fotbal
![]() ![]() ![]() |
fotbal
silverone_82 |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 100 Joined: 27 July 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6MPI
- B-xx-XXX De te bate-o grija grea , nu te plange , taci si bea!!!
|
|||
MARCI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 259 Joined: 29 October 05 From: Baia Mare ![]() |
In primul rand FELICITARI pt. Lucescu JR. si echipa lui.
Totu e bine cand se termina cu bine,dar s-au cam jucat cu nervii mei si cu uriasele ocazii pe care cred ca daca le-ar fi tratat cu putin mai multa atentie ne-ar fi scutit de emotii. N-au facut un meci reusit ,mai ales in prima parte, dar calificarea conteaza. Ei si-au facut treaba, urmeaza patronu sa-si scuture buzunarele ca baietii merita tot ce-i mai bun . |
--------------------
DACIA
SANDERO
STEPWAY 0.9 Tce
- MM XX GMT
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
http://www.xs4all.nl/%7Ekassiesa/bert/uefa.../tcoef2006.html
Ia uite! Rapidul e prima echipa din cupa UEFA si pe 7 la total! Bravo! |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
Walkirye |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 110 Joined: 20 September 02 From: Deutschland ![]() |
Ieri seara am fost pe AOL Arena...nu stiu cum a fost meciul la TV, dar pe stadion a fost nebunie curata. Galeria noastra si ceilalti romani de pe aici nu au stat jos tot meciul, iar suporterii HSV au urlat si cantat tot timpul. E primul meci la care am fost pe stadion si a fost o atmosfera incredibila.
Mi-a placut faptul ca desi noi vb. romana, aveam si un steag cu tricolorul, nu s-a luat nimeni de noi nici pe stadion nici in afara lui. Felicitari Rapidului pentru reusita !!! |
--------------------
Opel
Astra
- ...
|
|
maxiK |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 346 Joined: 10 May 05 ![]() |
Felicitari Rapidului.
Eu atat va spun, la cat de tensionat a fost meciul si la cat mi-a crescut tensiunea daca eram rapidist cred ca-mi statea inima. |
--------------------
dacia
logan laureate1.6
- B 37 KNH
|
|
FLEX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 570 Joined: 14 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Pentru noi astia mai trecuti de 30, a fost ca pe vremuri ... mai tineti minte?
Ce batalie ... Hai Steaua! |
--------------------
Daewoo Matiz
Fiat 600D "Inainte de a cumpara sau utiliza un produs cititi cu atentie instructiunile de utilizare"
|
|
DRE |
![]()
|
![]() Pimp inside Group: Members Posts: 141 Joined: 12 March 03 From: Bucuresti ![]() |
Bravo Rapid! O reusita foarte importanta! Eram sigur ca nemtii vor castiga, dar puteam paria ca Rapid trece mai departe. Rapid s-a luptat curajos pe viata si pe moarte. Sper s-o tina tot asa!
|
--------------------
Audi
A4
2010 Viteza luminii este mai mare decit cea a sunetului. De aceea, unii oameni par straluciti, pina ii auzi vorbind...
|
|
bucsa |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 31 January 06 From: Husi ![]() |
Noroc porcesc a avut rapidu!!
ca de altfel si Steaua in multe cazuri! |
--------------------
nissan
1300
- 1-B-78769 username:bucsa
password:password |
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
@Maxik,mie imi spui?La 2-0 nu se intelegea nimeni cu mine,la2-1 eram
convins ca egalam,la 3-1 am zis ca o luam rau pe coaja. Per ansamblu am jucat bine,dar am facut multe greseli care puteau sa ne coste. Stiu ca din tribuna[de la tv]e usor ,dar..... @Dre,asa credeam si eu,dar la un gol diferenta,uff bine si asa ![]() @Bucsa,las'sa mai avem si noi,ca voi ati avut destul ![]() off-topic:care a fost azi-noapte la aeroport? |
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
matrafox |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 238 Joined: 2 May 05 ![]() |
steaua cred ca o va face lata in seara asta,poate s-o mai satura machedonul de atata ingamfare
|
--------------------
dacia
1310 tlx
- CT-02-GVS
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
In min 88 avem pulsul aproape 100.
This post has been edited by St: 16 Mar 2006, 22:24 |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
ICET |
![]()
|
![]() O fi bine sa fii rau sau e rau sa fii bine?? Group: Members Posts: 750 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
matrafox,tu esti ruda cu Borcea? ![]() Cat sunt eu de stelist,dar cand vine vorba de o alta echipa romaneasca in competitii internationale,sunt suporterul ei.Aseara i-mi venea sa intru si eu pe teren sa fiu in aparare la Rapid si am trait meciul la intensitate maxima!M-am bucurat enorm ca s-au calificat.Sper sa-i urmam si noi in seara asta,asa ca multa bafta Stelei! |
--------------------
FIAT
Grande Punto
2006
- B 07 CHE StarGuide Sg-43-ds
Marbella M-5010 defect Membru Frigotehnist.STELIST pe viata. |
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Acum a inceput meciul, Succes Steaua!! Rapidul va asteapta in Sferturi
![]() |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
bure |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 125 Joined: 9 February 04 From: brasov ![]() |
Succes Steaua!!!
|
--------------------
Dacia
1310
- BV99DAR Bani si frica n-am avut niciodata.
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Surprinzator .. bravo Steaua!
![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
kostake |
![]()
|
![]() Membru relaxat Group: Members Posts: 187 Joined: 1 February 06 ![]() |
Bravo Steaua.
Mai sunt 20 min. de infarct... ![]() |
--------------------
dacia
logan 1,4
2005 laureat
- B 10 xxx
|
|
ICET |
![]()
|
![]() O fi bine sa fii rau sau e rau sa fii bine?? Group: Members Posts: 750 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Ce sa mai nene sunte tari!!!!!!!!!!!!!!Bravo SSSSTTTTTEEEEEEAAAAAAAAUUUUUUUUAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Sa nu uitam si de rapid! ![]() |
--------------------
FIAT
Grande Punto
2006
- B 07 CHE StarGuide Sg-43-ds
Marbella M-5010 defect Membru Frigotehnist.STELIST pe viata. |
|
kostake |
![]()
|
![]() Membru relaxat Group: Members Posts: 187 Joined: 1 February 06 ![]() |
3 - 0
Betis este K.O. ![]() ![]() ![]() |
--------------------
dacia
logan 1,4
2005 laureat
- B 10 xxx
|
|
ghiocel |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 57 Joined: 10 June 05 ![]() |
Ce mai spun acum scepticii? Dar stelistii "infocati"? Copilul din tribune care plangea si care, sincer, m-a impresionat, il reprezinta pe Borcea, cel care o data la 20 de ani varsa lacrimi amare. Sper sa-i mai oferim muuuuuuuuuuulte prilejuri anul asta. Bravo Steaua! Bravo Oli! De apreciat si increderea totala acordata de jiji antrenorului.
|
--------------------
dacia
Logan Ph.2, 1.6, 16V, Supernova, Solenza
2008, 2001, 2003
- B.--.---
|
|
LUYgescu |
![]()
|
![]() membru diesel-ist Group: Members Posts: 164 Joined: 21 November 05 From: ploiesti ![]() |
Romania STEAUA...Europa STEAUA...Oriunde STEAUA...CAMPIONII DIN GHENCEA!!!!!
atat... numai de bine... |
--------------------
DACIA
LogaN...1.5dci
preferance
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
Stiti ce ar fi amuzant? Ca la tragerea de maine, Steaua sa joace cu Sevilla (da au ramas in competitie
![]() ![]() |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
MAGICA STEAUA !!!!!!!!!!!!!!
spaniolii umiliti la ei acasa!!!!!!!!! ![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
adister |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 371 Joined: 2 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Bravo Steaua! Bravo Rapid!
Aruncati-va putin ochii pe clasamentul acesta...incredibil dar adevarat!!! suntem si noi o data pe primul loc!!! |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2 1.5 dCi 80cp
2006
- B56... Prostii par conceputi pe cale artificiala, ca sunt multi ai dracu` si n-au nicio boala - Parazitii |
|
gabriel_TMF |
![]()
|
![]() membru cu bun simt Group: Members Posts: 81 Joined: 16 August 05 ![]() |
Bravo STEAUA!!!!!!!!!!!!!!
Asa da nea' Oli, si nu o sa te mai fluiere nimeni. |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,4
2005 laureate
- B 47 TMF
|
|
pastrama |
![]()
|
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(mem @ 17 Mar 2006, 01:51) Bravo Steaua! Bravo Rapid! Aruncati-va putin ochii pe clasamentul acesta...incredibil dar adevarat!!! suntem si noi o data pe primul loc!!! Am mai fost, sezonul asta. PS Si cine zicea ca Olaroiu e antrenor defensiv ? ![]() PS2 Adevaru e ca ne-a ajutat si Joaquin, baiat bun da cam nervos, si in primul rand Dumnezeu, inclusiv la niste faze ale lor (bara, etc..) This post has been edited by Cornel001: 17 Mar 2006, 01:00 |
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
2035 It's now safe to turn off Romania
|
|
pastrama |
![]()
|
Ia aruncati un ochi si aici!
http://www.uefa.com/competitions/UEFACup/F.../Report=RP.html Forza STEAUA campioana!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
gabriel_TMF |
![]()
|
![]() membru cu bun simt Group: Members Posts: 81 Joined: 16 August 05 ![]() |
Da, atunci sigur o sa avem o echipa in semifinale.......pe STEAUA.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,4
2005 laureate
- B 47 TMF
|
|
BAC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 450 Joined: 1 September 04 From: Reghin ![]() |
N-am crezut ca va fi chiar asa, au ratat si aia, au avut bara dar dupa primul gol si in plus eliminarea, Betis a fost pe spate. Au fost umiliti, se vedea deznadejdea pe ei. Parca si arbitrul s-a saturat si a incheiat mai repede meciul. HAI ROMANIA!!
|
--------------------
ex. Opel
ex.Vectra C
2007 OPC line
- MS
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 05:13 |