RDS m-ai uimit! Tu ROMTELECOM?, se scot canalele PROTV din Dolce Romtelecom
![]() ![]() ![]() |
RDS m-ai uimit! Tu ROMTELECOM?, se scot canalele PROTV din Dolce Romtelecom
Andy_ACS |
![]()
|
||
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
La digital apar "pătrățele" în caz de semnal slab, nu purici. Next step ar fi înghețarea imaginii pe ecran
![]() This post has been edited by Markos: 4 Jan 2013, 19:23 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Parere mea: nu ar trebui sa uitati ca in domeniu protectiei consumatorului exista SI ALTE prevederi LEGALE decat cele din contracte.
In contracte furnizorii pot scrie ce vor, si asa nu poate nimeni sa le negocieze ca-s de adeziune, insa pentru consumatorii persoane fizice se aplica si legislatia de protectie a consumatorilor care e "mai tare" decat contractele furnizorilor. Pe scurt: va uitati degeaba ce scriu aia in contracte daca nu va uitati ce scrie si prin niste legi. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
|
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Upc rullz! Sunt singurii care fac cumva sa se inteleaga si cu pro, si cu antenele si cu discovery.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(Andy_ACS @ 4 Jan 2013, 18:04) am comandat telefonic pachetul de iarna, au zis ca nu stiu ce trebuie modificat la retea ca sa ma lege, ca nu mai e disponibil in zona mea, sau sa renunte cineva la abonament. A ramas sa ma sune ei cand rezolva. 12.4 eur pe luna: tv(58 posturi cu antena si receiver)+net+telefonie(fara aparat, nici nu o sa montez fix ca nu ma intereseaza). Netul o sa mearga slab la 11 Mbps, ca cica e retea de cupru. Pt folosire ocazionala se accepta. Nu vad pachet cu 3 servicii sub 14 € fara TVA pe site ul lor. QUOTE(Markos @ 4 Jan 2013, 19:21) Dati drumul la centrale scartanilor. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Pai nu le-au expirat intelegerile probabil. Altfel cum se explica faptul ca dolce nu se intelege cu pro, iar rds cu antenele? Nu e logic sa ceara aceleasi sume tuturor? Sunt curios cand or expira contractele ce-o sa iasa.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Nu cred ca cer aceleasi sume tuturor. Adica daca rds are un 30-40% cota de piata si antenele cu pro-ul ii cer 100 milioane de para, nu au cum sa ceara aceeasi suma si celor de la upc care au cota de piata mult mai mica...
E ca si cum eu care am dacie sa platesc aceleasi taxe ca cineva cu un porche. ![]() This post has been edited by Maskatu: 5 Jan 2013, 12:10 |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Legile sunt diferite pentru operatorii de cablu si satelit. Exista notiunea de must carry in legea audiovizualului, asa ca UPC, operator exclusiv pe cablu, nu va avea, inca, problemele celorlalti furnizori.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Nu m-am exprimat eu clar. A cerut PRO-ul mult in comparatie cu cota de piata a lui Dolce. O sa ceara mult si RDS ului, dar tot in comparatie cu cota de piata a companiei. Asta nu inseamna ca cere la fel tuturor.
Din cate vad, companiile se plang ca trusturile cer pre mult in comparatie cu propriile cote, audiente sau ce dracu or mai masura ei. Normal ca firmei din sat ii vei cere o suma pentru a te difuza, iar unei companii nationale cu totul alta. Numai ca daca pretul corect pentru fiecare in parte il maresti de 3 ori, nu-ti mai da nimeni nimic. Io asta inteleg ca fac in momentul de fata Antenele si PROtv ul. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.704 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Da cele 10-12 canale de sport ce ti-au facut?
![]() ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.704 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 5 Jan 2013, 12:27) Da cele 10-12 canale de sport ce ti-au facut? ![]() Singurul canal de sport pe care-l mai urmaresc e Eurosport. Restul sunt 75% fotbal. QUOTE(Victoras2001 @ 5 Jan 2013, 12:27) Ba din contra. In liceu am avut cea mai buna conditie fizica de cand ma stiu. La proba de viteza pe 50 de metri imi disputam locul 1 cu un coleg. Asa a fost vreme de 8 ani (am facut si gimnaziul tot in cadrul liceului), noi eram la 0.3-0.5 secunde de ![]() This post has been edited by marksman: 5 Jan 2013, 12:33 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Intr-o grila cinstita trebuie sa fie toate canalele posibile. Io am tot de la Dolce, da crezi ca stiu unde sunt otv sau alea de le zisesi mai sus? Nici nu stiu cum se cheama. D-aia ai telecomanda. Sa te uiti la ce vrei.
Pe mine ma irita batoiala asta dintre companii si trusturile tv care se sparge fix in capul nostru. Logic, dracu. Ce nu se sparge in capul nostru in tara asta? Hora nici nu stiam ca exista. Incerc sa-mi imaginez cu ce e. ![]() This post has been edited by Victoras2001: 5 Jan 2013, 12:36 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
marksman |
![]()
|
QUOTE(Victoras2001 @ 5 Jan 2013, 12:35) Mie imi face RDS-ul cate o bucurie la fiecare doua-trei saptamani, uneori si mai des, mutand si schimband frecventele canalelor. Ultima oara, in loc de Eurosport aveam un canal de muzica populara (Hora TV), in loc de ProCinema aveam OTV, National Geographic nu mai era, Viasat History si Explorer erau disparute si ele, in loc de TVR1 aveam DunaTV si tot asa. Prin urmare eu m-am saturat sa tot mut canalele cum vreau si ei sa le *uta cum li se nazare, asa ca dau un scan cand constat ca nu mai am posturile la care ma uit. Pana le parcurg din nou, vad si noile programe de umplutura: Hora, Favorit, Etno, 12 canale de sport cu 8 meciuri de fotbal etc. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
|
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
E o diferenta mica, mica de tot
![]() |
--------------------
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(gabizegrean @ 5 Jan 2013, 12:14) Legile sunt diferite pentru operatorii de cablu si satelit. Exista notiunea de must carry in legea audiovizualului, asa ca UPC, operator exclusiv pe cablu, nu va avea, inca, problemele celorlalti furnizori. Si UPC are serviciu de satelit, Focus Sat. Iar Protv si celelalte posturi scoase nu fac parte din lista must carry, ca ele o ales sa incerce sa stoarca mai multi bani. QUOTE(marksman @ 5 Jan 2013, 12:32) Si ai vrea sa bage mai mult traforaj viteza? Canalele transmit ce se cere. |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
QUOTE(marksman @ 5 Jan 2013, 12:42) Stai calm. Cunosc in amanunt problema. Am decartat ani de zile bani la ei. De fapt n-a fost companie in Bucuresti sa nu-i bag ceva bani in buzunare. Incepand cu Kappa. Asa ca stiu ce face fiecare. QUOTE(Liviu @ 5 Jan 2013, 12:59) Categoric. Insa cine n-a practicat sportul niciodata, la nivel de amatori macar, nu e foarte interesat sa-l priveasca la tv. macar pentru ca nu-l intelege. Iar asta plictiseste. Cand joci de mic tenis de camp si de masa, cand inghiti tot clorul din bazine, cand joci in liceu baschet la greu, mai bagi si niste handbal, de fotbal nu mai zic, e greu sa nu-ti placa sa le privesti si la tv. Mai ales ca vezi ceva la nivel de profesionisti. Dar cand tu nu stii cat dureaza repriza de handbal, in cati se joaca si de ce se da semicerc sau de ce-i teren la baschet, tare ma indoiesc ca te vei uita la meciuri. Unu care n-a jucat niciodata table, crezi ca ar rezista sa priveasca o partida in Cismigiu, el neintelegand de ce se muta pulurile alea? This post has been edited by Victoras2001: 5 Jan 2013, 13:57 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Nu e valabil pentru toti rationamentul ala. Eu mai participam la handbal, baschet... N-am suportat niciodata sa vad un meci la teve. Mi-a placut la nebunie tenisul si jucam vara, dar nu am rabdare sa ma uit la el la televizor. Fotbal n-am jucat decat cand eram mic (daca batutul mingii in parc cu altii se numeste fotbal), dar multi ani m-am uitat la meciuri.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Nici n-am sustinut asta. Dar e mai mare probabilitatea ca cineva care a practicat, chiar la nivel de amatori, un sport, sa-l priveasca la tv in comparatie cu unul care nu l-a practicat.
Deja discutam aiurea. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Beutura, bat-o vina!
|
--------------------
|
volint |
![]()
|
![]() membru miserupist Group: Members Posts: 317 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti (44.45682;26.13879) ![]() |
Zi poanta pe de-antregul: Si beutura (bat-o vina) e un sport...
|
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
2000 / 2011
- B-22-YFL / Credinta in Dumnezeu ma obliga sa fiu deschis oricarui adevar. Altfel sunt mai rau ca dracul, devin ipocrit.
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Corect. Cine nu s-a trotilat macar o data in viata lui n-ar sta sa citeasca d-astea:
QUOTE(Victoras2001 @ 5 Jan 2013, 11:45) Ma, voua va place ca v-ati nascut de ziua voastra? ![]() Tinand cont ca stiti cum a fost pana acum si ca aveti o idee destul de bine conturata despre cum va fi in viitor, daca ati fi avut de ales, ce-ati fi ales? Ziua voastra sau una din viitor? ![]() Initial am fost tentat sa zic ca as fi ales una din viitor. Mai apoi mi-am dat seama de farmecul vremurilor trecute pe care generatiile viitoare nu-l vor cunoaste niciodata. Cred ca as ramane la ziua mea. ![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
La momentul asta as prefera sa ma fi nascut de ziua lui Victoras. De fapt, in ziua si anul respectiv. Hai, treaca de la mine, mergeau si datele lui Markos.
This post has been edited by corbex: 5 Jan 2013, 17:36 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(Serje @ 5 Jan 2013, 13:29) Iar Protv si celelalte posturi scoase nu fac parte din lista must carry, ca ele o ales sa incerce sa stoarca mai multi bani. Mai nene, dupa posturile publice, ProTv e primul post din lista celor must carry! Numai ca principiul se aplica transmiterii terestre a semnalului catre clientul final, indiferent de mijlocul tehnic ("eter", cablu, IPTV si cam atat, probabil). Regula nu se aplica la nici un sistem prin satelit, asa ca nefiind obligatorie transmisia, Pro-ul poate ce cere cat vrea. Mai ales ca nu pierde mai nimic din incasarile din publicitate (probabil 2-3%, maaaxim 5%) din pierderea de audienta, destul de semnificativa de altfel (zic unii 1,2 milioane de abonati, altii 1,5 milioane; adica o audienta potentiala de 2,3-2,5 ori mai mare). |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Io ma intreb asa. Dolce, pe cablu, transmite proteveul. Dar ei au bagat in Variat HBO-urile. Acum eu ce sa cred? Ca mie, posesor de lighean, mi-au scos pro-urile si in compensatie au bagat HBO-urile, iar posesorilor de cablu le-au bagat HBO-urile fara sa le scoata PRO-urile?
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
Grila de cablu e o complet alta afacere decat grila de satelit. Ca sa nu apara discutii si comentarii, firmele care getioneza cablul sunt altele decat cele care se ocupa de satelit. La toti.
Dintre posturile de la Pro sunt in "must carry" ProTV-ul si poate Acasa. (Nu stiu grila de must carry de acum; in 2011 Acasa era in "must carry"). Restul posturilor (care nu sunt "must carry"), pentru a fi difuzate, trebuie platite, inclusiv pe cablu. Asa ca da, se poate ca in loc de unul din posturile Acasa sa fie introdus pe cablu HBO, daca acest Acasa nu este in lista "must carry". |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th June 2025 - 18:07 |