Leguma mea, 3000cmc, V6
![]() ![]() |
Leguma mea, 3000cmc, V6
melcu |
![]()
|
||
![]() Halatu'...cat e halatu' ? Group: Members Posts: 1.140 Joined: 12 July 06 From: Bucuresti / Pottstown, PA,USA ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 2
2002 Privilege 3.0 V6 CVA
- B-33-RTN Toyota Yaris Sol 1.33 VVT-i - B-202-CSM
Totoya Prius V-Five - HRL-1459 Formatez drivere de cooler... |
|||
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(cdadan @ 14 Aug 2012, 19:58) Haualeo ... pai troca mea consuma mai putin ca troaca lu' cezar? ![]() Daca merg cu 110-120 pe hautostrada scot lejer sub 6. ![]() Daaa... Tu mergi cu 110-120 pe drumurile judetene ma. Auzi la el: 110-120 pe autostrada ![]() ![]() ![]() QUOTE(IRONICK @ 16 Aug 2012, 12:30) Judecand dupa gandirea ta, tot va cenzurati pe voi. Consumul ala mare il aveai pentru ca masina nu era pusa la punct, iar amortizoarele fleasca. Stiu, aveai caiet de service cu revizii facute la reprezentanta. ![]() Aa, si daca vorbeai de o masina, mai ziceam. L2 ala troncane si hurducaie din toate inchieturile, nu o racheta cum o ridici tu in stele. Colegu', sincer nu inteleg care e problema ta. Pe ce anume te bazezi cand faci afirmatii despre fostu' meu logan? Esti si tu vreun ainstain in ale mecanicii si nu stim noi? Ma nene, cand l-am vandut, nu am negociat nici un leu. Cat am cerut, atat mi-a dat ala. I-am zis ca negocierile se poarta la servis. Si excat acolo m-a dus. Avea un cumatru/var/... care lucra acolo. In juma' de ora cat a controlat ala masina (frane, directie, noxe, ...) crezi ca nu descoperea ala ca nu era pusa la punct? Avand ca singur task sa descopere probleme? Tu chiar crezi ca io bagam bani in izolare&muzica si nu bagam in piese? Tu te vezi ce scrii? Cat despre L2, simt ceva frustrari in posturile tale. Te invit cand vrei sa vii sa te plimbi cu masina mea sa vezi cum troncane si hurducaie din toate incheieturile... Colegi de pe forum s-au plimbat cu ea. Nu stiu despre tine, dar mie imi place sa am grija de masina. N-a contat ca a fost Dacie, Logan sau Laguna. Nu a existat sa nu functioneze corect, sa nu aiba absolut totul functional pe ea. Eu imi faceam probleme de punctele de rugina, ca s-o vopsesc pe toata, si el imi zice ca era masina varza, ca amortizoarele erau muci... Vulpea... strugurii... Ia pune tu un filmulet cu loganul tau la 140 km/h sa vada si ochiu' nostru cat consuma. This post has been edited by kum: 16 Aug 2012, 11:58 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Va pun eu un o-100 cu solniza, ma tem sa nu va stric toata saptamina.
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.567 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(kum @ 16 Aug 2012, 12:58) Colegu', sincer nu inteleg care e problema ta. Pe ce anume te bazezi cand faci afirmatii despre fostu' meu logan? Esti si tu vreun ainstain in ale mecanicii si nu stim noi? Ma nene, cand l-am vandut, nu am negociat nici un leu. Cat am cerut, atat mi-a dat ala. I-am zis ca negocierile se poarta la servis. Si excat acolo m-a dus. Avea un cumatru/var/... care lucra acolo. In juma' de ora cat a controlat ala masina (frane, directie, noxe, ...) crezi ca nu descoperea ala ca nu era pusa la punct? Avand ca singur task sa descopere probleme? Tu chiar crezi ca io bagam bani in izolare&muzica si nu bagam in piese? Tu te vezi ce scrii? Chiar nu stiu ce am avut in cap sa ma bag intr-o discutie cu tine, esti renumit pentru discutii de rahat.Cat despre L2, simt ceva frustrari in posturile tale. Te invit cand vrei sa vii sa te plimbi cu masina mea sa vezi cum troncane si hurducaie din toate incheieturile... Colegi de pe forum s-au plimbat cu ea. Nu stiu despre tine, dar mie imi place sa am grija de masina. N-a contat ca a fost Dacie, Logan sau Laguna. Nu a existat sa nu functioneze corect, sa nu aiba absolut totul functional pe ea. Eu imi faceam probleme de punctele de rugina, ca s-o vopsesc pe toata, si el imi zice ca era masina varza, ca amortizoarele erau muci... Vulpea... strugurii... Ia pune tu un filmulet cu loganul tau la 140 km/h sa vada si ochiu' nostru cat consuma. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Tot io
![]() Pai hai sa incercam: loganu' tau e muci! Varza! Pe ce ma bazez cand spun asta? Asa vreau io! Cum suna? L.E. Doar stiam ca nu-i bine sa ma bag in discutii cu tine, ca esti renumit pentru frustrarile tale... Da' am uitat, ce sa fac? ![]() This post has been edited by kum: 16 Aug 2012, 12:40 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
IRONICK |
![]()
|
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
kum |
![]()
|
aidipa... du-te inapoi la jucariile tale si lasa-ne pe noi sa ne cacam pe noi cu lesinaturile noastre care sunt varza!
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
IRONICK |
![]()
|
Cultul prostiei a ajuns in cazul unora la un nivel fara precedent. Lumea voastra in care toti din jur sunt frustrati si nu se pricep.
This post has been edited by IRONICK: 16 Aug 2012, 12:43 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(×̯×)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
kum |
![]()
|
As ruga initiatorul sa stearga rahaturile astea. Chiar nu intereseaza pe nimeni si e pacat ca strica jurnalu'. Credeam ca se discuta, da' aici se urmareste datu' la gioale. Pentru asta avem cafeneaua!
Coane ironik, daca ai ceva sa-mi spui personal, nu te sfii. Daca te-am jignit vreodata pana acum zi-mi. Dar te rog sa nu faci afirmatii cu privire la persoana mea si la cum imi intretin io masina, ca esti de tot căcatul. Eu nu m-am pronuntat cu privire la ce fel se prezinta masina ta sau la ce fel cauti cu boldu' defecte la o masina de cateva mii de euro. Io te inteleg ca ti-a fost greu sa strangi 6-7000 de euro sa-ti iei logan. Si mie mi-a fost! Cand am luat loganu' l-am luat cu banu' jos. Dar cand am luat-o nu ma asteptam sa primesc decat ceea ce am platit: o masina low-cost. Tu daca te asteptai la altceva, inseamna ca ti-ai luat teapa! Asta nu ne face pe ceilalti prosti! |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
orice a lujat kum vreau si eu
![]() vad ca aici e highlife . |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
l@u |
![]()
|
du-te ma la scoala ,nu beli ochii pe net !!!
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(kum @ 16 Aug 2012, 11:02) In varianta euro 4 sau euro 5? ![]() QUOTE(ionutctn @ 16 Aug 2012, 11:35) Singurul lucru oarecum neplacut este absenta suspensiei multi-link si un spatiu interior mai mic in comparatie cu modelele anterioare. B6-le are suspensie spate independenta, daca la asta te referi. Am zis-o pe romaneste. Apai daca vorbim de spatiu, mie mi se pare neam prost. Cand am dat scaunul soferului pana in spate, m-am simtit ca in sufragerie. Si mai incapea unul lejer pe bancheta, in spatele meu. Spatiu mai mic gasesti in C-uri, A4 sau seria 3. Passatul e imens. Sa mai zic ceva de motoare? CR-ul e absolut lesinat pe langa un PD. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(kum @ 16 Aug 2012, 13:52) Coane ironik, daca ai ceva sa-mi spui personal, nu te sfii. Daca te-am jignit vreodata pana acum zi-mi. Dar te rog sa nu faci afirmatii cu privire la persoana mea si la cum imi intretin io masina, ca esti de tot căcatul. Eu nu m-am pronuntat cu privire la ce fel se prezinta masina ta sau la ce fel cauti cu boldu' defecte la o masina de cateva mii de euro. Io te inteleg ca ti-a fost greu sa strangi 6-7000 de euro sa-ti iei logan. Si mie mi-a fost! Cand am luat loganu' l-am luat cu banu' jos. Dar cand am luat-o nu ma asteptam sa primesc decat ceea ce am platit: o masina low-cost. Tu daca te asteptai la altceva, inseamna ca ti-ai luat teapa! Asta nu ne face pe ceilalti prosti! Sa nu uiti sa te stergi la gura, nu te prinde culoarea maro. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
kum |
![]()
|
Inteligent! Elevat! Clasic! Imparabil!
![]() BTW: Dane, ce rahat de masina mi-ai vandut ma? ![]() This post has been edited by kum: 16 Aug 2012, 13:06 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.347 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Ironick ... ai inceput sa o dai in penibil ... cam atat de tare cam cat este si Argon ... si este pacat ...
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
IRONICK |
![]()
|
Explicati-mi si mie de ce o diferenta intre 10-8 este mai tare decat una intre 10-12 daca eu sunt penibil?
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
10 e cu 25% mai mare decit 8, 12 e cu 20% mai mare decit 10
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
l@u |
![]()
|
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(kum @ 16 Aug 2012, 14:05) Io n-am vrut sa ti-o dau. ![]() QUOTE(IRONICK @ 16 Aug 2012, 14:09) Explicati-mi si mie de ce o diferenta intre 10-8 este mai tare decat una intre 10-12 daca eu sunt penibil? Ai pus prost intrebarea. Hai sa te ajut: de ce o diferenta de 6-4 e mai tare decat una 12-10? ![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
hitman1234 |
![]()
|
![]() Bringing secsi back Group: Members Posts: 1.791 Joined: 9 February 08 ![]() |
ataaat
![]() |
--------------------
bemfe
vewe
. "Cearta pe net ca e ca paraolimpiada: chiar daca castigi, tot handicapat esti." Nalodaniel
|
|
IRONICK |
![]()
|
doua kile de fier sunt mai grele ca doua kile de lemn?
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
melcu |
![]()
|
![]() Halatu'...cat e halatu' ? Group: Members Posts: 1.140 Joined: 12 July 06 From: Bucuresti / Pottstown, PA,USA ![]() |
Eu personal nu inteleg de ce atata scandal. Pentru ce ? Sa moara ce-am pe casa de nu fac pe dracu in patru si-mi import Prius-ul din US si v-am spart!
Acum pe bune, cazanu' meu e mai bun decat cazanu' tau ? O dam in "Intel vs AMD", "Android vs IOS" ![]() Si revenind la subiect, cine-si cumpara Logan (care din punctul meu de vedere este o masina buna pentru clasa ei si pentru pretul de achizitie) nu se uita la copilarii d'astea (gen 0-100). Pana la urma o masina buna este o masina pe care ti-o permiti; si nu ma refer la pretul de achizitie ca te scobesti, faci un credit si apoi mananci paine si cartofi. Da' ai masina la scara! Ma refer la costurile de exploatare (taxe, consumabile si combustibil). Eu ii apreciez pe cei care-si cumpara masina noua (da, Logan nou) fata de o cazatura de TeDeIu cu 500k km. Acum dati cu pietre! This post has been edited by melcu: 16 Aug 2012, 13:33 |
--------------------
Renault
Laguna 2
2002 Privilege 3.0 V6 CVA
- B-33-RTN Toyota Yaris Sol 1.33 VVT-i - B-202-CSM
Totoya Prius V-Five - HRL-1459 Formatez drivere de cooler... |
|
l@u |
![]()
|
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
hitman1234 |
![]()
|
![]() Bringing secsi back Group: Members Posts: 1.791 Joined: 9 February 08 ![]() |
uite iti explic eu cat pot de bine: de la 8 la 10 secunde te doare gatul cand o calci, pe cand de la 10 la 12 te doare capul
![]() |
--------------------
bemfe
vewe
. "Cearta pe net ca e ca paraolimpiada: chiar daca castigi, tot handicapat esti." Nalodaniel
|
|
serban24 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 586 Joined: 30 September 09 From: BUCURESTI ![]() |
QUOTE(melcu @ 16 Aug 2012, 13:27) Eu personal nu inteleg de ce atata scandal. Pentru ce ? Sa moara ce-am pe casa de nu fac pe dracu in patru si-mi import Prius-ul din US si v-am spart! Acum pe bune, cazanu' meu e mai bun decat cazanu' tau ? O dam in "Intel vs AMD", "Android vs IOS" ![]() ![]() ![]() |
--------------------
toyota
yaris
2008
|
|
kum |
![]()
|
Dar vaaai... Nu-mi vine sa cred
![]() Mesteru' in mecanica auto nu intelege niste chestii elementare ![]() La fel e si cu acceleratia cred ![]() This post has been edited by kum: 16 Aug 2012, 13:41 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
cdadan |
![]()
|
QUOTE(IRONICK @ 16 Aug 2012, 14:26) Ma, esti incredibil. Hai sa luam coaja ta prferata, adica o Laguna. Zic si eu cu aproximatie: - pentru 12 secunde ai nevoie de 70 - 80 de cai - pentru 10 ai nevoie de 110 -120 - pentru 8 secunde, 200 sunt cam la limita - pentru 6, s-ar putea sa nu-ti ajunga nici 400 Numaram in continuare? LE: Vad ca pan-am butonat io pe tel a postat cumatrul kum. This post has been edited by cdadan: 16 Aug 2012, 13:47 |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
kum |
![]()
|
Din ce am gasit pe net: pentru 320km/h e suficient 350hp pentru 360km/h puterea necesara se dubleaza, sunt necesari in jur de 700hp.
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th May 2025 - 21:14 |