Caut tableta cu microfon spionaj incorporat
![]() ![]() ![]() |
Caut tableta cu microfon spionaj incorporat
dragoselu |
![]()
|
||
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
|
||
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|||
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
De la femeile frumoase si proaste. Nu stiu ale cui, nici un daciot n-a recunoscut posesia vreuneia.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
QUOTE(dragoselu @ 10 Jan 2013, 16:31) Dar nu am zis nimic despre nevestele altora.. Eu unul nu cred ca ar conta ca unul e destept si urat, iar partenera de viata e frumoasa si proasta, conteaza sa se inteleaga, atat! Ma tu tocmai ai zis despre sotia ta ca e frumoasa si proasta ? ![]() Mergand mai departe, daca eu sunt frumos si destept inseamna ca trebuie sa ma casatoresc cu una urata si proasta ? ![]() Eu propun sa nu mai facem referiri la familie, prieteni, persoane care nu sunt pe forum. Sa vorbim (certam/injuram/iubim) intre noi. |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Dacă tu ești dășteptu' familiei, n-ar fi rău să-și facă și consoarta cont, că e puțin cam greu de crezut că se poate și mai rău de atât.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Sa mai zica cineva ca-s putini bugetari in tara! Uite, e 16.45 si toata lumea a ajuns deja acasa,.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Merced, faptul ca are mod preview "pe viata" ii da dreptul sa posteze pe forum. Nu stiu cu ce ti-a gresit Mat Lee, dar nu are rost sa-l ataci asa.
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
corbex |
![]()
|
Eu am masina urita da' buna. Deci nu!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
@AR-18-MOS: Doamne, ce zic eu si ce intelegi si tu. Cu ce l-am atacat? Eu ma inteleg foarte bine cu el. Doar ca e amuzant ce post se accepta a aparea, fata de altele.
![]() This post has been edited by Merced: 10 Jan 2013, 16:48 |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Nu-l ataca, din cate stiu sunt prieteni.
|
--------------------
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(daniM @ 10 Jan 2013, 16:44) Am spus de nevasta lui ca e o femeie frumoasa. Asta au spus si altii la vremea respectiva. E si acum scris. Nu trebuie decat sa gasiti topicul cu pricina. Ocolo o sa vedeti ca s-a si facut misto, din pacate pentru voi eu n-am facut. Chiar nu inteleg cum m-am luat de familia cuiva? |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
|
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Care-ats fost magari si-ats pus poza cu nefasta lu' dom' profeseur?
![]() |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Tizule, pe ariile unde-s eu modelator, mai încet cu pianul.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
4x4 |
![]()
|
QUOTE(ady77 @ 10 Jan 2013, 18:25) ![]() This post has been edited by 4x4: 10 Jan 2013, 17:32 |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
ady77 |
![]()
|
Poza era pe topicul asta, eu unu' nu o mai vad si a fost marita de Richelieu, care nu stiu daca e din Galati.
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...dpost&p=2760429 This post has been edited by ady77: 10 Jan 2013, 17:48 |
--------------------
|
DragosP |
![]()
|
Din fericire!
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
4x4 |
![]()
|
Poate e mai bine asa, telenovele marete se construiesc pa baza unui mister.
|
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 20:15 |