Austria
![]() ![]() ![]() |
Austria
assilein |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 21 December 08 ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane
1998 scenic
- BL-786 bM [URL=http://www.cazare-austria.ro]Pensiunea LUCINEL[/URL]
[EMAIL]office@cazare-austria.ro[/EMAIL] +43 664 926 1000 |
|||
cristibz |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 206 Joined: 27 December 06 From: Buzau ![]() |
Sper sa ne mai vedem.....deja numar zilele....
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
2006 1.5 dCi 80 CP PA Albastru Crepuscule
|
|
dexter |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 15 April 04 From: Bucuresti ![]() |
M-am intors si eu de la Viena sãptãmâna trecutã.
In afarã de faptul cã am stat la Pensiunea Lucinel ºi cã am fost foarte multumit ![]() In Viena nu sunt (sau sunt foarte putine) indicatoare, aºa cã nu ai cum sã te orientezi altfel. Eu am fost doar cu hartã ºi întrebãri ![]() |
--------------------
Skoda
Octavia 2 Tdi
Trend / septembrie 2008
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Am stat si noi la d-nul Lucinel 1 noapte, conditii decente, dansul o gazda placuta...asa ca il recomand cu caldura...si in mod sigur ma voi caza la el de cate ori o sa fiu prin zona...
Si pt. d-nul Lucinel.. sper ca a fost ok Busuioaca ![]() |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
assilein |
![]()
|
![]() ![]() ![]() Salutari din partea mea tuturor ...Si numai succese ... Lucian Apropo postarea lui dexter ... Incepänd de azi 12 mai , voi pune GRATUIT la dispozitia oaspetilor care nu au GPS ,( sau celor care " nu pot sä-mi dovedeascä ca au un GPS capabil sä-i si poarte prin Viena " ) aparate de navigatie Original Setate pentru Austria , cu harti de ultimä ora , cu trasee deja programate, sau ajustate in functie de dorintile fiecaruia , cu locuri de parcare SIGURE cit si gratuite ... In felul acesta vacanta la Viena va fi poate si mai placutä si mai lipsita de stressul " necunoscutului " Pe curänd This post has been edited by assilein: 12 May 2009, 23:02 |
--------------------
renault
megane
1998 scenic
|
michou |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 437 Joined: 25 August 04 From: Bucuresti ![]() |
Cate veste de protectie trebuie sa existe in masina? cate una pentru fiecare pasager? Plec spre Austria in iunie si vreau sa stiu...ca sa nu imi arda politia vreo amenda...Benzinarii de utilizat pe drum pe urmatorul traseu: BUcuresti-Nadlac- Hegeyshalom-Salzburg-Rauris?
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate
2004 daca ai condus Dacie stii sa conduci orice!!!!!
|
|
will |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 107 Joined: 16 October 07 ![]() |
Foarte frumos la rauris . daca vrei detalii poti sa ma intrebi . Am fost anul trecut si-ti pot recomanda o serie de activitati interesante .
|
--------------------
Renault
Megane
2007 /1,5 dci 85 cp/luxe privilege
|
|
Mihai60 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 197 Joined: 15 May 07 From: Bagshot, Surrey, UK ![]() |
" michou "
Pentru cate persoane crezi ca vor iesi din masina pe autostrada. |
--------------------
Renault
Scenic II Dynamique
2007, 1.5dci, 101cp, E3 :-(
|
|
assilein |
![]()
|
![]() In Austria insä nu cred cä te va intreba politia in caz ca te opreste cite veste ai si te va pune sa le arati ... Important este Vigneta pt. controlorii Asfinag (angajatii concernului de autostrazi din Austria ) care stau la pändä uneori prin statii peco si popasuri de pe autostrada si la urcarile / coborärile de pe autostrada sau bifurcatiile lor , unde este un pic " de loc " sa te opreascä ... Pt. politie , actele si "cazierul"din vest din baza de date Schengen in cazul ca te i-au la intrebari mai aprofundat , triunghiul reflect. trusa medicalä ,stingator etc dupä cum stiti peste tot , nimic nou . Va urez o vara placutä tuturor Lucian Ps .D-le Michou ce mai faceti , ce va mai face familia , copiii ? ![]() |
--------------------
renault
megane
1998 scenic
|
michou |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 437 Joined: 25 August 04 From: Bucuresti ![]() |
Orice informatie despre rauris este bine venita:
1.O ruta de urmat din vama nadlac pana in austria ar fi ideala. 2. Daca exista magazine in Rauris de unde sa cumperi alimente sucuri bauturi.... 3. As vrea sa vizitez: grossglockner, cascada Krimml si rezervoarele/barajele din Kaprun. Intrebarea este daca achizitionez un Salzburgerland card am vreo reducere la aceste 3 obiective? 4. Ce este interesant de vizitat in Rauris intr-o zi.....ma intereseaza traseul pe cablu :telescaun, gondole...etc. Orice alta informatie despre Rauris este bine venita. Multumesc. QUOTE(will @ 26 May 2009, 09:41) Foarte frumos la rauris . daca vrei detalii poti sa ma intrebi . Am fost anul trecut si-ti pot recomanda o serie de activitati interesante . 28 May 2009, 15:25: Multumesc pentru informatii. Bine fac D-le Assilein, probabil e confuzie la mijloc nu sunt casatorit nu am inca familie intemeiata. Studiez in functie de bugetul pt acest concediu posibilitatea de a petrece la intoarcerea din rauris o zi in Viena pentru cumparaturi probabil 29.06.2009. Va contactez daca bugetul ne permite si acest lucru. Multumesc pentru ajutor. QUOTE(assilein @ 26 May 2009, 13:45) ![]() In Austria insä nu cred cä te va intreba politia in caz ca te opreste cite veste ai si te va pune sa le arati ... Important este Vigneta pt. controlorii Asfinag (angajatii concernului de autostrazi din Austria ) care stau la pändä uneori prin statii peco si popasuri de pe autostrada si la urcarile / coborärile de pe autostrada sau bifurcatiile lor , unde este un pic " de loc " sa te opreascä ... Pt. politie , actele si "cazierul"din vest din baza de date Schengen in cazul ca te i-au la intrebari mai aprofundat , triunghiul reflect. trusa medicalä ,stingator etc dupä cum stiti peste tot , nimic nou . Va urez o vara placutä tuturor Lucian Ps .D-le Michou ce mai faceti , ce va mai face familia , copiii ? ![]() This post has been edited by michou: 28 May 2009, 14:25 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate
2004 daca ai condus Dacie stii sa conduci orice!!!!!
|
|
assilein |
![]()
|
![]() Concediu fain ... Lucian |
--------------------
renault
megane
1998 scenic
|
deea |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 2 June 09 ![]() |
salutare
m'ar interesa de unde se pot cumpara haine la super pret in afara de cele din pandorf. daca e poate va rao sa imi raspundeti cat mai repede multumesc anticipat astept raspuns mai ales de la cei care stau in austria ![]() 2 Jun 2009, 14:31: si si mai mult as vrea sa stiu daca se gasesc ceva depozite sau magazine e desfacere ale fabricilor de cofectii. ![]() This post has been edited by deea: 2 Jun 2009, 14:31 |
--------------------
vw
passat
2001
- bv99swk
|
|
will |
![]()
|
mishou
am fost plecat din tara si acum am revenit . asa ca o sa-ti raspund la orice vrei despre rauris |
--------------------
Renault
Megane
|
|
deea |
![]()
|
nu e nimeni pe aici care sa imi poata spuna cate ceva despre magazinele din austria sau germania?
ceva in genul celor de la parndorf... |
--------------------
vw
passat
2001
- bv99swk
|
|
c_costel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 201 Joined: 18 November 07 From: Bucuresti ![]() |
In Germania
Herzogenaurach , langa Nurnberg , haine sport Wertheim , langa Wurzburg , gen Parndorf Metzingen , langa Stutgart , multe magazine de firma Ingolstadt , gen Parndorf This post has been edited by c_costel: 4 Jun 2009, 09:44 |
--------------------
renault
modus
2005 1,2 dinamyque
- h 593 r
|
|
deea |
![]()
|
multumesc
![]() si mai am o intrebare ceva depozite, sau magazine de desfacere cu haine direct de la producator? stiti? |
--------------------
vw
passat
2001
- bv99swk
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
In Germania langa Nurnberg ... Olympiaring 2 reprezentanta Adidas chiar din poarte fabricii....ca fabrica nu am vazut-o...niciodata este altceva... dar ei asa zic..
In rest google searh cred ca ajuta cel mai bine... oricum la cat a crescut euro nu mai sunt asa de mari diferentele de pret... |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
c_costel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 201 Joined: 18 November 07 From: Bucuresti ![]() |
Olimpiaring 2 este in Herzogenaurach , si tot acolo mai sunt Nike si Puma.
|
--------------------
renault
modus
2005 1,2 dinamyque
- h 593 r
|
|
will |
![]()
|
Rugaminte . Poate sa-mi ofere cineva informatii despre vacanta in Elvetia ? Intentionez sa imi petrec cateva zile la Laussane . va rog daca ma puteti ajuta cu ceva sfaturi . Va multumesc anticipat .
|
--------------------
Renault
Megane
|
|
ursul-alb |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 585 Joined: 16 October 04 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 egee
- IS XX xxx
|
|
will |
![]()
|
multumesc ursul-alb ! M-am documentat .
|
--------------------
Renault
Megane
|
|
bogdan_2008 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 1 January 08 From: Pe Pamant ![]() |
Pentru cei care au experienta oraselor viena si praga care este numarul de zile optim (satisfacator) pentru a vizita relaxat de cfrumusetile locului? Cum se prezinta situatia in luna august? As dori sa fac un circuit Viena si Praga . Multumesc anticipat celor care vor posta. Si ceva indrumari cu parcarea ...va rog!
|
--------------------
clio III, 1.4
clio III, 1.4
2007& Exception
|
|
will |
![]()
|
RUGAMINTE
In Elvetia se poate merge numai cu pasaportul turistic sau este se poate si cu Cartea de Identitate ? Multumesc |
--------------------
Renault
Megane
|
|
murfi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 668 Joined: 31 May 04 ![]() |
Elvetia este tara Schengen asa ca nu ar trebui sa fie controale la intrarea in tara.
Eu am intrat cu buletinul, oficial nu stiu cum este. Le. conform www.mae.ro se poate si cu buletinul This post has been edited by murfi: 2 Jul 2009, 09:42 |
-------------------- |
|
assilein |
![]()
|
Pentru Bogdan . Viena pentru prima data , min. 4 nopti . Praga cca. 3
Lucian |
--------------------
renault
megane
1998 scenic
|
gabriel05 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 369 Joined: 28 March 07 From: Bucuresti ![]() |
will - Am citit in presa: de aproximativ o luna se poate in Elvetia doar cu buletinul!
|
--------------------
Renault Megane
Sedan Manager
Mai 2007 1,5 dci 85 CP rouge vif
|
|
merqry |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 471 Joined: 12 January 08 ![]() |
Salut
Eu planuiesc cu inca 2-3 masini un traseu de 1118.8 Km(dus) in ultima saptamina din luna cu plecare pe 25: http://maps.yahoo.com/#mvt=m&lat=46.214376...dapesta&q4=wien 2 nopti Hajduszoboszlo 1 noapte Budapesta Wien..vedem cu cati bani ramin Cazare la pensiuni ..campiing...Unde sunt gratare in general Vre-un amator? Niste tips & tricks mai actualizate? ![]() |
--------------------
Renault
Megane II
2005
|
|
nca |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 29 July 08 ![]() |
M-am tot uitat pe asfinag.at dar tot nu m-am lamurit daca pentru Austria se poate cumpara vigneta prin internet. Din cate am citit acolo rezulta ca se cumpara numai din benzinarii, tutungerii si ACR-ul lor, nu? In cazul asta ungurii le dau clasa austriecilor. Pentru Ungaria poti sa cumperi vigneta prin internet.
|
--------------------
FIAT
BRAVO
2008 Emotion 1,4 T-Jet 120CP
|
|
adnana |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 86 Joined: 2 November 07 From: Viena, Austria ![]() |
@nca
Cu scuzele pentru off-topic : Un link catre site-ul cu rovignete pt.Ungaria ? Pentru achizitia on-line a rovignetelor necesare in Austria, poate ne lamureste assilein. Si tot pentru assilein : maine seara plec catre dvs. si am sa ajung in noaptea de 13 spre 14 iulie in Maria Ellend. Cu deosebita consideratiune, adnana |
--------------------
VW Passat Variant
1,9 TDI
2003, Cazare ieftina Viena : http://austriacazare.ro/
Cazare Viena : http://cazare-viena.blogspot.com/ HP iPAQ 31X, iGO 8.3.4.117940, skin GJ6.15p_da |
|
nca |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 29 July 08 ![]() |
http://www.motorway.hu/engine.aspx?page=Romanian
Dai click pe "virtual vignette" si apoi te descurci tu. Uite si aici: http://www.autopalyamatrica.hu/usr_site.ph...t=keret_aak.htm 11 Jul 2009, 05:46: @ assilein Spuneti-mi, va rog, care este adresa pensiunii dumneavoastra si ce tarife aveti. Se fac numai rezervari sau pot veni direct la receptie sa cer o camera? Aveti site? This post has been edited by nca: 11 Jul 2009, 05:46 |
--------------------
FIAT
BRAVO
2008 Emotion 1,4 T-Jet 120CP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 14:55 |