fotbal
![]() ![]() ![]() |
fotbal
FLP |
![]()
|
||
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
|
||
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|||
alex275 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 313 Joined: 5 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Lucescu n-o sa vina la Dinamo!
Iar daca se intoarce Andone, cu un ochi rad, cu celalat plang! Rad ca i-a dat clanta lu' Becali si plang ca mi-e mila de Steaua! ![]() |
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
- B 46 W S T [i]Inteleptii vorbesc pentru ca au ceva de spus. Prostii pentru ca nu pot sa taca.[/i] [b]PLATON[/b]
Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permite inteligenta!!! |
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
alex275 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 313 Joined: 5 May 05 From: Bucuresti ![]() |
N-o sa ramana nici un lesinat de Este Ban! Vezi-ti de treaba!
Sa vezi tu cand va veni " el comandante" la Dinamo, ce-o sa vina Ando inapoi! Ala are de platit polite grele! A lasat echipa pe primul loc! L-a alunngat becali, acum vrea sa-si ia ce-i al lui! Vrea titlul cu Dinamo! Iar daca Steaua nu-l va lua in serios, chiar va lua titlul1 lasama-n palaria mea, ca de abia mai nimeresc tastele! Vorbim maine (adica azi) ![]() Atat!!! |
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
- B 46 W S T [i]Inteleptii vorbesc pentru ca au ceva de spus. Prostii pentru ca nu pot sa taca.[/i] [b]PLATON[/b]
Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permite inteligenta!!! |
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(ionutctn @ 24 Feb 2006, 09:56) Sa fim seriosi Betis e undeva pe la mijlocul calsamentului prin Spania sau e printre ultimele. In alta ordine de idei bun participam in cupa UEFA, ajungem intr-o faza superioara dar pana la urma de cine am trecut si pe cine am batut? Ultimul loc din Anglia si Spania? Echipe de mana a 7-a din campionate tari? Raman la parerea ca in urma acestor participari ale echipelor romanesti ar trebui trase niste invataturi dupa niste analize ale acestor participari. Bre, Rapidul, din cate imi aduc eu aminte e pe locul 7....si inca nu s-a laudat nimeni ca a eliminat o echipa din Romania care e la jumatatea clasamentului, de o echipa fruntasa au zis.... |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
matrafox |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 238 Joined: 2 May 05 ![]() |
ce ziceti daca vom face un topic numai PARIURI SPORTIVE si acolo ne vom "ajuta " sa falimentam agentiile de pariruri sportive ?
|
--------------------
dacia
1310 tlx
- CT-02-GVS
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
QUOTE(alex275 @ 26 Feb 2006, 04:01) N-o sa ramana nici un lesinat de Este Ban! Vezi-ti de treaba! Sa vezi tu cand va veni " el comandante" la Dinamo, ce-o sa vina Ando inapoi! Ala are de platit polite grele! A lasat echipa pe primul loc! L-a alunngat becali, acum vrea sa-si ia ce-i al lui! Vrea titlul cu Dinamo! Iar daca Steaua nu-l va lua in serios, chiar va lua titlul1 lasama-n palaria mea, ca de abia mai nimeresc tastele! Vorbim maine (adica azi) ![]() Atat!!! A venit Dinu. ![]() Matrafox, vezi ca deja e unul la cafenea. |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
GABONE77 |
![]()
|
![]() el jefe Group: Members Posts: 856 Joined: 9 August 04 From: Bucuresti ![]() |
eu unul tin cu Dinamo de mic. e ceva de familie. orice baiat trebuie sa tina cu o echipa. ma rog. ideea e ca eu ca dinamovist nu urasc steaua rapid etc ci eu imi doresc sa joace ai mei cat mai bine. din pacate de ani de zile la Dinamo lucrul e foarte amestecat => miroase a rahat (din acela turcesc, ma repet mereu ca sa nu creez confuzii si sa se creada ca vorbesc urat). apararea e formata din jucatori talentati dar ia mereu goluri multe. la ora actuala apele sunt tulburi campionatul incepe vineri nu e bine dar macar a plecat jigodia aia de samsar. Pe banca se pn antrenori in functie de interese, eu unul nu m-as intoarce in locul lui Andone pt ca aia au fost oameni cu el cand romanii i-au tras clapa. SI in final bravo Steaua si Rapid si de ce sa nu recunoastem Steaua e cea mai buna la ora asta. Pacat ca nu are antrenor pe masura pt ca Oli numai antrenor de Steaua nu e.
|
--------------------
Dacia
Sandero
2009 1.6 MPI Laureate
- TPG cine e bun e bun si cand e rau
|
|
pastrama |
![]()
|
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
FLEX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 570 Joined: 14 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Acasa la Heerenven n-a fost antrenor tot Oli? pacat ca are el marota asta a catenaccio-ului, dar inca nu s-a prins ca n-are jucatori pentru asa ceva.
Mie imi place mult de el, un meci ratat nu cred ca il descalifica (la urma urmei, Oleg a ciufulit-o mai tare cu Rosenborg, nu?). Io-s curios ce magarie va face in continuare Giovani, ca l-au cam mazilit astia de la FRF prin ridicarea licentei; indirect, l-au atins un pic si pe Popescu, care se vede ca nu se da in laturi de la bani negri (pacat, mare pacat). |
--------------------
Daewoo Matiz
Fiat 600D "Inainte de a cumpara sau utiliza un produs cititi cu atentie instructiunile de utilizare"
|
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
Astept cu mare interes meciurile de maine,mai ales cel al RAPIDULUI.
Pronosticuri,ceva? 3-1 pt.RAPID,2-0pt.STEAUA,parerea mea,hac ![]() |
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
Smudo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 617 Joined: 7 August 05 ![]() |
Imi pare rau pentru Rapid, dar aici cred ca o sa se incheie aventura lor. HSV-ul sint intr-adevar buni in ultimul timp, de curind i-au batut pe cei de la FC Bayern. Cred ca o sa fie 2-0 pentru HSV.
|
--------------------
x
x
- X Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
|
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
Smudo,nu zic ca nu sunt buni,dar mingea e rotunda si e mai bine sa pleci
cu sansa a 2-a. Speranta moare ultima,nu? |
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
E nasol ca jucam ambele meciuri acasa ...
|
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
raduboy |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 161 Joined: 22 July 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Salutare la toata lumea.Vreau sa felicit inca o data Steaua si Rapidul pentru ce au facut anul acesta in fotbalul romanesc.Nu conteaza cu cine joaca,putea fi Barcelona sau Real Madrid,eu sunt de parere ca amandoua echipele au sanse sa mearga mai departe.Trebuie doar sa joace bine,cum a facut Rapidul cu Herta si Steaua in Olanda.In rest,mingea e rotunda,poate rasare iar soarele pe strada noastra.Hai STEAUA.Hai RAPID.
This post has been edited by raduboy: 8 Mar 2006, 20:36 |
--------------------
Fiat Stilo
-
1.8 16V Dynamic
- CJ07APZ,
|
|
pastrama |
![]()
|
Daca nu se trezeste Olaroiu, e belea....mi-e frica tare de spanioli.
Rapidu...capat de linie. |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
valmont |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 165 Joined: 22 December 05 ![]() |
QUOTE(pastrama_stelistu @ 8 Mar 2006, 21:24) Asa se zicea si la Feyenord si am trecut de ei.Si chiar daca Rapid nu trece de Hamburg, tot raman recordurile stabilite (nr. cititi gazeta de pe 9 martie).Oricum...maine o sa incurajez echipa de la tribuna II ![]() This post has been edited by valmont: 9 Mar 2006, 01:28 |
--------------------
Dacia
Logan
- CT 19 FVY Trup si suflet pentru Rapid & Logan!
|
|
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Respectele mele.. Rapid
![]() |
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
2035 It's now safe to turn off Romania
|
|
FLEX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 570 Joined: 14 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Frumos! Bravo Rapid! Hai Steaua!
|
--------------------
Daewoo Matiz
Fiat 600D "Inainte de a cumpara sau utiliza un produs cititi cu atentie instructiunile de utilizare"
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
QUOTE(Smudo @ 8 Mar 2006, 19:44) Imi pare rau pentru Rapid, dar aici cred ca o sa se incheie aventura lor. HSV-ul sint intr-adevar buni in ultimul timp, de curind i-au batut pe cei de la FC Bayern. Cred ca o sa fie 2-0 pentru HSV. Corect! 2-0 a si fost (numai ca acasa la Rapid). Felicitari Rapid, hai Steaua! |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Vrei sa zici ca a ghicit scorul, dar a incurcat echipele
![]() PS Iar au scapat fara gol primit... This post has been edited by Cornel001: 9 Mar 2006, 20:08 |
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
2035 It's now safe to turn off Romania
|
|
kostake |
![]()
|
![]() Membru relaxat Group: Members Posts: 187 Joined: 1 February 06 ![]() |
superRAPID
|
--------------------
dacia
logan 1,4
2005 laureat
- B 10 xxx
|
|
ICET |
![]()
|
![]() O fi bine sa fii rau sau e rau sa fii bine?? Group: Members Posts: 750 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Bravo ferroviarii,bravo lor!In schimb nu prea il vad bine pe Oli.Am zis ca data trecuta(cu herenven)a fost un accident,dar de data asta ce o mai fi???Totusi speranta moare ultima,asa ca vom spera intr-un rezultat bun la Sevilla.Daca si atunci o da in bara,Oli trebuie sa-si faca bagajele......Dar pana atunci mai avem un meci cu Argesu'.Oare pe astia ii vom bate??? |
--------------------
FIAT
Grande Punto
2006
- B 07 CHE StarGuide Sg-43-ds
Marbella M-5010 defect Membru Frigotehnist.STELIST pe viata. |
|
silverone_82 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 100 Joined: 27 July 05 From: Bucuresti ![]() |
OLE' OLE' MULTUMIM RAPIDULE!!!
![]() ![]() Din nou o seara cu adevarat MAGICA....oferita de aceasta echipa superba din Giulesti.....din nou o seara in care cu cea mai mare placere mi-am lasat plamanii pe stadion.....un public pe care deja toata lumea il stie...adica ...UN PUBLIC DE POVESTE....tot stadionul...sarea tot stadionul la un loc cu Tariceanu si Basescu.....BRAVO BAIETI...urez mult succes si Stelei....si sincer imi doresc sa se intample minunea si sa se califice amandoua echipele....desi..pe RAPID o va astepta de data asta iadul in Germania...si nici Stelei nu ii va fi mai usor...din pacate nu cred ca o sa mearga nici una mai departe... SPERANTA MOARE ULTIMA!!!HAI ROMANIA!!! ![]() This post has been edited by silverone_82: 9 Mar 2006, 22:02 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6MPI
- B-xx-XXX De te bate-o grija grea , nu te plange , taci si bea!!!
|
|
valmont |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 165 Joined: 22 December 05 ![]() |
Acum am venit de la Bucuresti, de la Giulesti si a fost incredibil.Ma bucur nespus ptr Rapid si ptr toti suporterii ce iubesc tricourile alb-visinii.
Ps1.Acum ma duc la Tv sa ma uit la NationalTV ca mi-a luat interviu si am spus ca va castiga cu 2-0.Acum astept sa vad ![]() Ps2.De Steaua nu zic nimic, dar stiam ca va avea meci greu la Bucuresti.Oricum calificarea se joaca in 2 manse. Trup si suflet noi vom fii mereu, ptr Rapid/ Vom canta la bine si la rau, ptr Rapid !!!!!!! |
--------------------
Dacia
Logan
- CT 19 FVY Trup si suflet pentru Rapid & Logan!
|
|
nairam |
![]()
|
![]() Posesor de bebelus... Group: Members Posts: 570 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Bun bravo Rapiduuuuuu Hai Steaua ....
Maine e rost de reparat cate ceva pe la masina pentru ca mecanicul meu este Rapidist infocat ... ![]() In rest sa speram ca Steaua se va descurca in Sevillia Nu de alta dar parca acolo a castigat Champions League ... Teoretic are "antecedente" spectaculoase prin zona .... Poate ii impulsioneaza Lacatus ca doar de aia are ceva functie pe acolo.... (le da cateva suturi stim noi unde) asa in amintirea vremurilor de demult .... ![]() This post has been edited by nairam: 10 Mar 2006, 00:47 |
--------------------
Toyota
Avensis
2009 Executive
- 1.8 129 horses Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....
Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta ! |
|
DRE |
![]()
|
![]() Pimp inside Group: Members Posts: 141 Joined: 12 March 03 From: Bucuresti ![]() |
Bravo Rapid! Jos palaria
![]() Steaua... ![]() Eu sper sa se califice ambele echipe. Oricum, Oli e clar pe dinafara. ![]() |
--------------------
Audi
A4
2010 Viteza luminii este mai mare decit cea a sunetului. De aceea, unii oameni par straluciti, pina ii auzi vorbind...
|
|
SilviuB |
![]()
|
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina ![]() |
Ma repet a nu stiu cata oara.
Oli nu are ce cauta la STEAUA. Este incomparabil stilul care l-a impus Protasov Stelei si ceea ce vrea oli. Eu zic ca daca mai sta oli vreo 5 etape pe banca Stelei, adio titlu, o sa fie cel mult 5 egaluri, in cel mai optimist scenariu. Sa vina Laca pe banca. |
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 02:15 |