Apple iPhone 5
![]() ![]() ![]() |
Apple iPhone 5
herculane |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 1.237 Joined: 30 April 07 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio III Exception 1.6 16v 2007 / Ford
Mondeo Titanium 2.0 16v 2008
- xxxxx
|
|||
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
LTE-ul nu va fi gratis, din pacate va fi chiar foarte scump, eu sper doar sa merite banii...
Daca nu, ne multumim cu lucrurile gratis din viata, gen mersul prin Herastrau iarna pentru a face poze penibile cu aparate mediocre, ca apoi sa punem pozele alea pe Reno. Ah stai, asta e Markos, eh, gasim si noi ceva de facut ![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(A l e x @ 10 Nov 2012, 14:12) Daca nu, ne multumim cu lucrurile gratis din viata, gen mersul prin Herastrau iarna pentru a face poze penibile cu aparate mediocre, ca apoi sa punem pozele alea pe Reno. Ah stai, asta e Markos, eh, gasim si noi ceva de facut ![]() Da' te-ai ofticat, nu glumă ![]() Dau un Chivas pentru lectocu' tău, că merită ![]() This post has been edited by Markos: 10 Nov 2012, 17:54 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
3730 de lei e aifoncinciu la Vomafone. La cartela. La abonamentu' cel mai scump e fro 1300 de lei.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
QUOTE(Iulikk @ 10 Nov 2012, 19:27) Haoleo ... pai de baii aia imi iau un Nexus 4, un Nexus 7 si un Nexus 10 ... ![]() Sau, daca e sa fim corecti si sa comparam tot cu preturile de la noi, un Nexus 4 si un Nexus 10 ![]() This post has been edited by Liviu: 10 Nov 2012, 18:33 |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
In alta parte, adica la o taraba din mall, era 4600...
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
herculane |
![]()
|
|
--------------------
Renault
- xxxxx
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.150 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
Este 3300 ron la Vodafone...si 1700 la abonament de 25 de euro.
|
--------------------
Seat
Leon FR 184
2015
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
herculane |
![]()
|
cica se incepe munca la iphone 5s si sunt zvonuri ca in 4-5 luni se lanseaza
![]() |
--------------------
Renault
- xxxxx
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Poate la asamblare. Nu ziceai tu că Iphone 5 a fost inceput incă de pe vremea lui Jobs? Adică de vreo un an și jumătate. Pe ăsta il termină în doar 5 luni?
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
Iphone 5s? In 5 luni?
Typical apple bs. Iti dai seama ce fata au sa faca aia care de abia si-au luat |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.150 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
Se va dezvolta un nou iPhone pentru ca actualul 5 este greu de fabricat.
|
--------------------
Seat
Leon FR 184
2015
|
|
Iulikk |
![]()
|
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
chestia asta o sa rupa tot si iphone
http://www.slashgear.com/droid-dna-by-htc-...0/#entrycontent |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
ce treaba asta cu topicul iphone 5?
![]() This post has been edited by M i h a i: 13 Nov 2012, 20:42 |
--------------------
------
------
------
|
|
A l e x |
![]()
|
QUOTE(4x4 @ 13 Nov 2012, 14:48) Pe mine nu ma deranjeaza prea tare, 4-5 luni plus inca o luna si ceva pana vine la noi, dam aproape in 7 luni. Si 4S-ul l-am luat relativ repede dupa 4, pentru ca 4 a venit greeeeu de tot la Vodafone. Oricum e doar un zvon, dar daca nu e, asteptam cu interes. Sper doar sa fie o trecere decenta, si sa merite. Oricum 5-ul se va revinde bine dupa doar cateva luni, deci nu-mi fac griji ca daca vreau neaparat 5S (sau 4SSS ![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
http://www.youtube.com/watch?feature=playe...e&v=BnioM-nkhqc
This post has been edited by M i h a i: 14 Nov 2012, 22:57 |
--------------------
------
------
------
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Nu ca ma fac eu aparatorul lui IP5 dar "da-o dracu' de treaba!" ... cine face asa cu dejtu' pe ecran intr-o utilizare nu normala ... maniacala chiar as putea spune. Ala nu e real life scenario deci nu se pune.
Plus ca nu ii inteleg pe cei care fac un filmulet de 2 minute ca sa arate o presupusa eroare ce se poate prezenta in 15 secunde. Deci da ... de aia nu o sa isi cumpere lumea IP5 ... in mod cert. Eu deja am renuntat la idee ![]() This post has been edited by Liviu: 14 Nov 2012, 23:01 |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
M i h a i |
![]()
|
Eu am vrut sa subliniez faptul ca sunt multi care fac si pe draq' in patru numai sa-i gaseasca o problema
![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
A l e x |
![]()
|
E simplu. Tipul in cauza castiga bani de pe urma clipurilor de pe YouTube, deci e clar ca vrea multe vizualizari. Daca vrea vizualizari, nu poate pune titluri gen 'Samsung SIII is a perfect phone,' pentru ca nu asta 'vinde,' si atunci normal ca-i gaseste cea mai stupida 'problema' ca sa zica de rau.
Cititi tilul clipului, "iPhone scrolling glitch" suna a problema majora, deci va face lumea curioasa. Avand in vedere ca iPhone-ul de obicei e cel mai cautat telefon, normal ca toti ii cauta defecte pentru a primi vizualizari la bloguri sau clipuri, pentru ca de acolo isi castiga painea. Asta nu inseamna neaparat ca defectele nu exista, dar pe ei nu ii intereseaza decat un lucru: traficul. Informarea corecta a cititorului e pe locul 2. Apropo, am incercat asta in mesaje, de curiozitate, si nu face asa. N-am incercat in mail ca tipul din clip ca am facut curatenie in mail, dar ceva imi spune ca 'problema' e de soft de moment ce nu se intampla peste tot. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Iulikk |
![]()
|
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
A l e x |
![]()
|
Pai problema nu ar fi la Fruit Ninja, ci doar daca faci scroll asa prin mailuri.
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Iulikk |
![]()
|
Ca veni vorba... am intrebat la portocalii de aifon 5 (ma bate gandu foarte serios sa las aifonpatru prietenei mele si eu sa imi iau 5) si mi-au spus asa: 16xx de lei la un ab de 31 de oiro...
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
De luni s-ar putea sa primesc si eu un iPhone5 in teste, numai pentru partea de date pe LTE si testul de voce pe 2G/3G. Is curios cum se comporta.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
A l e x |
![]()
|
Parca se zgaria usor iPhone 5-ul...
De obicei nu ma intereseaza clipuri de genul 'ciocan, aruncat de la 100 m, etc.' ca mi se par exagerate, dar nu inteleg cum de tine atat de bine la zgarieturile cu cheia? Parca era vorba ca se zgarie extrem de usor. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
herculane |
![]()
|
2 lucruri am sustinut si eu in thread-ul asta cand a aparut i5-ul: ca e de 2 ori mai rapid (in special in teste) ca i4s si ca nu se zgarie chiar asa usor. ca de obicei, am avut dreptate
![]() am o nelamurire legata de functia "do not disturb". mi-a fost lene sa citesc vreodata exact ce face, dar am banuit ca atunci cand o activezi, oricine te suna/iti da sms/mail/etc. telefonul nu reactioneaza in niciun fel (nu suna, nu vibreaza/nu lumina). am pus-o sa se activeze aseara, intre 22-07. apoi am testat-o, si m-am sunat de pe alt numar (pus la favorites, iar optiunea de allow favorites calls era activata). telefonul a sunat, totul ok. apoi am sunat de pe acelasi numar, dar cu #31# si telefonul a sunat iar (aici deja n-ar mai fi trebuit sa o faca). apoi a trebuit sa plec, timp in care am primit vreo 3 telefoane si vreo 10 sms-uri de la persoane din favorites, iar telefonul n-a reactionat la niciunul.. |
--------------------
Renault
- xxxxx
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 21:54 |