fotbal
![]() ![]() ![]() |
fotbal
puiu82 |
![]()
|
||
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
|
||
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|||
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(pastrama_stelistu @ 26 Feb 2006, 00:32) Ai dreptate, foarte mare dreptate!!! Lasa ca e Oli peste Steaua! Noroc c-ati mai cistigat niste puncte in turu' campionatului ca tare mi-e teama ca nu bateti nici Vasluiu' cu Oli pe banca... ![]() Super mega giga terra felicitari Rapidului!!!!!! ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
RABADU |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 7 June 05 ![]() |
Felicitari RAPIDULUI . Un meci EXTRAORDINAR .
Imi pare rau de Steaua si sper intr-o revenire , dar asa cum am mai , spus cred ca jucatorilor le va fi foarte greu sa se exprime in teren cu Oli pe banca. Dupa plecarea lui Oleg , cand Steaua dadea impresia de echipa , incepe sa semene din ce in ce mai mult cu o adunatura de 11 jucatori cu o valoare mai mare sau mai mica . Pacat , pentru ca incepusem sa sper ca o sa vad si la Steaua (de altfel favorita mea ) jocuri frumoase . Pacat . Numa bune . This post has been edited by RABADU: 10 Mar 2006, 10:08 |
--------------------
DACIA
LOGAN PREFERANCE 1.4
- MM05XXX ,,Oamenii invata din greseli . Oamenii destepti invata din greselile altora. "
|
|
valmont |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 165 Joined: 22 December 05 ![]() |
De Steaua: Mai oameni buni...Oli a fost foarte aproape sa ia titlul cu Fc National, apoi a aduc pe Poli pe podium.Este un antrenor valoros.Trebuie doar sa il asculte jucatorii, fara sa faca comparatie cu antrenorii anteriori.
Protasov a fost atacant, si era normal ca Steaua sa joace ofensiv si spectaculos cu el pe banca.Lui Olaroiu nu-i place sa ia gol, ca urmare are un stil mai defensiv.Faptul ca nu le mai da atata libertate (ca Zenga si Protasov) duce la rezultate ca ultimele 2. In meciul cu Betis, cat am vazut pe EuroSport, Steaua a avut ocazii bune, deci jocul a fost bun.Nicolita a ratat (a avut si ghinion) de vreo 2 ori.Au fost ocazii mari, dar cred au avut emotii (nu va imaginati cum este sa joci cu atatia oameni in tribuna, care asteapta spectacol dupa ultimul meci cu Herenven?...este presiune foarte mare). Eu sincer vreau sa-si revina Steaua pana va juca cu noi, ca sa nu existe discutii apoi de rezultat ![]() De Rapid: A aratat ca este o echipa profesionista, asezata exemplar in teren, agresiva, ambitioasa (Niculae era peste tot pe teren; nu e de mirare ca-l vor echipe mari din Europa si cred ca in vara va pleca pe minim 8 mil).Razvan Lucescu este un antrenor extrem de valoros si va ajunge la echipe mari, poate chiar si la nationale cu pretentii ![]() Oricum...o seara frumoasa ptr alb-visinii si sper ca va fii mai frumoasa dupa retur, cand cred ca jucatorii vor avea putearea si ambitia sa moara pe teren ptr un moment istoric al Rapidului. In 1923 s-a nascut un mit...(nu completez sa nu jignesc) ![]() PS.Multumim ptr felicitari ![]() This post has been edited by valmont: 10 Mar 2006, 12:41 |
--------------------
Dacia
Logan
- CT 19 FVY Trup si suflet pentru Rapid & Logan!
|
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
Valmont,1923 s-a nascut un mit.........nu un imn
|
--------------------
Toyota
Auris
2011
Ex-clima verde jad. |
|
valmont |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan
|
|
bure |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 125 Joined: 9 February 04 From: brasov ![]() |
Felicitari,Rapid!Un meci nebun,bine ca am batut,dar o sa fie greu la Hamburg.
Steaua trebuie sa schimbe ceva,o sa se dezlantuie infernul la Sevilla, nu stiu de ce insista Olaroiu cu Nesu,nu mi se pare ideea cea mai buna. Oricum tinem pumnii stransi pt amandoua. |
--------------------
Dacia
1310
- BV99DAR Bani si frica n-am avut niciodata.
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Suntem peste tot acasa,
Portile ni se deschid. Nu-i echipa mai frumoasa Si iubita ca Rapid... Refren: Rapid, Rapid Lupta daca ne iubesti Rapid, Rapid Haide, hai, Rapid Giulesti! Nu va dati batuti o clipa Invatati acest refren, Imnul nostru de echipa Glasul rotilor de tren..... Ne sunt prieteni adversarii, Sportul - tinta noastra e Cu mai mic si cu mai mare, Lupta, lupta, CFR! Rapid, Rapid Lupta daca ne iubesti Rapid, Rapid Haide, hai, Rapid Giulesti! Nu va dati batuti o clipa Invatati acest refren, Imnul nostru de echipa Glasul rotilor de tren..... Hai culoarea visinie! Hai Giulestiul muncitor! Pentru scumpa Romanie Pentru steagul tricolor.. Rapid, Rapid Lupta daca ne iubesti Rapid, Rapid Haide, hai, Rapid Giulesti! Nu va dati batuti o clipa Invatati acest refren, Imnul nostru de echipa Glasul rotilor de tren..... Hmm, meciul de aseara a fost mai mult decat superb, nu exista cuvant in limba romana care sa descrie corect ceea ce am vazut aseara... Pronostic 1-0 This post has been edited by St: 10 Mar 2006, 13:06 |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.290 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
ptiu , am vazut meciul intr-un local in formula bts . Cum ce e aia ? BERI , TIGARI SI SEMINTE .
Din pacate 0 - 0 . Asteptam returul ![]() ps : nu sunt microbist , nu imi place sa joc fotbal , nu imi place sa vad meciul pe teren , nici acasa , insa intr-un club cu tovarasii si bts este o.k. ![]() |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
BAC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 450 Joined: 1 September 04 From: Reghin ![]() |
Va inselati daca credeti ca Steaua joaca in deplasare la Sevillia, acolo sunt sute de mii de romani. Cred ca jumate de stadion va fi romanesc iar spanioli vor fi surprinsi. Sper ca Steaua sa profite de asta si sa mearga mai departe, la fel si Rapid.
|
--------------------
ex. Opel
ex.Vectra C
2007 OPC line
- MS
|
|
puiu82 |
![]()
|
@ ST,stii ceva,dar nu acesta e imnul RAPIDULUI
![]() Oricum,frumos textul ![]() Valmont,nu sunt prea priceput,dar pot sa-ti spun sa intri pe 'forzarapid'si sa iei ce gasesti sau sa cauti pe DC++ A-tentat,Brandy si L.A. canta ceva de RAPID. Am vrut sa-ti dau PM,dar nu merge. Bafta! This post has been edited by puiu82: 11 Mar 2006, 00:44 |
--------------------
Toyota
Auris
2011
Ex-clima verde jad. |
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
..n-am zis eu ca e asta imnul rapidului, dar ca sa te convingi intra pe pagina clubului si dowloadeaza de la sectiunea multimedsia imnul rapidului.
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Dinamo a facut iar blat.
![]() S-au hotarat indienii ca vor si ei in sampion lig si au cumparat pe dinamo cu totul ![]() This post has been edited by Cornel001: 12 Mar 2006, 02:08 |
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
2035 It's now safe to turn off Romania
|
|
St |
![]()
|
..asa ca o informatie, otelulk avea cota 12.0 la casele de pariuri pentru victorie..........
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
valmont |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
da' oli ce mai zice
![]() |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
SilviuB |
![]()
|
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina ![]() |
Oli sper sa nu piarda avionul pt destinatia de unde a venit la Steaua. E inadmisibil sa joace toate meciurile cu strategie(daca se poate numi asa) de 0-0.
|
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
maxiK |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 346 Joined: 10 May 05 ![]() |
la fel si rapid
|
--------------------
dacia
logan laureate1.6
- B 37 KNH
|
|
sddragos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 532 Joined: 18 October 05 ![]() |
Nu-i nimic. Sapa Lig & Procuroru', "merge" mai departe...
|
--------------------
Dacia
1310 L
1997, berlina
|
|
little sam |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 3 January 06 ![]() |
Daca "merge" mai departe ca si Giovanni ma bucur pentru ei. Nu sunt fan Dinamo dar ma intereseaza ce vor face in continuare acum ca la putere a venit "comandantul" cu bunul lui prieten. Mi se pare ca se va lasa cu cantece:popa:
|
--------------------
logan
preferance
- CT-62-SMA Nu avem si nici nu dam.[COLOR=blue]
|
|
GABONE77 |
![]()
|
![]() el jefe Group: Members Posts: 856 Joined: 9 August 04 From: Bucuresti ![]() |
cum vreti sa fie la dinamo cand aia se cearta de un an sunt grupuri de interese si in alta zi ai alt scenariu. normal ca dac anu e liniste nu iese nimic bun. se pare ca copos a inteles treaba asta si nu s-a mai apucat sa puna benzina peste foc. si uite cum in europa au rezultate frumoase. e normal sa fie si surprize de-abia a inceput campionatul inca nu sunt baietii intrati in ritm. oricum din ce am vazut la steaua e o problema mai mult de atacanti pur si simplu nu prea pot sa inscrie. oprita si andrei cristea nu sunt atacanti, sunt 2 glume. nu cred ca e antrenorul de vina. un lucru bune e ca becali nu mai se baga in echipa ca inainte. poate daca ramane asta pe umerii oamenilor care se pricep la fotbal o sa avem performante mai mari pe viitor. eu unul sunt dinamvoist dar deja sunt obisnuit sa am parte numai de tristete din partea echipei asteia. cel putin in ultimii ani in europa ne-am facut numai de ras. bafta steaua si rapid in europa. rapidul are o sarcina mai usoara steaua una mai grea. duminica ma asteptam ca betis sa bata acasa pe malaga si totusi au facut egal asta in conditiile in care se luptra direct cu aia pt retrogradare. deci e clar ca betis are o forma execrabila. vedem peste 2 zile ce se va intampla. bafta si sa aduca puncte in clasamentul uefa poate peste 2 ani bagam 2 echipe in preliminariile CL si poate trecem macar cu una in grupe.
|
--------------------
Dacia
Sandero
2009 1.6 MPI Laureate
- TPG cine e bun e bun si cand e rau
|
|
St |
![]()
|
..meci nebun in Germania.
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
puiu82 |
![]()
|
OLE,OLE,MULTUMIM,RAPIDULE!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Toyota
Auris
2011
Ex-clima verde jad. |
|
Radduu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 526 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
SUPER TARE!!!!
![]() ![]() This post has been edited by Radduu: 15 Mar 2006, 22:06 |
--------------------
Dacia
1300 /1310
1983
- B If you can't find something to live for, Then you best find something to die for
|
|
iulius |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 22 February 05 From: Bucuresti ![]() |
frate, naucitor!!! nu am mai vazut asa ceva
![]() bravo lor!!! |
--------------------
Dacia
Logan Ambiance
2005
|
|
torvalds |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 52 Joined: 11 February 05 ![]() |
Toti era sa murim de inima.....
|
--------------------
Hyundai
1500
2007
|
|
Smudo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 617 Joined: 7 August 05 ![]() |
Super Rapid! Dupa Hertha, i-a dat afara si pe HSV, care tocmai ii batusera iar pe FC Bayern si se credeau miezu' din Germania. Da io nu vazui meciuuuuuu
![]() |
--------------------
x
x
- X Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
|
|
BAC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 450 Joined: 1 September 04 From: Reghin ![]() |
Bine ca nu a fost programat si meciul Stelei azi, ca daca si ala ar fi fost la fel de nebun, dadea inima faliment. Pacat ca in prima repriza s-au luat goluri la doua greseli, iar nemti faceau mai bine daca nu jucau la intimidare. In concluzie, FELICITARI RAPID, BRAVO!! Steaua e randul tau.
|
--------------------
ex. Opel
ex.Vectra C
2007 OPC line
- MS
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 02:21 |