Toyota Avensis 1,8 Benzina 2012, Inlocuieste Renault megane Classic 2003
![]() ![]() |
Toyota Avensis 1,8 Benzina 2012, Inlocuieste Renault megane Classic 2003
argon |
![]()
|
||
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|||
hitman1234 |
![]()
|
![]() Bringing secsi back Group: Members Posts: 1.791 Joined: 9 February 08 ![]() |
da,d-aia o tin din majorare in majorare...
http://profitinfo.ro/casco-va-provoca-in-a...r-de-asigurari/ |
--------------------
bemfe
vewe
. "Cearta pe net ca e ca paraolimpiada: chiar daca castigi, tot handicapat esti." Nalodaniel
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(cdadan @ 18 Dec 2012, 00:02) ... Da' ia zi tata, cat dai pe casco? Sau mai bine nu intreb, ca aia 1490 lei acopera doar un trimestru. ![]() 505 euro/an = somn linistit Vezi tu ma Danut, asta e unul din motivele pentru care nu mi-am luat Octavia noua si-am luat milf-a de la tine. Ia gandeste-te cat dadeam CASCO la o valoare a masinii de cca. 18-19.000 de euro... Depaseam cu succes pragul de 5% din venituri pentru tot ce inseamna masina. Ca io asa am piticu': nu tre' sa ma coste tot ce tine de masina mai mult de 5% din veniturile familiei. Pana acum m-am incadrat in aceasta marja si mi-a fost bine. De aia n-am de gand sa ma abat de la asta. Nu stiu cati sunt care stau cu cash-ul in casa in caz de se intampla ceva. Si ca sa stau cu masina in curte pana fac rost de bani ca s-o repar, iar e naspa. Ma rog, fiecare isi socoteste si isi aseaza lucrurile cum crede el. Eu consider ca nu pot sa stau fara CASCO. This post has been edited by kum: 18 Dec 2012, 17:12 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
CatalinCTM |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 233 Joined: 3 August 09 From: Romania ![]() |
Si eu am gologan si dau pe casco 1800ron pe an
![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by CatalinCTM: 18 Dec 2012, 17:31 |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate 2009
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
QUOTE(kum @ 18 Dec 2012, 17:11) Ca io asa am piticu': nu tre' sa ma coste tot ce tine de masina mai mult de 5% din veniturile familiei. Să înțeleg că venitul familiei tale e mai mare de 10.000 de lei pe lună? Dacă da, permite-mi să nu te cred. De ce? Simplu, un om care câștigă 10.000 de lei pe lună, nu are timp de frecat menta pe internet. |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Zici tu?
![]() |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Cătăline, când ești plecat pe vapor, cât timp stai pe internet (nu să vorbești cu familia)?
Că acum ești în "vacanță", e partea a 2-a. |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Intr-o perioada statea pe forum destul de mult.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Părerea mea e că, de cele mai multe ori, salariul e invers proporțional cu timpul liber și implicit accesul la internet. Cât stă la PC o femeie de serviciu și cât un CEO?
|
--------------------
-
-
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
De acord cu tine, dar exemplul concret dat nu e cel mai fericit. Un CEO sta cu siguranta la PC mult mai mult decat femeia de serviciu. Din considerente de munca, da' sta.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
ai de plm iar se lauda cum cu valoarea lui pe forum.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Este exagerat pentru a sublinia ridicolul situatiei. Adică, dacă un muncitor pe șantier lucrează 12 ore pe zi pentru 1000 RON, nu înseamnă că un, să zicem, programator, muncește 120 ore pe zi, pentru 10000RON.
|
--------------------
-
-
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
Cătălin, așa este, cum spui tu. Salariul este invers proporțional cu timpul liber. Da, un CEO stă foarte mult "pe calculator", dar cât timp liber are să se certe cu cineva pe DaciaClub?
Cunosc destui CEO și nici măcar unul nu are timp să stea pe internet aiurea (pe forumuri, în special). This post has been edited by cosmin_2300: 18 Dec 2012, 19:36 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Zi-le să mai lase feisbucu!
|
--------------------
-
-
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Destui CEO stau gramada pe birou ca sa nu li se vada incompetenta.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
Bine domnilor, logica mea este greșită, ați câștigat
![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(cosmin_2300 @ 18 Dec 2012, 18:40) Să înțeleg că venitul familiei tale e mai mare de 10.000 de lei pe lună? Dacă da, permite-mi să nu te cred. De ce? Simplu, un om care câștigă 10.000 de lei pe lună, nu are timp de frecat menta pe internet. Esti intr-o grava eroare de greseala. QUOTE(b76bgaarh @ 18 Dec 2012, 19:14) Esti un bou! L.E. Ai PM (de mama, de tata, de tot neamu', sa-ti ajunga). Ca cica PM-ul nu se sanctioneaza! Ca asa mi-a povestit mie cineva de pe la tara, ca porcul trebuie tratat cu paru'. This post has been edited by kum: 18 Dec 2012, 22:27 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(kum @ 18 Dec 2012, 22:00) Iarta-l, e copil. 50 de euroi pe luna casco si rca de minim 100 bagi benzina cam 50 investesti in intretinere, revizii, imbunatatiri mai pui vreo 50 pentru devalorizare Am uitat ceva? Daca nu, atunci e ok, trebuie doar sa inmultim 250 cu 20. Asa de bine castiga doamna ta (saru'mana)? ![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
kum |
![]()
|
QUOTE(cdadan @ 18 Dec 2012, 22:28) Iarta-l, e copil. 50 de euroi pe luna casco si rca de minim 100 bagi benzina cam 50 investesti in intretinere, revizii, imbunatatiri mai pui vreo 50 pentru devalorizare Am uitat ceva? Daca nu, atunci e ok, trebuie doar sa inmultim 250 cu 20. Asa de bine castiga doamna ta (saru'mana)? ![]() Bai mediocrule, io nu-s firma. Nu am treaba cu devalorizarea. Iar reviziile (adica revizia) recunosc spasit ca nu le-am bagat la cheltuieli lunare ![]() Da' io zic sa incetam subiectu' ca bantuie un idiot agramat pe-aici si iar ies scantei. Deja a scremut o replica demna de neamu' lui, nu vezi? Daca vrei lamuriri suplimentare hai sa ne mutam pe PM, ca sa nu-i mai murdarim omului jurnalul. |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Fluturași nu mai bagă nimeni?
C a t a l i n e?.. În tine ne e speranța ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Am zis devalorizare, nu amortisment.
Benzina merge la cosul zilnic, asigurarile la impozite, devalorizarea da-o drac, se pun la cheltuieli doar investitiile. ![]() Pe arhi chiar nu poti sa-l ignori maiestuos? ![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
pishky |
![]()
|
![]() rca Naspa Group: Members Posts: 3.521 Joined: 26 January 11 From: Constanta ![]() |
iar va luati de casco ca e inutil?
incercati sa ii explicati voi lu` mucix treaba asta. e treaba fiecaruia cum isi sparge banii. This post has been edited by pishky: 19 Dec 2012, 05:58 |
--------------------
Reno,
dizel,
ca nu-mi permit o benzina
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Daca e sa fim sinceri, asta e prima dauna in doi ani de cand o am ceea ce dauna asta a costat mai putin decat prima pe doi ani.
Dar eu sunt dispus sa platesc linistea aia de care zicea kum, eu sunt cu el. Eu cred ca asta e ideea asigurarii, platesti sa isi faca altii griji pentru tine. |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.132 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
Cu o dauna de acum 3 ani acoperita de polita CASCO, mi-am scos banii de asigurare pentru urmatorii 6 ani. La cati bezmetici sunt pe drumuri, ca sa nu fac CASCO, ar trebui sa am un junghi de masina care sa valoreze pana-n 1k de coco.
|
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
pishky |
![]()
|
![]() rca Naspa Group: Members Posts: 3.521 Joined: 26 January 11 From: Constanta ![]() |
QUOTE(MuciX @ 19 Dec 2012, 10:31) Daca e sa fim sinceri, asta e prima dauna in doi ani de cand o am ceea ce dauna asta a costat mai putin decat prima pe doi ani. Dar eu sunt dispus sa platesc linistea aia de care zicea kum, eu sunt cu el. Eu cred ca asta e ideea asigurarii, platesti sa isi faca altii griji pentru tine. si eu am facut casco, ......dupa ce mi-am gasit portiera fwtwt@ ![]() + in constanta sunt multe numere de BG (ma gandesc, nu se stie niciodata), decat sa stau sa alerg dupa diverse RCA-uri (bulgaria, carpatica, euroins - toate o apa si un pamant), nu mai simplu fac eu pe casco si cu regres catre rca-ul respectiv? (da eu sunt un zeu, care nu greseste niciodata in trafic, eu nu am cum sa fiu vinovat vreodata de un accident ![]() |
--------------------
Reno,
dizel,
ca nu-mi permit o benzina
|
|
cdadan |
![]()
|
Eu nu invat pe nimeni, spun doar ca pentru un parbriz sau o portiera casco e inutil si pagubos.
Aia cu grijile e din reclame gen fni. Cand ai o dauna urmeaza penalizarile pentru prima din anul urmator. Exista firme de asigurari serioase, gen alianz, care nu ofera optiunea de regres pe rca. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Bacu |
![]()
|
![]() Membru Privilegiat Group: Members Posts: 1.956 Joined: 11 May 06 From: Luxembourg ![]() |
Ce tare e thread-ul asta! "Ba mă-ta câștigă mai puțin!"
![]() Si eu care intrasem sa mai vad si eu poze cu o japoneza frumoasa... |
--------------------
Honda
CRV
2017 Executive Sensing 1.6 iDtec 9AT
|
|
04WZR |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 67 Joined: 7 March 12 ![]() |
Dupa ce am circulat cateva zile fara bara sambata am intrat in normalitate.
Am montat din nou bara a carei reparatie a costat 400 lei. Eu sunt multumit, nu se cunoaste absolut nimic. Si nu sunt nici diferente de nuanta. Attached thumbnail(s) FToyo_rep_1.jpg ( Size: 344.33k ) Number of downloads: 807 Toyo_rep_2.jpg ( Size: 338.08k ) Number of downloads: 856 Toyo_rep_3.jpg ( Size: 373.06k ) Number of downloads: 757 |
--------------------
Renault
Megane I
2003
- BZ-04-WZR
|
|
cdadan |
![]()
|
Excelent!
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 15:55 |