Un topic pentru off topic
![]() ![]() ![]() |
Un topic pentru off topic
wolfin |
![]()
|
||
![]() Haha Group: Members Posts: 8.802 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|||
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.466 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Azi mi-am comandat de la Autokarma niste "d-alea" (ulei, pompa apa, pompa benzina) pt. masina (fara b.f., astia n-au vreo promotie da' au preturi ceva mai mici decat altii), dupa masa mi-a venit mailul si sms-ul de confirmare, cu awb, si... la vreo 10 minute inca un mail, de la unu' "stevenwan...", in engleza, ca "nu-l pot livra coletul din cauza unei erori pe adresa, si sa verific atasamentul".
I-am sunat pe aia de la Autokarma si le-am zis ca le-a fost compromis serverul (mailurile cel putin), dupa vreo 13 min de asteptare cu robotul, tipu' care a raspuns cica "a, e posibil, nici o problema, mailul ala nu-i de la noi, nu deschideti atasamentul". Oau, bine ca mi-a zis! ![]() |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
Agrig |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.067 Joined: 13 February 04 From: Jimbolia/Timisoara mai rar. ![]() |
QUOTE(wolfin @ 10 Nov 2023, 12:53) circula o vorba..dupa evenimentele din tg mures...anii 90....ca toti romanii au fost razbunati cand Magdolna s a maritat cu un roman. iti imaginezi ce a primit avand in vedere ca il cheama Grosu. asta ii dorim si d soarei Tünde Pe la bunici erau casatorii mixte destule, nu prea mai tineau cont de nationalitate, toti din sat stiau de mici si romaneste da si ungureste bine. Problema aparea la religia copiilor nascuti din astfel de casatorii ca de...popii. Pina la urma au batut palma popii ortodocsi si catolici iar cutuma era ca baiatul sa urmeze religia tatalui iar fata a mamei si cu asta s-a terminat problema cea mare. This post has been edited by Agrig: 10 Nov 2023, 16:54 |
--------------------
Renault
Megane IV 1,33Tce
2021 Life "Proștii se înmulțesc cînd cei înțelepți aleg să tacă"
Nelson Mandela |
|
Gil26 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.129 Joined: 10 May 20 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Sandero Stepway 1.5dCi Easy-R(TS4)
2017
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Crezi ca a fost inghesuiala mare in aeroplan?
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(Agrig @ 10 Nov 2023, 17:52) Pe la bunici erau casatorii mixte destule, nu prea mai tineau cont de nationalitate, toti din sat stiau de mici si romaneste da si ungureste bine. Problema aparea la religia copiilor nascuti din astfel de casatorii ca de...popii. Pina la urma au batut palma popii ortodocsi si catolici iar cutuma era ca baiatul sa urmeze religia tatalui iar fata a mamei si cu asta s-a terminat problema cea mare. In Ardeal casatoriile mixte sunt ceva la ordinea zilei, nimeni nu-si bate capul cu asta. Agrig, nu stiu de ce cutuma vorbesti, eu am fost botezat in religia mamei, romano-catolica, moshu-meu fiind ortodox. Baiatul consortei, provenit din mama reformata si tata ortodox a fost botezat reformat si cunosc multe alte cazuri de acest gen. Mai degraba problema apare la casatorii, unde sunt destui popi cretini, mai mult in afara Ardealului, care refuza sa oficieze ceremonia intre doi tineri de religii diferite. Dar, lasand astea deoparte, romana-unguroiaca noastra calificata la Miss Univers are un ghinion teribil. Concursul nu se mai tine. Firma thailandeza care detinea firma care organiza Miss Univers si-a declarat falimentul. <span class='edit'>11 Nov 2023, 10:26:</span> QUOTE(Gil26 @ 10 Nov 2023, 19:59) Si daca nu mai este fata mare, banuiesc ca asta incercai sa spui, oricum nu se mai poarta demult, pana n-are saiba pe deget tot d-soara ramane... This post has been edited by radian: 11 Nov 2023, 09:29 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Gil26 |
![]()
|
QUOTE(radian @ 11 Nov 2023, 09:25) ... Dar, lasand astea deoparte, romana-unguroiaca noastra calificata la Miss Univers are un ghinion teribil. Concursul nu se mai tine. Firma thailandeza care detinea firma care organiza Miss Univers si-a declarat falimentul. ... Mda, si se pare ca "ghinioanele" se tin "lant" de unele\unii ![]() This post has been edited by Gil26: 11 Nov 2023, 10:21 |
--------------------
Dacia
2017
|
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.519 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
QUOTE(radian @ 11 Nov 2023, 09:25) unde sunt destui popi cretini, mai mult in afara Ardealului, care refuza sa oficieze ceremonia intre doi tineri de religii diferite. Pai de ce sunt cretini? Daca vrei cununie religioasa, trebuie sa respecti ceva. Asa i normal. Atunci care mai este scopul cununiei religioase? Daca nu, cununie civila, ura si la gara. |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Au aflat ca vine una din Harcov si au fugit amatorii de bungabunga. Tragedie. Motiv de lins 100 de votca si injurat aur. Sigur au facut ceva acolo
![]() Radian la Haidusoboslo ak raiul pe pamant convinge un popa calvin sa te cunune pe tine cu doamna ![]() This post has been edited by bion: 11 Nov 2023, 11:32 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
radian |
![]()
|
QUOTE(bgdrenault @ 11 Nov 2023, 12:13) Pai de ce sunt cretini? Daca vrei cununie religioasa, trebuie sa respecti ceva. Asa i normal. Atunci care mai este scopul cununiei religioase? Principul asta e valabil doar la ortodocsii habotnici. Bioane, daca voiam cununie religioasa o faceam acasa, popa reformat avem si la Petrosani, pentru atata lucru nu trebuie sa merg in alta tara. In plus, la Hajduszoboszlo ma duc sa ma balacesc, n-am timp de pierdut cu prostii d-astea. Decat sa platesc sute de lei taxa anuala la biserica mai bine fac fericiti cativa cititori de-ai mei si le fac cinste cu niste carti de lecturat. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.519 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
QUOTE(radian @ 11 Nov 2023, 11:38) Principul asta e valabil doar la ortodocsii habotnici. Principul asta e valabil la toti preotii, de orice religie. O dai langa, care e scopul cununiei religioase? casatoresti un catolic cu un musulman in biserica , catolica, si i vorbesti de alah? Hai, ca ne depaseste subiectul Se duc frumos si se casatoresc civil, si gata. Daca dooresti cununie religioasa atunci asculta povetele religiei in care te ai nascut, botezat te dai ateu, dar esti oripilat ca nu te cununa popa cum vrei tu....pai de ce vrei? This post has been edited by bgdrenault: 11 Nov 2023, 11:43 |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
Gil26 |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
2017
|
|
radian |
![]()
|
Iti spun eu sigur ca nici popii catolici, nici cei reformati nu au nicio retinere sa cunne doi tineri care provin din biserici diferite. Bine, aveam in vedere biserici crestine, chiar nu m-am gandit la aia cu Alah in suflet.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bgdrenault |
![]()
|
pai cam gandeste te la tot, nu doar cazuri particulare
|
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
Agrig |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.067 Joined: 13 February 04 From: Jimbolia/Timisoara mai rar. ![]() |
Ortodocsii si catolicii au cazut demult la pace fiind religii infratite si-i cununa religios fara multe fasoane, cel putin in Ardeal da si in Banat, nora fiind catolica si n-a intimpinat nici o problema la cununia religioasa, mai precis cununia au facut-o la catolici baiatul fiind ortodox, nepotelul cel mare a fost botezat ortodox dar la virsta potrivita a facut si comuniunea catolica iarasi fara probleme, ma rog, certificat de bote tradus si cam atit.
In Ardeal unde au fost bunicii era cutuma asta cu botezul copiilor in religia parintilor iar toata lumea era multumita si pe undeva se mentinea si echilibrul religios. Varul meu s-a casatorit cu o reformata si matusa, fie iertata, a avut ea ceva colti impotriva bisericii doar ca n-are cruce, "cum sa-mi fac eu cruce la un bumb??" si cam asta a fost singura dilema iar cu nora s-a inteles mai bine decit cu fiul. P.S. ii cununa si pe muslimani doar ca trebuie sa se boteze, aia da tragedie la aia, se lasa cu excomunicat, dat afara din casa, familei, oprobiul comunitatii...jale mare! ![]() This post has been edited by Agrig: 11 Nov 2023, 18:06 |
--------------------
Renault
Megane IV 1,33Tce
Nelson Mandela |
|
radian |
![]()
|
Da Agrig, asa este, in Ardeal. Du-te in Moldova, popii de acolo is batuti in cap.
This post has been edited by radian: 11 Nov 2023, 19:54 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.802 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Transilvania se cheama..nu ardeal. Ca roman ar fi trebuit sa stii.
|
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
Gil26 |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
2017
|
|
wolfin |
![]()
|
Batuti in cap...ofcorce
![]() |
--------------------
pegas
3120
|
|
bgdrenault |
![]()
|
Ce rol mai are cununia religioasa daca nu respecti religia?
de ce te cununi religios daca esti ateu? Va obliga cineva? Cutume? Sa dea bine in poze? Cum poti pupa icoana si crucea ? De ce sa o faci? De ce nu te limitezi la civila? Doar intreb........ |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
Agrig |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Megane IV 1,33Tce
Nelson Mandela |
|
wolfin |
![]()
|
Este dreptul dvs sa va considerati cum vreti.
|
--------------------
pegas
3120
|
|
Agrig |
![]()
|
Este doar o realitate care reiese din acte.
|
--------------------
Renault
Megane IV 1,33Tce
Nelson Mandela |
|
BN64FLO |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 674 Joined: 23 April 12 From: Bistrita ![]() |
QUOTE(wolfin @ 11 Nov 2023, 20:00) Care e diferenta? Poate ne explici tu, ca noi nu o stim... Attached thumbnail(s) Screenshot_20231111_230623_Chrome.jpg ( Size: 349.95k ) Number of downloads: 93 |
--------------------
Dacia
1310 TX/Li
1986/1999
- BN 02 PZA/BN 64 FLO
|
|
wolfin |
![]()
|
Vad ca poti cauta si singur pe wiki
![]() |
--------------------
pegas
3120
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
Agrig |
![]()
|
![]() ![]() Totala asta! |
--------------------
Renault
Megane IV 1,33Tce
Nelson Mandela |
|
wolfin |
![]()
|
Cand o intalnesc..o sa ii zic ca nu e bai..poate folosi denumirea de ardeal...in cantece patriotice e ok
![]() Este..come si dice...o persoana de culoare poate folosi cuvantul the N- word ...pe cand un alb..nu ![]() This post has been edited by wolfin: 11 Nov 2023, 23:51 |
--------------------
pegas
3120
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 15:07 |