fotbal
![]() ![]() ![]() |
fotbal
pastrama |
![]()
|
||
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
|
||
--------------------
Tedei
-
-
|
|||
ultraav |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 2 December 04 From: sub nivelul marii ![]() |
A renuntat Borcea la Sampion Lig si ataca acum Champions League? Nu cred!
![]() |
--------------------
ex Logan
Preference 1.4 MPI
2004
- ..-..-... The aim of the wise is not to secure pleasure, but to avoid pain.
Aristotle |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Las' că ajunge nea jiji-n Șampion Lig și războinicii lui îi fac pe ăia numa' sânge.
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Steaua-Cfr 2-0
![]() Steauaaaaa ce mult te iubiiiiim..... |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
IL-02-GTA |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 27 May 04 From: Slobozia ![]() |
Foarte tare Nea` Jiji asta..................Hai STEAUA!!!!!!!!!!!!!!!
|
-------------------- ....................
|
|
fun-e23 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 86 Joined: 5 February 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 1.5 80cp
2003 SOLENZA = CEA MAI BUNA DACIE
|
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(ultraav @ 14 May 2006, 18:07) Nu e de ras. E vai de noi. Asta e fotbalul romanesc. Steaua si Dinamo. Cele mai titrate echipe romanesti sunt la pamant. Nu asa se joaca fotbal. Noi nu putem bate echipe in jur de locul 10 din strainatate dar alea mai sus de locul 6??? Nu asa se face performanta. Acolo trebuie SA ALERGI 94 DE MINUTE. Si treaba asta cu bugetele m-a disperat. Toata ziua buna ziua invoca faptul ca nu sunt bani. Si daca ar avea bani si-ar cumpara masini si yahturi ca atat ii duce capul si nu ar face investitiile necesare. Revenind: ceea ce nu inteleg ei este ca NU BANII conteaza. In teren joaca ambitiile si talentele a 22 de sportivi. Daca ar conta bugetele, inainte sa inceapa meciurile, s-ar afisa pe tabela stadionului bugetul fiecarei echipe, ce vedete are, rezultand echipa castigatoare fara a se mai disputa meciul cea cu buget mai mare si vedete mai mari. Dar cum la noi lumea nu prea intelege fenomenul, dreptatea e de partea oamenilor de fotbal care numai la performante europene nu se gandesc ei. Ba se gandesc: vor lua niste bani gramada ca intra in grupele UCL, dupa care vand jumate de echipa si gata treaba. Apropo de participarea in UCL: sa vedeti aranjamente la anul in divizia A avand in vedere ca primul loc te trimite direct in grupe de unde se iau bani seriosi. |
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
SilviuB |
![]()
|
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina ![]() |
Am mai incercat si eu sa explic pe aici ca fotbalistii sunt retardati si isi baga banii numai in masini scumpe, dar am fost criticat si injurat, asta e, injuriile au venit din partea unuia care se poate compara cu fotbalistii ca mai mult iq nu cred ca poate avea unul care le tine partea.
Ca o paranteza acum. Eu lucrez la o mare companie internationala care a fost recent cumparata de germani. Aceasta companie este condusa de un german detasat in Ro. Saptamana trecuta a zis o chestie interesanta si care ar trebui sa ii puna pe ganduri pe multi romani si anume: ... zicea neamtul ca el nu intelege de ce romanii sunt asa de prosti si isi cumpara/baga o gramada de bani in masini scumpe in loc sa ii foloseasca in investitii sau alte scopuri mai bune. Masina este o cheltuiala ca nu face decat sa ne ajute sa ne deplasam din pct a in b. Eu cam sunt de acord cu ce a zis neamtul, avand in vedere si faptul ca el si-a facut concediul in Ro si a vrut sa isi inchirieze un logan ca sa se deplaseze prin tara, dar a renuntat pt ca tot romanii sunt prosti si practica preturi de specula; si-a inchiriat o toyota tot cu banii care lua loganul. |
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
EUROPE_ |
![]()
|
![]() membru reactiv Group: Members Posts: 1.557 Joined: 2 March 06 From: Craiova ![]() |
Fotbalul din Romania a devenit o afacere pentru patroni. Spera sa ajunga in UCL, castiga bani, vand jucatorii, si dupa vand si echiap de fotbal.
Asa e in Romania, eu unu m-am saturat sa tot vad: Jiji becali, borcea, copos, padureanu, si mai multi... batandu-se cu pumnul in piept ca ei sunt cinstiti. De cand a cazut Craiova in B, nu mai casc gura la tot ce e prin fotbalul Romanesc, nu stiu cum sa spun dar inainte eram fanatic rau de tot...ma duceam pe stadion, si nu numai... dar acum nu mai simt nimic pentru fotbalul romnesc ( ma gandesc doar la craiova si atat.) Astep sa vad un meci tare maine Barcelona - Arsenal, si dupa care pot sa astept linistit Campionatul Mondial, sa uit de magariile de la noi din fotbal. |
--------------------
Renault
Fluence
2010 1.6 16v Evo Life Fieratanii dulci amare, va iubesc pe toate tare, fiare strambe drepte reci, sunteti viata mea pe veci!
|
|
pastrama |
![]()
|
Bacau-Steaua 0-2
Dupa un meci neasteptat de greu, campioana a revenit pe primul loc in clasament! ![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
SilviuB |
![]()
|
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina ![]() |
Si Barca a castigat nesperat Sampions lig.
Asa ca o sa vedem o supercupa a europei spaniola. |
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(pastrama_stelistu @ 17 May 2006, 22:00) Bai fratilor vor inca va mai uitati la mizeria asta de fotbal romanesc??? Am dat in pauza meciului dintre Barca si Arsenal pe TVR sa ma uit la Rapid cu National si imi venea sa arunc televizorul pe geam. Dar nu era mare diferenta intre ei. Aproape ca nici nu am observat diferenta ![]() Despre finala UCL: nu stiu daca a castigat meritat meciul de aseara Barca dar ma bucur ca au castigat ei pentru ca anul acesta au jucat cel mai frumos fotbal dintre toate echipele de club. A avut de castigat fotbalul spectacol. Am si eu o intrebare: la faza eliminarii portarului lui Arsenal din min. 18 nu trebuia lasat avantaj adica GOL valabil Giuly plus eliminare portar??? De ce nu a lasat avantaj??? This post has been edited by ionutctn: 18 May 2006, 08:41 |
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Pt. ca fluierase inainte de a ajunge mingea la Giuly. Probabil ca n-a intuit ca mingea va ajunge la acesta.
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
EUROPE_ |
![]()
|
![]() membru reactiv Group: Members Posts: 1.557 Joined: 2 March 06 From: Craiova ![]() |
Eu spun din prima, am tinut si o sa tin cu Arsenal ( pentru ca joaca Henry acolo
![]() Treaba cu eliminarea sta cam asa, portarul a facut fault de rosu ( ultim aparator ), dupa care Giuly a marcat golul. A fluerat inainte de golul lui Giuly ( chiar daca la tv nu s-a auzit ). Eu cred ca a fost o decizie corecta. Arsenal a scapat de un gol, dar a scapat si de un jucator ( pardon fotbalist, ca jucatori avem noi in romania ). Pe cand la faza in care Arsenal a marcat... desi tin cu Arsenal, a fost o decizie eronata ![]() Sincer sa fiu a castigat cine e cel mai bun. Bravo Barca. |
--------------------
Renault
Fluence
2010 1.6 16v Evo Life Fieratanii dulci amare, va iubesc pe toate tare, fiare strambe drepte reci, sunteti viata mea pe veci!
|
|
ultraav |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 2 December 04 From: sub nivelul marii ![]() |
mama, ce de mai probleme...
da la golul egalizator al lui Barca nu a fost offside? cand Larsson a lasat mingea sa treaca mie mi s-a parut ca Etoo era in offside. |
--------------------
ex Logan
Preference 1.4 MPI
2004
- ..-..-... The aim of the wise is not to secure pleasure, but to avoid pain.
Aristotle |
|
EUROPE_ |
![]()
|
QUOTE(ultraav @ 18 May 2006, 11:37) mama, ce de mai probleme... da la golul egalizator al lui Barca nu a fost offside? cand Larsson a lasat mingea sa treaca mie mi s-a parut ca Etoo era in offside. Sincer sa fiu, nu stiu. Din cate am vazut eu nu prea a fost offside. ( desi am fost atent mai mult la gol decat la offsideul lui Eto`o) ![]() |
--------------------
Renault
Fluence
|
|
pastrama |
![]()
|
După disputarea finalei Champions League, s-a stabilit clasamentul definitiv al sezonului 2005/2006 în competițiile europene. Clasamentul este stabilit în funcție de coeficienți, care cuantifică rezultatele în cele 2 competiții europene, Champions League și Cupa UEFA.
Astfel, Steaua reușește o perfomanță impresionantă! Echipa roș-albastră este cea mai bună reprezentantă a României, fiind pe locul 4 în Europa, după finalistele Champions League și cîștigătoarea Cupei UEFA! ![]() ![]() ![]() rapidu e pe 11 ![]() A! Uitasem! dinamo e pe 46 ![]() This post has been edited by pastrama_stelistu: 18 May 2006, 20:35 |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
tonicelli |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 374 Joined: 26 March 06 From: Valea Jiului ![]() |
QUOTE(EUROPE_ @ 18 May 2006, 10:50) Eu spun din prima, am tinut si o sa tin cu Arsenal ( pentru ca joaca Henry acolo ![]() .... Pe cand la faza in care Arsenal a marcat... desi tin cu Arsenal, a fost o decizie eronata ![]() Cred că vorbești de faza premergătoare golului pentru că (cel puțin mie) mi s-a părut gol absolut valabil și să recunoaștem chiar frumos ![]() Și ca o completare minunata echipă Barca nu a avut un meci foarte reușit pentru că ... să joci 70 de minute cu un om în minus și să cam tremuri pentru meci hmmm ![]() Mă gândesc la 11-11 pe teren ![]() Oricum pe ansamblu - meci frumos - arbitraj bun - felicitări câștigătorilor - faceți rezervări pentru la anul că o să avem o echipă în finală ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate plus
- HD-XX-XXX România ... frumoasă țară ... păcat că e locuită
|
|
pastrama |
![]()
|
Marea echipa a lui Hagi si a lui Iancu a luat-o cu 2-0 de la Otelul!!!
![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(pastrama_stelistu @ 20 May 2006, 19:18) Hai Sportu'! ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
pastrama |
![]()
|
Vedem maine!
![]() Daca ia bataie Steaua nu mai ies din casa vreo 3 zile. Da nu ia bataie ! La dinamo e 0-0 in min 70. |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
dinamo a batut cu 1-0..
![]() ![]() in schimb.. A PROMOVAT STIINTA !!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
EUROPE_ |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Fluence
|
|
pastrama |
![]()
|
A demisionat marele, imensul, unicul, preamaritul, namaipomenitul...Hagi!!!
Se pare ca proiectul EuroPoli se cam duce dracu! ![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
pastrama |
![]()
|
Sportul-STEAUA 1-2
Campionii, campionii....OLEEEEEEE OLEEEEE OLEEEEEEEEE ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
tonicelli |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 374 Joined: 26 March 06 From: Valea Jiului ![]() |
URAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!!
Cred ca la anul suntem tot în A ![]() ![]() ![]() HAI Jiul !!! |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate plus
- HD-XX-XXX România ... frumoasă țară ... păcat că e locuită
|
|
pastrama |
![]()
|
Ogararu la Ajax pentru 3.3 milioane de euroi...sunt curios pe cine o sa ia in locul lui.
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
nicolau.cosmin |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 86 Joined: 15 August 03 From: Galati ![]() |
Daca Steaua isi vinde jucatorii, degeaba se chinuie sa termine pe locul I pentru ca nu o vad bine in Champions League. Nasol!
|
--------------------
Dacia
Solenza Scala
- GL-05-UJR Life Is A Shit And I Want My Money Back !!!
|
|
pastrama |
![]()
|
Daca nu pleaca multi, e bine...Ogararu si-a facut datoria fata de Steaua-vorba lu Jiji. Problema e ca nu stiu daca o sa-i aduca inlocuitor pe masura.
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
Sa va traiasca jiul! frumos spectacol! si-au dat viata pe teren
![]() Dedicatie speciala pt.jucatorii jiului care au spus ca isi doresc sa ia steaua campionatul ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd June 2025 - 07:01 |