DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

1824 Pages « < 10 11 12 13 14 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> fotbal

alex275
post 24 Feb 2006, 02:15
Post #331

Membru autentic

Group: Banned
From: Bucuresti

O echipa mare joaca ca o echipa mare!
O echipa de paduchi joaca ca o echipa de paduchi!
Hai si voi acum, nu ma bagati in seama, ca sunt suparat pe viata, nu pe steaua! dry.gif

--------------------
dacia logan 1,6 laureate - B 46 W S T
[i]Inteleptii vorbesc pentru ca au ceva de spus. Prostii pentru ca nu pot sa taca.[/i] [b]PLATON[/b]
Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permite inteligenta!!!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
SilviuB
post 24 Feb 2006, 07:46
Post #332

Membru de BUKOWINA

Group: Members
From: Suceava-Bukowina

QUOTE(Cornel001 @ 24 Feb 2006, 01:16)
Io zic ca au incercat sa se menajeze, sa nu inceapa campionatul prea obositi... le recomand mai mult somn  dry.gif
*

Eu le recomand sa se culce pe la ora 23.00 cel tarziu si sa lase deoparte cockteil-urile de taur rosu cu uischi ingurgitate pana in zori, si alte ape de foc care le scad capacitatea fizica pt cateva zile; ... aaa si sa o lase si cu femeile mai usor ca nu s-au terminat inca icon_mrgreen.gif
Oli, nu e cine stie ce antrenor, poate o fi muncitor, dar fler nu are deloc. Cu Zenga si Protasov nici nu se compara.

--------------------
VW POLO 2005 - 8XSYL
+
DRE
post 24 Feb 2006, 08:01
Post #333

Pimp inside

Imi aduc aminte de niste posturi ale unor stelisti inflacarati care tocmai explicau ei cum se joaca cu o echipa careia Dinamo nu a reusit sa-i dea nici un gol... Am vazut cum. Eu zic ca Dinamo a avut super ghinion, daca jucau cu Heerenven in deplasare faceau un rezultat bun. Ghinion cu carul si la Marseille.
Felicitari sincere ambelor echipe, desi tin cu Dinamo cand vine vorba de cupele europene chiar imi doresc ca echipele romanesti sa mearga mai departe, deoarece toti avem de castigat. In schimb sunt scarbit de atitudinea unora care in loc sa-si vada de treaba lor prin Europa, dupa orice rezultat bun se bat cu pumnii in piept zicand cuvinte grele adversarilor. Vezi aici majoritatea suporterilor stelisti si mai ales Jiji (F/B)ecali...
Dupa ce a batut Dinamo (nesperat) pe Everton, ar fi sunat ca nuca in perete declaratii gen: "Ati vazut mai Steaua? Asa se joaca fotbal, nu ca voi, fatalailor! Cand vedeti cainii sa mergeti in genunchi dupa ei, sa le luati covrigii din coada!" Asta apropos de mentalitatea de care vorbea alex275, pe langa asta ar fi buna si o atitudine diferita de celebrul "sa moara si capra vecinului!"
In final, inca o data BRAVO RAPID, BRAVO STEAUA!
Rog stelistii inflacarati sa se abtina de la comentarii rautacioase si neconstructive si sa se bucure de calificare. Noi, dinamovistii ne bucuram ca i-am batut pe Barcelona... la FIFA 2006 10561582.gif

--------------------
Audi A4 2010
Viteza luminii este mai mare decit cea a sunetului. De aceea, unii oameni par straluciti, pina ii auzi vorbind...
+
maxiK
post 24 Feb 2006, 09:18
Post #334

Membru autentic

Trebiue sa recunosc faptul ca STEAUA n-a prea jucat nimic aseara. Dar asta nu din pricina jucatorilor ci din cauza tacticii aplicate de Oli care a jucat la 0-0. N-a vrut sa riste nimic si uite ce a iesit: "moca" spectacol si am mai luat si bataie. Pacat pentru ca atmosfera a fost incredibila, n-aveai loc sa arunci un ac. Bine ... atmosfera a fost pana cand au marcat olandezii, ca dupa aceea o parte dintre spectatori (le spun asa pentru ca nu sunt suporteri, au venit si ei la un meci unde asteptau mare spectacol) au inceput sa scandeze "rusine, rusine sa va fie". Repede s-a uitat ca am castigat in deplasare. Pana la urma important este ca ne-am calificat. Sa-i vedem pe baieti in meciul cu Arges si apoi in cel cu Betis.
Felicitari si Rapidului.

--------------------
dacia logan laureate1.6 - B 37 KNH
+
ionutctn
post 24 Feb 2006, 09:56
Post #335

Membru cu TDI

Nu vreau sa fiu carcotas dar trebuie totusi sa recunoastem ca in prezent cupa UEFA nu mai este ce a fost acum ceva ani. Mai exact nu mai prezinta interes pentru echipele din campionatele tari (ganditi-va sezonul trecut cum Parma a jucat cu echipa a doua intr-o faza foarte avansata a cupei UEFA) la care se adauga faptul ca participa echipe cam de mana a doua sau a treia din campionatele tari. Sa fim seriosi Betis e undeva pe la mijlocul calsamentului prin Spania sau e printre ultimele. Everton era pe ultimele locuri; exemplele pot continua (primele 4 locuri din campionatele puternice merg in Liga Campionilor). In alta ordine de idei bun participam in cupa UEFA, ajungem intr-o faza superioara dar pana la urma de cine am trecut si pe cine am batut? Ultimul loc din Anglia si Spania? Echipe de mana a 7-a din campionate tari? Raman la parerea ca in urma acestor participari ale echipelor romanesti ar trebui trase niste invataturi dupa niste analize ale acestor participari. Si dupa esecurile echipei nationale in incercarea de calificare la turneele finale trebuia sa se ajunga la niste concluzii care se pare ca nu s-au finalizat motiv pentru care am esuat de mai multe ori consecutiv fara nici un fel de scuze intemeiate. Atata timp cat nu se vor face analize pertinente si in urma acestor analize aprofundate nu se va umbla la cauzele esecurilor nu se va ajunge nicaieri. Nu se intreaba nimeni de ce nici o echipa romaneasca nu joaca in Liga Campionilor? Pentru ca acolo participa echipe de la locul 4 in sus si nu cele de pe locul 7 ???
Vreau sa felicit echipele romanesti pentru parcursul din cupele europene. Pacat ca nu este si Dinamo acolo care a pierdut calificarea din greseli nefortate ca sa spun asa pentru ca pe teren s-a vazut ca sunt superiori adversarilor din grupa.
Succes in continuare Stelei si Rapidului excl.gif

--------------------
Dacia 1310 1998
Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it.
+
Como
post 24 Feb 2006, 10:00
Post #336

Membru autentic

QUOTE(maxiK @ 24 Feb 2006, 09:18)
Trebiue sa recunosc faptul ca STEAUA n-a prea jucat nimic aseara. Dar asta nu din pricina jucatorilor ci din cauza tacticii aplicate de Oli care a jucat la 0-0.
*

Tare mi-e ca o sa suspine lumea dupa Protasov. Mare om! Mi se pare doar mie ca Oli nu prea e la nivelul Stelei?
Desi sunt stelist, felicitari Rapidului pentru sangele rece de care au dat dovada.

--------------------
Ford Focus 1.6 Ti-VCT, Ex-Logan
“In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
+
gabriel_TMF
post 24 Feb 2006, 10:29
Post #337

membru cu bun simt

Steaua si-a batut joc de 55000 de oameni care au venit la stadion sa vada marea echipa. Asta e mentalitatea lui Oli. Ne aparam, asteptam si poate o pica ceva pe contraatac. Sa vedem de ce loc e Oli ca antrenor ? ca la Steaua nu merge locul 2,3 sau mai jos ca la Timisoara sau National. Eu nu cred ca o sa faca mare branza.
Felicitari Rapidului, nici ei nu au jucat cine stie ce in prima repriza, dar macar au dat doua goluri in partea a doua. Oricum succes in continuare si Stelei si Rapidului ca astia cu care au cazut acum nu mai sunt cine stie ce doar numele de ei.

--------------------
Dacia Logan Laureate 1,4 2005 laureate - B 47 TMF
+
maxiK
post 24 Feb 2006, 10:31
Post #338

Membru autentic

Mai lasa-l cateva meciuri (au fost doar doua) si dupa aceea o sa vedem daca e de STEAUA sau nu. Intr-adevar si mie imi placea Protasov, dar sa speram ca si cu Oli va fi bine

--------------------
dacia logan laureate1.6 - B 37 KNH
+
RABADU
post 24 Feb 2006, 11:01
Post #339

Membru incepator

[quote=thecagero,24 Feb 2006, 10:00]
Tare mi-e ca o sa suspine lumea dupa Protasov. Mare om! Mi se pare doar mie ca Oli nu prea e la nivelul Stelei?

Eu suspin dupa Oleg inca de cand s-a ciripit in presa ca s-ar putea sa plece .
Chiar ii era asa de scump lui Jiji sa-l plateasca bine , mai ales ca s-a vazut
cum mergea echipa si jocul la Steaua.
Nu stiu de ce dar parca ma asteptam sa joace asa Steaua .
Hala spectacol , halal dorinta de victorie , halal tactica de joc .
Poate ca numai eu am vazut un joc omorat aseara la Steaua , dar daca asta
a fost tactica aplicata de viitorul egal sau poate chiar mai mare antrenor decat Lucescu senior (asta dupa Jiji ) , apoi mai dao 243.gif de treaba .
Felicitari multe si mari Rapidului pentru felul in care a abordat meciul
si apoi felicitari si Stelei pentru calificare . Sa dea Domnul ca la meciurile cu Betis
sa pot vedea alta echipa , alt joc .

This post has been edited by RABADU: 25 Feb 2006, 09:08

--------------------
DACIA LOGAN PREFERANCE 1.4 - MM05XXX
,,Oamenii invata din greseli . Oamenii destepti invata din greselile altora. "
+
SilviuB
post 24 Feb 2006, 11:14
Post #340

Membru de BUKOWINA

From: Suceava-Bukowina

Lui Oli nu ii dau viata mai lunga pe banca tehnica decat cea care a avut-o si in mandatul precedent la Steaua. Nu il tine jiji daca nu are rezultate chiar daca sunt prieteni. Si eu ma asteptam ca Steaua sa joace aseara asa cum a jucat Rapid. Pacat, dar pana la urma e bine ca ne-am calificat.

--------------------
VW POLO 2005 - 8XSYL
+
alex275
post 24 Feb 2006, 12:54
Post #341

Membru autentic

Rog stelistii inflacarati sa se abtina de la comentarii rautacioase si neconstructive si sa se bucure de calificare.
*

[/quote]

Mai, eu intai am zis mami, apoi steaua si pe urma tati dry.gif
Da m-am bucurat la meciul lui rapid, de parca juca steaua! I-au facut pe nemtalaii aia increzuti! N-o sa zica nimeni: ne-a eliminat rapidu', o sa zica toti: ne-au eliminat romanii aia!
Cine se bucura de ghinioanele aluilalt (vezi oligofrenul national-Cristi Borcea), nu-l duce capul nici sa treaca strada, ca nu stie de unde vin masinile!

--------------------
[i]Inteleptii vorbesc pentru ca au ceva de spus. Prostii pentru ca nu pot sa taca.[/i] [b]PLATON[/b]
+
DRE
post 24 Feb 2006, 13:37
Post #342

Pimp inside

Eu sunt dinamovist convins, din tata-n fiu (tata chiar s-a nascut in Complexul Dinamo, erau case mai demult acolo) dar asta nu inseamna ca idolatrizez oligofreni gen Cristi Borcea sau Ioan Becali! Doamne-fereste! Pt mine alde de-astia nu reprezinta Dinamo. Exact cum Jiji nu o sa reprezinte niciodata adevarata Steaua. Steaua, Dinamo si Rapid sunt simboluri nationale si nu vor fi niciodata simbolurile unor parveniti semidocti!

--------------------
Audi A4 2010
Viteza luminii este mai mare decit cea a sunetului. De aceea, unii oameni par straluciti, pina ii auzi vorbind...
+
bobo77
post 24 Feb 2006, 13:55
Post #343

...........................

From: Mangalia

Important este ca Steaua s-a calificat si sint bucuros , felicitari si rapidistilor normal nu mi-a cazut bine infringerea asta, dar asa revin cu picioarele pe pamint gen Ghionea, Bostina,Carlos care se ditreza prin cluburi.De acum ne intereseaza viitorul, nu trecutul, abia ii astept pe Betis, consider ca a fost un accident, deci sint optimist.

--------------------
Dacia Logan Laureate 1,6 mpi 2008 ph 2 - CT _ _ _ _
Multa lume,putini oameni...
+
alex275
post 24 Feb 2006, 15:01
Post #344

Membru autentic

QUOTE(Marty @ 23 Feb 2006, 22:33)
Noi suntem prin biserici, ne rugam sa scapam de pitecantropu' ala din conducere si de antrenoru' lui gasit la mica publicitate pe internet!
*

Poftim:
Becali și Vigo out!  Eduard Apostol, Valentin Damian        Ioan Becali s-a certat ieri dimineață cu Gigi Nețoiu și în cursul zilei de azi își va prezenta demisia, iar Esteban Vigo va pleca și el    Șoc la Dinamo! Bomba a explodat ieri în jurul orei 11:00. La sediul clubului s-au întîlnit Ioan Becali, Gigi Nețoiu și Vasile Turcu. S-a discutat despre transferuri și s-a ajuns la plecarea lui Ștefan Grigorie la Wisla Cracovia pentru 1,2 milioane de euro. Deținător a jumătate din drepturile de proprietatea asupra mijlocașului, "Comandantul" a solicitat plata imediată a banilor săi, mai ales că i-a adus pe Alexa și pe Bărcăuan în această iarnă la Dinamo. Discuțiile s-au aprins, nu s-a ajuns la un numitor comun și cei trei s-au despărțit extrem de nervoși.    Aseară, de la ora 18:30, la sediul firmei Comandantului, s-au întîlnit Badea, Nețoiu, Turcu, Bagher Karimzadeh și Cornel Dinu. Într-un final a intervenit și Giovanni. După discuții extrem de încinse, decizia finală a fost aceea ca azi, pînă la ora 12:00, Becali să-și prezinte demisia, urmînd să i se înapoieze 20 de miliarde de lei vechi, investiția sa de pînă acum la Dinamo. Deranjați de hotărîre, Florin Bușcă și Vasile Turcu vor să se retragă. Plecarea lui Becali din club va atrage și întreruperea contractului dintre Dinamo și Esteban Vigo!    Nețoiu președinte executiv, Andone în locul lui Esteban?  Plecarea lui Ioan Becali va implica și rezilierea contractului lui Esteban Vigo, rezultatele echipei din pregătiri nemulțumind mai mulți acționari. Favorit să-l înlocuiască este Ioan Andone, care a fost deja contactat, dar șanse are și Cornel Dinu. Tehnicianul Omoniei are un meci important mîine cu Anorthosis și, în cazul unui eșec, ar putea să rezilieze contractul cu ciprioții și să revină la Dinamo. Locul lui Becali în funcția de președinte executiv ar putea fi preluată de Gigi Nețoiu. Lui i s-a propus postul și în luna decembrie, dar atunci a refuzat.

Sursa; gsp

Se pare ca n-ai fost degeaba la biserica! smile.gif

--------------------
+
avathan
post 24 Feb 2006, 15:06
Post #345

eu.

From: Buc

QUOTE(alex275 @ 24 Feb 2006, 01:59)
Mai, tu nu pricepi? Eu vreau sa joace steaua fotbal!!! Vreau sa vad mentalitate de invingatori! Vreau ca la 8-0 sa atace si sa mai dea goluri! Nu vreau sa se blazeze. Lasa ca oricum ne calificam. Au tipat ca fac spectacol! Unde a fost spectacolul, ca mie mi-a scapat? blink.gif
Mai cititi odata postul meu! De ce dracu' nu scapa romanii de mentalitatea asta "inghesuita"?
Puteam sa jur ca n-o sa castige.
Cum dracu' de aia care n-aveau nici o sansa s-au batut pana in ultima clipa? La aia de ce se poate?
Rapid in repriza a doua a jucat fotbal
Steaua n-a jucat nimic, tot meciul
Probabil ca daca steaua castiga cu 1-0 in deplasare, altul ar fi fost jocul ei
Rapid daca ar fi castigat cu 3-1 in deplasare, ar fi facut jocul stelei la Bucuresti
Dar eu de asta nu sunt multumit!
Eu vreau sa se bata pana la moarte pentru fiecare minge, indiferent de rezultat!
Atunci o sa avem echipe competitive. Pana atunci, mentalitatea romaneasca....
sad.gif
*

SUBSCRIU!
mai tineti minte ca mi-ati sarit in cap cand am comentat meciul trecut ...?
sper sa vad o alta fata cu Betis...
SPER!
dar eu sunt optimist de fel!
Bravo Rapid !
Rusine Steaua! Bine totusi ca s-au calificat ca se putea mai rau...
Daca e real ce se aude de Dinamo...RUSINE CELOR DE ACOLO!
pt. performanta e nevoie de liniste !

This post has been edited by avathan: 24 Feb 2006, 16:43

--------------------
a Rosu 1800 - @
unu,doi,trei,patru,cinci ... zero
+
avathan
post 24 Feb 2006, 15:06
Post #346

eu.

rog a se sterge a fost o eroare pe forum...

This post has been edited by avathan: 24 Feb 2006, 15:09

--------------------
a Rosu 1800 - @
+
AlezzDWC
post 24 Feb 2006, 15:19
Post #347

Membru

From: Bucuresti,o zona rau famata.

Eu unul sunt dinamovist si vreau sa spun ca la meciul rapidului de cate ori au ratat ai nostrii era sa sparg ceva prin casa,meciul stelei nu l-am vadut dar cand am auzit ca au luat bataie cu 1-0 nu mi-a venit sa cred...ori nu ii intereseaza liga campionilor ori sunt prosti pentru ca s-a scris si in ziare inaintea meciurilor de ieri DACA OBTINEM INCA 5 VICTORII IN CUPA UEFA DE LA ANUL PUTEM INSCRIE O ECHIPA DIRECT IN GRUPELE LIGII CAMPIONILOR...

--------------------
Daewoo Cielo E-TEC 2 - B-81-RGE
+
ionutctn
post 24 Feb 2006, 15:33
Post #348

Membru cu TDI

Ca tot ai pomenit de chestia asta.......stii care ar fi culmea? Ca sa mai obtina echipele romanesti Steaua si rapid inca cinci victorii in UEFA si de la anul Dinamo sa fie aia care intra direct in grupe.......as rade de m-as prapadi daca s-ar intampla asta radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif

--------------------
Dacia 1310 1998
Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it.
+
AlezzDWC
post 24 Feb 2006, 15:39
Post #349

Membru

Daca batea si steaua mai trebuiau doar 3 radmasa.gif .

--------------------
+
avathan
post 24 Feb 2006, 16:46
Post #350

eu.

QUOTE(ionutctn @ 24 Feb 2006, 16:33)
Ca tot ai pomenit de chestia asta.......stii care ar fi culmea? Ca sa mai obtina echipele romanesti Steaua si rapid inca cinci victorii in UEFA si de la anul Dinamo sa fie aia care intra direct in grupe.......as rade de m-as prapadi daca s-ar intampla asta  radmasa.gif  radmasa.gif  radmasa.gif
*

de ce ?
care e problema ?

daca Dinamo ar fi campioana ... si s-ar lua punctele...
@AlezzDWC
felicitari esti un om normal daca gandesti asa !

This post has been edited by avathan: 24 Feb 2006, 18:52

--------------------
a Rosu 1800 - @
+
alex275
post 24 Feb 2006, 17:44
Post #351

Membru autentic

QUOTE(avathan @ 24 Feb 2006, 16:46)
de ce ?
care e problema ?
daca Dinamo ar fi campioana ... si s-art lua punctele...

Daca si cu parca, se suira-n barca. Daca nu era, parca se-neca!

Prietene, mi-e greu sa-ti spun, dar Dinamo n-o sa ia nimic fara Andone pe banca!!!
Cu rahati ca becali si borcea (nu merita majuscule) sau si mai rau, turcu, Dinamo s-a dus pe apa sambetei!!!
Pana la urma si-au dat si ei seama! Mai bine mai tarziu , decat niciodata!
Eu imi doresc sa fie Dinamo o mare echipa. Astfel, s-ar crea concurenta in campionat. Am avea un retur puternic, am avea echipele din UEFA in priza, am lua puncte pentru tara!

Dar cu jatia aia de becali, care s-a dus la Rapid, a pupat steagul, s-a kkt pe el, a plecat jurand ca n-o sa mai fie niciodata presedinte la vreo echipa...............

Ma!!! Pe voi nu va scoate din minti aroganta acestui parvenit? Nu vi se pune pe creier?

blink.gif blink.gif blink.gif

--------------------
+
raduboy
post 24 Feb 2006, 18:39
Post #352

Membru

From: Cluj-Napoca

In primul rand,desi sunt fan Steaua de cand ma stiu,tin sa felicit Rapidul.Bravo baieti,mai ales in a 2-a repriza ati jucat fotbal,ambele goluri au fost foarte frumoase.Va tinem pumnii la urmatoarele meciuri.Steaua a jucat destul de slab,banuiesc la indemnul lui Oli,stand doar in aparare si conservand rezultatul.E bine si asa,decat sa-i fi batut cu 2,3-0 si sa fi pierdut cativa jucatori(accidente sau cartonase). Cand comentatorul a spus ca Ghionea nu va juca,acuzand unele dureri la antrenamente,iar Oli a decis sa nu riste cu el,trimitandu-l in locul lui pe Baciu,am fost sigur ca Steaua nu va forta.Oli a preferat sa nu riste prea mult cu jucatorii,calificarea era 99% rezolvata si ne trebuie cel mai bun 11 pt meciurile cu Betis.
La Dinamo situatia e cam incordata,Giovanni ma cam scoate din sarite iar Vigo e un antrenor de mana a 2-a.Fara suparare dar plecarea lui Ando de la Dinamo a fost cea mai mare greseala a cainilor.Sper sa-si revina si ei si sa-si rezolve problemele ca imediat incepe returul.In rest HAI CFR Cluj. biggrin.gif

This post has been edited by raduboy: 24 Feb 2006, 18:41

--------------------
Fiat Stilo - 1.8 16V Dynamic - CJ07APZ,
+
AlezzDWC
post 24 Feb 2006, 18:50
Post #353

Membru

Pe Andone pun pariu ca pana in vara e inapoi la Dinamo...cat despre antrenori nici Steaua nici Dinamo momentan nu au antrenorul care il merita iar despre Rapid nu pot sa zic decat bravo lor iar lui Razvan Lucescu sa aiba grija cu Copos,ca stim toti cat de parsiv e.Pariu ca daca pierde 2-3 meciuri zboara de la Rapid de nu se vede...cred ca Rednic are de mult precontractul semnat cu Rapid.

--------------------
+
kaspersky
post 24 Feb 2006, 20:44
Post #354

maistru Zen

From: Cluj-Napoca

se pare ca pleaca "Gieovany" de la Dinamo

--------------------
KIA Cee'd SW 1.6 GSL Base 2008
"Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
+
ICET
post 24 Feb 2006, 21:09
Post #355

O fi bine sa fii rau sau e rau sa fii bine??

Cu toate ca nu cred,ar fi un lucru extraordinar pentru dinamo.Sa vedem in zilele urmatoare cum evolueaza situatia.

--------------------
FIAT Grande Punto 2006 - B 07 CHE
StarGuide Sg-43-ds

Marbella M-5010 defect

Membru Frigotehnist.STELIST pe viata.
+
pastrama
post 24 Feb 2006, 21:26
Post #356

scursura umana

From: Ct

Pacat ca pleaca...Dinamo avea un viitor "promitator" cu fostul mare impresar la conducere.

--------------------
Tedei - -
+
alex275
post 24 Feb 2006, 21:32
Post #357

Membru autentic

Era un bun manager! Mie-mi vine sa vomit de ciuda1 icon_mrgreen.gif

--------------------
+
pastrama
post 24 Feb 2006, 21:35
Post #358

scursura umana

From: Ct

Si mai rau imi pare ca s-ar putea sa-l ia inapoi pe Andone...si echipa mergea atat de bine cu Esteban(sau cum dracu il cheama)

--------------------
Tedei - -
+
alex275
post 24 Feb 2006, 21:51
Post #359

Membru autentic

Bai Pastrama, las-o dracu', eu vreau fotbal de calitate in campionat, nu baseala lu "este ban, nu este ban? blink.gif "

--------------------
+
AlezzDWC
post 25 Feb 2006, 09:40
Post #360

Membru

Giovani a plecat si o sa incerce sa ii dea inapoi pana vineri 700.000E banii investiti de el cata a fost pres la dinamo.
In privinta antrenorului se poarta discutii cu Mircea Lucescu si Ioan Andone.

--------------------
+
1824 Pages « < 10 11 12 13 14 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 11th May 2025 - 08:01
Forum Renault