RDS m-ai uimit! Tu ROMTELECOM?, se scot canalele PROTV din Dolce Romtelecom
![]() ![]() ![]() |
RDS m-ai uimit! Tu ROMTELECOM?, se scot canalele PROTV din Dolce Romtelecom
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(dacis @ 6 Jan 2013, 09:20) Mai nene, dupa posturile publice, ProTv e primul post din lista celor must carry! Numai ca principiul se aplica transmiterii terestre a semnalului catre clientul final, indiferent de mijlocul tehnic ("eter", cablu, IPTV si cam atat, probabil). Regula nu se aplica la nici un sistem prin satelit, asa ca nefiind obligatorie transmisia, Pro-ul poate ce cere cat vrea. Mai ales ca nu pierde mai nimic din incasarile din publicitate (probabil 2-3%, maaaxim 5%) din pierderea de audienta, destul de semnificativa de altfel (zic unii 1,2 milioane de abonati, altii 1,5 milioane; adica o audienta potentiala de 2,3-2,5 ori mai mare). Era vorba ca Protv vrea sa renunte sa fie post liber la retransmisie, ca sa scoata bani mai multi. Si credeam ca romtelecomu de pe cablu i-o scos, deci am banuit ca o renuntat deja. Greseala mea. |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
S-aude un zvon cum ca Sarbu vrea sa scada cat mai mult cotatia pe piata a protvului ca sa cumpere el toate actiunile de la americani..
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Antenele vin si clarifica situatia, ne lumineaza nelamurirea si ne spun de ce PROTV a fost scos din grila Dolce:
QUOTE audiența Pro “a fost erodată de canalele Intact.” si oricum QUOTE Pro TV s-a făcut cunoscută ca o statie axată pe filme deci QUOTE Strategia de înlocuire a posturilor Pro TV cu HBO este cu atât mai potrivită ![]() Da' strategia de inlocuire a lor de pe satelitul de RDS cum a fost? ca parca era unu' Gadea cu clabuci si spume la gura de spunea altceva atunci... Sursa: paginademedia.ro |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
trecu o saptamana si ceva, si ma declar extrem de multumit de solutie
![]() |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
QUOTE(vis-a-vis @ 6 Jan 2013, 21:19) S-aude un zvon cum ca Sarbu vrea sa scada cat mai mult cotatia pe piata a protvului ca sa cumpere el toate actiunile de la americani.. din cate stie lumea care trebuie, RDS are, prin diferite firme/pesoane, 20% din actiunile trustului MediaPro. Astfel, pentru a subtia numarul de abonati Dolce, Pro-ul a cerut niste bani mai multi pentru transmisie, acestia nesolicitand si altor firme de cablu aceasi bani. Am aflat ca la sediile DOLCE sunt cozi la dezabonare. Oamenii astia au alternativa RDS/RCS. Pare logic.. zic eu.. aa.. MediaPro lucreaza la productii pentru DigiLife. Dar nu stiu cand si daca vor aparea.. |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Oana Zavoranu joaca?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
numa' dupa d-astea tinerele iti fug ochii... de o Tamara Buciuceanu nu intrebai... uooff...
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
klaus |
![]()
|
nu, ca-si face televiziune online
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
QUOTE(skija @ 7 Jan 2013, 13:56) din cate stie lumea care trebuie, RDS are, prin diferite firme/pesoane, 20% din actiunile trustului MediaPro. Astfel, pentru a subtia numarul de abonati Dolce, Pro-ul a cerut niste bani mai multi pentru transmisie, acestia nesolicitand si altor firme de cablu aceasi bani. Am aflat ca la sediile DOLCE sunt cozi la dezabonare. Oamenii astia au alternativa RDS/RCS. Pare logic.. zic eu.. aa.. MediaPro lucreaza la productii pentru DigiLife. Dar nu stiu cand si daca vor aparea.. in contrapartida, veniturile upc si discoperi se varsa in acelasi loc la final. iar noi stam si tinem scorul de pe margine, ca altceva nu putem face..... ![]() |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(skija @ 7 Jan 2013, 14:56) din cate stie lumea care trebuie, RDS are, prin diferite firme/pesoane, 20% din actiunile trustului MediaPro. Astfel, pentru a subtia numarul de abonati Dolce, Pro-ul a cerut niste bani mai multi pentru transmisie, acestia nesolicitand si altor firme de cablu aceasi bani. Am aflat ca la sediile DOLCE sunt cozi la dezabonare. Oamenii astia au alternativa RDS/RCS. Pare logic.. zic eu.. aa.. MediaPro lucreaza la productii pentru DigiLife. Dar nu stiu cand si daca vor aparea.. vrajeala.. e cea mai buna oferta DTH zic eu, cu HBO inclus in pachetul de baza la vreo 4 euro pe luna ![]() |
--------------------
...
..
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
cat timp e promotie sunt cei mai buni......dupa mai vorbim:)
|
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
neumann |
![]()
|
tocmai, ca nu e promotie.. au bagat HBO si Eurosport HD in loc de prost tv si acasa tv. Sa avem pardon, eu sper doar sa tina PROul de pret, sa nu le vina la astia vreo idee sa bage la loc canalele jegosului de Sirbu.
|
--------------------
...
..
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Io tot n-am inteles Pe cablu au bagat HBO-ul?
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
QUOTE(neumann @ 7 Jan 2013, 13:43) .... incep sa redescopar cat de relaxant e sa te uiti la tv fara calupuri de reclame la fiecare 10 minute.. Pe mine ma enerveaza! ![]() Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
neumann |
![]()
|
la prostv un film de o ora sunsfert tine de la 3 ore in sus, cu tot cu reclame. Sper ca nu te duci asa des la buda, pe cat de des dau aia reclame, pentru binele tau si al familiei
![]() |
--------------------
...
..
|
|
kato |
![]()
|
QUOTE(neumann @ 7 Jan 2013, 15:58) tocmai, ca nu e promotie.. au bagat HBO si Eurosport HD in loc de prost tv si acasa tv. Sa avem pardon, eu sper doar sa tina PROul de pret, sa nu le vina la astia vreo idee sa bage la loc canalele jegosului de Sirbu. asa sa fie, ca nu ma deranjeaza. io am inteles ca treaba asta este promotionala, 3 luni de zile. |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Eu dau 9 euro (11 cu TVA) pe tot ce transmit si vor transmite vreodata pe iptv (romtelefon) ... deci ma lasa rece ca au scos pro-ul sau ca au mutat canale .. oricum am o super oferta de TV.
|
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
klaus |
![]()
|
QUOTE(Alydor @ 7 Jan 2013, 16:06) Pe mine ma enerveaza! ![]() Suma respectelor, Alydor incearca sa-ti faci si un WC in casa, nu te baza doar pe buda din fundul curtii. Atunci iti va lua 1-2 minute... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Liviu
Tu te-ai dus la Capitala. Io, la tara, unde m-am retras pentru tot restul vietii, n-am bomboane d-astea glazurate. ![]() 7 Jan 2013, 18:58: QUOTE(klaus @ 7 Jan 2013, 18:50) incearca sa-ti faci si un WC in casa, nu te baza doar pe buda din fundul curtii. Atunci iti va lua 1-2 minute... Se vede ca n-ai trait la curte. Faci pipi pe geam si prinzi filmul integral. ![]() This post has been edited by Victoras2001: 7 Jan 2013, 18:58 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Alydor |
![]()
|
Babaieti...am WC in casa, in locul special amenajat numit baie. Traiesc la curte, da' pe frigu asta nu prea-mi vine sa ma chis pe geam. Recunosc ca la solutia asta nu m-am gandit... Pictorase tu faci pipi pe geam? Ce preferi sticla sau tamplaria?
Cat despre abonament... ce sa zic? platesc 30 de ron pe pachetul variat + nu-stiu-ce-dracu de optiuni. Total fo 75 de programe. Alora de la prosteve le doresc multa multa... integrare in uniunea europeana. Eu nu plang dupa ei. Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Victoras2001 |
![]()
|
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Alydor |
![]()
|
pai ai zis PE nu prin geamul deschis... imi faceam griji...
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
QUOTE O asociație franceză de protecție a consumatorului a considerat abuzive anumite clauze – în special cele scrise cu litere mai mici - din contractele de abonament propuse de zece operatori de telefonie mobilă, printre care Orange, SFR și Virgin Mobile, și a decis să atace companiile în justiție, scrie Le Figaro. Operatorii criticați sunt Orange, SFR, Bouygues, Free, Virgin Mobile, La Poste Mobile, Coriolis, Numéricâble, Prixtel și Sim Plus. Asociația, CLCV, consideră abuzive condițiile generale ale contractelor scrise cu litere cu font mai mic – „acele mici rânduri concentrate și tehnice”. Asociația a reacționat și la reclamațiile depuse de clienții care nu și-au înțeles abonamentele sau contractele. Printre clauzele dubioase figurează: · În cazul în care telefonul este pierdut sau furat, abonatul va plăti în continuare chiar dacă și-a suspendat numărul; · Clientul trebuie să plătească un avans dacă își depășește minutele alocate, altfel riscă întreruperea contului; · Operatorii de telefonie fac tot posibilul pentru a-și limita responsabilitatea în caz de lipsă a serviciului sau când acesta este slab; · Anumite oferte “nelimitate” se supun în realitate unor condiții neclare sau care variază de la contract la contract. Juriștii asociației au atras atenția că anumite contracte conțin un limbaj atât de rigid încât “clientul nu știe ce poate și ce nu poate face”. Spre exemplu, CLCV a constatat că apar tot mai mulți termeni abstracți și fără semnificație concretă pentru contract. În aceste condiții, juriștii sfătuiesc clienții să utilizeze “rezonabil” telefonul. http://www.zf.ro/business-international/op...buzive-10435981 |
--------------------
...
...
...
|
|
Cristi1980 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 282 Joined: 26 August 07 ![]() |
nemultumit de prestatia celor de la Romtelecom
Semnalat sambata si inregistrat reclamatie ca nu se prind 3 posturi pe IPTV si ca se vede doar imaginea neagra, printre care si postul RealitateaTV , nu RTV m-a luat sa restartez routerul si receiverele au vazut ca nu e de la mine, ieri la fel ... cica e din centrala de la noi, si n-au mai dat nici un semn sa inteeleg ca ei acuma scot si alte canale decat cele ale prostalaului? |
--------------------
Dacia
Logan
2005
- B54erf
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Gata, v-ați liniștit?
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Pot sa reziliez contractul cu Romtelecom, pe motiv ca imi scoate HBO si imi baga PROtv?
![]() |
--------------------
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Clar!
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
neumann |
![]()
|
QUOTE(neumann @ 7 Jan 2013, 16:58) Sa avem pardon, eu sper doar sa tina PROul de pret, sa nu le vina la astia vreo idee sa bage la loc canalele jegosului de Sirbu. QUOTE(Markos @ 8 Jan 2013, 20:33) Am cobit ![]() |
--------------------
...
..
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th June 2025 - 20:46 |