Lagunengrün A.K.A. Brânză, BMW 325i Touring (E30)
![]() ![]() |
Lagunengrün A.K.A. Brânză, BMW 325i Touring (E30)
bucatzel |
![]()
|
||
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.468 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|||
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
Tare asta cu ligheanu' !
![]() |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Il umpli cu vata hidrofila.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.468 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
emsi, io vorbesc de dacie, care anul asta si-o petrecut vreo 360 de zile in garaj, si o facut vreo 500 km tot anul. Asta e, anul asta ori am avut altceva de facut, ori n-o fost genul de vreme sa imi vina s-o scot. Si la el o fi tot ceva similar dupa ce-o fi gata. Ashe ca daca functioneaza, nu-s suficient de tampite solutiile.
Daca as avea curent in garaj, nu m-as chinui cu de-astea, mi-as automatiza un dezumidificator electric si gata. As avea si ceva mai multa incredere in rezultat, dar no, soarta... |
--------------------
Dacia
1300
1981
|
|
pishky |
![]()
|
![]() rca Naspa Group: Members Posts: 3.521 Joined: 26 January 11 From: Constanta ![]() |
QUOTE(MuciX @ 28 Sep 2015, 15:57) Pentru o viata mai linistita, mi s-a recomandat asta, de catre baietii de la service. Asta incercam sa ii zic si lui pishky, dupa ce a pus pisla pe sub mocheta. pai si care e faza, ca soseta tot in masina ramane. asa, cu clima, imediat iese umezeala, si isi vede ea de treaba ei cu recircularea sau nu. |
--------------------
Reno,
dizel,
ca nu-mi permit o benzina
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Clima merge doar atat timp cat mergi tu cu masina. Mergi cat, 2-3 ore pe zi, maxim?
Ideea e ca umezeala e atrasa si tinuta in soseta pe care o schimbi dupa un timp. 30 Sep 2015, 09:26: QUOTE(bucatzel @ 29 Sep 2015, 21:23) emsi, io vorbesc de dacie, care anul asta si-o petrecut vreo 360 de zile in garaj, si o facut vreo 500 km tot anul. Asta e, anul asta ori am avut altceva de facut, ori n-o fost genul de vreme sa imi vina s-o scot. Si la el o fi tot ceva similar dupa ce-o fi gata. Ashe ca daca functioneaza, nu-s suficient de tampite solutiile. Aici apare o alta discutie. Cand am luat-o am zis ca va fi de zi cu zi. Acum cand vad cati bani inghite, parca nu ma mai indur, dar: nu o pregatesc pentru vanzare, deci daca o tin, dupa ce bag banii astia in ea, doar ca s-o tin in garaj, deja nu mai vad pentru ce am cheltuit banii. Voi cauta un garaj, pentru ca nu vreau sa imi bat joc de ea, voi avea grija ca si pana acum unde o parchez cand plec cu ea (nu imi sta in fire sa parchez ca un taran), dar masina a fost luata sa fie folosita. Asadar, trebuie sa fiu realist, vorba lui remusro "s-a nascut moarta". Nu e vreo editie speciala, nu a fost cocolosita, are 370k kmp deci nu va fi niciodata parte a unei colectii. Poate curiozitate intr-un muzeu, daca trece de milion. Deci oricum as da-o nu are rost sa o tin de bibelou. Va trebui sa mearga. ![]() This post has been edited by MuciX: 30 Sep 2015, 08:26 |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
|
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Ligheanu-i bun pentru gaura din plafonul pădurarului.
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Vrei si tu una?
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
M.C. |
![]()
|
|
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Exact, sa nu ii miroasa sosetele dupa aia.
|
--------------------
-
-
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
|
|
bucatzel |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
1300
1981
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Si restu de 5.25?
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
bucatzel |
![]()
|
Alea-s drumurile pentru aprovizionarea cu virsli, credeam ca-i evident.
|
--------------------
Dacia
1300
1981
|
|
MuciX |
![]()
|
QUOTE(MuciX @ 11 Jul 2015, 17:53) Daca imi plac si le iau pe astea, le vand pe cele pe 14 pe care le am acum, ca nu prea imi placeau. Pe astea dau 350 de lei, par sa merite. Hai ca am facut afacere. Mi-am amintit acum ca pe capacele de bere am dat 350 de lei. Azi am dat MSW-urile cu 450. Mi-am luat Toyo-urile cumparat anul trecut de pe ele, iar intre timp mai luasem un rand de Kumho, deci am incaltat capacele de bere cu anvelope cvasi noi (toate 4 au dot 2014, chiar si cele luate luna trecuta). I-am montat omului si i-am echilibrat MSW-urile pe care am avut Toyo si i-am mai dat si alte 2 anvelope ramase. A plecat cu 6 aneveolpe, 4 cu dot 2011 si 2 cu 2008. Am dat 100 de lei la vulcanizare, deci am iesit bine, ba chiar de banii astia mi-am echipat si eu jantele mele). Anvelopele Kumho pe care le-am luat cu 165 lei bucata sunt acum 250, deci am facut bine ca m-am grabit atunci. O alta surpriza placuta au fost jantele luate in vara care au luat greutati minimale la echilibrare. Mai trebuie doar un ursulet pe care sa le montez ![]() Acum ca am facut loc in magazie, ma apuc sa iau anvelopele de iarna pentru Mazdoi. O sa lucrez zilele astea de acasa, sa fiu aici cand le livreaza. Urmeaza anvelope de vara pentru Mazdoi si Urs (la o anvelopa am gasit o fisura pe talon, iar dot-ul e 2011). Ma gandeam sa iau Toyo Proxes pentru ambele. Totusi la mazdoi mi-ar placea jantele de aliaj OEM si o sa pazesc ceva oferte. In functie de ce gasesc, ma orientez la anvelope pe 15 sau pe 16. This post has been edited by MuciX: 10 Oct 2015, 15:06 |
--------------------
-
-
|
|
AndreiMR |
![]()
|
![]() Membru alfist Group: Members Posts: 3.828 Joined: 15 January 09 From: Pitesti ![]() |
Eu am cumparat anul trecut pentru Mazdoi jante de aliaj OEM cu tot cu anvelope, pe 15", cu 200 de euro. Jantele erau absolut impecabile, fara nicio zgarietura, nesudate, drepte, erau ca noi. Cauciucurile au mers 2 sezoane, la anul le schimb, Toyo cu care venea din fabrica. Pe oleics le-am gasit, la un nene care cu asta se ocupa, aducea jante din DE. Nu mai am din pacate numarul de telefon
This post has been edited by Synyster: 10 Oct 2015, 14:30 |
--------------------
2018
Mazda 3 G120
Challenge 2015 Land Rover Discovery Sport TD4 SE
2008 Mazda 2 TE EX: Clio III dci Dynamique/Mazda CX-7 Revolution/ Alfa Romeo 159 2.4 jtdm |
|
MuciX |
![]()
|
|
--------------------
-
-
|
|
AndreiMR |
![]()
|
![]() Membru alfist Group: Members Posts: 3.828 Joined: 15 January 09 From: Pitesti ![]() |
Astea sunt intr-adevar pe 16, dar au existat pe ambele dimensiuni. Eu le-am gasit pe cele pe 15", tot OEM, adica astea:
This post has been edited by Synyster: 10 Oct 2015, 14:32 Attached thumbnail(s) IMG_0224.JPG ( Size: 1.01mb ) Number of downloads: 403 |
--------------------
2018
Mazda 3 G120
Challenge 2015 Land Rover Discovery Sport TD4 SE
2008 Mazda 2 TE EX: Clio III dci Dynamique/Mazda CX-7 Revolution/ Alfa Romeo 159 2.4 jtdm |
|
MuciX |
![]()
|
Am gasit asa, dar nu stiu cand mai ajung pe acolo si nu as vrea sa mai dau si livrare peste banii aia.
|
--------------------
-
-
|
|
hitman1234 |
![]()
|
![]() Bringing secsi back Group: Members Posts: 1.791 Joined: 9 February 08 ![]() |
|
--------------------
bemfe
vewe
. "Cearta pe net ca e ca paraolimpiada: chiar daca castigi, tot handicapat esti." Nalodaniel
|
|
MuciX |
![]()
|
Am facut casco pentru mazdoi:
QUOTE(MuciX @ 20 Oct 2015, 10:10) Groupama Suma asigurata: 3964.00 EUR Prima de asigurare: 497.50 EUR Numar rate: 2 Detalii prime Pachet: Extrême Fransiza pierdere partiala: 0 EURO Fransiza pierdere totala: 0 % Clauza Elemente vitrate: DA | Fransiza 0 % Clauza Anvelope: DA | Fransiza 0 % Asistenta Rutiera Basic DA Asistenta Rutiera Premium NU Garantarea valorii de nou NU Acoperirea daunelor produse în afara drumurilor publice NU Extindere teritorială (Albania, Belarus, Cipru, Islanda, Israel, Iran, Maroc, Rusia, Tunisia si Ucraina) NU Acoperirea daunelor produse de aspirarea apei la motor NU QUOTE(MuciX @ 23 Oct 2015, 10:06) Pana la urma le-am mai trimis eu un rand de poze, se pare ca ala nu le-a facut cum trebuie. Azi tre sa ajunga polita, 1088 lei prima rata. Cica daca apar daune suplimentare la elementele deja zgariate, nu vor acoperi toata reparatia, de obicei platesc 70% din suma, restul ramanand responsabilitatea mea. Planuiesc sa vopsesc ambele spoilere in primavara si atunci se poate reface evaluarea de risc si vor fi adaugate si ele ca fiind "intregi". Sper sa nu o folosim. ![]() |
--------------------
-
-
|
|
UXE |
![]()
|
Ma , vine Craciunu.. o iei din service pana atunci au ba?
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Da' o mai rămas ceva din ea? C-o schimbat tot.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
UXE |
![]()
|
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
|
|
MuciX |
![]()
|
Nicio sansa. Le-am dat un fitil ca sigur nu o iau pana la primavara, dar macar nu trece prin iarna inca de pe acum. Raspunsul a fost ca spera sa fie gata mai devreme.
Eu unul nu cred, dupa ce am vazut aproape totul dat jos de pe ea si pus in cutii, dat sunt de multe, parca mi-a mai pierit din certitudine. Se curata totul la mana, iar acolo pe unde a mai fost reparat, e strat din ala lipicios, anti-coroziv (si ce bine a facut ala ![]() Eu sincer am incetat sa ma mai grabesc, nici nu mai simt ca o am, doar gaurile din buzunare. In rest, am cam uitat cum arata, ma mai uit pe la poze, din cand in cand. Am vazut dacii la care reconditionarea dureaza ani buni. Ma gandesc totusi ca la asta e putin mai complexa si la electrica si la mecanica. Au intrat multi bani, dar daca vream mai repede, probabil trebuia sa o duc intr-un service cu ceva mai multe efective, dar asta ar fi insemnat si mai multi bani. Oamenii inca mai vobresc cu drag de proiectul lor, proiectul meu, desi au un singur elevator, pe care sta ursul, in rest, daca le vine un ambreiaj de schimbat, il schimba pe capre. Asadar, ca sa iti raspund la intrebare, nu, nu cred ca va fi gata de Craciun, poate ca va intra la vopsit prin decembrie. Vopsitorul la care intentionau sa o duca e full in perioada aia, asa ca baietii se gandeau la Adras, cica au un cuptor nou, foarte "dastept". Pareri? |
--------------------
-
-
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.024 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Si la cam cât te duce gaura asta in buzunar?
|
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
MuciX |
![]()
|
Sincer nu stiu, ideea e ca am amanat orice investitie in ea, alta decat lucrarea in sine. Aveam de gand sa ii iau anvelope noi si pentru vara, inca de acum, vream OBC mare si pilot automat (cam 500-600 eur ambele).
Toate astea au picat in planul 2, pana cand va fi reparata partea de tabla sa putem face un calcul exact. Baietii au estimat gresit volumul de munca necesar, iar pe drum s-au gasit tot felul de alte probleme. Teoretic nu ar trebui sa dea inapoi, odata ce ne-am inteles, dar mai vedem. Pe langa asta, vor fi necesare alte piese pe care nu are rost sa le mai montez la loc, de genul izolatiilor fonice, braduti, plastice si furtune deteriorate dincolo de reconditionare. Altele voi vrea sa le schimb eu, cum ar fi radiatoarele, faptul ca desfac si motorul (cine stie ce va mai fi si acolo), etc. Intelegerea initiala a fost putin sub 15000 de lei. Dar vor trebui suplimentati, atat pentru manopera in plus, cat si pentru piesele noi. |
--------------------
-
-
|
|
hitman1234 |
![]()
|
![]() Bringing secsi back Group: Members Posts: 1.791 Joined: 9 February 08 ![]() |
Imi pare atat de rau ca s-a lasat Axel de meserie incat tot aman inevitabilele retusuri pana se va razgandi.
![]() |
--------------------
bemfe
vewe
. "Cearta pe net ca e ca paraolimpiada: chiar daca castigi, tot handicapat esti." Nalodaniel
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.024 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Dap, Axel lucra foarte bine si convenabil la pret. Patru masini am dus la el din care una de doua ori si au iesit super.
|
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th May 2025 - 02:02 |