Lagunengrün A.K.A. Brânză, BMW 325i Touring (E30)
![]() ![]() |
Lagunengrün A.K.A. Brânză, BMW 325i Touring (E30)
vis-a-vis |
![]()
|
||
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|||
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Demonstreaza ca pleaca de fund. Eviti cat se poate cu cauciucuri bune pe spate.
Termin-o cu paralelele cu Dacia. Asta din topic de aici are 2.5l, cu aproape 200 cai. Nu e Dacie cu 50 cai. Nu se mai aplica nimic de la Dacie, de la Logan, de la masini sigure by default, ca n-au resurse sa fie nesigure. This post has been edited by Muttley: 10 Jul 2016, 20:16 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Plictisitor ești tu cu filmulețul tău de doi lei care nu îți confirmă în vreun fel teoria. Vorbești vorbe ca să te afli-n treabă... Dacă ai merge la nivelul Subarului aș mai zice, dar lasă ciocu mic și joc de glezne
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Iarta-ma. Sa se inteleaga: ca nu merg la nivelul Subarului
![]() 10 Jul 2016, 21:31: Pentru restul, care prefera sa se bazeze si pe altceva decat pe instictele vietii cand e vorba de siguranta lor: https://www.youtube.com/watch?v=oa9hzcjdi5Q http://www.tirerack.com/winter/tech/techpage.jsp?techid=52 https://www.youtube.com/watch?v=gSz7cm6MwH0 This post has been edited by Muttley: 10 Jul 2016, 20:31 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Mașina aia te domină, tremuri de frica ei precum câinele la injecție. D-aia ți-ai pus și vitezometru până la 180... La următorul chiptuning eu zic să-i mai iei din cai
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() Ma domina, da. Cu Dacie 1310 de 100 cai, cu Logan fie de 200Nm, fie de 105 cai, cu Swift de 140 cai, merg pe 2 roti, de-a latu', de-a strambu', oricum, le tin fara probleme. Cu asta e mult mai greu, si dupa ce mi-am bagat toti banii in ea, chiar nu vreau s-o fac pachet ca sa demonstrez cuiva cat sunt de sofer! Sau mai rau, sa ma pisdesc pe mine sau p-altii. Si e problema mea si daca unu' de pe contrasens se bazeaza pe instincte, pe cele 2 clase repetate de 14 ori, pe rezistenta lui la alcool, pe instinct de conservare zero, si pe filmulete de prin Serbia cu BMW-uri in drift prin fata politiei. Deci nu mi-e frica de mine, absolut deloc, daca nu ma tine, nu ma arunc. Mi-e frica de altii, astia cu instinctele si cu experienta repartitorului de frana de Dacie. De fapt cauta sa conduci o masina cu adevarat rapida, si ai sa intelegi unele chestii, care n-au legatura cu Dacia. Daca gaseam vitezometru cu 140 la ora p-ala-l puneam ![]() This post has been edited by Muttley: 10 Jul 2016, 20:39 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Vind vitezometru de ИЖ. Masoara pina la 120.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.222 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Mufixe, faci de rușine tagma Peemfiștilor cu vitezometrul la zero
![]() 20160313_175209.jpg ( Size: 1.75mb ) Number of downloads: 606 |
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
Rezervoru'
![]() |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Nimic nu stii, indica si el tot 5, din 10.
![]() |
--------------------
-
-
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.291 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Cate discutii... inutile.
Vorbim de acvaplanare, dar cati dintre noi au trait situatia tampita in care pierzi directia? Vorbim despre aderente diferite fata/spate din cauza gumelor diferite, dar cine merge la limita aderentei? Ah, scuzati-ma, dar cred ca cine merge la limita aderentei o poate face si cu toate gumele la fel, si cu gume diferite F/S. Eu schimb gumele spate anual, pun SH-uri. Gumele fata erau bune, inca mai au profil, dar varsta isi spune cuvantul. Dar merge; si merge bine. |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.222 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Cu FWD ții pedala din dreapta apăsată bine în linie dreaptă, în curbe cum te ajută talentul și puntea care pleacă prima în derapaj
![]() La RWD, ESP rullz ![]() AWD, să fim serioși ![]() |
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
astia nu au auzit regula ursului, anvopele identice fata/spate.
http://www.autobild.de/artikel/sommerreife...19-4966755.html |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
ursul_bipolar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.667 Joined: 23 July 08 ![]() |
De la Continental citire... da stiu ca noi in general ca natie suntem mai destepti decat aia care au inventat tehnologia in sine:
In order to achieve optimal driving characteristics Continental recommends that the same tyres are fitted on all wheel positions of your vehicle. De la altii: As a general rule, tires should not be mixed on any vehicle unless specified as acceptable by the tire or vehicle manufacturer. |
--------------------
Toyota
RAV4
HSD Elegance 2018 Toyota Highlander HSD Exclusive 2022
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.685 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
Aici cred ca se discuta despre 2 chestii total diferite:
1. circulatia pe strada de catre omul de rand, unde optiunea safe e sa pui aceleasi gume pe toate rotile. 2. circulatia la raliu unde pui gume in functie de masina si suprafata terenului pe care va alerga. Aici reglezi si greutatile pe fiecare punte si incepi sa iei in considerare aspecte mai putin importante la un "muritor de rand". Pentru a testa limita aderentei la un cauciuc nu trebuie sa vrei sa mergi ca turbatul ca asa ai tu chef fara sa tii cont de siguranta altora, ci conditiile meteo sa fie de asa natura. Eu am facut 360 grade cu solenza fara sa fi condus sportiv doar pentru ca in mijlocul curbei am dat de gheata pe un drum uscat in rest -> a fugit spatele. Aceeasi chestie o poti pati si cand nu e frig afara cu drum alunecos din cauza de apa, nisip, ulei, etc. |
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(ursul_bipolar @ 11 Jul 2016, 13:25) De la Continental citire... da stiu ca noi in general ca natie suntem mai destepti decat aia care au inventat tehnologia in sine: Asta se aplica si la schimbatul uleiului? |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
ursul_bipolar |
![]()
|
Am discutat de 1. Optiunea 2 nu cred ca intra in discutie ca nu e topic de racing sau curse.
@serje: situatii diferite, componente diferite, output-uri diferite. Comparam mere cu pere. Din punctul meu de vedere fiecare poate sa isi schimbe uleiul si la 100k, no problem. This post has been edited by ursul_bipolar: 11 Jul 2016, 12:58 |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.685 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
Stiu ca tu ai discutat de 1.
Altii au adus in discutie 2-ul (dupa parerea mea) pentru a demonstra ca OPTIM se face altfel. In lumea reala nu o sa poti sa ai optim niciodata pentru ca difera conditiile. Ba e mai rece, ba mai cald, ba ai 3 oameni in masina ba unul, ba rezervor plin, ba gol. |
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
|
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(ursul_bipolar @ 11 Jul 2016, 13:44) @serje: situatii diferite, componente diferite, output-uri diferite. Comparam mere cu pere. Din punctul meu de vedere fiecare poate sa isi schimbe uleiul si la 100k, no problem. Nu-i nici o comparatie mere cu pere, pai intr-o chestie ii ok ce zic producatorii ... in alta nu mai ii? Cum ramane ... suntem sau nu mai destepti decat cei care inventeaza tehnologii? |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
sa nu vanda si gura lor 4 inloc de doo, mai ales ca ei nu traiesc din vanzarea de anvelope, ci din mila cerului, ma refeream la declaratia continental.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
ursul_bipolar |
![]()
|
QUOTE(Serje @ 11 Jul 2016, 14:12) Nu-i nici o comparatie mere cu pere, pai intr-o chestie ii ok ce zic producatorii ... in alta nu mai ii? Cum ramane ... suntem sau nu mai destepti decat cei care inventeaza tehnologii? @Mucix: promit ca nu mai zic nimic de caucioace pe topicul tau ca il poluam aiurea. Vad ca explicatia mea in ceea ce priveste uleiurile a luat amploare ceea ce zic eu ca e bine. @ serje: Hai sa iti explic ca din cate se vad ti-a scapat esentialul. Punctual. 1. Uleiul Eu am spus de ce e bine sa il schimbi, atentie sa il schimbi la 10 maxim 15 mii, nu am precizat metoda pe care o folosesti ca sa il schimbi, nu am spus sa folosesti un singur tip etc. Pentru cei care vor sa citeasca mai mult in romana (majoritatea informatiilor este culeasa de pe http://bobistheoilguy.com/ ) pot gasi aici, postul 588. 2. Cauciucurile Am precizat cum este mai bine sa le schimbi (dpdv al modelului) nu la ce interval sa le schimbi, cu ce marca sau cat de repede se uzeaza. Ai prins acum de ce nu au nimic in comun cele 2 situatii? Producatorii de cauciucuri nu-ti spun la ce interval sa le schimbi ci iti recomanda sa fie toate de acelasi fel. Faptul ca tu iti schimbi uleiul la 37510km nu o sa ii afecteze pe ceilalti participanti la trafic, nu o sa le puna viata in pericol, dar daca folosesti 3 tipuri de cauciucuri diferite s-ar putea sa o faca. Sper ca m-am facut inteles acum. Daca nu, discutam. This post has been edited by ursul_bipolar: 11 Jul 2016, 13:31 |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
Serje |
![]()
|
Nu-i de mirare ca ti se pare comparatie mere cu pere, da mie mi-o scapat esentialu ...
Ce zice producatoru de anvelope ii ok, dar ce zic producatori de masini + producatorii de uleiuri, legat de intervalele mai mari la schimbul uleiului ... nu-i ok. Astia nu o inventat noi tehnologii, la motoare, la fabricarea uleiului ... la astia suntem noi mai destepti... |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
YRX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.052 Joined: 6 July 06 From: Bucuresti ![]() |
![]() O vopsea, un grund, o poza cu progresul la caroserie nu mai vedem si noi? |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
il stresam preventiv.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Serje |
![]()
|
Incearca sa si pricepi ceea ce citesti ... nu numa sa fie citit.
Care aiureli, valvetronice si d'alea? Cat despre stricat topicuri... ii major si vaccinat, daca vrea poa sa stearga, nu cred ca are nevoie de avocat. |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.468 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Mucixe, sa zici matale daca preferi sa iau teancu de contributii de-aci, si fac topic de caucioace din el.
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
MuciX |
![]()
|
Eu cred ca ar fi pacat sa dispara, iar un topic de anvelope nu ar strica, daca nu e deja unul.
Eu nu m-am indurat sa dau cu matura. |
--------------------
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th May 2025 - 21:56 |