Cioc, cioc, cioc la poarta raiului., Lasam ceva lovele acasa, sau bem tot?
![]() ![]() ![]() |
Cioc, cioc, cioc la poarta raiului., Lasam ceva lovele acasa, sau bem tot?
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(DragosP @ 25 Jun 2012, 12:42) Ah, deci e ok sa pacatuiesc o viata daca dupa aia merg si bag capul supt sutana (btw, care dracu cretin a inventat asta? - am fost tentat sa ma fac catolic pentru asta si pentru linistea de la inmormantarile lor). Chiar Dragos, stiu, sunt sarcastic, sunt ironic dar nu ma pot abtine! Te-ai spovedit vre-odata in ultimii 20 de ani? Ma refer la postura ta de ditai omu care merge sa ingenuncheze in fata unui preot, om al bisericii, stalp al societatii, apleci capul sa iti puna ala patrafirul (asa ii zice?) pe ceafa si incepi sa ii povestesti cum l-ai injurat tu de Dumnezei pe ceafa lata cu ML-ul ca ti-a taiat calea sau ca ai remarcat decolteul vecinei de palier? Disclaimer: pacatele sus amintite sunt speculatii! |
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
QUOTE(DragosP @ 25 Jun 2012, 14:51) Dacă tu prin "Crăciun" înțelegi altceva decât nașterea Mântuitorului atunci te rog să-mi explici ce este Crăciunul. Aici nu e vorba de ce inteleg eu, e vorba de ce inteleg credinciosii aia de se duc la biserica sa pupe poala popii si pe urma sa barfeasca pe altii ca nu stiu ce-au facut. |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(Altis @ 25 Jun 2012, 15:53) Ah, deci e ok sa pacatuiesc o viata daca dupa aia merg si bag capul supt sutana (btw, care dracu cretin a inventat asta? - am fost tentat sa ma fac catolic pentru asta si pentru linistea de la inmormantarile lor). Cine te-a pus pe tine să bagi capul sub sutană? ![]() QUOTE Chiar Dragos, stiu, sunt sarcastic, sunt ironic dar nu ma pot abtine! Te-ai spovedit vre-odata in ultimii 20 de ani? Da. M-am. QUOTE(bmwh548 @ 25 Jun 2012, 15:53) Aici nu e vorba de ce inteleg eu, e vorba de ce inteleg credinciosii aia de se duc la biserica sa pupe poala popii si pe urma sa barfeasca pe altii ca nu stiu ce-au facut. Hai că deja scrii de dragul scrierii. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Eu stiu ca modereaza crestineste. Adica e chiar de treaba.
Da' putea sa pomeneasca de abuzurile altor moderatori. ![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Vorbind dechis, cred ca trebuie sa ai o naivitate vecina cu prostia sa te inclini in fata MAJORITATII preotilor, si nu, nu incerc sa te jignesc afirmand asta, ci chiar asta cred.
Personal, cred intr-o putere superioara noua, un Dumnezeu, dar El cu siguranta nu (mai) este reprezentat de biserica. Eu as putea sa ma spovedesc complet, total poate in fata unui ascet... Iti admir puterea de a depasi aceste evidente si de a continua neabatut pe drumul tau. Nu stiu cati oameni ar putea sa mentina conduita asta azi. Sincer, ai respectul meu pentru asta! |
--------------------
Tucson
JM
2007
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.086 Joined: 11 February 04 ![]() |
Si ascetul ce vina are sa te auda pe tine?
|
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
Altis |
![]()
|
Am zis ca as putea, nu ca am sa merg sa sacai bietul om...
|
--------------------
Tucson
JM
2007
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.484 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Can' l-ati facut modelator a semnat o clauza ca n-are voie sa dea din casa, nu?
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.484 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Daca am auzit bine, era un contract suplimentar, care venea impreuna cu laguna aia de n-am primit-o eu. Tohanul meu a fost mai lejer la conditii de-astea, dar pe mine greu ma mai prinde inc-o data un dom' parinte care sa ma puna sa ma spovedesc dupa dictare, pe stomacul gol si fara o cafea si-o tigare inainte.
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Vezi? La psiholog te lasa si cu cafea si cu coniac. Motiv pentru care n-ai sa-l prinzi pe Markos acolo.
Nu suporta cafeaua. |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Thor1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 7 April 04 From: In front of the computer ![]() |
|
--------------------
Mazda
6
2017 Judge me all u want. Just keep the verdict to yourself!
|
|
DragosP |
![]()
|
QUOTE(Markos @ 25 Jun 2012, 16:33) Desigur. Ale cui? QUOTE(Altis @ 25 Jun 2012, 16:41) Vorbind dechis, cred ca trebuie sa ai o naivitate vecina cu prostia sa te inclini in fata MAJORITATII preotilor, si nu, nu incerc sa te jignesc afirmand asta, ci chiar asta cred. Te cred, dar eu sunt mai naiv așa...Dar știi, majoritatea e aia care merită, nu uscăturile din pădure. Încă pădurea este mai verde decât este uscată.QUOTE(Thor1983 @ 25 Jun 2012, 17:28) Din cauză de dicționar tembel al lui SlideIT de pe tabletă. D'aia. ![]() 25 Jun 2012, 17:53: QUOTE(bmwh548 @ 25 Jun 2012, 16:54) Ne intoarcem la babele care se duc la biserica sa aiba unde sa barfeasca si sunt date drept exemplu? Nu drăgută. Era vorba că-mi explici care-i treaba de râzi la proasta la colac (ca să păstrez nota topicului) când zici de Crăciun că-i obicei necreștin. ![]() This post has been edited by DragosP: 25 Jun 2012, 16:53 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
Ia de aici http://www.descopera.org/originea-si-istoria-craciunului/
Tu de fapt stii, asta asa, sa nu-ti mai gasesti scuze ![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DragosP |
![]()
|
Mulțumesc pentru informare nene. Treci la loc: 1.
Pentru suflat și pentru suflat prost. ![]() Dacă vrei a ne bate-n link-uri, citește până la capăt. This post has been edited by DragosP: 25 Jun 2012, 17:21 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
bmwh548 |
![]()
|
Usurel ca eu nu m-am luat de colacu' tau dom' modelator. Asta asa...sa pastram acelasi ton in discutie.
Ultimul paragraf din linkul lui corbex suna izbitor de asemanator cu ce ni s-a predat la religie prin clasa a doua daca nu ma inseala memoria. Greu sa recunosti cand o dai cu mucii in fasole uneori ce-i drept. |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
corbex |
![]()
|
E vorba sa scada la 49?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
cdadan |
![]()
|
Nu, frate, sa scada la 0. Si daca o sa coste un euro, tot fapta penala e.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
Pai am socotit ca indoctrinarea seculara e mai liberala decit aia religioasa. Te lasa sa maninci pui fripti si in post.
Mai umblati si voi la reforme, n-o sa dauneze! This post has been edited by corbex: 25 Jun 2012, 17:47 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
cdadan |
![]()
|
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
bmwh548 |
![]()
|
QUOTE(DragosP @ 25 Jun 2012, 18:32) Voi când o să recunoașteți (vouă vă vi) că sunteți manipulați și îndoctrinați de secularism? Asta e problema. Care sunt indoctrinatii aici? Cei care au ochelari de cal si refuza sa accepte ca exista si "zone gri" sau aia de sunt dispusi sa mai citeasca si scrierile unora de nu incearca sa manipuleze istoria dupa necesitati? |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
DragosP |
![]()
|
Desigur.
Totuși, pentru înțelegerea corectă a celor scrise de tine (câ până acu' cu ceva concret nu prea ai venit în discuția noastră): cine încearcă să manipuleze istoria? This post has been edited by DragosP: 25 Jun 2012, 18:03 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd June 2025 - 22:34 |