Controale RAR in Bucuresti, pe strada
![]() ![]() ![]() |
Controale RAR in Bucuresti, pe strada
andu911 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
|
||
--------------------
-
-
-
|
|||
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Incurci transporturile industriale cu cele "civile" adica autoturism;
Rezervorul nu-ti explodeaza ci iti ia foc motorul sau instalatia electrica. |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Eu unu nu inteleg de ce va lamentati asa.
Puneti-va masinile in regula in primul rind pentru siguranta voastra, si n-o sa va deranjeze nimeni. Iar pentru 250 mii cit e un stingator, nu cred ca e o rupere de cap sa-l ai. |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
B-38-NFS |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 113 Joined: 30 August 05 From: BUC -DR TABEREI ![]() |
QUOTE(driverx @ 12 Sep 2005, 15:18) Cati ani au garantie stingatoarele? Eu am unul mai vechi. Se leaga de asta? Plus, pentru siguranta mea personala....devine o mica bomba in timp? eu ma gandeam sa iau 1 de pe scara blocului ![]() cred ca nu mai au ce sa-mi faca domni politisti in cel mai rau caz doar un ranjet pe moaca lor ![]() |
--------------------
spark /chevrolet
solenza/dacia
2006/2005
- b-23-REU NU E SUFICIENT SA FI BUN ,CI E SUFICIENT SA FI SI BUN DE CEVA .....
|
|
B-38-NFS |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 113 Joined: 30 August 05 From: BUC -DR TABEREI ![]() |
QUOTE(andu911 @ 12 Sep 2005, 15:33) Legea cu stingatorul a plecat de la tragedia de la Mihailesti...dar acum pe bune...eu nu port nimic imflamabil in masina, iar daca rezervorul meu de benzina explodeaza, nu eu sunt de vina, ci aia care au construit masina. Oricum nu este permis sa se transporte subst. inflamabile fara autorizatie. apropo de faza cu stingatorul acum catva timp in dr tab la favorit un oltcit mare falcara de sub capota ,avea omul stingator degeaba in cateva secunde juma de masina era in flacari au oprit tot felul de autobuze pt a ajuta cu mai multe stingatoare pana la urma sa stins cam naspa !!! concluzie poti sa ai 7 stingatoare sau sa ai 1 si sa nu fie bun daca e sa arda ![]() |
--------------------
spark /chevrolet
solenza/dacia
2006/2005
|
|
murfi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 668 Joined: 31 May 04 ![]() |
oricum stingatorul ala de 1-3l este nul, stingi cu el maxim o tigara....
|
-------------------- |
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Asta-i clar, s-a mai discutat.
Stingatoarele sint pentru moral si stingerea tigarii scapate pe mocheta. In caz de Doamne fereste n-ai nici o sansa. |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Vlad Georgescu |
![]()
|
![]() /----\ <--- Logan Group: Members Posts: 342 Joined: 24 July 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(costi @ 12 Sep 2005, 17:03) Asta-i clar, s-a mai discutat. Stingatoarele sint pentru moral si stingerea tigarii scapate pe mocheta. In caz de Doamne fereste n-ai nici o sansa. Da si nu.. am vazut o Lada la care a luat foc motorul. A fost creepy de tot. Nu avea stingator, dar a oprit altcineva care avea stingator (din ala omologat RAR) si a stins focul. |
--------------------
Volțvagăn
Glonț
2080 Tdi Quad BiTurbo DSG 8
- - Athos, Porcos si Bairamis
|
|
anpop |
![]()
|
![]() Sef de pisica! Group: Members Posts: 422 Joined: 28 May 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(andu911 @ 12 Sep 2005, 15:33) Legea cu stingatorul a plecat de la tragedia de la Mihailesti...dar acum pe bune...eu nu port nimic imflamabil in masina, iar daca rezervorul meu de benzina explodeaza, nu eu sunt de vina, ci aia care au construit masina. Oricum nu este permis sa se transporte subst. inflamabile fara autorizatie. ca explodeaza rezervorul din cauza celor care l-au construit...pot intelege....dar tu chiar autorizatie sa transporti benzina in masina ai?!....sau o butelie "turist" ceva....naspet daca tu chiar ai dreptate...insemna ca nici sticle de whisky nu mai pot sa am in masina...nici frectie "diana".....ptiu' si nevasta-mea are bricheta cu gaz...si asta e inflamabil.... ![]() |
--------------------
Logan
Preference 1,4
- b-xx-xxx Prostia e singurul lucru care-i doare pe ceilalti!
|
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Muncitori baietii. In seara asta erau 2 filtre in Bucuresti, unul la Baba Novac si al doilea pe Stefan cel Mare.
Aveau oprite camioane din 1900 toamna. Asa le trebuie ![]() |
--------------------
Mazda
.
.
|
|
simon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 735 Joined: 30 October 04 ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane III
2009 Dinamique 1.6 16V
|
|
walleye |
![]()
|
![]() Membru Group: Banned Posts: 159 Joined: 28 June 05 From: Timisoara ![]() |
ashule si ceilalti care sinteti... sa facem urmatorul exercitiu mental:
je, proaspat posesor al Berlinei pe carburatie fabricata in anul X (2002 ultimul?) ma prezint la ITP. masina fiind noua si nea vasile in mina, trece testele cu brio. sint programat la ITP peste doi ani. incep exploatarea rationala a masinii. datorita starii drumurilor, schimb pivoti, bucse, palier antizgomot, cruce volan, bielete, telescoape. efectuez schimburile de ulei la intervalele prestabilite, utilizind doar uleiuri recomandate de uzina. ma prezint periodic la revizii si verificari, cumpar doar piese de firma (cu holograma) si duc masina doar in service autorizat. ma opreste controlul RAR pe strada si constata urmatoarele: joc la directie, frinare proasta, noxe peste limite, zgomot peste limite (sa zicem ca il pot testa corect). iau ameda si mi se retine talonul. CU CE **** *** SINT EU DE VINA CA SE PUN IN VINZARE PIESE CONTRAFACUTE CU HOLOGRAME FALSE, CA ULEIUL, BENZINA SI LICHIDUL DE FRINA SINT NECONFORME CU STANDARDELE PE CARE TREBUIE SA LE RESPECTE SI CA NEA GEORGICA DIN SERVICE ISI FACE TREABA DE MINTUIALA? (urlete intentionate) eu ca sofer mi-am facut datoria exemplar. vina sta 100% in circa celor de la service, benzinarie si magazinul de piese auto. totusi eu sint cel care trag ponoasele. de ce se pleaca intotdeauna de la prezumptia de vinovatie in romania? "iti gasim noi ceva/ sigur nu esti in regula cu ceva" ti/vi se pare exceptionala situatia? cu sanse mici de petrecere in realitate? un caz extrem? mie nu. extremismul si intransigenta in cadrul politiei rutiere si al celorlalte organe din domeniu va fi binevenit (cel putin din partea mea) doar atunci cind in romania se vor asigura TOATE conditiile necesare respectarii legii (adica drumuri decente, piese de schimb decente, consumabile decente (inclusiv carburant)). pina atunci astfel de actiuni pentru mine vor intra la categoria "hai sa mai jumulim pu**ea" (pardon), colectare de fonduri deghizata si altele. daca prin aceste afirmatii am scazut in ochii tai si am intrat in categoria taranilor care umbla cu dacia rapciugoasa varza si pun in pericol pe noi astia oamenii responsabili, asta este. si apropos de treaba cu verificatul presiunii in pneuri: a existat un studiu (am sa-l caut) care arata cum variaza IN TIMPUL UNUI DRUM presiunea in roatele unei masini noi, de firma din tara cu apa calda si in stare tehnica perfecta. diferentele maxime stinga/dreapta, fata/spate ajungeau pina la 0.3 atm. sau precum acelui organ cretin, voua vi se pare anormal ca roata din interiorul curbei luata in frinare sa se blocheze iar cea din exterior nu? lui i s-a parut drept pentru care m-a tirit pina la statia ITP unde bineinteles ca sistemul de frinare a fost gasit in regula. intre timp eu insa am ratat interviul la care ma duceam si o posibila slujba. ![]() |
--------------------
Alco
Century
628
- Monon 404 nu hraniti moderatorii
|
|
axel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 603 Joined: 20 November 04 ![]() |
QUOTE(andu911 @ 10 Sep 2005, 12:51) De putina vreme au inceput cu controale în trafic privind starea tehnica și estetica a autovehiculelor. In special cei cu Dacii mai vechi aveti grija, ca astia verifica pana si presiunea din roti...retin taloane si dau amenzi... Eu unu ii evit cand sunt cu Dacia.. Evident...ca vor aparea acum niste sfinti pe forum care vor spune ca masina lor este in stare tehnica exceptionala...desi o Dacie 1310 nu prea are cum sa fie niciodata in stare tehnica exceptionala. Aveti grija cei cu alte motoare, cutii, jante, etc...cum am spus, azi-noapte i-au retinut talonul unui prieten ca nu avea presiunea in roti corespunzatoare. Deci se iau cam de orice. Masoara decibelii, noxele...absolut orice, ca la RAR. Acum cateva nopti erau pe Magheru, iar azi-noapte pe Vacaresti...cred ca prefera bulevardele largi ca sa aiba cum sa se desfasoare. i-am vazut si eu pe vacaresti.opreau tot |
--------------------
renault clio
1.4
2007
|
|
B-38-NFS |
![]()
|
|
--------------------
spark /chevrolet
solenza/dacia
2006/2005
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
QUOTE(walleye @ 12 Sep 2005, 21:59) CU CE **** *** SINT EU DE VINA CA SE PUN IN VINZARE PIESE CONTRAFACUTE CU HOLOGRAME FALSE, CA ULEIUL, BENZINA SI LICHIDUL DE FRINA SINT NECONFORME CU STANDARDELE PE CARE TREBUIE SA LE RESPECTE SI CA NEA GEORGICA DIN SERVICE ISI FACE TREABA DE MINTUIALA? (urlete intentionate) Explica-i si colegului cu dacia din 98 despre care zice ca trece testul cu brio...pana nu isi ia amenda si ramane fara talon, o s-o tina pe a lui... Astia sunt pe facut bani, de-aia ii trimite si in haita de cate 20 de gabori, ca sa nu poata lua spaga. |
--------------------
-
-
-
|
|
simon |
![]()
|
QUOTE(B-38-NFS @ 12 Sep 2005, 22:20) Dupa parerea mea aceste controale in trafic sint UN MARE ABUZ contra posesorului de autovehicul. Eu sint obligat sa am ITP. Daca am ITP valabil se cheama ca mi-am indeplinit obligatia legala. Ei sint in drept sa inspecteze la sediul ITP activitatea ITP, nu sa ma supuna pe mine la niste waxuri de teste in plina strada. A ma opri politaiul in strada, chipurile pentru control dar de fapt pentru un test RAR care nu apare ca obligatoriu in nici o lege, poate fi pagubitor pentru mine, avem fiecare program de munca, sau cum a mentionat walleye, pierdem intilniri importante. Este la fel de abuziv cum era controlul de rutina al portbagajului. Parca se spusese ca nu vom mai fi opriti pentru controale de rutina ci doar pentru abateri de la regulament. Acum ne opresc pentru a face RAR exercitii pe noi? ![]() Din pacate nu ne apara nimeni. Asa cum spuneam, in alt post, ACR somnoleaza in decrepitudinea si prosperitatea sefilor lui. Ma mir ca transportatorii nu protesteaza ei. |
--------------------
Renault
Megane III
2009 Dinamique 1.6 16V
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Pai vor face scandal si bineinteles ca fumigenele de basculante vor umbla in continuare nestingherite pe strazi, in timp ce pustanii cu jante, tobe, spoilere si alte elemente de tuning, vor face coada la RAR si ITP ca sa-si recupereze taloanele.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
andu911 |
![]()
|
QUOTE(simon @ 12 Sep 2005, 22:48) Dupa parerea mea aceste controale in trafic sint UN MARE ABUZ contra posesorului de autovehicul. Eu sint obligat sa am ITP. Daca am ITP valabil se cheama ca mi-am indeplinit obligatia legala. Ei sint in drept sa inspecteze la sediul ITP activitatea ITP, nu sa ma supuna pe mine la niste waxuri de teste in plina strada. Asa e. Una e sa iti ia cap de creta talonu ca ai probleme cu farurile, cu stopurile de la frana, cu semnalele...si alta e sa iti ia noxele in mijlocul bucurestiului pe magheru ![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
Kunzite |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 86 Joined: 23 February 05 ![]() |
QUOTE(paulp @ 12 Sep 2005, 15:49) Eu unu nu inteleg de ce va lamentati asa. Puneti-va masinile in regula in primul rind pentru siguranta voastra, si n-o sa va deranjeze nimeni. Iar pentru 250 mii cit e un stingator, nu cred ca e o rupere de cap sa-l ai. Pentru siguranta mea, am ales anvelope Pirelli (155) in locul vechilor Victoria sau a unora "noi" resapate. In talon scrie 145. Am procedat gresit? |
--------------------
Oltena
12TRS
|
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Modificarea trebuie trecuta in talon altfel te au de client daca te opresc.
|
--------------------
Mazda
.
.
|
|
viulian |
![]()
|
![]() Que ? Group: Members Posts: 356 Joined: 22 March 04 From: Bucuresti ![]() |
Mai oameni buni - eu vad ca alaturi de ashu sunt printre putinii care sunt pro aceste controale.
Si sunt. Faptul ca tu nu-ti dai seama care piesa e buna, si care nu, care e contrafacuta si care nu, nu este o scuza atunci cand nemaitinandu-te franele cum trebuie, dai peste cineva/ceva. Politaiului nu-i pasa cat de buna credinta ai fost si ai reparat la timp. Este problema ta cu service-ul! Daca ai facturi, garantie la lucrari facute in service autorizat, si tot ce trebuie - ai putea da in judecata service-ul/magazinul pentru a te despagubi. Dar pana una alta politaiul nu va lasa masina sa circule, ea nefiind in parametri. E cam ca si acel principiu ca necunostinta legii nu constitue o circumstanta atenuanta. Pana la urma, din punct de vedere social, dreptul de a conduce o masina pe drumurile publice nu este ceva innascut si garantat, ci exista norme carora trebuie sa te supui pentru ca acest drept sa ti se ofere. Trebuie sa cunosti si sa respecti regulile de circulatie, si masina sa fie in parametri. Nu o poti mentine, asta e.. Eu nu sustin ca masina mea e impecabila, poate la noxe va iesi nasol, poate la frane, poate nu arata estetic cum trebuie (lovita, rupta, ruginita) si nu am bani sa o fac, ghinion. Pana la urma e si siguranta mea, ca nu sare ceva de la locul lui cand alerg catre munte si catre mare. This post has been edited by viulian: 13 Sep 2005, 00:40 |
--------------------
Dacia
1310S
- CT-26-VID
|
|
simon |
![]()
|
QUOTE(viulian @ 13 Sep 2005, 00:32) Mai oameni buni - eu vad ca alaturi de ashu sunt printre putinii care sunt pro aceste controale. Si sunt. Cu totii credem ca masinile trebuie controlate, intrebarea este de ce in strada? Cind vrea muschii lor? Trebuie sa fim noi la dispozitia lor? Si ce facem cu ITP-ul? Legea spune ca eu trebuie sa-mi controlez masina la 2 ani. Imi planific aceasta verificare, o efectuez . Nu este de ajuns? Bun. S-o faca anuala, lunara, dar sa fie o regula. O respectam si noi si ei. Cei care laudati aceste supercontroale stradale pareti sa considerati ITP-ul inutil, nesigur, fraudulos etc, sau cum? Repet, sa-i controleze pe ITP-isti cum lucreaza, nu sa-si bata joc de timpul nostru si sa-si permita sa ne ia la puricat cind li se pare lor ca ii doare buzunarul lor gol. Da-le dreptul sa te controleze toata ziua-buna-ziua si atunci ii vom servi noi pe ei si nu ei pe noi cum este normal. Cu cit ii dai unei birocratii mai multe drepturi de controale si avizari si stampilari si inregistrari cu atit ii va creste burta mai mare si noi va trebui s-o umplem zilnic. |
--------------------
Renault
Megane III
2009 Dinamique 1.6 16V
|
|
dacicuss |
![]()
|
![]() Mare Vrajitor KKK Group: Members Posts: 299 Joined: 3 August 04 From: Poplaca ![]() |
Da ma! Si eu sunt de acord cu aceste controale ! Dar sa se faca asa cum scrie la carte...adica fara favoritisme, fara oprirea preferentiala a anumitor masini si fara actiuni de genul "lupule de ce n-ai sapca!?!".Adica, first of all, sa inceapa cu cloaca aia care e la RAR, la cei ce fac ITP-uri, la cei ce vand piese contrafacute cu holograme manarite. Dar sa nu visam, ca inca traim in Romania! Pe urma sa-i ia la purecat pe participantii la trafic. Dar si aici, acestia trebuie sa inteleaga ca legea e facuta sa fie respectata.Dom'le, nu-ti convine ca legea spune sa ai stingator si trusa medicala ai de ales: ori nu mai conduci daca vrei sa nu fi amendat, ori te muti intr-o tara in care nu-ti cere asa ceva. Nici mie nu-mi convin o groaza de aberatii d'ale militienilor si legislatie in vigoare dar n-am ce face, ma conformez sa n-am dureri de cap si sa nu provoc altora dureri de cap. Cati dintre voi n-ati fost sicanati in trafic de autoturisme care va orbeau cu farurile reglate aiurea, cati nu va afumau si va poluau fonic...si guess what, toti fac parte cam din aceeasi categorie. Au dreptate si cei ce se revolta ca sunt oprite numai masini mici si si trompetele alea de camioane si autobuze nu...si io sunt si d'asta ziceam ca purecatul sa se faca fara discriminare.
Si nici io nu-s in regula...idiotul de la RAR mi-a trecut in cartea masinii roti de 195 si io am de 205...ca tot intreba cineva aici...solutia e sa se mearga inapoi la RAR (ideal cu o pila sa nu pierzi vremea, ca doar esti in Romania) sa-ti treaca si rotile celelalte si pe urma sa mergi la Politie cu talonul...sau sa ai o copie xerox a cartii la tine tot timpul |
--------------------
VW Passat
1.9TDI
- ww-00-XXX A religious war is like children fighting over who has the strongest imaginary friend...
The 50-50-90 rule: Anytime you have a 50-50 chance of getting something right, there's a 90% probability you'll get it wrong. |
|
andu911 |
![]()
|
stii cum e treaba asta....daca pleci cu trenu undeva, te duci si iti cumperi bilet, iar cand nasu te controleaza, sa zica ca nu e bun biletu..
Asa si cu RAR...ei promoveaza niste piese, despre care spun dupa aia ca nu sunt bune. Lasa faru ca bate stramb, ca in alte tari te opreste politia ca bate stramb faru...eu vorbesc despre chestii gen...cumperi o toba de 1310 care are holograma rar pe ea, dupa care te opreste Garcea cu RAR'ul si zice ca faci prea multa galagie si cam poulezi. Acum ce sa facem ? Sa umblam cu toate facturile din service dupa noi si sa ne judecam cu politia nu ? Voi nu intelegeti ca suntem inca in epoca in care statul inca pacaleste cetateanu ? Au vrut rovigneta, ne-am luat rovigneta...ati vazut un drum mai bun ? Noi de fiecare data facem cum zice statul, platim , dar tot pe aceleasi sosele infecte mergem. Tot in aceleasi gropi ne rupem masinile. Accizele la carburanti le maresc, noi tot nu vedem nici macar 1% din drumuri reparate. Pentru drumuri sunt alti bani, care de fapt nu sunt... Eu nu zic...fiti impotriva statului, dar sa faca si ei ceva...nu numai radar radar radar, controale, rar, amenzi...etc. Daca eu in drum spre casa dau cu roata intr-o groapa si se paradeste ceva la directie, iar dupa 1km ma opreste Garcea cu RAR si imi da amenda ca e directia varza... La cate gropi sunt pe strazi, ar trebui sa ma duc zilnic cu masina la geometrie, ca sa iasa bine la nenea ala de rar cand ma verifica. Undeva pe Centura Capitalei, prin partea de Sud-Vest a orasului...e o intersectie, in care se formeaza zilnic niste cozi de cativa km...rar apare cate un Garcea in mijloc... Bine ca au cumparat Passaturi si Transportere noi , iar Jandarmeria are Vito... de astea aveam noi nevoie, de politisti in masini de 25.000 euro....nu de drumuri mai bune...Auzi ce pretext au gasit ei...ca sa alerge dupa aia cu masinile tari. De-aia au dat milioane de euro pe passaturi...care niciodata nu o sa-si scoata banii... Pana la urma eu platesc ca prostu, ca de-aia sunt roman si am numai obligatii fata de stat. This post has been edited by andu911: 13 Sep 2005, 07:42 |
--------------------
-
-
-
|
|
ghc |
![]()
|
..:::Cautatorul:::.. Group: Members Posts: 411 Joined: 9 December 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Se pare ca este o actiune la nivel national. I-am vazut aseara la iesirea din Cluj spre Oradea, la postul de control din Luna de Sus. Era o dubita alba de la RAR si masina politiei pe care e de obicei radar in zona.
Era cam 17:30 si aveau oprita doar o Dacia papuc care arata in ultimul hal. |
--------------------
ZKR (Logan by Dacia)
BaLaureate 3.14
1907 toamna
- CJ-01-GHC
|
|
andu911 |
![]()
|
De 2 ani n-am mai fost prin Ungaria, dar cand Politia Romana avea Passat, ungurii aveau niste Opel Astra de vreo 10 ani vechime...iari ungurii au niste autostrazi si niste drumuri cum n-o sa vada Romania nici in 15 ani. Lasa ca noi ne mandrim cu masinile de Politie si cu laboratoru mobil de la rar.
|
--------------------
-
-
-
|
|
Codrin |
![]()
|
QUOTE(andu911 @ 13 Sep 2005, 08:25) Au vrut rovigneta, ne-am luat rovigneta...ati vazut un drum mai bun ? Noi de fiecare data facem cum zice statul, platim , dar tot pe aceleasi sosele infecte mergem. Tot in aceleasi gropi ne rupem masinile. Accizele la carburanti le maresc, noi tot nu vedem nici macar 1% din drumuri reparate. Bine ca au cumparat Passaturi si Transportere noi , iar Jandarmeria are Vito... de astea aveam noi nevoie, de politisti in masini de 25.000 euro....nu de drumuri mai bune...Auzi ce pretext au gasit ei...ca sa alerge dupa aia cu masinile tari. De-aia au dat milioane de euro pe passaturi...care niciodata nu o sa-si scoata banii... Acum sincer, cat ai luat amenda cand te-au verificat? Nu esti prea infocat? Nici macar 1% drumuri reparate? Unde le cauti, pe Luna? Sau chiar te faci ca nu vezi? Cat despre masini, sunt tare curios: cum isi pot scoate banii masinile de politie/jandarmerie? |
--------------------
Mazda
.
.
|
|
litza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 813 Joined: 27 August 03 From: Bavaria, DE ![]() |
Eu zic ca e o conspiratie nationala ca prea s-a suprapus cu lansarea Logan diesel in RSR. Astia cu harburi si SH-uri sunt vizati!
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2003-2018
|
|
andu911 |
![]()
|
Nu sunt infocat, sunt doar o persoana care a trait si in alte tari mai dezvoltate decat Romania, in care nu erai jepcarit de stat in halul asta. N-am luat nici o amenda de la ei, am doar de radare...dar la alea sunt vinovat 100%...
Ce drumuri sa vad ? O amarata de autostrada de 100 km dupa care incepe un drum infect pana in constanta ? Sau ca acum se chinuie sa refaca DN1... Stii cum isi scoate banii o masina de politie ? Iti zic eu...ca la unguri...au opel astra de cateva mii de euro si o amenda de radar e peste 200 euro... Probabil tie iti place sa vezi nino-nino din Passat...Ca si aia de la vama, ei au Bora si cand pleci din tara stai ca prostu la cozi, ca au cumparat Bore in loc sa largeasca vamile. Aia pe cine mai au nevoie sa alerge ? Pe Bivolaru cand trece granita cu o caciula in cap ? Si acum n-au bani de medicamente. This post has been edited by andu911: 13 Sep 2005, 08:22 |
--------------------
-
-
-
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(walleye @ 12 Sep 2005, 21:59) ashule si ceilalti care sinteti... sa facem urmatorul exercitiu mental: je, proaspat posesor al Berlinei pe carburatie fabricata in anul X (2002 ultimul?) ma prezint la ITP. masina fiind noua si nea vasile in mina, trece testele cu brio. sint programat la ITP peste doi ani. incep exploatarea rationala a masinii. datorita starii drumurilor, schimb pivoti, bucse, palier antizgomot, cruce volan, bielete, telescoape. efectuez schimburile de ulei la intervalele prestabilite, utilizind doar uleiuri recomandate de uzina. ma prezint periodic la revizii si verificari, cumpar doar piese de firma (cu holograma) si duc masina doar in service autorizat. ma opreste controlul RAR pe strada si constata urmatoarele: joc la directie, frinare proasta, noxe peste limite, zgomot peste limite (sa zicem ca il pot testa corect). iau ameda si mi se retine talonul. CU CE **** *** SINT EU DE VINA CA SE PUN IN VINZARE PIESE CONTRAFACUTE CU HOLOGRAME FALSE, CA ULEIUL, BENZINA SI LICHIDUL DE FRINA SINT NECONFORME CU STANDARDELE PE CARE TREBUIE SA LE RESPECTE SI CA NEA GEORGICA DIN SERVICE ISI FACE TREABA DE MINTUIALA? (urlete intentionate) Nu esti tu de vina, dar tie chiar ti se pare normal sa circuli cu directia sau franele bulite?? ![]() QUOTE(simon @ 12 Sep 2005, 22:48) Dupa parerea mea aceste controale in trafic sint UN MARE ABUZ contra posesorului de autovehicul. Eu sint obligat sa am ITP. Daca am ITP valabil se cheama ca mi-am indeplinit obligatia legala. Ei sint in drept sa inspecteze la sediul ITP activitatea ITP, nu sa ma supuna pe mine la niste waxuri de teste in plina strada. Ti-a explicat chiar colegul tau de suferinta mai sus ce se poate intampla, chiar daca ai ITP-ul la zi. Puneti-va si voi de acord. QUOTE(andu911 @ 13 Sep 2005, 07:25) Asa si cu RAR...ei promoveaza niste piese, despre care spun dupa aia ca nu sunt bune. Lasa faru ca bate stramb, ca in alte tari te opreste politia ca bate stramb faru...eu vorbesc despre chestii gen...cumperi o toba de 1310 care are holograma rar pe ea, dupa care te opreste Garcea cu RAR'ul si zice ca faci prea multa galagie si cam poulezi. Acum ce sa facem ? Sa umblam cu toate facturile din service dupa noi si sa ne judecam cu politia nu ? Bai, dar nu pot sa cred ca singura problema a masinilor din Romania sunt piesele de origine care nu sunt de origine. Voi uitati tara in care traim, zau asa. Cate din daciile vechi nu sunt reparate pe genunchi in fata blocului si n-au vazut in viata lor cum arata un servis in Romania? Cate improvizatiii de kkt nu fac romanii, pe principiul merge si asa? Sunt pline soselele de catastrofe pe 4 roti, reparate cu piese home-made de catre vecinul Costel care are aparat de sudura, ce holograma rar sau alte asemenea chestii de care posesorii respectivi n-au auzit in viata lor. Iar chestia cu camioanele vad ca nu sta in picioare, sunt destui care au povestit ca au vazut si camioane oprite de catre aceste filtre. Si papuci varza, si alte rapciugi de pe care curg tablele. E o chestie sanitara si necesara, eu unul sunt bucuros ca fac asta, de ani de zile ma lamentez cum de-i lasa sa mearga in starea in care sunt masinile lor pe atatia soferi pe care ii vezi zilnic pe strada. |
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- - Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 14:19 |