fotbal
![]() ![]() ![]() |
fotbal
J o h n n y |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 538 Joined: 12 April 05 From: Cluj ![]() |
|
||
--------------------
Ford Focus 2
TDCI
2005 Ghia 109 CP Simplicity is the ultimate sophistication!
|
|||
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Lasa mai, ca are si el meritele lui...cine da banii??? Da n-are rost sa ne certam iar.
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Bai fratilor!!! E belea!!! Voi ati vazut cum joaca Betis? O sa fie foarte greu cu spaniolii. I-au facut varza pe Alkmaar.
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
|
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
pastrama |
![]()
|
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
cristyyy2003 |
![]()
|
![]() R.I.P. Marli Group: Members Posts: 736 Joined: 19 December 04 From: Bucuresti ![]() |
DINAMO NUMARUL 1!!!
Romania din nou in carti! |
--------------------
Suzuki
SX4
2008
- B 67 TMK "Greierii" ma innebunesc!
|
|
razzu |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 40 Joined: 12 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Bravo Steaua!
Echipa a jucat excelent, dar portarul cam nesigur... |
--------------------
vw
golf
2001
- b-99-hyu Experienta ne invata ca oamenii nu inavta nimic din experienta
|
|
kire |
![]()
|
![]() secretar general Group: Members Posts: 32 Joined: 14 July 04 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() OLE.... OLE............. MULTUMIM RAPIDULE!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() felicitari steaua |
--------------------
Opel
Astra H
2004
- kire
|
|
luxcor |
![]()
|
![]() Acaru' Păuna Group: Members Posts: 272 Joined: 18 February 03 From: Bucuresti - Dorobantzi ![]() |
|
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
GLS 4WD Premium - 2007
- B 07 LUS Batrân, bolnav și cu nervii la pamant ... ultimii 20 trecura mai repede ca primii 20 ... ardeti cât puteți ...
Ex: 1300, 1310, Supernova, Solentza |
|
Como |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 679 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(luxcor @ 16 Feb 2006, 10:36) Da asa este Romania din nou in carti ... insa ma scuzati da ce are Dinamo cu asta ??? aaaaaaaaaaaa m-am prins ... au batut o echipa din corea cu 2:1 ![]() Probabil o sa sustina ca daca nu i-ar fi obosit ei pe olandezi anul trecut, Steaua n-ar fi reusit nimic. Ai vazut Borcica cum se face? Vrei sa-ti mai aratam o data? |
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
Ex-Logan “In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
|
|
luxcor |
![]()
|
![]() Acaru' Păuna Group: Members Posts: 272 Joined: 18 February 03 From: Bucuresti - Dorobantzi ![]() |
QUOTE(thecagero @ 16 Feb 2006, 10:44) imediat ... stai sa inceapa campionatul ... intrebare: ce spuneti de tacanitul asta de Carlos ... eu spun ca a avut trac (fiind primul meci oficial cu Steaua) de aia nu a iesit decat pana la 40 m din poarta si nu a driblat decat de 2-3 ori ... din al doilea meci nu o sa mai aiba insa trac si o sa fie in careul advers la cornere, o sa iasa cu mingea pana la 50-60 de m de poarta sa vezi driblinguri o sa moara rica raducanu de oftica ... doamne doamne ne-a dat greu si oricum nici asa nu stateam prea bine cu inima ... cred ca e cazul ptr. o vizita a lui smara in vestiar ... scurta da cu efecte imediat ![]() |
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
GLS 4WD Premium - 2007
- B 07 LUS Batrân, bolnav și cu nervii la pamant ... ultimii 20 trecura mai repede ca primii 20 ... ardeti cât puteți ...
|
SilviuB |
![]()
|
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina ![]() |
... Smara, sa intre in vestiar cu grija ca nici Carlos nu e neajutorat saracu, e mare , da-l dracu.
|
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
avathan |
![]()
|
eu. Group: Banned Posts: 586 Joined: 16 March 05 From: Buc ![]() |
QUOTE(pastrama_stelistu @ 16 Feb 2006, 01:51) au avut noroc cu carul! mai ales Steaua!destul noroc si pentru Rapid... mie mi s-a parut Steaua a fi o echipa neputincioasa aseara ! poate a fost lipsa meciurilor oficiale ... sper ca asta sa fi fost oricum Carlos si Olaroiu ar trebui sa ia frumos barca si sa se care in vagaunile de unde au iesit ... unul e un fanfaron si un portar mediocru iar celalalt nu stiu daca e calificat sa faca treaba iarasi sper sa ma insel... This post has been edited by avathan: 16 Feb 2006, 11:17 |
--------------------
a
Rosu
1800
- @ unu,doi,trei,patru,cinci ... zero
|
|
raduboy |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 161 Joined: 22 July 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(avathan @ 16 Feb 2006, 11:16) au avut noroc cu carul! mai ales Steaua!destul noroc si pentru Rapid... mie mi s-a parut Steaua a fi o echipa neputincioasa aseara ! poate a fost lipsa meciurilor oficiale ... sper ca asta sa fi fost oricum Carlos si Olaroiu ar trebui sa ia frumos barca si sa se care in vagaunile de unde au iesit ... unul e un fanfaron si un portar mediocru iar celalalt nu stiu daca e calificat sa faca treaba iarasi sper sa ma insel... De ce am avut noroc?Rapidul a jucat indraznet iar Steaua si-a aratat clasa.La 3-1 tu zici ca e noroc?Bravo Steaua,bravo Rapid!!Cred ca au invatat olandezii numele stelistilor acuma. ![]() |
--------------------
Fiat Stilo
-
1.8 16V Dynamic
- CJ07APZ,
|
|
SilviuB |
![]()
|
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina ![]() |
Ok , sa zicem dupa parerea ta ca a avut steaua noroc aseara, dar indica si tu un club mare din europa care are rezultate si nu are noroc. Fara noroc nu faci nimic cateodata. Parerea mea. ... si destinul
|
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
luxcor |
![]()
|
|
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
GLS 4WD Premium - 2007
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
Io zic ca a fost meritul lui Dinamo. Au jucat deosebit de prost cu Heerenven, ca sa le mai slabeasca vigilenta, sa trateze olandezii meciul cu superficialitate... Iar daca n-a fost meritul lui Dinamo, cu siguranta au avut noroc astia de la Steaua... Varianta cu "au jucat foarte bine si au dat si goluri" cade, cu siguranta nu se poate asa ceva...
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
Ati observat ca la meciul Rapidului, la un moment dat au scris nemtii "Herta Berlin - Steaua Bucharest 0 - 0" ?
Ramasesera cu traume nemtii ![]() |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(avathan @ 15 Feb 2006, 16:42) QUOTE(ghiocel @ 15 Feb 2006, 22:49) QUOTE(cristyyy2003 @ 16 Feb 2006, 01:03) QUOTE(avathan @ 16 Feb 2006, 11:16) au avut noroc cu carul! mai ales Steaua!destul noroc si pentru Rapid... mie mi s-a parut Steaua a fi o echipa neputincioasa aseara ! QUOTE(cristianco2002 @ 16 Feb 2006, 12:03) Io zic ca a fost meritul lui Dinamo. Au jucat deosebit de prost cu Heerenven, ca sa le mai slabeasca vigilenta, sa trateze olandezii meciul cu superficialitate... De ce nu va faceti voi un topic separat, ceva de genul :"ne bucuram de ochii lumii, mai bine luau bataie" sau si mai tare "Sintem cei mai tari i-am batut pe coreeni" decit sa ardeti gazul pe aici aiurea ? |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
alex275 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 313 Joined: 5 May 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(avathan @ 16 Feb 2006, 11:16) au avut noroc cu carul! mai ales Steaua!destul noroc si pentru Rapid... mie mi s-a parut Steaua a fi o echipa neputincioasa aseara ! poate a fost lipsa meciurilor oficiale ... sper ca asta sa fi fost oricum Carlos si Olaroiu ar trebui sa ia frumos barca si sa se care in vagaunile de unde au iesit ... unul e un fanfaron si un portar mediocru iar celalalt nu stiu daca e calificat sa faca treaba iarasi sper sa ma insel... Daca nu te superi, tu ce meciuri ai vazut? ![]() Aia cu Steaua neputincioasa........ no comment!!! Bine ca ai specificat "mi s-a parut"! Nu, nici nu stiu ce sa comentez la postul asta ![]() Poate vii cu analiza meciurilor, sa ne lamuresti, ca pe mine m-ai bagat in ceata. Si ma uit de ceva vreme la fotbal!!! |
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
- B 46 W S T [i]Inteleptii vorbesc pentru ca au ceva de spus. Prostii pentru ca nu pot sa taca.[/i] [b]PLATON[/b]
Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permite inteligenta!!! |
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
o fi luna plina zilele astea
si stii ce fac cateii pe luna plina: o latra ! |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
avathan |
![]()
|
@ costi
iti recomand cu caldura sa inveti sa citesti sau sa scapi de ura fata de restul echipelor din tara ... asta am zis eu si tu ai retinut altceva si anume faptul ca trebuie sa fiu dinamovist... " faza e ca si dinamo trebuia sa-i zapaceasca si nu a facut-o... si... cat sunt AFARA HAIDE STEAUA ! HAIDE RAPID! HAIDE DINAMO !(la anul) sau HAIDE FC. CARACAL sau FC. CUCUIATA DIN DEAL in tara discutam altfel... " asa ca pana te dezvolti suficient incat sa intelegi sa citesti tot nu avem ce discuta . @ alex275 adica vrei sa spui ca Steaua a jucat expetional aseara ? o echipa bunicica dadea cel putin 4-5 goluri Stelei ... aseara au fost in teren la Steaua cativa fotbalisti talentati si nu o echipa ... imi pare rau dar nu au jucat nici pe departe cum jucau si crede-ma ca ma doare inca o data parerea mea meciul s-a inchis asa cu noroc... si... SPER sa fie doar lipsa meciurilor oficiale... |
--------------------
a
Rosu
1800
|
|
luxcor |
![]()
|
|
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
GLS 4WD Premium - 2007
|
alex275 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 313 Joined: 5 May 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE .. stii ce fac cățeii când văd o stea ... simplu latra la ea ... Si se uita de jos in sus la ea, intrebandu-se ce reprezinta ei in comparatie cu steaua!!! ![]() Avathan, toate ziarele si site-urile romanesti si internationale au vazut niste meciuri, numai tu altele. Nu intru in polemica cu tine. Noi discutam de meciurile de aseara. Tu discuta de cele vazute de tine, nu stiu cand. Oricum, stiu eu pe unii care plang in casa de necaz, in fata tv-ului, pregatindu-se de LC! ![]() Bafta! |
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
- B 46 W S T [i]Inteleptii vorbesc pentru ca au ceva de spus. Prostii pentru ca nu pot sa taca.[/i] [b]PLATON[/b]
Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permite inteligenta!!! |
|
maxiK |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 346 Joined: 10 May 05 ![]() |
1. La finalul partidei, atacantul suedez Nilsson a declarat că Steaua se poate gîndi deja la optimi. "E destul de dificil să mai întoarcem rezultatul și pot spune că Steaua e aproape calificată. Este o echipă puternică și foarte valoroasă", a spus Nilsson. Acesta a mărturisit că a rămas impresionat de evoluția lui Dorin Goian (foto): "Numărul 3 a fost senzațional. Nu am mai văzut un asemenea fundaș. În seara asta a fost de netrecut".
2. Cotidianul olandez De Telegraaf a notat că Steaua a început în forță meciul, dominând mijlocul terenului și lansând mingi spre "superrapidul" Iacob. "Steaua nu a lăsat spații de construcție pentru gazde" 3. Ziarul De Volkskrant. "Steaua a fost prea bună, iar echipa olandeză nu a putut compensa acest lucru prin entuziasm. Steaua a încheiat practic dubla manșă. Românii nu numai că au dominat printr-o clasă individuală superioară, dar au arătat o mai bună concepție de joc și au dovedit că formează un grup unit" 4. Algemeen Dagblad a scris, sub titlul, "Speranțe de ordinul miracolului", că drumul european al formației Heerenveen este ca și încheiat. "Heerenveen, fără șanse în fața Stelei, iar returul a devenit o simplă formalitate. Steaua s-a dovedit a fi o echipă superioară, având un mai bun control al balonului. Minuni se mai întâmplă în fotbal, dar nu și în acest caz. Pentru că diferența de valoare este prea mare", a notat sursa citată. ... ma opresc aici ... |
--------------------
dacia
logan laureate1.6
- B 37 KNH
|
|
Valentine |
![]()
|
Avathan, daca tu nu esti dinamovist, eu sunt Papa!
![]() |
--------------------
Ford
Focus
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
BRAVO RAPID! BRAVO STEAUA!
![]() ![]() |
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
avathan |
![]()
|
QUOTE(Valentine @ 16 Feb 2006, 16:09) Te rog sa argumentezi de ce as fi eu dinamovist ? Da o pagina inapoi si citeste...si vezi cu ce echipa tin din tara... (uita-te la scoruri am dat un pronostic) Nu-s fan inrait al echipei respective dar... Incredibil e faptul ca exista oameni in tara carora le-a parut rau ca au castigat Steaua si Rapidul aseara (vezi cazul imbecililor dintr-un bar care s-au luat la bataie ca a egalat Steaua - dinamovisti cu stelisti ) am zis ca steaua nu a a avut acceasi fata cu echipa care a jucat in grupe... tot eu am zis si e a 2-a oara cand o repet ca sper sa fie de la faptul ca nu au avut meciuri oficiale de jucat ,meciuri cu miza adica.. am dreptul la o opinie indiferent daca va place voua sau nu Herenveen e o echipa slaba. referitor la ce se srie in presa...din afara sau de aici nu comentez... pt. ca voi da nastere la polemici... Esti catolic? sau daca nu sunt dinamovist esti "pa pa" adica plecat si ai gresit cand ai scris cu "P" This post has been edited by avathan: 16 Feb 2006, 16:37 |
--------------------
a
Rosu
1800
|
|
nairam |
![]()
|
![]() Posesor de bebelus... Group: Members Posts: 570 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Io sunt Stelist da nu asa de inrait... sunt mai moderat asa ca:
Hai Craaaaaaaiooooova.... dm dm dmdmdmdmdmdm ....... ![]() |
--------------------
Toyota
Avensis
2009 Executive
- 1.8 129 horses Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....
Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta ! |
|
luxcor |
![]()
|
hai scandati cu totii ...
valentine papa valentine papa valentine papa |
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
GLS 4WD Premium - 2007
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 03:56 |