Cioc, cioc, cioc la poarta raiului., Lasam ceva lovele acasa, sau bem tot?
![]() ![]() ![]() |
Cioc, cioc, cioc la poarta raiului., Lasam ceva lovele acasa, sau bem tot?
bmwh548 |
![]()
|
||
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
-
-
-
- -
|
|||
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Tu ai citit link-ul pus de mine?
Și apoi ai citit din wiki? Și apoi ai postat aici? Mă scuzi ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(corbex @ 25 Jun 2012, 17:16) Ascetul e psiholog si-l platesti sa te spovedeasca. Nu zice ca te iarta, dar te usureaza, cel putin in diua moduri. Daca tu iti imaginezi ca e pe lumea asta psiholog caruia sa ii spun tot ce imi bese mintea, te inseli amarnic. Poate asa, sa deschid o portita dar mica-mica, sa pot sa o dau cotita ulterior la momentul concluziilor. Te usureaza mai mult ca orice sa vorbesti, in privinta asta popii au fost parintii manipularii cu spovedania, multi merg acolo nu pentru iertare ci pentru senzatia de usurare ca ai aruncat o parte din lest pe constiinta altuia. |
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Amin! De unde le scoateți?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Dragoș, dacă 3 persoane îți spun că ești beat, te bagi la somn. Dacă vezi că "unii" (printre care și eu) nu îți împărtășesc credința, nu mai "urla" că tu ai dreptate și las-o așa cum a picat. Fiecare e cu propria credință.
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
DragosP |
![]()
|
Era cu 2.
Dar aici nu se pune. Si nu 'urlu' nimic. Ignoră-mă, așa cum ignori atâtea. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
QUOTE(cosmin_2300 @ 25 Jun 2012, 19:17) Ce nu intelegi ca nu exista asa ceva, credinta e numai una, aia din manualele de religie din 1-4 sau din biblia ortodoxa, depinde care sunt mai accesibile la un moment dat. @DragosP : presupunem ca credinta e numai una si e intocmai aia specificata de religia crestin ortodoxa (majuscule omise intenitionat). Cati crestini ortodocsi exista in lumea asta ? Cu indulgenta 5-10%. Deci restul de 90-95% sunt sortiti chinurilor din iad ? Ca doar sunt pagani. Na eu sincer, nu cred ca acel Dumnezeu de care se pomeneste in manualele de religie de generala ar permite asa ceva. Deci ori sti tu ceva ce noi nu stim, dar nu ai voie sa ne spui si incerci sa ne deschizi ochi in alte feluri, si chiar am tras lozul castigator prin faptul ca suntem ortodocsi, ori fiecare e cu propria credinta. Ah, inca ceva. Daca atunci cand o fi sa mor, vad ca de fapt, de exemplu, mormonii au tras lozul castigator o sa fiu foarte suparat pe tine ![]() This post has been edited by Shush: 25 Jun 2012, 19:27 |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
DragosP |
![]()
|
Tu ai dreptate. Parțial. Răspunsul e complex si nu știu dacă eu sunt în stare să-l dau.
Cert e că Dumnezeu nu e răzbunător ci drept si nepărtinitor. L.E. Cu siguranța avem un loz câștigător. Dar mai tebuie să ne si nevoim un pic pentru a trai ortodoxia. This post has been edited by DragosP: 25 Jun 2012, 19:34 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
QUOTE(DragosP @ 25 Jun 2012, 19:31) ![]() QUOTE(DragosP @ 25 Jun 2012, 19:31) Ramane valabil ce am zis mai sus : QUOTE(Shush @ 25 Jun 2012, 19:23) Ah, inca ceva. Daca atunci cand o fi sa mor, vad ca de fapt, de exemplu, mormonii au tras lozul castigator o sa fiu foarte suparat pe tine ![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
DragosP |
![]()
|
Nu rade. Citește tot ce-am scris si nu scoate din context. Cu siguranța aia cu 'credința proprie', după ureche e o amăgire intelectualistă. Se caca pe el de râs Aghiuta când citește.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Shush |
![]()
|
N-am ras, m-am bucurat ca mi-ai dat dreptate, fie chiar si intr-o mica masura
![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Ce-o sa ma rid cind va veni vremea si eu o sa fiu in cazan, in apa calda, iar ailalti dedesubt, la munca, la bagat lemne! O sa ma simt ca in elvetia, cind e robinetul deschis.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
so,este bine sa strangi bani pt ingropaciune ori sa-i bei?
![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Da! ii stringi. Daca vezi c nu crapi, te pui pe baut.
This post has been edited by corbex: 25 Jun 2012, 19:54 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DragosP |
![]()
|
'Mneata în care fază ești?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Tucson
JM
2007
|
|
corbex |
![]()
|
Nu pot sa beau. Asa ca string. Ma tem sa nu adun prea multi si sa dau in fandaxie cind oi trece la beutura.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Altis |
![]()
|
Nu poti sa ce?!?!?
![]() |
--------------------
Tucson
JM
2007
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
QUOTE(DragosP @ 25 Jun 2012, 20:20) Eu știu că era cu 3. Pe primul îl ignori, la al 2-lea te gândești dacă are dreptate și la al 3-lea te culci. Ce ignor? Religia? Da, o ignor! QUOTE(DragosP @ 25 Jun 2012, 20:44) Deci, tu ești sigur 100% că, credința ta e cea reală? Același lucru îl susțin și musulmanii (e doar un exemplu). Dă-mi 1 motiv pentru care 100% religia ta e cea adevărată. |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Altis |
![]()
|
Ce nu inteleg eu cum de dupa ani si ani, catolicismul si ortodoxia au hotarat brusc ca nu se mai potrivesc si au devenit independente. Sa fi fost oare niste popi care si-au urmat interesele si au tras "hais" respectiv "cea"?
|
--------------------
Tucson
JM
2007
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
După topicele de mare angajament despre avort și catedrala mântuirii neamule, văd că a apărut și ăsta. Deja-i trilogie, să muară Cici-n chinuri.
Dragoșe, nu te lăsa! ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
DragosP |
![]()
|
Mântuitorul Iisus Hristos se pune?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
cosmin_2300 |
![]()
|
Nu. Există ceva dovezi? This post has been edited by cosmin_2300: 25 Jun 2012, 20:05 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
Altis |
![]()
|
Presupun ca mie mi-ai raspuns .
Nu am fost eu prea bun la istorie, dar Isus nu era inaltat de vre-o 1000 de ani cand s-a produs marea schisma? Oricat de mult refuzi sa admiti, toate religiile crestine sunt relativ similare, diferentele aparand din itnerpretarile diferite ale cartilor. ASTA CRED EU! This post has been edited by Altis: 25 Jun 2012, 20:18 |
--------------------
Tucson
JM
2007
|
|
DragosP |
![]()
|
@cosmin:
Da. Că ALEGI să le ignori, e problema ta. @Markos: nici o grijă. @Viorel: nu, am editat. Da, interpretări care duc sau nu la erezii, care mai de care mai nastrusnice: sola fide, sola scriptura etc etc. This post has been edited by DragosP: 25 Jun 2012, 20:16 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
cosmin_2300 |
![]()
|
@Dragoș: M-am exprimat aiurea și îmi cer scuze pentru asta. Reformulez întrebarea: excluzând cărțile, ce dovezi ai că religia ta e reală?
Când am fost mic, am fost foarte credincios. Cu timpul, am descoperit cât de nenorociți și jecmănitori sunt preoții și unde se duc banii donați bisericii. În sinea mea cred în "ceva", intitulat generic "Dumnezeu", dar nu îl regăsesc în Dumnezeul BO! L.E.: Altis, mesajul era pt. Dragoș ![]() This post has been edited by cosmin_2300: 25 Jun 2012, 20:12 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Cand erai mic credeai in popi sau in religie ?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Pentru oricine care ajunge la o anumită vârstă sau care a trecut printr-o experiență în care cineva apropiat a ”plecat” din lumea asta devine foarte important acest moment. Cât timp ești tânăr nu te gândești niciodată ce se va întâmpla cu tine peste câteva zeci de ani. Ai prea multe la care să te gândești. Viața este prea frumoasă.
Dar, de la o anumită vârstă începe să ți se schimbe perspectiva. Sau, poate chiar mai devreme, când, după ce ai pierdut ceva care îți conferea stabilitate, cineva care era ”picioarele tale pe pământ”, totul devine confuz, nesigur, ca și cum ai înota în ”nisipuri mișcătoare”. Și începi să conștientizezi că în decurs de câteva secunde poți pierde tot. Și începi să numeri de 100.000 de ori și să tai o singură dată. Sau poate nici după numărătoare ... nu mai tai nimic. Știu, nu am sens. Dar ..... ce vreau să subliniez: al treilea mare moment al vieții capătă o dimensiune din ce în ce mai mare. Și, importanța asta nu poate fi cuantificată sau explicată. În acest moment nu mai contează cum ai trăit, contează cum ”te duci”. Și contează să o faci în așa fel încât cine te conduce să-și dorească, la timpul lui, exact ce ai avut tu. Nu vă chinuiți să vă explicați sume exorbitante strânse pentru așa ceva. Nu contează asta .... contează să fii împăcat că cei care se ocupă de tine la ultimul drum să aibă resursele pentru a-ți face acel drum așa cum ți-l dorești. |
--------------------
.
.
.
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
Altis |
![]()
|
QUOTE(DragosP @ 25 Jun 2012, 21:09) Da, interpretări care duc sau nu la erezii, care mai de care mai nastrusnice: sola fide, sola scriptura etc etc. Adica toti catolicii care fac ce spune popa lor vor merge in iad? Bine, aia nu vor avea popi in rai, ca o sa fie murdari de kiki de minori... O sa fie cam pustiu prin ceruri! |
--------------------
Tucson
JM
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th June 2025 - 15:00 |