Another Street Megane 1 :)
![]() ![]() |
Another Street Megane 1 :)
danezu09 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 212 Joined: 21 August 13 From: Pitesti ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Fiesta MK6 Comfort 1.4 TdCi 70CP
2005 " Inteligenta atrage Inteligenta "
|
|||
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Cind iesi cu prietenii, incearca sa iesi cu masina lor.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
danezu09 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 212 Joined: 21 August 13 From: Pitesti ![]() |
Am prieteni care nu au masina
![]() |
--------------------
Ford
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Cat primesti de la Monster sa le faci reclama pe masina personala? Sau pe moca..doar ca e 'cool' sa porti aiurea acel logo? Din ciclul Reno F1 team pe orice besinos de 1.5 dci de 65 de cai..doar de fitse
![]() This post has been edited by argon: 27 Sep 2013, 11:08 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
danezu09 |
![]()
|
O doza de Monster
![]() ![]() |
--------------------
Ford
|
|
andri1940 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.741 Joined: 23 March 08 From: Pitesti ![]() |
Danezu, incearca sa dai cu niste WD40 la imbinarile barii de torsiune cu puntea. Poate de acolo trosneste, mai prinde rugina, etc. Eu am Laguna 1, tot cu bari de torsiune pe spate, dar complet incarcata (5 persoane si bagaje) nu scoate niciun zgomot.
Incearca sa dai cu WD40 si vaselina si-n locurile din poza, dupa ce scoti capacelele alea negre de protectie. Din pacate, in service mai nimeni nu sta sa o ia la bibilit asa cum trebuie... This post has been edited by andri1940: 28 Sep 2013, 01:03 Attached thumbnail(s) punte_megane1.JPG ( Size: 98.06k ) Number of downloads: 397 |
--------------------
Renault
Laguna 2 1.8 16v
Dynamique 2002
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Sunt 4 bari de torsiune pe puntea spate.
Ce ai subliniat cu sageata este doar una din cele 4. Langa capacul negru mai este una care nu este acoperita....se vede mai la stanga. Si in capatul opus al barii este identic....acolo ce faci? Oricum ungerea/lubrefierea capetelor cu caneluri este aproape inutila....la ani/rugina care-i are. Cauta altundeva sursa zgomotului...parerea mea. @+ |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
danezu09 |
![]()
|
PS: Am dat jos "Monster"-ul .
QUOTE(andri1940 @ 28 Sep 2013, 01:45) Danezu, incearca sa dai cu niste WD40 la imbinarile barii de torsiune cu puntea. Poate de acolo trosneste, mai prinde rugina, etc. Eu am Laguna 1, tot cu bari de torsiune pe spate, dar complet incarcata (5 persoane si bagaje) nu scoate niciun zgomot. Incearca sa dai cu WD40 si vaselina si-n locurile din poza, dupa ce scoti capacelele alea negre de protectie. Din pacate, in service mai nimeni nu sta sa o ia la bibilit asa cum trebuie... Am dat cu niste vaselina Vineri, cam peste tot si acolo unde spui tu, dar am omis sa dau capacul acela jos, bine ca am circulat weekendul asta doar 3 persoane in masina aproximativ 250 de km, nu s-a mai auzit nimic, dar nici nu am facut proba cu 4 persoane.. (vaselina cu litiu parca) .. o sa o ridic pe elevator si o sa dau si acolo. QUOTE(espacern @ 28 Sep 2013, 08:44) Sunt 4 bari de torsiune pe puntea spate. Ce ai subliniat cu sageata este doar una din cele 4. Langa capacul negru mai este una care nu este acoperita....se vede mai la stanga. Si in capatul opus al barii este identic....acolo ce faci? Oricum ungerea/lubrefierea capetelor cu caneluri este aproape inutila....la ani/rugina care-i are. Cauta altundeva sursa zgomotului...parerea mea. @+ Am inteles ca la capat acolo ar fii niste bucsi ? se pot schimba acelea ? Si o poza cu masina suspendata.. (am schimbat si discurile) 29 Sep 2013, 22:09: Saptamana asta urmeaza sa polisez farurile (or sa fie tratate si cu lac, in principiu o sa le dau jos , 100 lei toata afacerea apoi xenon faza scurta) This post has been edited by danezu09: 29 Sep 2013, 21:09 Attached thumbnail(s) 1381485_647596521940536_1689524912_n.jpg ( Size: 33.85k ) Number of downloads: 387 |
--------------------
Ford
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.628 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
danezu09 |
![]()
|
Folia de pe fata cred ca o sa o inlocuiesc cu una de 50 % , ma deranjeaza noaptea la condus, vizibilitate minima in oglinzi, intersectii, etc .
Recomandati-mi voi niste becuri care sa lumineze suficient incat sa nu mai fiu nevoit sa imi montez xenoane , dar daca aveti chef de mistouri mai bine nu mai comentati. Mi-a mai spus in paginile anterioare un coleg sa imi montez Philips , ce becuri anume ? ca eu le gasesc numai cu 100-150 ron setul. |
--------------------
Ford
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Folii,becuri,etc......dar distributia?
@+ This post has been edited by espacern: 30 Sep 2013, 09:58 |
--------------------
.
.
.
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.024 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Dar actualele faruri nu lumineaza? Ma gandesc totusi ca au fost proiectate -ce-i drept acu mult timp - de niste ingineri-proiectanti conform cu anumite specificatii si constrangeri legale. Crezi ca niste xenoane chinezesti vor face traba mai buna? Renovezi farurile, deci vor lumina ca noi. Daca-i bezna rau, ploaie, ceata, ninsoare, aprinzi si proiectoarele. De ce e musai sa-i pui si xenoane?
QUOTE(espacern @ 30 Sep 2013, 09:58) Dupa ce punem si jante pe 17! This post has been edited by Diac: 30 Sep 2013, 10:10 |
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Xenoanele chinezesti lumineaza mai prost decit orice bec. Imprastie lumina peste tot si nicaieri nu vezi bine. Nu stiu unde gasesti tu becuri cu 150 de lei perechea, eu le gasesc peste tot la 50-60 de lei. Becuri obisnuite, Osram sau alta marca comuna. Focalizeaza bine, se vede bine la distanta rezonabila. Cu nici un bec nu vei vedea ca ziua.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
danezu09 |
![]()
|
QUOTE(espacern @ 30 Sep 2013, 10:58) La 2 mecanici am verificat cureaua de distributie, rolele, etc, tot ce tine de asta. A fost data jos, am schimbat si un semering ca imi curgea ulei pe acolo, am avut lipsa un surub de la capacul de la distributie, ambii mecanici mi-au spus ca nu este necesara schimbarea distributiei acum (1. Lucreaza la Dacia/Renault , 2. Mecanicul unde imi fac schimburile mereu) , bineinteles asta o sa o schimb in decursul acestei luni , doar ca am stat mai prost cu banii, xenoanele le am deja , folia o aveam achitata de la Logan, dar nu am mai apucat sa o pun. QUOTE(Diac @ 30 Sep 2013, 11:04) Dar actualele faruri nu lumineaza? Ma gandesc totusi ca au fost proiectate -ce-i drept acu mult timp - de niste ingineri-proiectanti conform cu anumite specificatii si constrangeri legale. Crezi ca niste xenoane chinezesti vor face traba mai buna? Renovezi farurile, deci vor lumina ca noi. Daca-i bezna rau, ploaie, ceata, ninsoare, aprinzi si proiectoarele. De ce e musai sa-i pui si xenoane? Ba da lumineaza, dar nu suficient, sunt nevoit sa dau faza lunga ca sa vad ceva. Tu ce becuri imi recomanzi , la ora actuala am niste OSRam care sunt cam obosite dupa parerea mea dar si farurile. This post has been edited by danezu09: 30 Sep 2013, 10:12 |
--------------------
Ford
|
|
espacern |
![]()
|
Cureaua de distributie odata detensionata nu se mai monteaza!
Nu stiu aia 1 si 2? Cum au constatat ei ca mai duce si cum te "ajuta" daca cedeaza si distruge motorul? @+ |
--------------------
.
.
.
|
|
danezu09 |
![]()
|
QUOTE(corbex @ 30 Sep 2013, 11:11) Nu stiu unde gasesti tu becuri cu 150 de lei perechea, eu le gasesc peste tot la 50-60 de lei. Becuri obisnuite, Osram sau alta marca comuna. In supermarketuri , Auchan , Carrefour , etc , mai arunc si cate o privire la raionul auto . In alte magazine de piese auto , intr-adevar le gasesc mai ieftine , dar parca mi se pare alt ambalaj, lucrat prost, eticheta zici ca este stata numai in soare, mi se par fake-uri , iar de pe net nu stiu de pe unde sa le mai comand , singurele site-uri de la care am luat sunt - onauto, autokarma si augsburg . |
--------------------
Ford
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.024 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Eu folosesc cele mai ieftine becuri de la Norauto. "nambar uan" sau ceva de genul asta. Pentru mine lumineaza foarte bine. Si normal ca dau faza lunga si aprind proiectoarele daca nu deranjez pe nimeni.
|
--------------------
Renault
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
corbex |
![]()
|
Dupa ce-ti polishezi farurile ai sa vezi la fel de bine ca toata lumea. Ai rabdare! Noaptea, pe o vreme ploioasa ca asta, nimeni nu vede grozav, orice fel de faruri ar avea.
This post has been edited by corbex: 30 Sep 2013, 10:19 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(danezu09 @ 30 Sep 2013, 09:51) Recomandati-mi voi niste becuri care sa lumineze suficient incat sa nu mai fiu nevoit sa imi montez xenoane , dar daca aveti chef de mistouri mai bine nu mai comentati. Mi-a mai spus in paginile anterioare un coleg sa imi montez Philips , ce becuri anume ? ca eu le gasesc numai cu 100-150 ron setul. Philips Vision Plus, Philips X-Treme Vision, Osram NightBreaker. Nu-s ieftine, da' is bune. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
|
|
danezu09 |
![]()
|
QUOTE(espacern @ 30 Sep 2013, 11:16) Nu stiu aia 1 si 2? Cum au constatat ei ca mai duce si cum te "ajuta" daca cedeaza si distruge motorul? @+ Chestia este ca pentru ei marca Renault/Dacia este cea mai simpla, mecanicul unde imi fac schimburile, chiar acum 3 zile avea pe elevator un A4 de prin 2011 cu motorul jumatate desfacut si un Transporter V5 la fel , nu stiu ce probleme aveau, dar chestia este ca multi au incredere in el, are in jur de 45-48 de ani si il cunosc majoritatea, foarte multe "vedete" ale Pitestiului isi fac reviziile la el. Nu ma intreba alte detalii ca nu stiu, concluzia cu distributia am vazut atunci cand am schimbat discurile ca pe partea stanga fata imi curge niste ulei si nu stiam de unde . 30 Sep 2013, 11:25: QUOTE(marksman @ 30 Sep 2013, 11:24) Multumesc, chiar acum o sa ma uit si pe Mr. Google sa vedem ce imi arata. 30 Sep 2013, 11:29: Philips X-Treme Vision - 130 lei media de pret , deci nu departe de ce am vazut eu in supermarket-uri. O sa incerc si asa ceva dupa ce polisez farurile. This post has been edited by danezu09: 30 Sep 2013, 10:29 |
--------------------
Ford
|
|
marksman |
![]()
|
O curea de distributie demontata NU se mai monteaza la loc.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
|
|
danezu09 |
![]()
|
Habar n-am ce a facut ala acolo, ca eu stateam afara, doar ca sa schimbi un semering eu stiu ca trebuie data cureaua data jos, am dat 28 lei pe el si 4 lei pe un surub de la capacul de distributie.
|
--------------------
Ford
|
|
Diac |
![]()
|
Si era greu sa mai dai 100 de lei pe o curea noua? Asa doar pentru linistea ta sufleteasca.
|
--------------------
Renault
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
danezu09 |
![]()
|
Dar de ce sa nu schimb tot kitul de distributie ? O sa il schimb la sfarsitul lunii sper, ca daca enumar asa in mare cati bani am investit .. deja ajungeam la Megane 2 , incet incet le fac ..
|
--------------------
Ford
|
|
espacern |
![]()
|
Poti sa "investesti" inca sute de lei dar distributia era prioritara....parerea mea!
Degeaba ai masina frumoasa cu alea/alea daca sta cu motorul mort....sper sa nu fie cazul. @+ |
--------------------
.
.
.
|
|
Diac |
![]()
|
|
--------------------
Renault
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
danezu09 |
![]()
|
O sa schimb si distributia, doar aceea mi-a mai ramas.
|
--------------------
Ford
|
|
AlexNIT |
![]()
|
![]() 16v Inside Group: Members Posts: 318 Joined: 8 April 12 From: Dej/Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(danezu09 @ 30 Sep 2013, 10:51) Folia de pe fata cred ca o sa o inlocuiesc cu una de 50 % , ma deranjeaza noaptea la condus, vizibilitate minima in oglinzi, intersectii, etc . Recomandati-mi voi niste becuri care sa lumineze suficient incat sa nu mai fiu nevoit sa imi montez xenoane , dar daca aveti chef de mistouri mai bine nu mai comentati. Mi-a mai spus in paginile anterioare un coleg sa imi montez Philips , ce becuri anume ? ca eu le gasesc numai cu 100-150 ron setul. http://www.philips-shop.ro/7281.p.html le folosesc de un an , nu am avut nicio problema , sunt net superioare celor cu care am cumparat masina ( Osram ) ..sunt cam scumpe dar merita ![]() |
--------------------
Renault
Megane 1.2
1999 1.6 16v Grandtour
- RXE
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 05:14 |