fotbal
![]() ![]() ![]() |
fotbal
SUPERCAR |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 624 Joined: 6 June 05 From: Constanta ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dCI Martie 2007 Euro4 - 70CP@90CP
- CT 82 PWR
|
|||
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(costi @ 16 Feb 2006, 15:10) De ce nu va faceti voi un topic separat, ceva de genul :"ne bucuram de ochii lumii, mai bine luau bataie" sau si mai tare "Sintem cei mai tari i-am batut pe coreeni" decit sa ardeti gazul pe aici aiurea ? Da' ce pacatele mele ai cu mine, ca io incercam sa-i ridiculizez p'aia dinaintea mea. Normal ca Steaua 'a jucat foarte bine si a dat si goluri', asta e motivu' pt care au castigat. In rest, dinamo mi-e indiferent, mai ales de cand nu mai e ando pe-acolo. Oricum, tin in egala masura cu toate echipele romanesti care conteaza, nu am favoriti, ca sa zic asa. |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Specialiatea rapidista : 1-0 in deplasare
![]() Cat despre catei: bla-blah.... Care catei ? Ce cauta aici ? |
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
2035 It's now safe to turn off Romania
|
|
alex275 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 313 Joined: 5 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Cine stie data exacta la care incepe returul?
|
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
- B 46 W S T [i]Inteleptii vorbesc pentru ca au ceva de spus. Prostii pentru ca nu pot sa taca.[/i] [b]PLATON[/b]
Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permite inteligenta!!! |
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
|
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
ICET |
![]()
|
![]() O fi bine sa fii rau sau e rau sa fii bine?? Group: Members Posts: 750 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
FORTZA STEAUA!!!!CAMPIONII!!!OLE<OLE<OLEEEEEE!!!!
Bravo Rapid! Cainii??Oare ce cauta ei in dicutiile voastre???Oare cand vreodata vor ajunge si ei sa egaleze performata Stelei in competitiile europene??Dar vorba lui Borcea....lasati-ne sa ne pregatim... ![]() This post has been edited by ICET: 17 Feb 2006, 23:39 |
--------------------
FIAT
Grande Punto
2006
- B 07 CHE StarGuide Sg-43-ds
Marbella M-5010 defect Membru Frigotehnist.STELIST pe viata. |
|
alex275 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 313 Joined: 5 May 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
- B 46 W S T [i]Inteleptii vorbesc pentru ca au ceva de spus. Prostii pentru ca nu pot sa taca.[/i] [b]PLATON[/b]
Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permite inteligenta!!! |
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
|
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
alex275 |
![]()
|
Ceva pronosticuri???
![]() Care si cum si-i fura diseara? A? |
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
|
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
|
alex275 |
![]()
|
La cat tam-tam au facut astia, parca vad ca si-o fura steaua!
![]() Parca la fel a fost si cu norvegienii. Ii rupem cu bataia, facem spectacol.......... Si-au ramas cu spectacolul! ![]() De cate ori am plecat noi favoriti, ne-am cam luat-o! Da sa dea Dumnezeu sa-i bata cu 4-0 plus spectacolul de rigoare! Bafta amandurora! |
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
|
Valentine |
![]()
|
Care norvegieni? Ca pe aia din cupa uefa i-am cam casapit
![]() |
--------------------
Ford
Focus
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
aia de la rosenborg
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
OLE,OLE,MULTUMIM,RAPIDULE!
![]() ![]() ![]() Asteptam si Steaua ![]() This post has been edited by puiu82: 23 Feb 2006, 19:19 |
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
din pacate a pierdut steaua, din fericire s-a calificat
![]() Forzza Steaua!!! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
cristyyy2003 |
![]()
|
![]() R.I.P. Marli Group: Members Posts: 736 Joined: 19 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Citeam pe un forum: Steaua intotdeauna superiori...
pe naiba...rusine! Brava Rapid! Semnat, un CAINE ROSU!!! |
--------------------
Suzuki
SX4
2008
- B 67 TMK "Greierii" ma innebunesc!
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Rusine pt cei care nu stiu sa aprecieze o calificare.
Rusine pt cei care nu joaca in europa dar isi permit sa critice. FORZA STEAUA!!! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
Stavreschi |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 109 Joined: 13 February 05 From: GALATI ![]() |
QUOTE(Andy_ACS @ 23 Feb 2006, 21:32) Rusine pt cei care nu stiu sa aprecieze o calificare. Rusine pt cei care nu joaca in europa dar isi permit sa critice. FORZA STEAUA!!! Nu te ambala si recunoaste ca a fost jenanta steaua in seara asta. dar jenanta rau.... macar rapiduletul dupa pauza au aratat ca stiu ce vor, dar steaua m-au umplut de nervi (si asta o spun ... gingas !!! ![]() |
--------------------
dacia Logan 1,6 l
GTI
- Gl xx xxx
|
|
SUPERCAR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 624 Joined: 6 June 05 From: Constanta ![]() |
Steaua a pierdut surprinzator acasa cu 1-0 in meciul cu Heerenveen,mie sincer nu imi vine sa cred ce meci au putut sa faca stelisti...jalnic,sa ai un public de peste 50 000 mii de oameni care te sustin si sa joci asa prost mi se pare prea de tot.
|
--------------------
Dacia
Logan
- CT 82 PWR
|
|
Stavreschi |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 109 Joined: 13 February 05 From: GALATI ![]() |
au jucat asa cum le-a spus Oli. Au stat cu curul in poarta si s-au aparat ca sa ii prinda pe contratac. Imbecila tactica pe masura rezultat.
RAPIDUL insa, dupa pauza a aratat ca ESTE ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
dacia Logan 1,6 l
GTI
- Gl xx xxx
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Daaaaaa..... si cainii latra la stele...extraordinar. Ce va place sa va bateti voi cu pumnii in piept ca Tarzan in fata lu' Jane, asa, avant fanfare. La ce fotbal ati jucat in seara asta....sa va fie de cap! Oli, salvarea Stelei!
![]() Intre noi fie vorba, asa vraiste cum suntem noi, macar n-am luat gol de la bezmeticii aia! Bravo Rapid! Nu ma asteptam la un asemenea meci din partea voastra!!! P.S.: Stelistii astia, campionii imbatabili, nu-i asa ca meciul vostu a fost mai tare decit al Rapidului? Nu-i asa c-ati jucat mai bine ca ei ? ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
ICET |
![]()
|
![]() O fi bine sa fii rau sau e rau sa fii bine?? Group: Members Posts: 750 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Din pacate,atat pentru spectacol cat si pentru public,Oli a ales o tactica mai defensiva.Pacat,mare pacat!Dar cred ca daca altul ar fi fost rezultatul in deplasare(nefavorabil stelei),alta soarta ar fi avut si meciul din seara asta,cu toate ca slava domnului,ocazii au fost cu carul,dar si altul a fost jocul lui Herenven,total diferit de la ei acasa!Oricum,important e ca s-au calificat amandoua si sa le uram bafta si in turul urmator! ps Marty...in timp ce rapidistii si stelistii sunt pe stadioane si joaca in UEFA,dinamovistii sunt in fata calculatorului si joaca FIFA ![]() |
--------------------
FIAT
Grande Punto
2006
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Nu nu nu, gresesti!
![]() ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
SUPERCAR |
![]()
|
Dupa meciul asta nu cred ca mai visam la nici o finala a cupei UEFA,pana si RAPID la care nu cred ca se astepta nimeni sa treaca de Hertha Berlin a jucat mult mai bine.
Sper sa nu ne oprim acuma in optimi si sper sa isi revina stelisti dupa meciul asta si sa trecem si de Betis sau AZ desi va fi foarte foarte greu. |
--------------------
Dacia
Logan
- CT 82 PWR
|
|
ICET |
![]()
|
Rapid o sa joace cu Hamburg,dupa ce au batut acasa cu 2-0 pe Fc Thun.Inca nu am aflat cu cine va juca Steaua(nu s-a terminat Betis-AZ)si momentan scorul la general e 2-2.
ps....probabilitate 99,99% de a juca steaua cu betis!e 3-2 scorul la general pentru ei in deplasare! This post has been edited by ICET: 24 Feb 2006, 00:06 |
--------------------
FIAT
Grande Punto
2006
|
Smudo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 617 Joined: 7 August 05 ![]() |
|
--------------------
x
x
- X Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
|
|
alex275 |
![]()
|
QUOTE(alex275 @ 23 Feb 2006, 12:28) La cat tam-tam au facut astia, parca vad ca si-o fura steaua! ![]() Parca la fel a fost si cu norvegienii. Ii rupem cu bataia, facem spectacol.......... Si-au ramas cu spectacolul! ![]() De cate ori am plecat noi favoriti, ne-am cam luat-o! Da sa dea Dumnezeu sa-i bata cu 4-0 plus spectacolul de rigoare! Bafta amandurora! Ba! Ce mancam eu in postul asta? AAAA???? Valentine, zi ceva! ![]() Sa nu zici c...t! ![]() Mai Marty, pai tu crezi ca e usor sa scapati de pitecantrop? N-auzi ca e pentru 24 de ani la Dinamo? Eu, stelist ![]() Mai stati voi prin biserici, ca la cum a jucat Steaua, venim si noi la cateva slujbe! Se duce dracu' oaia aia! ![]() ![]() |
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
|
ICET |
![]()
|
Hai ma ca nu-i dracu asa de negru ![]() ps..a si sa nu uit,la fel de multa bafta si cainilor sa scape de pitecantrop!daca nu iese campioana dinamo,sigur scapa de el,asa ca rugativa sa nu iasa campioana ![]() ![]() ![]() |
--------------------
FIAT
Grande Punto
2006
|
alex275 |
![]()
|
Mai, tu nu pricepi? Eu vreau sa joace steaua fotbal!!! Vreau sa vad mentalitate de invingatori! Vreau ca la 8-0 sa atace si sa mai dea goluri! Nu vreau sa se blazeze. Lasa ca oricum ne calificam. Au tipat ca fac spectacol! Unde a fost spectacolul, ca mie mi-a scapat?
![]() Mai cititi odata postul meu! De ce dracu' nu scapa romanii de mentalitatea asta "inghesuita"? Puteam sa jur ca n-o sa castige. Cum dracu' de aia care n-aveau nici o sansa s-au batut pana in ultima clipa? La aia de ce se poate? Rapid in repriza a doua a jucat fotbal Steaua n-a jucat nimic, tot meciul Probabil ca daca steaua castiga cu 1-0 in deplasare, altul ar fi fost jocul ei Rapid daca ar fi castigat cu 3-1 in deplasare, ar fi facut jocul stelei la Bucuresti Dar eu de asta nu sunt multumit! Eu vreau sa se bata pana la moarte pentru fiecare minge, indiferent de rezultat! Atunci o sa avem echipe competitive. Pana atunci, mentalitatea romaneasca.... ![]() |
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
|
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Io zic ca au incercat sa se menajeze, sa nu inceapa campionatul prea obositi... le recomand mai mult somn
![]() |
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
2035 It's now safe to turn off Romania
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 08:33 |