fotbal
![]() ![]() ![]() |
fotbal
Cornel001 |
![]()
|
||
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
2035 It's now safe to turn off Romania
|
|||
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.467 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(ICET @ 9 Jun 2006, 00:34) Una peste alta era si normal sa castigam campionatul pentru ca suntem cei mai buni!Singurii care au mai pus ceva probleme au fost "cei de sub podul Grand" si asta in retur,dar nu au reusit sa faca fata nici in campionat nici in UEFA!Va urma supercupa Romaniei,care bineinteles va intra in palmaresul nostru ![]() Pai atunci de la anul sa se duca numai Steaua in Cupele Europene, Rapid si Dinamo sa stea acasa ca nu au ce cauta, e nefacand fata in aceste cupe unde steaua defileaza dupa parerea ta si a altora. Inteleg ca euforia e mare(eu nu inteleg de ce asa mare) dar mai atent cu declaratiile ca faci ca Molovan ![]() |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
1. BRAVO STEAUA!!! pt tot sezonul intern si extern
2. E bine ca s-a calificat dinamo in uefa ca sportul nu cred ca facea fata 3. rapid s-a comportat urat FORZA STEAUA!!! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
ICET |
![]()
|
![]() O fi bine sa fii rau sau e rau sa fii bine?? Group: Members Posts: 750 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(St @ 9 Jun 2006, 21:28) Pai atunci de la anul sa se duca numai Steaua in Cupele Europene, Rapid si Dinamo sa stea acasa ca nu au ce cauta, e nefacand fata in aceste cupe unde steaua defileaza dupa parerea ta si a altora. Pai daca i-mi aduc bine aminte,Steaua a ajuns in semifinala UEFA,iar "echipa de sub podul Grand" undeva in sferturi,iar Dinamo saraca n-a trecut de grupe. Eu zic ca mai bine ar invata sa-si controleze nervii,sa joace si sa fie fair-play pe teren,nu sa fie batausi si ciomagari!Unde in lumea civilizata s-a mai auzit ca un jucator de fotbal sa declare la televizor ca daca il prinde pe arbitru in omoara??Eu un astfel de specimen l-as suspenda pe viata! Fara suparare,dar oricat de buni se cred ei,la ce au facut la Petrosani,nu merita nici un respect si au sters cu buretele impresia pe care s-au chinuit s-o lase prin Europa. This post has been edited by ICET: 9 Jun 2006, 22:43 |
--------------------
FIAT
Grande Punto
2006
- B 07 CHE StarGuide Sg-43-ds
Marbella M-5010 defect Membru Frigotehnist.STELIST pe viata. |
|
tonicelli |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 374 Joined: 26 March 06 From: Valea Jiului ![]() |
Revin
E strigător la cer ![]() După "circul" de la Petroșani cea mai gravă sancțiune 3 etape suspendare ![]() Păi după cum s-au comportat la eliminarea portarului de la Rapid câțiva jucători meritau cel puțin 5 etape suspendare ![]() Dar asta e ... |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate plus
- HD-XX-XXX România ... frumoasă țară ... păcat că e locuită
|
|
ICET |
![]()
|
![]() O fi bine sa fii rau sau e rau sa fii bine?? Group: Members Posts: 750 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Scandalagii trebuiau suspendati tot turul,ca sa se invete minte sa joace fotbal nu sa ii bata pe altii. |
--------------------
FIAT
Grande Punto
2006
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.467 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(ICET @ 9 Jun 2006, 22:42) Pai daca i-mi aduc bine aminte,Steaua a ajuns in semifinala UEFA,iar "echipa de sub podul Grand" undeva in sferturi,iar Dinamo saraca n-a trecut de grupe. Eu zic ca mai bine ar invata sa-si controleze nervii,sa joace si sa fie fair-play pe teren,nu sa fie batausi si ciomagari! Daca Rapid si Dinamo nu treceau nici macar de primul tur preliminar mai ziceam ca poti afirma ca nu au valoare, sau ca nu fac fata in cupele eruopene dar asa... Zici cu asa o usurinta "undeva in sferturi" de parca sferturile ar fi pierdute undeva pe la inceputul competitiei unde se intalneste cu echipe de amatori. Totusi, chiar daca in ultima etapa cei de la Rapid nu au procedat corect si au avut un comportament care nu are legaturea cu fotbalul(o recunosc si eu ca suporter) Echipa "de sub podul Grand" are si ea niste merite, a eliminat pe Feyenoord(1-1 tur, 1-0 retur), a invins pe Rennes(2-0 acasa), Shakhtar(0-1 deplasare), PAOK Salonic (1-0 acasa), a pierdut cu Stuttgart( 2 - 1 deplasare). Apoi in 16-imi Hertha Berlin 0 - 1 Rapid București si Rapid București 2 - 0 Hertha Berlin, in 8-imi Rapid București 2 - 0 Hamburger SV, si Hamburger SV 3 - 1 Rapid București si confruntarea cu Steaua unde toata lumea stie rezultatele. Asa ca, eu zic ca merita felicitati pentru rezultatele obtinute. Chiar si pentru returul pe care l-au facut si pentru castigarea cupei Romaniei, competitie in care Steaua a fost eliminata de satelitul rapidului ![]() Si Dinamo de asemenea, s-au calificat in grupe, e mai mult decat nimic. In acelasi timp felicit si echipa Steaua pentru rezultatele obtinute in CUpa Uefa si pentru castigarea campionatului. Le doresc celor 3 echipe succes in Cupele europene si rezultate care sa ne faca mandri ca suntem romani. |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
ICET |
![]()
|
Nimeni nu a contestat performantele cainilor sau aviarilor,dar ceea ce au facut "cei de sub podul Grand" in ultima etapa e egal cu celebra expresie "a dat cu mucii in fasole"!Parerea mea acum:niste oameni civilizati si ar fi cerut scuze public pentru ce au facut atunci,dar ei din contra au continuat cu atacurile si dupa.Asta e cel mai jenant lucru. |
--------------------
FIAT
Grande Punto
2006
|
bure |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 125 Joined: 9 February 04 From: brasov ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
- BV99DAR Bani si frica n-am avut niciodata.
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Da Radoi si Iacob ce-au facut? Au dat cumva cu pumnu in adversari? Au amenintat ca omoara arbitrul? I-au dat cu mingea in cap?
Io zic ca e mai bine sa lovesti niste geamuri decat sa dai in adversari! |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
ICET |
![]()
|
Corect!Una e sa fii scandalagiu pe teren si alta e sa-ti versi nervii dupa,in vestiar!Iar MM atunci cand l-a batut pe ala si-a primit pedeapsa,ca sa nu mai zic ca si acum e suspendat si de data asta n-a mai batut pe nimeni ![]() |
--------------------
FIAT
Grande Punto
2006
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Oricum ceea ce ramane este ca anul asta rapidul a avut cel mai bun an din istorie: Sferturile cupei Uefa eliminati de Steaua si locul 2 in campionat tot dupa Steaua.
![]() ![]() |
--------------------
|
bure |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 125 Joined: 9 February 04 From: brasov ![]() |
QUOTE(bobo77 @ 8 Jun 2006, 17:48) Voi cine ziceti ca urca in A, dintre Forex, Urziceni si Bihor? Pe Forex Brasov iam vazut la Mangalia si desi ne-au batut acasa cu 1-0 sint slabi,adica parerea mea nu cred ca pot emite pretentii(daca ii bateam acasa nu cadeam in C), pe Urziceni iam vazut la tv(nu este ca la stadion), dar Bihorul nu stiu nimic de ei Forex Brasov-FC Bihor 2-0,mai batem si pe Urziceni si jucam in A.Nu poti caracteriza o echipa dupa un meci dintr-un sezon.Asa si Steaua n-a aratat nimic cu Bistrita dar uite ca a luat campionatul. ![]() |
--------------------
Dacia
1310
- BV99DAR Bani si frica n-am avut niciodata.
|
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Da intr-adevar n-aratat nimic cu Bistrita numai o gramada de ocazii de gol si 2 penalty-uri clare neacordate de arbitru (la Nicolita si Iacob).
This post has been edited by tony-s: 12 Jun 2006, 14:51 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Astea nu mai conteza...important e titlul cucerit. Daca nici anu asta nu intram in grupele CL...
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
AMW |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 779 Joined: 7 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Sunteti de acord cu declaratia lu jiji ca meritul pentru castigarea titlului este 100% al lui?
|
--------------------
Volkswagen Passat
Highline 2.0 TDI 4MOTION
B6 Renault Megane III 1.5 dCI - 90 cp - 2012
Renault Scenic II Dynamique 1.6 16v |
|
pastrama |
![]()
|
Hai ma, ca daca ne luam dupa Jiji...ajungem o natie de razboinici.
![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
AMW |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 779 Joined: 7 March 06 From: Bucuresti ![]() |
da in parlament tot o sa intre...si a facut declaratia asta la un interviu pentru un ziar sportiv cu tiraj foarte mare in tara asta...si nu mi-se pare normal...poate sa zica orice o vrea despre politica sa ii blameze pe altii...da sa nu inceapa sa isi adjudece titlul stelei...
|
--------------------
Volkswagen Passat
Highline 2.0 TDI 4MOTION
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(AMW @ 12 Jun 2006, 15:56) "- Cît e meritul lui Protasov și cît al lui Olăroiu? - Oleg are 50 la sută, Oli și el tot 50 la sută. Protasov pentru parcursul din tur, cînd chiar dacă a terminat pe locul 2 a adunat multe puncte, iar Olăroiu pentru că a dus munca mai departe și a cîștigat titlul. Dar meritul cel mai mare e al meu. - De ce? - Cum de ce? Toată lumea spune că joacă echipa. Bun, dar pe jucători cine i-a angajat și cine îi plătește? Eu. Apoi se vorbește de antrenori. Cine i-a adus, cine le dă bani? Tot eu. MM tot angajatul meu e și el. Corect, a adus jucători ca Nicoliță, Iacob, însă cine l-a adus pe MM la club? Cine l-a susținut cînd toată lumea îl contesta? Eu! Și atunci, nu se poate spune că acest titlu îmi aparține sută la sută?" sursa: gsp. In prisma acestor lamuriri: da, sunt de acord ![]() |
--------------------
|
AMW |
![]()
|
daca e sa o luam asa inseamna ca orice titlu castigat de steaua sau de alta echipa n-ar fi fost castigat de jucatori..ci de patroni...eu nu sunt de acord...unul fara celalalt nu se poate, e titlul stelei, al jucatorilor, antrenorilor, patronilor, medicilor etc care sunt toti adunati sub un singur nume.
|
--------------------
Volkswagen Passat
Highline 2.0 TDI 4MOTION
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(AMW @ 12 Jun 2006, 16:33) daca e sa o luam asa inseamna ca orice titlu castigat de steaua sau de alta echipa n-ar fi fost castigat de jucatori..ci de patroni...eu nu sunt de acord...unul fara celalalt nu se poate, e titlul stelei, al jucatorilor, antrenorilor, patronilor, medicilor etc care sunt toti adunati sub un singur nume. Eu sunt de parere ca in primul rand conteaza conducerea nu poti avea jucatori si antrenor valorosi fara sa ai un patron care baga bani - desi este si contraexemplu Inter unde Moratti de ani de zile baga carute de bani fara a avea performante notabile. A trecut de mult vremea cand fotbalul se juca din placere acum cine are mai multi bani ala isi permite sa ia cei mai buni jucatori si antrenori. |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
pastrama |
![]()
|
Ce ziceti de marele Razvan Lucescu care i-a dat teapa lu Iancu de Timisoara???
Mare caracter Razvan asta...i-a promis lu ala ca semneaza si azi a aparut ca nu mai vrea la Timisoara... Daca eram Iancu, cand il vedeam il scuipam pe "inegalabilul" Lucescu jr. |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Eu totusi cred ca el semnase pt. Poli, nu era numai un cuvint dat.
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
St |
![]()
|
QUOTE(pastrama_stelistu @ 23 Jun 2006, 23:18) Ce ziceti de marele Razvan Lucescu care i-a dat teapa lu Iancu de Timisoara??? Mare caracter Razvan asta...i-a promis lu ala ca semneaza si azi a aparut ca nu mai vrea la Timisoara... Daca eram Iancu, cand il vedeam il scuipam pe "inegalabilul" Lucescu jr. ![]() ![]() ![]() Aceeasi mentalitate cu care m-am obisnuit deja... ..Dar noi vrem in Europa, de fapt mai mult ne vor ei pe noi, dar nici asta nu conteaza.. This post has been edited by St: 24 Jun 2006, 07:30 |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
pastrama |
![]()
|
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
ICET |
![]()
|
Pai stai linistit ca pana in iarna,va zbura...
![]() This post has been edited by ICET: 25 Jun 2006, 11:42 |
--------------------
FIAT
Grande Punto
2006
|
pastrama |
![]()
|
Supercupa Romaniei, editia 2006...castigatori: campionii Romaniei, nimeni altii decat jucatorii de la STEAUA BUCURESTI !!!!!!!
![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
FORZA STEAUA - Bafta on Slovenia!!!
|
--------------------
-
-
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Intrucit Meme a declarat Cupa Romaniei ca fiind un "trofeu pentru loseri", rezulta ca Supercupa Romaniei e un trofeu pentru superloseri!
Pentru castigatori, transmit pe aceasta cale felicitarile mele calduroase si traditionalul "I love you Boro"! ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
Faza zu Boro mi se pare sincer deplasata. Desi sunt stelist de mic, nu as putea sa ma bucur daca de exemplu dinamo ar fi eliminata din cupele europene.
Bafta! si incercati sa va sustineti echipa favorita, nu sa criticati/batjocoriti rivalele!!! |
--------------------
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th June 2025 - 17:18 |