DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

1824 Pages « < 16 17 18 19 20 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> fotbal

kaspersky
post 19 Mar 2006, 17:02
Post #511

maistru Zen

Group: Members
From: Cluj-Napoca

Si mai exact cine din actuala echipa a stelei stie cum e pe acolo pe sus prin europa? Meciul se joaca pe teren si se joaca pe goluri nu pe trofeele din vitrina!

--------------------
KIA Cee'd SW 1.6 GSL Base 2008
"Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
pastrama
post 19 Mar 2006, 17:46
Post #512

scursura umana

From: Ct

Cate meciuri are rapidu in ultimii 5 ani in Europa si cate are Steaua?
Ati scos si voi capul in lume si gata, sunteti echipa de top!

--------------------
Tedei - -
+
GABONE77
post 19 Mar 2006, 17:49
Post #513

el jefe

From: Bucuresti

m-am uitat la arges cu rapid. ce inseamna golanelile alea de se omoara galeriile la un meci ca asta? nu ar trebui sa existe asa ceva. ma uitam la suporteri rapidisti, rusine, trageau de garduri sa le rupa sa ajunga la pitesteni. si jandarmii se uitau la ei. pai eu ii rupeam cu bataia. atat ii duce capul le dau ce merita. in acelasi timp pe b1 tv era inter cu lazio. parca era alta lume. de la cum arata gazonul la ce fotbal vedeam pe teren.
ps: inter e sponsorizat de pirelli. la meciul cu lazio aveau inscriptionat pe tricouri pirelli dar in idiograme. pt astiatici. suspect. blink.gif

--------------------
Dacia Sandero 2009 1.6 MPI Laureate - TPG
cine e bun e bun si cand e rau
+
pastrama
post 19 Mar 2006, 17:52
Post #514

scursura umana

Gabone, stai linistit ca nici la aia nu-i mai bine...ai vazut Inter cu Milan? Ziceai ca-i razboi pe stadion, ca sa nu mai zic ca l-au lovit si pe Dida cu petarde in cap.

--------------------
Tedei - -
+
GABONE77
post 19 Mar 2006, 17:56
Post #515

el jefe

da dar macar la aia vezi spectacol vezi fotbal adevarat. si asa e si la ei dar numai la unele derbyuri de traditie. oricum suporterii care fac chestiile astea sunt niste retardati si din pacate majoritatea care se duce la stadion asa sunt. niste retarzi. si de cand e arges cu rapid derby?

--------------------
+
pastrama
post 19 Mar 2006, 18:01
Post #516

scursura umana

La ce exemplare avem noi prin tribune...cum vrei sa-si arate dragostea pentru echipe? Ei atata stiu...mergem la meci sa ne batem si sa distrugem. Cea mai mare mandrie a dinamovistilor este ca au dat odata foc la o peluza din Ghencea.
Si in legatura cu spectacolul, mai avem de asteptat pana dispar antrenorii gen Cartu care joaca fotbal ca sa faca egal. In meciul de etapa trecuta Argesu n-a trecut jumatatea terenului si Steaua a avut vreo 30 de cornere...ce mai vrei...am zis ca mor la meciul ala.

--------------------
Tedei - -
+
kaspersky
post 19 Mar 2006, 18:23
Post #517

maistru Zen

@pastrama - care e problema daca Cirtu a incercat sa-si apere corect sansele? Acolo spectacolul a fost pentru suporterii argesului deoarece ei au facut un egal in deplasare.
Aviz echipelor care merg sa joace cu steaua: sa joace fara fundasi si sa-i comunice in prealabil lui Olaroiu schemele tactice pe care le vor folosi. Asta ca sa aiba si suporterii stelisti spectacol acasa. Auzi dom'le la ei, Cirtu distruge spectacolul fotbalistic si nu o echipa impotenta care nu reuseste sa penetreze poarta adversarului. (ma refer la Steaua-Arges nu la alte meciuri)

PS: si ca sa va mai dau un exemplu ca fotbalul se joaca pe goluri si nu pe alte chestii - argesenii nu s-au speriat nici de stelisti, nici de giulesteni si de vasta lor experienta!

This post has been edited by kaspersky: 19 Mar 2006, 18:27

--------------------
"Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
+
GABONE77
post 19 Mar 2006, 18:25
Post #518

el jefe

argesul joaca asa ca are un lot slab.e normal sa joci asa cand ai jucatori modesti. mie cartu mi se pare un antrenor f inteligent. eu sunt dinamovist si nu mi se pare frumos ce au facut aia. dp meu dv aia nu reprezinat dinamo si sunt numai niste vagabonzi. idem azi suporterii rapidisti. deci as putea sa desciru tipul asta de om care face asa ceva. din pacate e plin pe strazi de asa ceva.

--------------------
+
little sam
post 19 Mar 2006, 18:26
Post #519

Membru incepator

Si eu era sa mor de inima rea dar a trecut! Lasa ca batem Nationalul si nu o sa mai fim suparati icon_mrgreen.gif.Fortza Steaua!

--------------------
logan preferance - CT-62-SMA
Nu avem si nici nu dam.[COLOR=blue]
+
ICET
post 19 Mar 2006, 18:59
Post #520

O fi bine sa fii rau sau e rau sa fii bine??

Argesu a cam fost(si mai este inca)o pepiniera de jucatori buni.Daca noi nu am reusit sa-i batem,inseamna ca au o apare destul de buna si trebuie apreciat antrenorul pentru cum i-si aseaza elevii in teren.S-a vazut si astazi acelasi lucru,pacat ca intr-un moment de neconcentrare au egalat rapidistii mad.gif....sa nu mai vorbim de galeria rapidului,care nu stiu altceva decat sa bata,sa distruga,sa injure.

--------------------
FIAT Grande Punto 2006 - B 07 CHE
StarGuide Sg-43-ds

Marbella M-5010 defect

Membru Frigotehnist.STELIST pe viata.
+
pastrama
post 19 Mar 2006, 19:21
Post #521

scursura umana

Hai mai, lasati-o dracu! Unde ati mai vazut voi echipa care sa se apere 90 de minute incontinuu si sa nu aiba nici macar un sut spre poarta? Ce se intampla daca mai apare un Cartu in peisaj? O sa fie 2 echipe care o sa lase mingea la jumatatea terenului si o sa se uite la ea.
Nu am nimic cu antrenorii defensivi, da nici chiar asa fratilor! Pai in meciu cu Steaua aia dadeau mingea in fata si nici nu se gandeau sa se duca dupa ea...stateau toti in careu si asteptau sa atace Steaua. Dupa mine, ala nu-i fotbal...din cate stiu eu fotbalul se joaca pe goluri.
De aia nu am iesit noi in Europa pana acum. De ceva timp, in peisaj au aparut si antrenori tineri, cu alta mentalitate care au mai schimbat cate ceva ca altfel...

--------------------
Tedei - -
+
GABONE77
post 19 Mar 2006, 19:43
Post #522

el jefe

tu fiind stelist ai o doza de subiectivism in tine e si normal. daca antrenorul cartu a crezut ca poate lua un punct jucand asa si a reusit inseamna ca si-a atins scopul. e greu sa bati pe steaua acasa si atunci si-a asigurat cel mai bin rezultat pe care il putea obtine si anume un egal.

--------------------
+
pastrama
post 19 Mar 2006, 19:48
Post #523

scursura umana

Orice ati spune voi, io asa ceva n-am mai vazut! Ala de sptamana trecuta a fost meci unicat in istorie.
Nu zic ca nu trebuia sa se apere! Da macar putea sa puna si el 2 oameni mai in fata sa alerge si ei dupa minge. Daca Steaua lasa mingea la jumatate, nici un argesean nu venea dupa ea. De aia nu avem noi spectacol in campioanat! Uitati-va si voi la Cluj...se apara pe undeva? E drept ca au si ei destule infrangeri dar macar au suporteri fericiti. Mie mi-ar fi rusine sa fiu argesean.

--------------------
Tedei - -
+
kaspersky
post 19 Mar 2006, 21:46
Post #524

maistru Zen

QUOTE(ICET @ 19 Mar 2006, 16:52)
ps...numele STEAUA a cam inceput sa fie strigat pe stadioanele tarii(si nu injurat)...pe la timisoara(cu toate ca cei de aici sunt infratiti cu rapidu<galeria>) ,targu jiu,pitesti,etc biggrin.gif
*

Ai auzit tu personal ca la TM s-a scandat de bine pt. Steaua?
Galeria lui Poli e infratita cu cea a lui Rapid de aceea s-a strigat ieri pe stadion "Rapid - Giulesti" si banuiesc ca si rapidistii o sa sustina Poli la Steaua - Poli.

--------------------
+
TMihai
post 20 Mar 2006, 13:47
Post #525

Membru autentic

National-Steaua, Sursa onlinesport :"In tribune fanii Stelei au oferit un spectacol dezgustator. Suporterii din Ghencea s-au intrecut in sloganuri rasiste la adresa rivalilor din Giulesti, iar venirea lui Lucescu a pus paie pe foc.
Dupa ce a fost scuipat si injurat, stelistii i-au dedicat sloganuri precum "afara cu ciorile din tara" sau "mori tigane".
La pauza, un grup de fani ai Stelei au dat buzna la oficiala pentru a-l lua la bataie pe antrenorul Rapidului. Acesta a scapat de linsaj doar dupa interventia energica a jandarmilor."

Numai pentru chestia asta imi doresc sincer ca Rapidul sa joace mai departe in semifinalele cupei UEFA!

--------------------
Dacia Logan Laureate 1,6 MPI 2005
Shit happens to me mostly so don't worry...
Trece lebede-n zare / Eu ma uit, ele dispare
+
body
post 20 Mar 2006, 14:03
Post #526

Membru autentic

Group: Banned
From: Ploiesti

Eu nu tin cu nici una din cele doua dar as vrea ca Rapidul sa merga mai departe !Bafta
PS Oricum miercuri sper ca Petrolul sa ii bata pe Rapid in cupa .

--------------------
Mitsubishi/Suzuki Lancer/SX4 2007/2008 - PH-72-BVR PH-77-MMR
body cu lancer si nevasta cu suzuki sx4
+
luxcor
post 20 Mar 2006, 15:38
Post #527

Acaru' Păuna

From: Bucuresti - Dorobantzi

dupa cu am jucat ieri spun si io

hai steaua

da mai mic ca bate la ochi radmasa.gif

--------------------
Hyundai TUCSON 2,7 V6 AT 190 CP GLS 4WD Premium - 2007 - B 07 LUS
Batrân, bolnav și cu nervii la pamant ... ultimii 20 trecura mai repede ca primii 20 ... ardeti cât puteți ...
Ex: 1300, 1310, Supernova, Solentza
+
little sam
post 20 Mar 2006, 17:05
Post #528

Membru incepator

[quote=Chrome,20 Mar 2006, 13:47]
National-Steaua, Sursa onlinesport :"In tribune fanii Stelei au oferit un spectacol dezgustator. Suporterii din Ghencea s-au intrecut in sloganuri rasiste la adresa rivalilor din Giulesti, iar venirea lui Lucescu a pus paie pe foc.
Dupa ce a fost scuipat si injurat, stelistii i-au dedicat sloganuri precum "afara cu ciorile din tara" sau "mori tigane".
La pauza, un grup de fani ai Stelei au dat buzna la oficiala pentru a-l lua la bataie pe antrenorul Rapidului. Acesta a scapat de linsaj doar dupa interventia energica a jandarmilor."

Astia nu sunt suporteri!!! Parerea mea este ca ar trebui sa se ia masuri: conducerea clubului si conducerea galeriei sa aiba o discutie pe tema aceasta si sa faca precum englezii. Sa se dezica de acesti asa zisi suporteri si sa nu ii mai primeasca pe stadioane. Uite asa ne facem de bafta mad.gif mad.gif mad.gif

--------------------
logan preferance - CT-62-SMA
Nu avem si nici nu dam.[COLOR=blue]
+
bure
post 20 Mar 2006, 18:32
Post #529

Membru

From: brasov

QUOTE(Chrome @ 20 Mar 2006, 15:47)

Numai pentru chestia asta imi doresc sincer ca Rapidul sa joace mai departe in semifinalele cupei UEFA!
*

Subscriu!!
As mai vrea sa treaca Rapidul mai departe pentru Jiji,Meme si descultii aia toti care n-au avut un costum sa puna pe ei la o intalnire cu presedintele tarii.

--------------------
Dacia 1310 - BV99DAR
Bani si frica n-am avut niciodata.
+
TMihai
post 20 Mar 2006, 18:43
Post #530

Membru autentic

Pbl e ca asa zisii "suporteri" se vor comporta cum "stie" ei si in dubla mansa din sferturi iar UEFA a zis clar ca daca se vor folosi sloganuri rasiste vor suspenda terenul echipei respective sau chiar mai rau, exista riscul excluderii din competitie sau din competitiile viitoare. De vina sunt cei care tolereaza la nesfarsit astfel de comportament la fel de mult ca si toti golanii care vin sa injure si sa se bata...probabil nici macar nu se uita la meci sau habar nu au cine joaca.

--------------------
+
puiu82
post 20 Mar 2006, 19:42
Post #531

MOTANU'RAPIDIST!

From: bucuresti,giulesti

Domnilor,atata timp cat au un fular,un steag la ei cand comit asemenea
fapte nu se vor numi huligani,vagabonzi,golani,etc ei sunt suporteri ai
cluburilor respective[rapid,steaua,dinamo,nu conteaza] si trebuie pedepsiti de catre fortele de ordine,nu de ceilalti suporteri,care nu cred ca
au puterea sa o faca.
Cati dintre voi ati fost in deplasari cu echipele favorite si ati murit de foame si de sete cu banii in buzunar,ati fost bruscati de jandarmi pt.cativa
'ultrasi'drogati,beti si cu chef de scandal?

--------------------
Toyota Auris 2011 - B-999-CGS
Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad.
+
costi
post 20 Mar 2006, 19:54
Post #532

Membru autentic

QUOTE(bure @ 20 Mar 2006, 18:32)
As mai vrea sa treaca Rapidul mai departe pentru Jiji, Meme si descultii aia toti care n-au avut un costum sa puna pe ei la o intalnire cu presedintele tarii.
*

Ai vrea tu multe!
Asa zisele "galerii" (Steaua, Rapid, Dinamo) sint o mare pacoste si o adunatura de golani.
Nici una nu stie sa-si respecte adversarul. La fel ar fi reactionat galeria Rapidului la aparitia lui lui Olaroiu. Repet niste GOLANI. Ajunge sa ii privesti/auzi pe Mustata si pe "Corsicanu".
Cind om in fi in stare sa mergem cu nevestele/prietenele la un meci Steaua-Rapid atunci mai vorbim despre galerii.
Ce parere ai de incidentele de Rapid-Arges?
Despre parte cu descultii, ce sa zic..... poate in mintea ta. Tu chiar crezi ca stelistii nu aveau ce pune pe ei ?
Si au explicat ca au venit direct din cantonament. Mai citeste!
Solutia propusa de Stoica este cea mai buna. Fiecare cu aia a masii!

This post has been edited by costi: 20 Mar 2006, 19:57

--------------------
DSN/SLZ
+
pastrama
post 20 Mar 2006, 20:44
Post #533

scursura umana

QUOTE(costi @ 20 Mar 2006, 19:54)

Solutia propusa de Stoica este cea mai buna. Fiecare cu aia a masii!
*

Si io zic la fel. Numai ca nu prea se poate.

--------------------
Tedei - -
+
costi
post 20 Mar 2006, 20:45
Post #534

Membru autentic

asa este din pacate!
sa vedeti probleme dupa, daca acum e asa!

--------------------
DSN/SLZ
+
pastrama
post 20 Mar 2006, 20:49
Post #535

scursura umana

Probleme? Care probleme? O sa se omoare intre ei o gramada de "suporteri" veseli si o sa aiba de suferit echipele...ca UEFA nu doarme.
Credeam ca sunt singurul care crede ca ideea lu` MM a fost buna.

--------------------
Tedei - -
+
DRE
post 21 Mar 2006, 09:06
Post #536

Pimp inside

MM e un isteric, iar JJ se crede Mihai Viteazul. Mie imi place ca foarte multi suporteri stelisti se iau de Copos si de Borcea si alte gunoaie ca ei, dar pe JJ si MM ii considera "OK"... Tot timpul MM are o scuza, e pasional, coleric etc. Pana si cand i-a dat un pumn in gura unui suporter a fost ridicat in slavi si iertat, caci i-a spart fata omului acela "in numele binelui echipei". Va zic eu, om care merge la o gramada de meciuri ale lui Dinamo, daca Borcea sau Badea sau cine vreti voi (nu mai zic de JJ sau MM) coboara de la "oficiala" si pocneste vreun suporter, nu mai iese intreg de acolo. Pana acum doar galeriile Rapidului si ale lui Dinamo au avut curaj sa infrunte mafiotii aflati la conducerea cluburilor. Sa nu uitam de episodul cu Giovanni Becali. Cand la Steaua un grup de suporteri a scandat impotriva lui JJ aka "Mihai-Da-Breiv" au intervenit gorilele acestuia si i-au innabusit in pumni (ca sa nu zic sange), iar restul suporterilor, care ar fi putut sa-i calce efectiv in picioare pe Smardoiescu et comp, s-au uitat cum "revolutia" este infranta inainte de a incepe. Mai uitati-va fratilor si in ograda voastra, nu mai ridicati in slavi toate gunoaiele astea, nu le mai gasiti scuza! Eu va inteleg ca nu aveti putere sa faceti mare lucru, nici eu nu pot sa ma duc la javrele care duc Dinamo de rapa si sa-i indoi cu bataia, dar pe mine niciodata nu o sa ma auziti ca le iau apararea!
P.S. Si eu tin cu Rapidul in dubla cu Steaua! 04.gif

--------------------
Audi A4 2010
Viteza luminii este mai mare decit cea a sunetului. De aceea, unii oameni par straluciti, pina ii auzi vorbind...
+
TMihai
post 21 Mar 2006, 12:21
Post #537

Membru autentic

Tind sa cred ca nu e deloc ghinion faptul ca Steaua si Rapid au cazut sa joace una impotriva celeilalte in sfertul de finala. La ce forma arata acum, aproape sigur nici una din ele n-ar fi trecut mai departe in semifinale dc jucau cu altcineva. Cine trece mai departe macar sa incerce sa ajunga in finala daca mai poate...

--------------------
+
pastrama
post 21 Mar 2006, 19:09
Post #538

scursura umana

QUOTE(Chrome @ 21 Mar 2006, 12:21)
Tind sa cred ca nu e deloc ghinion faptul ca Steaua si Rapid au cazut sa joace una impotriva celeilalte in sfertul de finala. La ce forma arata acum, aproape sigur nici una din ele n-ar fi trecut mai departe in semifinale dc jucau cu altcineva.
*

Si de unde ma rog ai tras tu concluziile astea? mad.gif

--------------------
Tedei - -
+
TMihai
post 21 Mar 2006, 19:53
Post #539

Membru autentic

E doar o parere, bea un suc si relaxeaza-te wink.gif

--------------------
+
bure
post 21 Mar 2006, 20:06
Post #540

Membru

From: brasov

QUOTE(costi @ 20 Mar 2006, 21:54)

Despre parte cu descultii, ce sa zic..... poate in mintea ta. Tu chiar crezi ca stelistii nu aveau ce pune pe ei ?
Si au explicat ca au venit direct din cantonament. Mai citeste!
*

Mai fain,mai miroseau si a primavara radmasa.gif
Costi,stai flexat,nu tin cu Rapidu'.
Faptul ca au aparut in trening-uri ,ca au mai ras si de rapidisti(chelneri) arata nivelul lor.

--------------------
Dacia 1310 - BV99DAR
Bani si frica n-am avut niciodata.
+
1824 Pages « < 16 17 18 19 20 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 14th May 2025 - 10:21
Forum Renault