fotbal
![]() ![]() ![]() |
fotbal
kostake |
![]()
|
||
![]() Membru relaxat Group: Members Posts: 187 Joined: 1 February 06 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
logan 1,4
2005 laureat
- B 10 xxx
|
|||
GABONE77 |
![]()
|
![]() el jefe Group: Members Posts: 856 Joined: 9 August 04 From: Bucuresti ![]() |
asta miroase a paranoia ca au fost aranjate extargerile. ce sa zic le e frica europei de noi la fotbal. cupa uefa poate fi castigata de oricine nu acolo se ruleaza banii adevarati ci in CL.
unde scrie cum e posbil sa inscriem o echipa direct in CL? e vb de coeficientul ala poate bagati un link ceva. |
--------------------
Dacia
Sandero
2009 1.6 MPI Laureate
- TPG cine e bun e bun si cand e rau
|
|
FLEX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 570 Joined: 14 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Celelalte partide care sint? Ca sa stiu daca-mi fac planuri pentru finala, nu de alta ...
|
--------------------
Daewoo Matiz
Fiat 600D "Inainte de a cumpara sau utiliza un produs cititi cu atentie instructiunile de utilizare"
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Sferturi de finala :
1. Sevillia vs. FC Zenit 2. Basel vs. Middlesbrough 3. Rapid vs. Steaua 4. Levski vs. Schalke Semi : 4 vs. 1 3 vs. 2 ..deci Rapid sau Steaua intalnesc invingatorul dintre Basel si Middlesbrough ..si eu zic Basel , sunt chiar periculosi elvetienii astia. Au cam stat prin champions league ultimele sezoane. |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Gigi Becali în direct pe Realitatea:
Î: Care echipă e favorita pentru calificare ? R: Steaua 90%, Rapid 10%. Asta dacă are Steaua ghinion. tb sa o pun la topicul de bancuri? ![]() This post has been edited by ssilviu: 17 Mar 2006, 16:06 |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
ghiocel |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 57 Joined: 10 June 05 ![]() |
Un singur regret am in urma tragerii de sorti: in oricare alta varianta ar fi avut si Rapiduletul o sansa. Asa...
|
--------------------
dacia
Logan Ph.2, 1.6, 16V, Supernova, Solenza
2008, 2001, 2003
- B.--.---
|
|
stuiberv |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 246 Joined: 8 April 05 From: Iasi ![]() |
Legat de coeficienti si champions league:
Si eu m-am bucurat, dar nu e chiar asa. Din cele doua meciuri echipele noastre mai scot 5 puncte oricum ar fi - din care un punct este pt calificarea in semifinale. Cea care trece mai trebuie sa mai faca macar un punct ca sa avem la anul o echipa direct in grupele CL. Asta am aflat de la un coleg mai priceput decat mine in ale fotbalului. |
--------------------
Papuci
marimea 43
3 ani bocanci
- is xx undoitrei “All parts should go together without forcing. You must remember that the parts you
are reassembling were disassembled by you. Therefore, if you can’t get them together again, there must be a reason. By all means, do not use a hammer.” — IBM maintenance manual, 1925 |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(GABONE77 @ 17 Mar 2006, 15:25) De fapt, cred că le era frică nu cumva să ajungă amândouă echipele în finală. Gândește-te ce încasări ar fi avut atunci din vânzări de bilete, publicitate etc. ![]() Asta nu înseamnă însă absolut deloc că aș crede în teoria conspirației. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
QUOTE(stuiberv @ 17 Mar 2006, 16:13) Cea care trece mai trebuie sa mai faca macar un punct ca sa avem la anul o echipa direct in grupele CL. Asta am aflat de la un coleg mai priceput decat mine in ale fotbalului. Colegul tau se referea la sezonul 2007/2008. Pentru sezonul 2006/2007 se considera rezultatele de anul trecut din cate stiu (adica o sa fie exact ca anu asta: 1 echipa in turu 2 in CL, si 2 in UEFA). |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
mihai5 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 107 Joined: 2 September 04 From: Craiova ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane II Sedan
2005-1.6 16V
- DJ-06-
|
|
Marius |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 595 Joined: 13 October 03 From: Bucuresti ![]() |
se califica amandoua ...
![]() |
--------------------
ex Dacia
ex Solenza
ex 2003 Clima
- ex 1.4 MPI
|
|
stuiberv |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 246 Joined: 8 April 05 From: Iasi ![]() |
![]() Daca se termina ambele partide la egalitate ia fiecare din echipe cate 2 puncte. Plus unu cea care trece mai departe. Adica tot 5 ![]() ![]() |
--------------------
Papuci
marimea 43
3 ani bocanci
- is xx undoitrei “All parts should go together without forcing. You must remember that the parts you
are reassembling were disassembled by you. Therefore, if you can’t get them together again, there must be a reason. By all means, do not use a hammer.” — IBM maintenance manual, 1925 |
|
mihai5 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 107 Joined: 2 September 04 From: Craiova ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane II Sedan
2005-1.6 16V
- DJ-06-
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(stuiberv @ 17 Mar 2006, 16:13) Cea care trece mai trebuie sa mai faca macar un punct ca sa avem la anul o echipa direct in grupele CL. 1punct pe tara, adica trei de echipa Asta am aflat de la un coleg mai priceput decat mine in ale fotbalului. ![]() Noi de fapt ne batem cu Zenit. Rusii au in fata noastra 2,459 puncte, si noi pe ei trebuie sa ii depasim. Noi scotem automat 1,667 puncte, nici mai mult, nici mai putin. Daca Zenit ia bataie in ambele meciuri din sferturi, tot ne mai trebuie inca trei puncte* (la total) ceea ce inseamna o echipa romaneasca in finala. Daca Zenit ia unul sau doua puncte din sferturi, deci nu se califica, noua ne trebuie inca patru puncte in semifinale si finala daca Zenit se califica in semifinale cu trei sau patru puncte, noua ne trebuie inca cinci adica doua victorii in semifinale s.a.m.d. *vict=2p, eg=1p, calificare=1p |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Din cate am inteles, pt a avea echipa direct in grupele UCL, nu tre sa prindem neaparat locul 9, care asigura 100%, ci, daca suntem pe 10 si simultan castigatoarea UCL de anu asta participa si anu viitor (sanse f mari), obtinem la fel participarea campioanei direct in grupe.
|
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
2035 It's now safe to turn off Romania
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
alex275 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 313 Joined: 5 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Bai Pastrama, ii ardem ma pe rapidisti? Le facem poponeata rosie?
|
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
- B 46 W S T [i]Inteleptii vorbesc pentru ca au ceva de spus. Prostii pentru ca nu pot sa taca.[/i] [b]PLATON[/b]
Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permite inteligenta!!! |
|
ICET |
![]()
|
![]() O fi bine sa fii rau sau e rau sa fii bine?? Group: Members Posts: 750 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Cu toate ca nu-mi place deloc situatia asta,tare as vrea sa-i umilim si pe rapidisti!Si sper sa vedem spectacol,nu ce am vazut asta toamna in campionat.Daca,sa zicem prin absurd,se califica Rapidu si nu ajung in finala,sa-i f.. ! |
--------------------
FIAT
Grande Punto
2006
- B 07 CHE StarGuide Sg-43-ds
Marbella M-5010 defect Membru Frigotehnist.STELIST pe viata. |
|
little sam |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 3 January 06 ![]() |
|
--------------------
logan
preferance
- CT-62-SMA Nu avem si nici nu dam.[COLOR=blue]
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
@Radduu,stadionul are 19.100 de locuri
![]() @ Ghiocel,mingea e rotunda si......... @ Icet,nici mie nu-mi place,dar asta e,despre umilinte stai calm,iar despre spectacol,ia-ti gandul,se vor omori pe teren[ce fac banii din om], cartonase,faulturi,alea-alea.......fotbal putin si oase rupte. @Ssilviu,Beeeecali e unic,mai bine tacea. Oricum,trebuie sa fim mandri ca am ajuns pana aici ![]() A,sa nu uit,Forza RAPID,Forza RAPID,Forza RAPID!!!!!!!!!!!!! |
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
fizzo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 205 Joined: 2 July 05 ![]() |
Bai tata eu sunt stelist trup si suflet si nu ma mai ascund dupa povesti de adormit copii.......daca steaua nu trece de rapid cred ca o saptamana voi boli, nu voi deschide televizorul radioul si internetul.........nu de alta dar sa nu vad bucuria rapidistilor!
Sper ca Steaua sa lupte si sansa sa fie de partea ei, sa trecem de Rapid si sa jucam finala! Am zis! |
--------------------
Dacia
Logan Preference 1.4
- B-43-BGJ I might look stupid, but when i look around, i still have hope.
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Fratilor, e belea daca se intampla ceva neasteptat si trece rapidu mai departe!
In mod normal, n-ar trebui sa avem emotii ca sigur le dam cel putin un gol la ei acasa, da e nasol ca nu jucam in Ghencea. Oricum, daca se intampla dezastrul, nu mai ies din casa vreo 2 saptamani. Spectacol, nespectacol eu astept un 3-1 la general pentru CAMPIONI. Forza STEAUA !!!!!! |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
ICET |
![]()
|
![]() O fi bine sa fii rau sau e rau sa fii bine?? Group: Members Posts: 750 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Statistic vorbind,Steaua se califica.De ce zic asta,daca ar fi jucat cu o echipa din aceeasi tara cu cea pe care tocmai a eliminat-o,atunci sigur nu se califica,dar asa nu sunt probleme.....
Si acum sa pun raul inainte(ca sa nu mai vorbim de cum se vor lauda si ce vor zice in caz de...doamne fereste)cu toate ca ar trebui sa-i batem la fel cum a facut dinamo asta toamna,dar sincer acum,mi-ar pare mult mai rau daca rapidul trece de steaua si nu ajunge in finala,decat faptul ca nu ne-am calificat noi.Inseamna ca sunt jalnici,penibili chiar si nu au pic de ambitie si demnitate in ei,pentru ca e un culoar destul de accesibil. |
--------------------
FIAT
Grande Punto
2006
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
Icet,acelasi lucru e valabil si pentru voi
![]() Daca ajungem in finala si nu o castigam tot 'jalnici,penibili si nu avem pic de ambitie si demnitate'o sa fim pt tine[voi]? Va doresc sa nu iesiti din casa,sa nu deschideti radioul,tv-ul si internetul atat cat va doriti[aka 1-2-3-4 saptamani] ![]() Sa auzim numai de bine! |
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
ICET |
![]()
|
Nu cred ca e la fel pentru noi,pentru simplu fapt ca avem experienta mult mai mare si sigur vom lua si finala cand vom ajunge acolo! Un singur lucru vreau de la baietii nostrii:sa nu mai rateze asa mult,sa marcheze din fiecare faza care o au in fata portii.Daca ne va ajuta Dumnezeu in privinta asta,nimeni nu ne va sta in cale! |
--------------------
FIAT
Grande Punto
2006
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(ICET @ 19 Mar 2006, 14:28) Nu cred ca e la fel pentru noi,pentru simplu fapt ca avem experienta mult mai mare si sigur vom lua si finala cand vom ajunge acolo! Ia explica-ne si noua cum e cu experienta aia multa si meciul cu Rosenborg ![]() ![]() PS: aah, era sa uit, tot statistic vorbind si Feyenoord trebuie sa elimine pe Rapid ![]() This post has been edited by kaspersky: 19 Mar 2006, 15:36 |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
TMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Daca aici se inteapa lumea, ma intreb ce o sa fie pe stadioane? Pana la urma parca si vad ca echipa care trece mai departe o sa aiba stadionul suspendat, sau poate mai rau. UEFA abia asteapta...
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
2005 Shit happens to me mostly so don't worry...
Trece lebede-n zare / Eu ma uit, ele dispare |
|
pastrama |
![]()
|
Va propun sa incetam cu discutiile astea ca n-am chef sa iau ban.
N-are nici un rost sa ne certam aici degeaba...mai bine ne ofticam unii pe altii dupa meci. Forza STEAUA !!!!!! |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
ICET |
![]()
|
kaspersky,eu ma refeream la faptul ca rapid e pentru prima oara de la infiintare cand ajunge intr-o faza superioara a unei competitii internationale(sa nu mai zic de cum joaca in campionat
![]() ![]() ps...numele STEAUA a cam inceput sa fie strigat pe stadioanele tarii(si nu injurat)...pe la timisoara(cu toate ca cei de aici sunt infratiti cu rapidu<galeria>) ,targu jiu,pitesti,etc ![]() This post has been edited by ICET: 19 Mar 2006, 16:55 |
--------------------
FIAT
Grande Punto
2006
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 10:16 |