corbex aia e fix plwa ce zici. Ia incearca sa vezi la asiguarea de viata ,pe unu hodorog ca tine te poarta un an prin spitale ca sa vada daca nu dai coltul inopinat si iti bag ao prima de asiguare de-ti vinzi casa , nevasta si slz si tot esti dator wink.gif
*

Bre, io am zis la CARPATIACA. Aia asigura pe oricine, ca tot nu platesc niciunuia.

--------------------
+
bmwh548
post 25 Jun 2012, 12:41
Post #108

Membru cu insomnii

From: Iasi

QUOTE(Lostboy @ 25 Jun 2012, 10:56)
Soția: ”este botezat ortodox, ne-am cununat ortodox și ”plecarea” ar trebui făcută în aceeași manieră. Pe lângă asta, eu rămân cu păcatul că nu i-am făcut toate cele. ”
*

Toate cele ce? Toate obiceiurile ramase de pe vremea cand oamenii nu stiau carte? "Pomenile" sunt obiceiuri crestinesti? Pai sa facem treaba pana la capat si sa mai facem si niste sacrificii umane ca pe vremuri, sa nu se plictiseasca Gigel singur pe lumea ailalta, sa aiba si el cu cine schimba o vorba si manca mancarea data de pomana.

QUOTE(DragosP @ 25 Jun 2012, 12:42)
Ba contează. Chiar foarte mult. Gândește-te un pic.
*

Aha. Foarte mult. Ma duc si-i dau in cap unuia pe strada si pe urma ma duc la biserica si zic: "Gata, ajung in Rai". Ma lasi? Crezi ca babele alea chiar simt vreo urma de caire? Daca regret ca am facut o tampenie pai n-o mai fac nene. Da' in conditiile in care ele barfesc si in timpul slujbei ca "Io-te la tata Aneta, a venit cu batic rosu, desfranata!" si pe urma se mai intalnesc si pe ulita satului si mai barfesc si acolo si pe urma mai trag si niste injuraturi permite-mi sa: laugh.gif

--------------------
- - - - -
+
DragosP
post 25 Jun 2012, 12:59
Post #109

Nu zic nimic...nou

QUOTE(bmwh548 @ 25 Jun 2012, 13:41)
"Pomenile" sunt obiceiuri crestinesti?
Dap.
Pai sa facem treaba pana la capat si sa mai facem si niste sacrificii umane ca pe vremuri, sa nu se plictiseasca Gigel singur pe lumea ailalta, sa aiba si el cu cine schimba o vorba si manca mancarea data de pomana.
Exagerezi. Sacrificiile umane n-au nici o legătură cu creștinismul.
Aha. Foarte mult. Ma duc si-i dau in cap unuia pe strada si pe urma ma duc la biserica si zic: "Gata, ajung in Rai".
Depinde. Dacă te spovedești și primești iertarea, poate... wink.gif Treaba nu-i simplă, nu-i ca la piață.
Ma lasi?
Te las. Dar nu acum.
Crezi ca babele alea chiar simt vreo urma de caire?
Sper. Ai tu alte informații? Cum evaluezi nivelul căinței fiecărui om? Și aici mă refer la tine, nu la cine trebuie s-o facă. wink.gif
Daca regret ca am facut o tampenie pai n-o mai fac nene. Da' in conditiile in care ele barfesc si in timpul slujbei ca "Io-te la tata Aneta, a venit cu batic rosu, desfranata!" si pe urma se mai intalnesc si pe ulita satului si mai barfesc si acolo si pe urma mai trag si niste injuraturi permite-mi sa: laugh.gif
*

Și ce te interesează pe tine ce fac ele la slujbă sau pe uliță?
Ăsta e motivul pentru care mai auzi pe unul-altul că "el crede, dar are credința lui"?
Păi dacă tu vezi că o groază de oameni traversează pe roșu în drum spre Biserică ce faci? Treci și tu pe roșu? Renunți la a mai merge la Biserică pe motiv că trece lumea pe roșu? Dai un exemplu?

This post has been edited by DragosP: 25 Jun 2012, 13:00

--------------------
Cu noi este Dumnezeu!
+
bmwh548
post 25 Jun 2012, 13:14
Post #110

Membru cu insomnii

QUOTE(DragosP @ 25 Jun 2012, 13:59)
Dap.
*

Pics or it didn't happen. Ca si Craciunul e considerat sarbatoare crestina si respectat ca atare.

Exagerezi. Sacrificiile umane n-au nici o legătură cu creștinismul.
*

Da' podurile au? Banii pusi pe ochii raposatului? Si tot tacamul de obiceiuri "crestine"?

Depinde. Dacă te spovedești și primești iertarea, poate... wink.gif Treaba nu-i simplă, nu-i ca la piață.
*

Din partea cui sa primesc iertarea? Din partea unora care iau cu ambele maini din cutia milei sa-si faca revizia la SUVul cumparat cu sudoarea fruntii?

Sper. Ai tu alte informații? Cum evaluezi nivelul căinței fiecărui om? Și aici mă refer la tine, nu la cine trebuie s-o facă. wink.gif
*

Simplu, dupa cum se comporta. Atata timp cat face acelasi lucru dupa ce iese din biserica ti se pare ca aia e cainta?

Și ce te interesează pe tine ce fac ele la slujbă sau pe uliță?
*

Miserupia atata timp cat nu ne intersectam. Dar cand niste personaje din astea incep sa dea din gura ca "Domne tre sa faci asa si pe dincolo" si incearca sa imi impuna mie niste valori care lor le lipsesc s-ar putea sa iau foc.

Păi dacă tu vezi că o groază de oameni traversează pe roșu în drum spre Biserică ce faci? Treci și tu pe roșu? Renunți la a mai merge la Biserică pe motiv că trece lumea pe roșu? Dai un exemplu?
*

Tu le dai drept model de urmat, nu eu.

--------------------
- - - - -
+
corbex
post 25 Jun 2012, 13:19
Post #111

Am scapat de griji si polemici. Am primit SMS de la SP in care scrie ca cind va fi vremea sa trec in fata cozii si sa arat mesjul. Care are un cod de prioritate si libera trecere. O sa fiu repartizat in aripa de vest, in grija Sfintului Sisoe. Nu e rau, astia mai cinta si manele, nu numai rugaciuni. Umbla vorba ca ar avea si un alambic dosit.

This post has been edited by corbex: 25 Jun 2012, 13:20

--------------------
+
Markos
post 25 Jun 2012, 13:26
Post #112

fost programator

From: Scursurești Vale

QUOTE(bmwh548 @ 25 Jun 2012, 13:41)
"Pomenile" sunt obiceiuri crestinesti?
*

Crestinesc-electorale.

--------------------
Reno Megan Privilej
"Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
+
DragosP
post 25 Jun 2012, 13:30
Post #113

Nu zic nimic...nou

QUOTE(bmwh548 @ 25 Jun 2012, 14:14)
1. Pics or it didn't happen.
2. Ca si Craciunul e considerat sarbatoare crestina si respectat ca atare.
3. Da' podurile au? Banii pusi pe ochii raposatului? Si tot tacamul de obiceiuri "crestine"?
4. Din partea cui sa primesc iertarea? Din partea unora care iau cu ambele maini din cutia milei sa-si faca revizia la SUVul cumparat cu sudoarea fruntii?
5.Tu le dai drept model de urmat, nu eu.
*

1. Ete na. Caută și tu în Moliftelnic, la slujba parastasului.
2. Tu ești normal sau nu? Cum să nu fie Crăciunul sărbătoare creștină??? blink.gif
3. Habar n-am. Sincer.
4. Eventual din partea ălora. Dar nu te împiedică nimeni să-ți cauți un duhovnic bun. Și care să nu bage mâna-n cutia milei. Cu toate că are voie s-o facă.
5. Eu nu dau model pe nimeni. Eu îți sugeram ție să nu mai judeci critic. Că nu-ți folosește la nimic. În schimb să dai exemplu poți.

--------------------
Cu noi este Dumnezeu!
+
kato
post 25 Jun 2012, 13:39
Post #114

Membru autentic

From: barlad

se potriveste aici si poate se mai calmeaza si spiritele blush.gif
&feature=related

--------------------
renault scenic 2000 rxt - scenic III 1.6 dci - vs 05 glx vs 79 glx
+
bmwh548
post 25 Jun 2012, 13:40
Post #115

Membru cu insomnii

QUOTE(DragosP @ 25 Jun 2012, 14:30)
2. Tu ești normal sau nu? Cum să nu fie Crăciunul sărbătoare creștină??? blink.gif
*

Pe celelalte nu le mai comentez, da' la asta chiar: radmasa.gif Sper totusi ca ai glumit si mi-a scapat mie ideea.

--------------------
- - - - -
+
DragosP
post 25 Jun 2012, 13:51
Post #116

Nu zic nimic...nou

Dacă tu prin "Crăciun" înțelegi altceva decât nașterea Mântuitorului atunci te rog să-mi explici ce este Crăciunul.

--------------------
Cu noi este Dumnezeu!
+
kum
post 25 Jun 2012, 14:09
Post #117

Banat

Group: Banned
From: Galati

E atunci cand mancam carnati si caltabosi? silly1.gif crazys4.gif

--------------------
Laguna 2.0T 2006 - GL-15-...
Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
+
Markos
post 25 Jun 2012, 14:11
Post #118

fost programator

From: Scursurești Vale

E atunci cand vine Mos Gerila? crazys4.gif

--------------------
Reno Megan Privilej
"Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
+
corbex
post 25 Jun 2012, 14:14
Post #119

Numai ortodocsi reformati pe aici!

--------------------
+
cdadan
post 25 Jun 2012, 14:33
Post #120

fara turbo viata e pustiu

From: Cluj Napoca

QUOTE(DragosP @ 25 Jun 2012, 14:30)
Și care să nu bage mâna-n cutia milei. Cu toate că are voie s-o facă.
*

Intr-o biserica atat de degenerata cum e BO, totul e posibil. Mai da-i in plm de saraci. Oricum credinciosii stiu ca tot ce pun in cutia milei ajunge in buzunarul popii.

--------------------
pegas de dame 1986
+
14 Pages « < 2 3 4 5 6 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 2nd June 2025 - 22:33
Forum Renault