Toyota Avensis 1,8 Benzina 2012, Inlocuieste Renault megane Classic 2003
![]() ![]() |
Toyota Avensis 1,8 Benzina 2012, Inlocuieste Renault megane Classic 2003
cdadan |
![]()
|
||
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Attached thumbnail(s) e92_bmw_m3_white.jpg ( Size: 256.28k ) Number of downloads: 978 |
||
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|||
pishky |
![]()
|
![]() rca Naspa Group: Members Posts: 3.521 Joined: 26 January 11 From: Constanta ![]() |
pai ala....nu e nici rosu, nici break....
|
--------------------
Reno,
dizel,
ca nu-mi permit o benzina
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Compensează volanul.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
04WZR |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 67 Joined: 7 March 12 ![]() |
2700 lei bara+montaj+vopsit.
|
--------------------
Renault
Megane I
2003
- BZ-04-WZR
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Ai CASCO?
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
04WZR |
![]()
|
Nuuuuu!
|
--------------------
Renault
Megane I
2003
- BZ-04-WZR
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Au!
Eu dupa ce rezolv tractorul asta fac primul lucru. Nu mai stau cu teama. |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
--------------------
-
-
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
04WZR |
![]()
|
Va tin la curent.
Ma gandesc sa o carpesc acum si sa o schimb mai tarziu, iarna e abia la inceput. |
--------------------
Renault
Megane I
2003
- BZ-04-WZR
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Cârpește-i un CASCO mai bine...
|
--------------------
-
-
|
|
ipiq |
![]()
|
![]() The transporter Group: Members Posts: 1.924 Joined: 17 December 06 From: RO ![]() |
gandeste-te sa dai o tura pe la asiguratori.
2700 in loc sa-i dai pe o bara ii puteai da pe casco si acuma te durea-n pl... du-te da-i 50 de euro la un tinichigiu si ti-o carpeste. daca nu vrei sa ti mult masina, se exfoliaza la viitorul proprietar... |
--------------------
ex Renault Laguna
2
1.9dci Opel Insignia + Mercedes Vito + Audi A4
4x Peugeot Boxer 2010,2011,2011,2014 Cine nu face fata... face spate!!! |
|
cdadan |
![]()
|
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Trăiască sârma și patentu'.
![]() |
--------------------
-
-
|
|
cdadan |
![]()
|
Cataline, acum iarna, inainte de sarbatori, cine are chef de stat cu masina prin service?
![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Eu, mâine, la revizia de 50.000
![]() |
--------------------
-
-
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() Din 10 in 10? |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Producătorul zice la fiecare 20 mii sau 1 an. Eu fac la fiecare 10 mii deci cam la 6 luni.
|
--------------------
-
-
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Sfat prietenesc. La cat a facut masina aia indura-te si fa-i un CASCO. Stiu ca suma asigurata e mare si in consecinta si polita va fi pe masura, dar cel putin dormi linistit. Il faci in cateva rate si te descurci tu. Daca ti-ai permis o asemenea masina cash (banuiesc asta pentru ca daca era altfel probabil erai obligat sa faci CASCO) sigur gasesti pe undeva si pentru asigurare.
Nu e vorba de o bara, dar gandeste-te doamne fereste ca-ti sare un parlit cu o caruta in fata. Sau cum am vazut pe E85 o vaca traversand ![]() Nici eu nu mai fac ce faceam pe vremuri, am CASCO cu fransiza, am zis ca daca voi avea zgarieturi nu le voi mai repara (asta daca m-o lasa inima ![]() Parerea mea, sper sa nu mi-o iei in nume de rau. |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
04WZR |
![]()
|
Casco pe 6 luni ar fi fost fix 2300 lei.
Asta e, mi-am luat-o. La Reno am avut casco 5 ani si am schimbat un parbriz. |
--------------------
Renault
Megane I
2003
- BZ-04-WZR
|
|
cdadan |
![]()
|
Mda, iti permiti doua d-astea pe an. In 5 ani platesti 1/3 de masina si poate schimbi, vorba ta, doar un parbriz.
Io nu mi-am facut niciodata casco si pana acum am iesit pe plus. Totusi, un prieten care lucreaza pe la asigurari mi-a sugerat un casco cu franciza mare (gen 500 euro) si prima de asigurare mica, util in caz de daune majore sau furt. Intr-o zi, daca nu uit din nou, o sa vad ce si cum. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
La Allianz eu am fransiza parca 200 euro / eveniment, dar daca dauna trece de 5000RON fransiza devine ZERO. Pana la urma costul reparatiei e destul de usor de saltat, depinde cat vrei sa platesi anul urmator.
![]() Oricum exista solutii pentru orice buget, plus ca se poate negocia. This post has been edited by C a t a l i n: 17 Dec 2012, 22:40 |
--------------------
-
-
|
|
cdadan |
![]()
|
La toate masinile pe care le-am condus pana acum, am facut o singura paguba de aprox. 5 milioane, in banii care erau acu' vreo 8 ani. De-aia zic, cu siguranta am iesit pe plus.
![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Se zice că la nivelul țării asiguratorii sunt în pierdere de ceva ani, prin urmare asta înseamnă că, în medie, posesorul român de CASCO a reparat daune mai mari decat suma cotizata.
Bine, aici contribuie multe inselatorii, accidente inchipuite, romanisme. Plus ca cica service-urile au alte preturi, umflate, cand repara pe CASCO. |
--------------------
-
-
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Pai la mine, pentru un bandou si un senzor de parcare, factura a fost de 1490 RON. Incluzand bineinteles si vopsitul si manopera. Asa ca la colegu e parfum.
Dane, eu te-am mai intrebat o data, ce ma faceam daca: 1. asta vara nu eram in concediu cand a plouat cu grindina din aia beton pe la noi prin urbe 2. nu aveam CASCO Nu era nici de mers atent, nici de condus preventiv, nu era de nimic. Pur si simplu intr-o zi a inceput sa ploua cu grindina cat nuca. In juma' de ora a bagat in paguba o gramada de masini. Hai ca asta cu bandoul mai gaseam de cumparat la sehash, ca-i doar un plastic, da-l in ma-sa. Da' idiotul ala de a intors pe linie continua in fata mea, eu ruland absolut regulamentar (cu 50 la ora)? Daca oprea 2 mm mai tarziu, nu scapam fara vopsit, indreptat, ... Am avut un noroc chior de a iesit doar la polish. Lasa oamenii sa-si faca CASCO, nu ii mai invata la prostii. Ca am un coleg care tot asa, s-a luat dupa un sfat din asta si nu si-a mai reinoit polita CASCO. Cateva saptamani mai tarziu a avut un accident naspa (din fericire doar masina, el nu a suferit nimic) de il costa reparatia mai mult decat facea masina (un Logan). A cumparat-o cu 4000 de Euro si a vandut-o cu 1000 (accidentata). Doar un cap de pod e sufient sa iei (si sunt o groaza nesemnalizate pe drumurile noastre) si te-ai scos de cateva mii bune de euro. Observi ca am evitat sa aduc in discutie cazul cand te loveste o masina cu nr. de bugaria sau cu RCA la Carpatica/Euroins/Astra, da? |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Daca se concretizeaza treaba cu pagubitul care isi repara masina folosind propriul RCA, scapam de frica celor cu numere de BG sau fara asigurare.
|
--------------------
-
-
|
|
cdadan |
![]()
|
QUOTE(kum @ 17 Dec 2012, 23:37) Dane, eu te-am mai intrebat o data, ce ma faceam daca: 1. asta vara nu eram in concediu cand a plouat cu grindina din aia beton pe la noi prin urbe 2. nu aveam CASCO Nu stiu ce faceai tu, da' stiu ce faceam eu: am aici in urbe un baiat priceput care, printre altele, scoate la mare arta tot felul de indoituri, inclusiv alea de la grindina. Sau daca erau mai nasoale, exista service si gata. Calculand primele de casco economisite in ultii x ani tot ieseam pe plus. ![]() Da' ia zi tata, cat dai pe casco? Sau mai bine nu intreb, ca aia 1490 lei acopera doar un trimestru. ![]() Cataline, miserupe ce declara firmele de asigurari. Da' la alea pe cheltuieli apar o gramada de angajati, birouri, masini, comisioane, intermediari, bugete de publicitate la greu etc etc. Stai linistit, despagubirile reprezinta doar o parte din costuri. This post has been edited by cdadan: 18 Dec 2012, 00:04 |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Nu plang eu de mila firmelor de asigurari, evident ca au mult mai multe costuri de acoperit, in afara daunelor.
Nu stiu, eu nu privesc banii bagati intr-o asigurare ca fiind bani pierduti, asa cum nici nu consider ca pierd bani cand cumpar o masina noua. |
--------------------
-
-
|
|
CatalinCTM |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 233 Joined: 3 August 09 From: Romania ![]() |
Salut , nu stiu cine mai carpeste barile de plastic cu fibra de sticla , trebuie sa fii putin nebun . Se lipesc oameni buni , sunt oameni care lipesc plasticul , si tine chiar foarte bine
![]() This post has been edited by CatalinCTM: 18 Dec 2012, 09:30 |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate 2009
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 12:52 |