Another Street Megane 1 :)
![]() ![]() |
Another Street Megane 1 :)
MyKe89 |
![]()
|
||
![]() Membru RFG Group: Members Posts: 3.062 Joined: 16 December 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
'23 Honda
CR-V
e:HEV '02 BMW Z3 1.9i
'91 MB W124 230E |
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
De ce te mira consumul, ca e unul rezonabil, tot cam atat am si eu cu 1.4, dar compenseaza ca megane 1 e mai usor.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
mircea_aq |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.174 Joined: 13 October 06 ![]() |
Argoane, tu vorbesti de consumul in sens giratoriu
![]() 5.9% cu 1.6le ... la vale poate, sau la jumatatea celor 160kmh |
--------------------
xxxxxxxx
xxxxxxxx
xxxxxxxx
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Hehe, am scos odata 5.9 cu meganu' (1.6 16V) pe E85, am mers 200 de kilometri (Bucuresti-Focsani) constant cu 100-110 (si în localitati cu 90). Am pus si poza la jurnalul de bord
![]() This post has been edited by Markos: 10 Oct 2013, 19:13 Attached thumbnail(s) 5_9.jpg ( Size: 278.03k ) Number of downloads: 525 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
andri1940 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.741 Joined: 23 March 08 From: Pitesti ![]() |
danezu09, e un consum bun, inseamna ca motorul este ok, cu tot cu sonde si senzori. Imi place cand vad pe strada masini ingrijite, ca a ta, chiar daca sunt mai vechi. Sa ai grija de Megane in continuare!
In alta ordine de idei, eu la Laguna am acelasi motor si la mers extraurban am mai mereu sub 6l/100 km. Nu spun mai putin ca poate apar discutii; in oras Laguna e penalizata de greutate, a mea fiind si break pe deasupra, de unde un consum mai mare, dar oricum nimic de speriat. |
--------------------
Renault
Laguna 2 1.8 16v
Dynamique 2002
|
|
argon |
![]()
|
1.6-ele fara distributie variabila consuma chiar bine, dar la Megane 2 pentru 10 cai in plus consumul e cu 1 litru mai mare..macar de era fiablia fulia aia minune.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
danezu09 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 212 Joined: 21 August 13 From: Pitesti ![]() |
Momentan am grija de ea .. desi ma gandeam la Megane 2 pentru viitorul apropiat
![]() ![]() |
--------------------
Ford
Fiesta MK6 Comfort 1.4 TdCi 70CP
2005 " Inteligenta atrage Inteligenta "
|
|
danezu09 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 212 Joined: 21 August 13 From: Pitesti ![]() |
Cred ca m-am razgandit in privinta Megane-ului 1 .. am schimbat foarte multe si intampin probleme mereu la ea, de exemplu... au inceput rulmentii pe spate sa huruie .. acu' tre si aia schimbati .. si asa se amana distributia, etc .. si alte piese, tachetii, etc .. dupa 80 km/h incepe sa se auda un huruit pe spate .. ma bate gandul sa renunt la ea
![]() |
--------------------
Ford
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Nu mai lua Logan. Masinile care merge gratis nu e bune.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
QUOTE(danezu09 @ 13 Oct 2013, 17:12) ca Logan nu as mai vrea, sau ceva mai nou .. Logan este si 2013...nou-nout! @+ |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
danezu09 |
![]()
|
Deja la pretul la Loganul nou face parte din alta categorie de masini.. plec la intalnirea membrilor Renault , o sa vorbesc si cu ei despre asta .. o sa vad ce fac in viitorul apropiat.
|
--------------------
Ford
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Pentru info....rulment spate costa cca.30 Ron la Optimal.
@+ |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
argon |
![]()
|
QUOTE(danezu09 @ 13 Oct 2013, 17:12) Trebuia sa te gandesti de dinainte ca e normal la o masina de 1000 de euro sau cat ai dat pe ea, cu 140.000 in bord si 2-300.000 reali, pune-o la punct si o ai buna..asa pe rand..sau crezi ca o nemtoaica SH nu o nimeresti jaf sa pice toate pe rand? |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
turbodxman |
![]()
|
------------- Group: Members Posts: 3.327 Joined: 1 August 08 From: Ro ![]() |
Nu te poti astepta ca o masina second hand cu varsta de 10 ani sau mai mult sa nu reclame decat benzina si "ulei" -> (consumabilele "curente").
Fiind si franceza are particularitatile ei. Masina noua are garantie (unul din avantaje) dar si pret pe masura. Fiecare cu avantajele si dezavantajele ei. Avand 240-ul de 20 de ani (anul asta s-au implinit) stiu cam cu ce "se mananca" o masina sh pe termen foarte lung. E drept ca e unul din cele mai fiabile si durabile modele. ![]() Dar mai am alte 2 frantuzoaice care au alt caracter. ![]() Bafta cu ea si cu urmatoarea. ![]() |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
danezu09 |
![]()
|
Din cate am inteles si Megane 2 ar fii cu probleme, momentan optez pentru schimbarea masinii .. nu stiu ce model as putea sa imi achizitionez dar sa fie si fiabila .. asa imi mai placea Clio 3 , 1.5 dCi 86cp .. dar si Megane 2 berlina , de preferat Privilege
![]() Espacern - am observat cat costa rulmentii , cred ca o sa ii schimb .. maine este programata la schimbul de ulei, din cauza tachetilor .. pana la urma ce cumpar 5w40 sau 10w40 , ELF ? 10w40 sigur nu este gros pentru iarna asta ?? as opta pt 5w40 .. ca sa fie in parametrii "producatorului" . |
--------------------
Ford
|
|
BannedHost |
![]()
|
![]() Membru prin trecere periodica temporara nedefinitiva Group: Members Posts: 2.702 Joined: 14 September 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
5w... dar tot o sa ii auzi .. nu atat de tare dar vor fi acolo.
This post has been edited by BannedHost: 13 Oct 2013, 23:06 |
--------------------
Renault
Laguna
2007 / 2.0 DCi / ~ 180 de hamsteri dopați
|
|
danezu09 |
![]()
|
La mine nu se aude la relantiu ca alte masini , se aude doar intre 1300 rpm - 2300 rpm , uneori doar la plecarea de pe loc , sau la dezaccelerare , iar alteori deloc .. la frig se aude cel mai rau , sau dupa 70-80 km .. deja tac..
|
--------------------
Ford
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
andri1940 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.741 Joined: 23 March 08 From: Pitesti ![]() |
2400 de euro e un pret nerealist. In plus, a ajuns cam repede "DE VANZARE" ca sa nu trezeasca suspiciuni.
|
--------------------
Renault
Laguna 2 1.8 16v
Dynamique 2002
|
|
kossak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 752 Joined: 27 May 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Fara suparare, la o masina de 13-14 ani nu mi se pare iesit din comun sa schimbi piesele alea. Pana la urma sunt consumabile. Ca le-ai schimbat toate la interval asa mic, intr-adevar, poate fi deranjant. Dar nu vad din asta un motiv sa schimbi masina.
|
--------------------
Honda
Civic
1.8 Sport, ex Dacia Logan 1.4 Laureate "Whenever you find yourself on the side of the majority, it is time to pause and reflect"
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
La drumurile noastre, ce vrei? Alea se cereau schimbate de mult.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
@kossak:
Asta incercam sa demonstrez si eu, ca a inlocuit niste piese consumabile, de uzura. Una doua renault-ul e prost, ca trebuie intretinut. Spre ex. problema cu trapa nu tine de masina sau producator, e din cauza intretinerii sau mai bine zis a lipsei ei. This post has been edited by hellcat: 18 Oct 2013, 16:45 |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
BannedHost |
![]()
|
![]() Membru prin trecere periodica temporara nedefinitiva Group: Members Posts: 2.702 Joined: 14 September 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
haha.. stai linistit ca nu ai schimbat multe piese...
Saptamana asta am schimbat si eu discurile si placutele plus un senzor abs la pejo-ul meu... verdict .. 22 milioane ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007 / 2.0 DCi / ~ 180 de hamsteri dopați
|
|
vallyyy |
![]()
|
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
Nu poti compara, totusi,celelalte masini erau mai noi (ma refer la focus mk2 si la logan si ce ai mai avut),oarecum din vedere noi ne stim (am vorbit la Ciprian la bloc in Trivale cand imi monta o folie) si cu focusul mk2 eu te-am vazut in service de 2 ori pentru diverse maruntisuri,logic vorbind, daca o masina din 2005-2006 are nevoie de diverse maruntisuri,asta la anii ei nu are cum sa fie tipla,ce ai schimbat sunt consumabile corecte in raport cu varsta si km ei reali si apoi netinand masinile nu ai de unde sa stii ce probleme au aparut la ele in urmatoarele luni dupa revanzare.
|
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(Markos @ 20 Sep 2013, 22:08) Adi, atunci când cumperi un agregat de 14 ani vechime, cu 140K km în bord (reali vreo 3-400K), cu motorul curățat boboc (logic, samsarul e șmecher), e cam dificil să crezi că n-o să apară probleme după un timp - mai mici sau mai serioase. Și cică-s cârcotaș ![]() Samsarul ăla de la care ai luat-o, a luat-o și el de la un Gigel. Gigel ăla - ce crezi? - că a stat să-i schimbe tot ce știa că trebuie schimbat (câteva mii bune de lei), înainte s-o mărite? Nici vorbă, ba din contra - de-aia a și măritat-o, "așa cum e". Toată lista asta de bube ai moștenit-o tu, e limpede. La o mașină de 14 ani, luată la un preț bun atât pentru tine, cât și pentru samsar, cam ce minune te așteptai să descoperi? Sunt chestii care e normal să fie schimbate, la vârsta agregatului. |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE Numari de usi: 4/5 Lipsește o ușă? ![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
danezu09 |
![]()
|
QUOTE(Markos @ 18 Oct 2013, 22:45) Sa iti dau si definitia - hatchback-ului Caroserie de autoturism de tip compact, in doua volume sau doua volume si jumatate, cu 2 sau 4 usi laterale si o alta usa spate, tip hayon pentru accesul la portbagaj. Pentru a se obtine un volum mai mare al portbagajului, bancheta spate este de tip rabatabil. NU berlina - 4 usi |
--------------------
Ford
|
|
Markos |
![]()
|
Ok mersi, am priceput acum.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
turbodxman |
![]()
|
------------- Group: Members Posts: 3.327 Joined: 1 August 08 From: Ro ![]() |
Nu te enerva.
Asa sunt "tratati" aici "incepatorii". E un fel de "bun venit"... |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 21:32 |