Un topic pentru off topic
![]() ![]() ![]() |
Un topic pentru off topic
radian |
![]()
|
||
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
||
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|||
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.519 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
pai as vrea sa rezerv pentru la anul, ar fi timpul. Bine cu anulare gratuita
Naibii, sunt in CO, sa fac macar concediul pe la anul ![]() stiu ca sunt colegi care frecventeaza mai des zona Naibii, mi am luat CO sa mi izolez putin acoperisul pe garaj, ca am un loc unde vad ca picura Si am uitat ca e sarbatoare azi. Ma rog, pentru cei care tin cu barbosul mihai, mihaele gabriele si toate denumirile, nu uitati sa dati de baut azi La multi ani This post has been edited by bgdrenault: 8 Nov 2023, 14:47 |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Consoarta, azi programata sa intre in comisia medicala pentru prelungirea pensiei de boala. Dupa ce i-a examinat dosarul, o intreaba doctorul: Sunteti femeie sau barbat? 😃 A ramas fara cuvinte. Incearca timid: pai nu se vede? Se vede, dar protocolul ma obliga sa va intreb…
Spre ce drac de viitor ne indreptam? This post has been edited by radian: 8 Nov 2023, 15:02 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.519 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
Aproape ca nu mi vine sa cred
![]() Naibii, au protocol de acum cu intrebari din astea? Pai o fi bine Radiane, n auzi ca nu suntem singuri pe lume? |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(radian @ 8 Nov 2023, 15:00) Consoarta, azi programata sa intre in comisia medicala pentru prelungirea pensiei de boala. Dupa ce i-a examinat dosarul, o intreaba doctorul: Sunteti femeie sau barbat? 😃 A ramas fara cuvinte. Incearca timid: pai nu se vede? Se vede, dar protocolul ma obliga sa va intreb… Spre ce drac de viitor ne indreptam? Jos Vlad Voiculescu! Jos USR! Lucreaza oculta din statu' paralel. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
QUOTE(radian @ 8 Nov 2023, 16:00) Consoarta, azi programata sa intre in comisia medicala pentru prelungirea pensiei de boala. Dupa ce i-a examinat dosarul, o intreaba doctorul: Sunteti femeie sau barbat? 😃 A ramas fara cuvinte. Incearca timid: pai nu se vede? Se vede, dar protocolul ma obliga sa va intreb… Spre ce drac de viitor ne indreptam? Trebuia sa-l intrebe pe doftor ce zi este. |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.628 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
daca ii zicea: sa-mi s**i pl... sunt curios ce trecea in fisa
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
radian |
![]()
|
Este o chestie inedita pentru RO. Imi povestea fiul consoartei, am mai scris pe aici, asistent medical la Belfast, un caz care a fost celebru acolo, un medic i s-a dresat unui pacient cu domnule bazat pe aspectul respectivului. De fapt era o sarmana femeie incorsetata intr-un corp de barbat. L-a dat in judecat pe medic, instanta a decis ca are dreptate se medicul a fost obligat sa plateasca despagubiri.
Deci, fiul consoartei a fost instruit de conducerea institutiei ca in relatiile cu pacientii, apartinatorii sa adopte o adresare impersoanala. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
rue |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.707 Joined: 18 September 05 From: Internet ![]() |
QUOTE(bgdrenault @ 8 Nov 2023, 13:56) ai postat altceva in postul respectiv, la bion citire la frankfurti in centru nu se parcheaza, ca se merge pe jos, deh, centru istoric, etc tu sa fii sanatos, si bion asisderea ![]() In alta ordine de idei, cei care frecventati Croatia, cum e pe la sfarsitul lui august? Mai sus de zona Dubrovnik, nu as cobora pana acolo, am fost deja Eu am fost in 31 august pana in 7 septembrie, anul asta. Am planificat concediul in tool ul de serviciu si am cautat rezervari cu anulare gratuita. Am pastrat un ochi si pe Grecia. Cand s-a apropiat perioada, dupa 20 august, au bantuit niste plou de volum, avand prognoze pe Split area si la 100 L /mp in 24h sau 48... Am tinut degetul pregatit de anulare pana in ultima zi permisa de booking si cu o zi inainte am observat ca vremea promite sa se schimbe in bine chiar in ziua in care eram pe drum, in 31 Aug, cand planuiam sa stam o seara la Mostar in BIH. Partea buna ca din prognoza ca vom merge pe ploaie pana in Mostar pe multe locuri, am ajuns sa fie o zi superba, nici canicula si nici ploaie, urmand o saptamana superba in Trogir area. In acea perioada in Grecia a fost cu furtuni teribile, inundatii etc. Cu privire la rezervari, acum o luna am cercetat pt iunie viitor in Grecia, cu speranta ca gasesc ceva cu 2 mese sau toate la pret bun. Greseala! Nici macar cu MD nu am gasit o oferta decenta, probabil fiind putini care au pus oferte pe vara viitoare si acum mergand la ciupeala pt fraierii care isi rezerva cu un an inainte. In 2018 toamna am rezervat totusi pt iunie 2019 in Malta cu pret bunicel, ceva 3 stele cu toate 3 mesele incluse, pt toti 4 in apartament de hotel, cu 4500 sau 4900 lei saptamana. Doar ca acolo am aflat ca AC ul general din hotel nu merge si dupa ce am scris si la Booking ne-au adus un AC mobil in apartament. pe scurt: - anulare gratuita - mai multe rezervari paralele, mai la nord si mai la sud, poate chiar si una in Grecia/Albania/Italia etc. - un loc care l-am planificat sa il vad in trecere spre Trogir si mi-a placut plaja si cat am vazut din masina in zona statiunii este Omis. Plaja si marea sunt superbe, dar zona are o parcare la strada imediat in spatele plajei respective si cam trebuie sa te deplasezi din statiune pana la plaja Slavinj sau Brzet si care mai e pe zona mai la sud de statiune.. https://www.google.com/maps/dir/Omi%C5%A1,+...3;3e2?entry=ttu - Split are ceva segmente de plaja la sud de centrul vechi, cam 700 m si daca reusesti sa gasesti locatie cu parcare, sa nu duci masina zilnic la plaja si sa ii platesti parcare, doar sa mergi pe jos, e buna pentru optiunea oras, centru, plaja cu nisip, adancimea lina sau cu mal de ciment cu scara, locatii de mancat la plaja sau sus langa parcari. Mai e optiunea cu apartamente la vreo 2-3 km mai la est de centru, doar ca e genul unde vrei doar liniste si mare, fara nevoia de a te plimba la pranz pe centru. - Trogir - aici am stat dar am ales sa stam pe insula, destul de aproape de podul ce leaga insula de orasul vechi si continent, cat sa mergem seara si la pranz la plimbari in oras. Sunt si locatii mai linistite pe insula. In Trogir, pe continent, e greu sa zici ca vrei sa stai, daca mergi la mare. This post has been edited by rue: 9 Nov 2023, 10:02 |
--------------------
Dacia
Logan
2021, 1.0 TCE eco-G, Comfort
- RUE
|
|
radian |
![]()
|
Un amic a fost vara asta in Malta. Se plangea ca peste zi nu putea isi din camera din cauza caldurii.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
rue |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.707 Joined: 18 September 05 From: Internet ![]() |
Asa poate fi si de aceea eu am ales sa ajungem undeva in 12 iunie. Apa marii nu era inca foarte calda, doar buna de scalda. Progresiv apa a fost mai calda sau noi ne-am obisnuit cu ea.
Cine merge in Malta doreste sa si viziteze mult, iar caldura extreme limiteaza asta. Sistemul de autobuze - transport public e extrem de bine dezvoltat, un abonament e 21 eur pe saptamana. Explore (Adult €21 / Child €15) - Unlimited travel for 7 days. With unlimited travel, the 7-Day Explore Card offers the best value for anyone wanting to explore our islands. You can go to all of Malta's sites of interest, in any part of Malta and Gozo. |
--------------------
Dacia
Logan
- RUE
|
|
radian |
![]()
|
In Turcia (Istanbul) am fost catre sfarsitul lui aprilie, tin minte era perioada Ramadamului. Pentru mine deja era cam cald. Intr-o zi ma luase o sete cumplita. Am baut 5 sucuri, n-am gasit nici o terasa care sa vanda bere. Culmea ironiei, dipa ce mi-am umplut burta cu sucuri am dat si de o terasa care vindea bere la halba, dar nu m-a mai trebuit, aveam burta plina…
In Grecia insulara am fost de doua ori. In septembrie. Caldura devine aproape suportabila, dar in a doua jumatate a lunii septembrie, de regula incep ploile. Noi am avut noroc, n-am prins ploi. L.E. I- am povestit unui amic patania sotiei din comisia medicala. Sotia respectivului este ceva functionara la Universitate. Au un / o studenta. Rusoaica. A fost d-soara si a facut operatie de schimbare de sex. Cica de la hormonii madculimi pe care ii ia ii pute transpiratia ingrozitor. This post has been edited by radian: 9 Nov 2023, 12:15 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.391 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Ai grija cu rezervarile pe booking cu anulare gratuita ca e posibil sa ti le anuleze ei daca gasesc sa vanda la pret mai bun.
This post has been edited by einstein1984: 9 Nov 2023, 15:18 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
radian |
![]()
|
Am apelat de multe ori la booking.com. Surprize de anulare fara sa o cer n-am avut. In schimb nu o odata, cand am ajuns la receptie, mi-au propus sa anulez rezervarea pe booking.com si sa fac intelegerea direct cu ei.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
rue |
![]()
|
Anulare gratuită și am zis și să facă mai multe, daca sunt convenabile.
Nu mi-a anulat nimeni pe Booking rezervări niciodată, in schimb pe airbnb m-a rejectat una la Paris că dacă rezervam eu de luni până vineri, ii rămânea weekendul dinainte gol, avându-l neocupat, deși era noiembrie și căutăm pt sfârșitul lui februarie. Adică dorea să aibă 30 din 30 zile ocupate. Ramadanul nu e ca Paștele la noi, primăvară. E când pică la ei cu fazele lunii etc. poate fi și de Crăciunul nostru, vara, toamna etc. |
--------------------
Dacia
Logan
- RUE
|
|
radian |
![]()
|
QUOTE(rue @ 9 Nov 2023, 19:49) ... Ramadanul nu e ca Paștele la noi, primăvară. E când pică la ei cu fazele lunii etc. poate fi și de Crăciunul nostru, vara, toamna etc. Asa o fi, nu stiu, eu cand am fost acolo am prins Ramadamul. Nici pe de parte nu sunt un simpatizant al religiei musulmane, dar m-au impresionat unele chestii. La hotel am avut parte de un receptioner tanar dispus sa ne dea sfaturi practice, de altfel foarte utile. Ne zicea, printre altele, islamul se bazeaza pe patru stalpi. Nu mai retin care erau ceilalti trei dar al patrulea era, ca cei cu un castig peste medie sa dea o cota parte celor saraci. Si am vazut ca respectau. In Istanbul, locul unde se adunau sa pape seara era o piata mare intre Moschea Albastra si Hagia Sofia. In drum spre pensiune, treceam in fiecare seara pe langa zona respectiva. Am remarcat, era o zona unde se adunau saracii. Cei cu dare de mana, veneau in zona cu doua plase de mancare, care la prima vedere pareau identice, una o donau saracilor, cu a doua mergeau in zona lor, pe iarba si isi vedeau de masa. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bgdrenault |
![]()
|
@rue, multumesc
Normal ca , cu anulare gratuita, acum mai multe nu stiu, inca mai cautam N am patit niciodata sa mi anuleze booking ul, si fac de nu stiu, 15-20 de ani, de cand a aparut. indiferent ca facem mai multe zile sau cate 1-2 , gen traseu din oras in oras |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Pana puneti la cale cum sa fentati fiscul.....
Azi se aniverseaza un eveniment fara care nu aveati ocazia sa speculati https://www.dw.com/ro/9-noiembrie-1989-o-zi...itat/a-18047496 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.391 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Am impresia ca de ramadan e si mai important sa dai de mancare unor necunoscuti.
Iar stalpii sunt 5: declaratia de credinta, rugaciunea, postul, datul de pomana si pelerinajul la meca |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
radian |
![]()
|
Or fi si 5, din partea mea sa aibe cati stalpi vor ei sa aiba. Pomana la necunoscuti, da, cum ziceam, intr-o parte a arealului descris se adunau saracii care primeau plasa cu mancare.
Bioane a fost ziua care a marcat inceputul sfarsitului ciumei rosii. Ascultam in fiecare seara actualitatea romaneasca sa aflu noutatile. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Gil26 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.129 Joined: 10 May 20 ![]() |
Care "sfarsit" ?
|
--------------------
Dacia
Sandero Stepway 1.5dCi Easy-R(TS4)
2017
|
|
radian |
![]()
|
Miss Ungaria, Blága Tünde din Harghita, a ajuns la concursul Miss Univers din Salvador
https://www.punctul.ro/video-miss-ungaria-b...XgYa-9jrDbFW3kI |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.802 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
sper sa aiba parte de ceea ce a avut Magdolna Grosu
|
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
einstein1984 |
![]()
|
QUOTE(radian @ 10 Nov 2023, 08:28) Or fi si 5, din partea mea sa aibe cati stalpi vor ei sa aiba. Pomana la necunoscuti, da, cum ziceam, intr-o parte a arealului descris se adunau saracii care primeau plasa cu mancare. Bioane a fost ziua care a marcat inceputul sfarsitului ciumei rosii. Ascultam in fiecare seara actualitatea romaneasca sa aflu noutatile. Stai, ca doar aia SUnni au 5, aia Shi'a a au 7, unul find Jihadul. Bine, stiu ca pentru tine toti musulmanii sunt la fel, dar ziceam asa , si pentru altii |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
bgdrenault |
![]()
|
QUOTE(radian @ 10 Nov 2023, 08:45) Miss Ungaria, Blága Tünde din Harghita, a ajuns la concursul Miss Univers din Salvador https://www.punctul.ro/video-miss-ungaria-b...XgYa-9jrDbFW3kI Esti mandru ![]() Frumusica, dar nu i putin tunata? Ca parca pe la miss nu aveau voie cu operatii? Sau trebe s-a intrebam daca i fata sau baiat? Asta sigur se accepta la miss |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
radian |
![]()
|
Nu-i nevasta-mea sau fica-mea sa am motive sa fiu mandru de ea.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.466 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Vad ca ai lasat deschis postul de amanta, daca ar vrea sa-l ocupe...
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Hai ca s-a umflat gulasul ca e o unguroaica
Sa nu faca explozie. Sigur sarbatoreste la biblioteca. Ce amanta bre el... ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.802 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
unu nu ar intreba ce a primit Magdolna Grosu
|
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
radian |
![]()
|
Ce amanta mai? La 60 de ani ce sa fac cu o amanta care mi-ar fi putut nepoata? Ce-i trebuie aleia imi trebuie si mie..:
Colegul ma dau batut. Cine-i Magdolna asta? Ce a comis? |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 14:52 |