Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
![]() ![]() ![]() |
Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
vercingetorix |
![]()
|
||
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
2 canistre de benzina shpaga la IDMS
|
|||
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Cum fuse la sedintele festive? Il investirati pe cel mai iubit fiua al judetului? Fura multa lume la sustinere?
This post has been edited by corbex: 18 Sep 2014, 09:41 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
Fura toti badie. Si primaru', si prefectu'... si sefu' jandarmeriei. Toti fura.
|
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
nyman |
![]()
|
![]() Group: Members Posts: 0 Joined: 17 September 14 ![]() |
QUOTE Ultima varianta prezentata public e ridicola, dar cel putin scoate statul roman de sub semnul intrebarii. A auzit presedintele de undeva, in nici un caz de la servicii, ca un candidat a fost ofiter. De la inaltimea ametitoare a acestui zvon senzational ii someaza pe toti candidatii: cine a fost, un pas in fata! Penibil. Un presedinte colportor de barfe si susanale, transformat in radio sant. E plin netul cu scenarii despre Ponta ofiter SIE, Iohannis ofiter BND si Macovei racolata de securisti etc. Pe care sa le credem in lipsa unor dovezi? Inclusiv Traian Basescu a fost facut securist tot pe baza unor zvonuri si deductii de tipul celor lansate de el astazi, desi n-a aparut nici o proba care sa-l sustina. Adica stie pe pielea lui ce se intampla cand cineva arunca rahat in ventilator: murdareste si impute toata casa. Traian Basescu va putea spune de acum incolo orice despre oricine. Nu-l crede mai crede nimeni. S-a plasat singur in ridicol. Daca va spune ca Ponta a fost ofiter SIE cu incalcarea legii, pe vremea cand a lucrat ca magistrat, cum a lasat altfel sa se inteleaga, liderul PSD n-are decat sa-i raspunda ca si el a auzit ca Udrea e agent FSB, Mossad sau SRI, pe alese. N-are dovezi, dar asa i-a trecut pe la ureche. Cum aflam noi cine minte si cine spune adevarul, deoarece probe zdrobitoare, adica hartii, nu va produce nimeni. Traian Basescu concureaza in acest moment la titlul de urechist sef alaturi de Victor Ponta. Urechist feroce, cum inspirat l-a numit deunazi CTP pe liderul PSD, Ponta vorbeste tot asa, uitand deseori sa-si conecteze limba la creier. Vezi declaratiile despre nazism sau afirmatia ca toti copiii Romaniei de clasa I au tablete, telefoane si sunt conectati la net. In Romania s-au depasit demult orice fel de limite: orcine poate spune orice, oricat de grav, ca nu plateste si nu scandalizeaza pe nimeni. Asistam la un fel de defilare zilnica a iresponsabilitatii, de la mic la mare, care ne-a imunizat la tampenii dar a coborat teribil standardele de comportament social. Practic, totul e permis. http://www.hotnews.ro/stiri-opinii-1812995...rechist-sef.htm This post has been edited by nyman: 18 Sep 2014, 11:40 |
--------------------
Tesla
S
2013
- zerozerosapte
|
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
Reacții după declarațiile președintelui
Antonescu: Vor fi unii suficient de proști să îl ia în serios pe Băsescu Într-o postare pe blogul personal, Crin Antonescu a comentat pe marginea declarațiilor făcute de Traian Băsescu cu privire la ofițerul acoperit care candidează la prezidențiale. Astfel, fostul lider PNL este de părere că unii “vor fi suficient de proști încât să îl ia în considerare”, în condițiile în care, spune Antonescu, ar vorba, de fapt, doar de un circ “prin care încearcă să participe la această campanie”. ”În legătură cu Traian Băsescu, toate lucrurile s-au spus, cel puțin din partea mea. Atâta vreme cât, după zece ani, noi mai putem să luăm în serios un președinte care vine și spune sau îl acuză pe acoperitul acel ipotetic că nu și-a trecut în CV calitatea de ofițer acoperit înseamnă că în continuare ne ia de proști. Și probabil că până își va termina mandatul, în continuare, unii dintre noi vor fi suficient de proști încât să îl ia în considerare pe domnul Băsescu”, scrie Antonescu. Președintele Băsescu a declarat că va da amănunte despre ”ofițerul acoperit” de față cu toată presa, precizând că nu are nicio informație de la serviciile secrete și că, dacă, totuși, ”printre candidați există un domn care a avut în trecutul lui un astfel de lucru, acest lucru trebuie recunoscut”. |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
QUOTE(dacis @ 17 Sep 2014, 22:03) Si, daca tot veni vorba, hai sa te aud, bai nea UE, cum comentezi afirmatia a lui Vivisor: Premierul Victor Ponta a afirmat miercuri că justiția este un serviciu public ca și Sănătatea, Educația și Armata QUOTE(dacis @ 17 Sep 2014, 22:42) PS Cum, bre, Vivisor asta al nostru chiar nu poate fi comentat?!... Si Iisus a fost comentat si Pontiacul nu poate si nu poate? Ori singurele comentarii normale ii sunt nefavorabile si asta iti cade greu la stomac? ![]() QUOTE(dacis @ 17 Sep 2014, 23:08) Deci, cu afirmatiile lui Vivisor al vostru, stindardul democratiei autentice si originale, de tip moscovit, cum sta treaba? ![]() QUOTE(dacis @ 17 Sep 2014, 23:15) penibila incercarea de iesire din corzi ![]() ![]() This post has been edited by Dan73: 18 Sep 2014, 13:50 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
nyman |
![]()
|
|
--------------------
Tesla
S
2013
- zerozerosapte
|
|
vercingetorix |
![]()
|
Președintele PDL Bistrița Năsăud, Ioan Oltean, a ținut un discurs 'înflăcărat' pentru Klaus Iohannis, prezidențiabilul ACL.
"Cu ani în urmă, văzându-vă și cunoscându-vă, am zis în sinea mea: iată un om care are profilul unui președinte, înalt, frumos, deștept și cinstit. V-am văzut astăzi când ați coborât din autocar, când vă așteptau o mulțime de oameni, aveați o anumită reținere. Să nu mai aveți rețineri! Mergeți spre oameni și lăsați-i să vină spre dumneavoastră pentru că se bucură să vă vadă, să dea mâna cu dumneavoastră, să vă susțină. Mergeți spre ei domnule președinte, pentru că au nevoie de dumneavoastră și dumneavoastră aveți nevoie de ei!", a spus Ioan Oltean, scrie bistriteanul.ro. El a făcut și o glumă: "Fiți apropiat, oamenii simt nevoia să vă vadă, femeile simt nevoia să vă atingă pentru că sunteți un bărbat frumos. Femeile au nevoie de lumina pe care o degajați dumneavoastră". p.s. Initial am vrut sa postez la "imbecili autohtoni" dar subiectul fiind alegerile prezidentiale... ![]() Cine vrea sa ia lumina stie de unde sa o ia. Ce blasfemie... This post has been edited by vercingetorix: 18 Sep 2014, 16:23 |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
penibil? cert! (o idee) gay? sigur! da' blasfemic? neaaah
![]() |
--------------------
White Star
Titanic
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
QUOTE(vercingetorix @ 18 Sep 2014, 17:21) au nevoie de lumina pe care o degajați dumneavoastră". Glühwürmchen ![]() |
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Citi or fi suficient de prosti sa-l ia in serios pe Antonescu?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
nyman |
![]()
|
Aparent, mult mai putini decat adulatorii basescismului.
|
--------------------
Tesla
S
2013
- zerozerosapte
|
|
Han Solo |
![]()
|
QUOTE(Dan73 @ 18 Sep 2014, 13:50) e mai 'nasol' d'atat. omu'ie "in misiune" - cel mai probabil autoasumata. daca 'pilitura de fer' la dispozitie se aseaza cum trebuie, totu' merita. dujmanu' zilei e ponta, totul pentru front, totul pentru victorie. |
--------------------
White Star
Titanic
|
npleshea |
![]()
|
![]() 34 de ani degeaba Group: Members Posts: 54 Joined: 14 December 11 ![]() |
Cainii latra caravana trece.
|
--------------------
Lada
Niva
2001
- strain Ceausescu sa ne ierti! In decembrie am fost beti!
|
|
Han Solo |
![]()
|
Apa trece, pietrele raman...
|
--------------------
White Star
Titanic
|
nyman |
![]()
|
Tocmai ce am dagt peste modelul austriac de autonomie. Oare nu s-o putea aplica si la noi? Resuscitarea proiectului Dracu'la parc in Sighisoara, unde cu deosebita pretuire si onoare ii putem face pe autonomisti una din atractiile principale.
(Pe scurt, un nene din Viena s-a gandit ca el vrea autonomie. Autoritatile i-au mutat casa in Prater - principalul parc de distractii din capitala austriaca - i-au imprejmuit-o cu sarma ghimpata si au declarat-o republica Kugelmugel. ("Kugel=galusca, mugel=damb, denivelare). http://en.wikipedia.org/wiki/Kugelmugel This post has been edited by nyman: 20 Sep 2014, 11:49 |
--------------------
Tesla
S
2013
- zerozerosapte
|
|
corbex |
![]()
|
Vercinge, nu te duci ma pe National? Da. Ceausescu asta mic un șou mare. A pus peste tot afise cu curu lui, sa linga toata lumea la liber.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
vercingetorix |
![]()
|
Singurul raspuns posibil...
Si mai am un specimen d-asta in lista. Attached thumbnail(s) corbex.jpg ( Size: 170.61k ) Number of downloads: 257 |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
nyman |
![]()
|
QUOTE(corbex @ 20 Sep 2014, 13:18) Vercinge, nu te duci ma pe National? Da. Ceausescu asta mic un șou mare. A pus peste tot afise cu curu lui, sa linga toata lumea la liber. lasa, lasa badie ca o sa iti treaca, nu mai pune asa mult la icre. Si Obama cu Kerry au avut meetinguri electorale cu 70.000 de oameni. |
--------------------
Tesla
S
2013
- zerozerosapte
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(nyman @ 20 Sep 2014, 17:16) lasa, lasa badie ca o sa iti treaca, nu mai pune asa mult la icre. Si Obama cu Kerry au avut meetinguri electorale cu 70.000 de oameni. ![]() ![]() ![]() Auzi tu, sa-l compari pe mitomanul galactic cu Obama... ![]() PS. aia cu galacticu pentru cine nu stie inca vine dupa asta: QUOTE “Victor, o galaxie română în devenire, Răsare în universul zidit pe răstigniri, Pe temelie veche, de piatră și jertfire, El reînălță o țară a vechilor români! Victor Ponta președinte!” This post has been edited by Ake: 21 Sep 2014, 16:28 |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
Corect. Mitomania si ipocrizia lui Ponta au o anvergura galactica.
|
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
eurocristi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 243 Joined: 16 May 07 From: Oradea ![]() |
ake, nu rade de el ca face si el bani de o paine postand de pe cartonasele primite de la centru.
Ia uite textul orijinal: http://www.paginadepolitica.ro/consilierii...america-in-psd/ |
--------------------
logan
ambition
2005 membru proaspat dar experimentat in auto
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(eurocristi @ 21 Sep 2014, 18:04) ca face si el bani de o paine postand de pe cartonasele primite de la centru. Ai si dovezi, sau stii din experienta ? N-am mai vazut un fluturas... |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
eurocristi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 243 Joined: 16 May 07 From: Oradea ![]() |
Solidaritate de breasla?
|
--------------------
logan
ambition
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Vă agitați de pomană. A declarat răspicat și fără nicio jenă tata-socru, cu o zi înaintea mărețului eveniment:
QUOTE PSD este cel mai mare si important partid din România. Vrem sa facem o demonstratie de forta la aceasta lansare link, dacă aveti dubii. This post has been edited by Markos: 21 Sep 2014, 18:20 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
Frumoasa lansare. Sper ca au setat directia potrivita.
|
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
nyman |
![]()
|
QUOTE(eurocristi @ 21 Sep 2014, 18:04) ake, nu rade de el ca face si el bani de o paine postand de pe cartonasele primite de la centru. Ia uite textul orijinal: http://www.paginadepolitica.ro/consilierii...america-in-psd/ Vorba unui coforumist, sa ai tu atatia bani in buzunar cat fac eu din postari platite! 21 Sep 2014, 19:26: QUOTE(Ake @ 21 Sep 2014, 17:24) ![]() ![]() ![]() Auzi tu, sa-l compari pe mitomanul galactic cu Obama... ![]() PS. aia cu galacticu pentru cine nu stie inca vine dupa asta: M'ake, pardon, ma ake, ma distram si eu ca lumea e deranjata de oamenii de pe stadion. Cand fura fotbal, metalica sau maical giecsan, nu se mai scandaliza nimeni ca n-are pe unde sa treaca strada ![]() This post has been edited by nyman: 21 Sep 2014, 18:26 |
--------------------
Tesla
S
2013
- zerozerosapte
|
|
eurocristi |
![]()
|
Deci nu esti postac?!
Nasol... |
--------------------
logan
ambition
|
|
nyman |
![]()
|
nu, nu, fac o mica bisnita pe-aici pe la bursa.
|
--------------------
Tesla
S
2013
- zerozerosapte
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th May 2025 - 05:51 |