fotbal
![]() ![]() ![]() |
fotbal
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
gabriel_TMF |
![]()
|
![]() membru cu bun simt Group: Members Posts: 81 Joined: 16 August 05 ![]() |
Felicitari si Rapidului. Ne mai trebuie doua victorii si din sezonul 2007-2008 o sa avem o echipa direct in grupele Ligii Campionilor. Sa-i vezi atunci pe dinamo ce-o sa mai traga la Șampion Lig.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,4
2005 laureate
- B 47 TMF
|
|
kostake |
![]()
|
![]() Membru relaxat Group: Members Posts: 187 Joined: 1 February 06 ![]() |
Au ramas:
Basel ... Zenit ... Schalke ... Levski ... Sevilla ... Middlesbrough STEAUA si RAPID Cu cine a-ti vrea sa jucam... P.S. Sa spuna in primul rand dinamovistii ... ![]() ![]() ![]() |
--------------------
dacia
logan 1,4
2005 laureat
- B 10 xxx
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
QUOTE(mem @ 17 Mar 2006, 00:51) Bravo Steaua! Bravo Rapid! Aruncati-va putin ochii pe clasamentul acesta...incredibil dar adevarat!!! suntem si noi o data pe primul loc!!! Am mai fost de doua ori sezonu asta ![]() |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
ICET |
![]()
|
![]() O fi bine sa fii rau sau e rau sa fii bine?? Group: Members Posts: 750 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Zenit si Levski sunt cele mai accesibile!Una din ele si suntem mai departe!Rapid cred ca trebuie sa pice cu Schalke ... Au experienta la nemti! ![]() |
--------------------
FIAT
Grande Punto
2006
- B 07 CHE StarGuide Sg-43-ds
Marbella M-5010 defect Membru Frigotehnist.STELIST pe viata. |
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
Ar fi bine sa picam cu Levski. Sa ii mai razbunam un pic pe dinamovisti
![]() |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
multi fani retardati in piata universitatii....de ce din doua scandari una e cu injurie la adresa cluburilor concurente?
This post has been edited by ssilviu: 17 Mar 2006, 01:59 |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Mai bine sa-i mai ofticam putin!
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
pastrama |
![]()
|
QUOTE(ssilviu @ 17 Mar 2006, 01:58) multi fani retardati in piata universitatii....de ce din doua scandari una e cu injurie la adresa cluburilor concurente? Pentru ca asa sunt majoritatea romanilor... In returul cu Herenveen, juma de stadion il huiduia pe Nicolita la fiecare atingere de balon...acum iar o sa-l pupe toti in c--. Ce dracu nu stau acasa handicapatii aia? Ca numai suporteri nu sunt! Cum cred ei ca incurajeaza echipa daca isi huiduie proprii jucatori? |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
conducDACIA |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 25 October 05 ![]() |
pastrama_stelistu tot respectu pt steaua bv lor....io am fost pe stadion si nu au jucat nimik...mi se pare normal cand dai o carutza de bani pe bilet sa vezi un meci adevarat...Un suporter adevarat vrea sa vada specatacol kiar daca echipa ia bataie dar nu sa stragi de 0-0 la fiecare meci ...
|
--------------------
Dacia
Berlina
- B-99-XXX
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
No offense dar daca vrei spectacol , nu ti-ai ales bine sportul. Fotbalul romanesc nu mai este de mult spectaculos... prinde un meci de baschet NBA si iti va satisface nevoia de spectacol. In fotbal acum mai mult se joaca pentru rezultat..indiferent de cum il obtii. Nu toate echipele au un Ronaldinho...
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.290 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Gorilele lui becalli s-au descurcat incredibil aseara .
|
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
bure |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 125 Joined: 9 February 04 From: brasov ![]() |
Steaua Magnifica!
Nici in cele mai frumoase vise n-as fi sperat la un asemenea rezultat.Bravo baieti! Am avut si noroc,dar si ala face parte din joc. Jocul de la Sevilla a fost de 10 ori mai bun ca turul de la Bucuresti. In continuare,as vrea Rapid-Basel si Steaua-Levski.Pe Borcea nu-l mai bagati in seama,lasati-l sa se antreneze... P.S. Sunt brasovean,dinamovist de la 5 ani,dar inainte de toate sunt ROMAN. Succes Rapid,Succes Steaua!!!! |
--------------------
Dacia
1310
- BV99DAR Bani si frica n-am avut niciodata.
|
|
navajo |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 5 January 05 ![]() |
Bravo Steaua!
O bere si pt Joaquin! |
--------------------
dacia
1310 Totul este relativ!
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Felicitari Steaua! Sa nu uitam de RApid!!
Sa vedem acum cu cine vor pica... Problema este ca eu nu o sa pot vedea meciurile ![]() This post has been edited by St: 17 Mar 2006, 13:58 |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
sddragos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 532 Joined: 18 October 05 ![]() |
Steaua - Schalke
Rapid - Middlesbrough |
--------------------
Dacia
1310 L
1997, berlina
|
|
Radduu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 526 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
S-a tras rapid -steaua
![]() ![]() ![]() This post has been edited by Radduu: 17 Mar 2006, 14:37 |
--------------------
Dacia
1300 /1310
1983
- B If you can't find something to live for, Then you best find something to die for
|
|
GABONE77 |
![]()
|
![]() el jefe Group: Members Posts: 856 Joined: 9 August 04 From: Bucuresti ![]() |
urata faza. dar sa vedem si partea pozitiva. avem o echipa in semifinale.
|
--------------------
Dacia
Sandero
2009 1.6 MPI Laureate
- TPG cine e bun e bun si cand e rau
|
|
Radduu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 526 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() This post has been edited by Radduu: 17 Mar 2006, 14:42 |
--------------------
Dacia
1300 /1310
1983
- B If you can't find something to live for, Then you best find something to die for
|
|
ultraav |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 2 December 04 From: sub nivelul marii ![]() |
Incredibil... mie mi se pare un mare ghinion... echipele care mai ramasesera erau de valori aproximativ egale, deci si Steaua si Rapid aveau sanse reale de a merge mai departe, dar deh... va trebui sa ne multumim cu una. Iar daca pana acum in cupa asta eram roman...de acu' incolo pot sa spun ca sunt stelist
![]() |
--------------------
ex Logan
Preference 1.4 MPI
2004
- ..-..-... The aim of the wise is not to secure pleasure, but to avoid pain.
Aristotle |
|
Radduu |
![]()
|
Pai nu pot ajunge 2 echipe romanesti in finala..e normal, doar suntem romani, nu avem voie
|
--------------------
Dacia
1300 /1310
1983
|
|
sddragos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 532 Joined: 18 October 05 ![]() |
Mi-as fi dorit, totusi, sa joace cu cele ma puternice doua echipe ajunse in faza asta (Schalke si Middlesbrough).
|
--------------------
Dacia
1310 L
1997, berlina
|
|
geo76com |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 73 Joined: 9 April 04 ![]() |
deci daca meciurile nu se termina egal avem din 2007 o echipa direct in Liga Campionilor
+ avantajul de avea deja cunoscuta o semifinalista: o echipa din Romania ![]() |
--------------------
DACIA
1310L
1995 ...mai putine incercari, mai putine esecuri ....
|
|
BAC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 450 Joined: 1 September 04 From: Reghin ![]() |
As fi putut paria ca asa va fi, de ce am vrut sa ne ferim nu am scapat. Acum va incepe razboiul fratricid intre romani. Nu mai avem emotii, una din ele va merge sigur mai departe. Din pacate nu este stadion in Romania pe care sa incapa cele doua galerii plus spectatorii neutri(daca or mai fi). Oricum cred ca va fi un record de audienta pe stadioane si la TV.
|
--------------------
ex. Opel
ex.Vectra C
2007 OPC line
- MS
|
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Era bine daca se intalneau in semifinale. Asa am fi avut sigur o echipa in finala. E bine si asa .....avem asigurata semifinala. Oricum una trebuia sa paraseasca competitia mai devreme sau mai tarziu.
Desi tin cu Dinamo cred la momentul asta ca oricare dintre echipele noastre poate atinge finala. Au aratat fotbal european. |
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
TMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Acum sa fim seriosi. Cati din noi visau la o echipa romaneasca in semifinalele cupei uefa ? Acum ne ofticam ca nu joaca ambele finala?
![]() ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
2005 Shit happens to me mostly so don't worry...
Trece lebede-n zare / Eu ma uit, ele dispare |
|
BlaueCorsa |
![]() ![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
E sigur ca o echipa romaneasca va lua cel putin locul III! Ca e Steaua sau Rapid, mai putin conteaza...
![]() |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
La fel de sigur e că nu vor fi două echipe românești în semifinale!
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Radduu |
![]()
|
Un meci se joaca pe rapid si altul pe stadionul national. Cati incap pe rapid? 5- 10 mii? O sa fie omor la meci
|
--------------------
Dacia
1300 /1310
1983
|
|
ultraav |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 2 December 04 From: sub nivelul marii ![]() |
QUOTE(BAC @ 17 Mar 2006, 14:50) As fi putut paria ca asa va fi, de ce am vrut sa ne ferim nu am scapat. Acum va incepe razboiul fratricid intre romani. Nu mai avem emotii, una din ele va merge sigur mai departe. Din pacate nu este stadion in Romania pe care sa incapa cele doua galerii plus spectatorii neutri(daca or mai fi). Oricum cred ca va fi un record de audienta pe stadioane si la TV. Cred ca daca s-ar gandi mai bine conducatorii giulesteni, ar accepta sa se joace ambele meciuri pe stadionul national... conditiile sunt excelente + incasarile ar fi mai mari ![]() |
--------------------
ex Logan
Preference 1.4 MPI
2004
- ..-..-... The aim of the wise is not to secure pleasure, but to avoid pain.
Aristotle |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 04:50 |