Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
![]() ![]() ![]() |
Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
kato |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
|
||
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Poze cu Comisia gasiti aici
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
npleshea |
![]()
|
![]() 34 de ani degeaba Group: Members Posts: 54 Joined: 14 December 11 ![]() |
Vad ca aici se discuta numai de candidati ai partidelor cunoscute pe scena politica. Nu a propus nimeni un independent ca de exemplu Petre Ignatencu.
|
--------------------
Lada
Niva
2001
- strain Ceausescu sa ne ierti! In decembrie am fost beti!
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
pai noi vorbim despre aia care au sanse.......
|
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(npleshea @ 17 Sep 2014, 16:40) Povesteste-ne despre el. Candideaza? pcr.jpg This post has been edited by Markos: 17 Sep 2014, 16:00 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Candideaza, vezi pe topicul "Comunismul". Probabil Nicu Pleshea strange semnaturi si stie el ceva, daca zice ca-l voteaza.
This post has been edited by marksman: 17 Sep 2014, 16:03 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE M-am născut în Deltă, în comuna Pardina, Tulcea. Sînt de origine ucraineană, dar rus după bunicul din partea mamei, Karpov. Sînt născut pe 7 decembrie 1955, o dată semnificativă și cu care mă mîndresc, că m-am potrivit să fie aceeași zi de naștere cu a lui Doctor Petru Groza. Un alt om mare pe care îl respect și este un exemplu pentru mine mai e Gheorghe Gheorghiu-Dej, cu care mă aseamăn la meseria de bază. El a fost electrician, eu electrician. Am plecat din comună în 1970, la marile inundații din anul acela care au obligat familia noastră să se mute. Casa noastră, care era făcută din stîlpi, a intrat pînă la geam în pămînt. Ultimul trimestru de școală l-am făcut cu barca. Școala noastră era construită pe un dîmb, în spatele casei, și ne ducea o barcă mare care ne strîngea pe toți copiii. Era chiar perioada cînd înfloreau pomii și închipuiți-vă, după inundații, luciul apei și deasupra lor coroanele pomilor înfloriți. După ce în iunie s-a scurs apa, totul s-a uscat. Cînd am terminat opt clase, m-am dus la Tulcea să dau la profesională și asta s-a suprapus cu o perioadă cînd se înființase un club sportiv, Danubiu Tulcea. S-a făcut o selecție în Deltă și împreună cu un băiat din localitate am fost luat și am stat o lună în cantonament să învăț caiacul. La profesională am dat la clasa unde se făcea cea mai pretențioasă meserie, cea de electrician. ![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE Ultimul trimestru de școală l-am făcut cu barca Normal, daca pe invatatoare o luase apa... Nici Nicolae Ceausescu n-a avut prea multa scoala. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
Markos |
![]()
|
Cine strange semnaturile?
Attached File(s) ![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
nyman |
![]()
|
![]() Group: Members Posts: 0 Joined: 17 September 14 ![]() |
QUOTE S-a făcut o selecție în Deltă și împreună cu un băiat din localitate am fost luat și am stat o lună în cantonament să învăț caiacul. ![]() ![]() |
--------------------
Tesla
S
2013
- zerozerosapte
|
|
marksman |
![]()
|
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
nyman |
![]()
|
habar n-am, probabil suficient cat sa mearga pe canale unde are nevoie (un fel de bicicleta pe apa) - banuiesc ca o barca cu motor era greu de achizitionat la vremea aia. Ma distram si eu la ce si-a trecut omul in CV.
|
--------------------
Tesla
S
2013
- zerozerosapte
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(paul_p @ 17 Sep 2014, 14:45) Subiectul dicutiei era acesta: QUOTE(dacis @ 15 Sep 2014, 20:39) sa stii ca au si ei dificultati de interpretare si functionare, inclusiv cu amendamentele de ultima ora. Fix de-aia si pentru ca ei n-au orgoliul sa creada ca se descurca foarte bine si singuri, au si facut americanii fix anul trecut cererea sa devina membri cu drepturi depline ai Comisiei de la Venetia. Cu precizarile de mai sus: 1. Comisia se pronunta cu privire la modificarile in curs si 2. in USA sunt puse in discutie de prin 2004-2005 cateva posibile amendamente fara de care legislatia din jurul HSD (post-2001) risca sa fie declarata neconstitutionala. |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
QUOTE(nyman @ 17 Sep 2014, 17:21) Nu e distractiv.Comentariul tau e tipic pentru superioritatea falsa clamata a omului de tip nou. E un fel de CV ala unui simplu proletar. Ce e trist ca in randul lor din cauza lipsei de educatie( sa nu crezi ca electricianul neamt sau american e mai scolit) nostalgia bolsevismului e maxima. Li se bagasee in cap chestia ca sunt bagati in seama ei fiind clasa muncitoare ca numai ala care da cu tarnacopu munceste aia care dau cu neuronu sunt niste cartonagii, aveau un servici o locuinta la limita un salar care le permitea pseudoconcediu la munte / mare cu hazeaica si cei 4 urmasi obligatorii.Totul era o rutina calduta deranjata in sfarsitul anilor `80 de penurii. Dar ei se faceau ca muncesc aia se faceau ca-i platesc , micul furtisag de la servici era acceptat asa incat economia de troc a permis proletarilor sa supravietuiasca. Oricum pretentiile lor de la viata erau chestii basic. Si pentru toatea aste zic iarasi FMCC si urmasilor. ![]() This post has been edited by bion: 17 Sep 2014, 18:18 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
nyman |
![]()
|
Ehe, daca m-as apuca si eu de scris ce sporturi am practicat timp de o luna.. Uite, facui tenis 3 luni cu acelasi antrenor care a "descoperit-o" pe Halep. Numa ca treaba statea cam asa: ma punea ala sa dau in minge, isi facea cruce, imi zicea ca crede ca ne apucam de matematica si ma trimitea sa alerg 10 ture de teren (6 terenuri). Dupa ce ma vedea cat de bine alerg (eram cel mai rapid dar si cel mai bine facut), imi zicea, hai ca nu se poate, invatam noi dreapta aia.. dupa care o luam de la capat.
This post has been edited by nyman: 17 Sep 2014, 19:54 |
--------------------
Tesla
S
2013
- zerozerosapte
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Matale esti mostenitorul lui Vercingetorix, regele ilir?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(Han Solo @ 17 Sep 2014, 11:52) Bre, io stiu din spusele unui fost student al sau, ajuns si el celebru profesor, ca un individ numit Mangeron isi pica studentii de pe la mecanica mai ales la disciplinele mai teoretice pe care le preda, cu urmatoarea justificare: o practica solida trebuie sa fie precedata de o teorie solida. Ia curricula universitara a oricareia dintre primele 20 de universitati din UE, care ofera specializari la nivel de licenta si, mai ales, de master, care au de-a face cu organizarea si functionarea statelor si a sistemelor statale (Drept international, Stiinte Politice si Administratie, Relatii internationale etc.) si ai sa vezi ca in toate, fara exceptie, vei gasi predate chestiuni care tin de definirea democratiei in contextul statului de drept. Pentru ca principiile statului de drept sunt mai degraba de filosofie politico-juridica, mai generale si, de fapt, singurele capabile sa faca diferentierea neta intre democratiile autentice si cele aparente ("democraturile" gen Rusia, Iran, Venezuela etc.) Oite o recenzie la o cartulie la care nu mai am acces, ca ti-as fi trimis-o! Probabil la anumite biblioteci din Bucuresti o poti gasi. Si, daca tot veni vorba, hai sa te aud, bai nea UE, cum comentezi afirmatia a lui Vivisor: Premierul Victor Ponta a afirmat miercuri că justiția este un serviciu public ca și Sănătatea, Educația și Armata |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
nyman |
![]()
|
|
--------------------
Tesla
S
2013
- zerozerosapte
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
Maradona, nu-mi mai intoarce portofelul. Nu comentez pe nimeni si nimic daca n-am chef. Nu-s consultant.
Te dadeai rigurosu' satului, mancand scaun despre chestii foarte precise, pe care le dadeai de adevaruri incontestabile. Imi explicai cum e regula UE ca nominalizarea comisarului sa fie facuta de reprezentantul in Consiliu, care la Romanica e basescu. Cum ziceam, cu lingura mare. Acum, nu mai suntem rigurosi, cu fapta in stanga si manualul in dreapta, acum o zguduim cu principii. Mie sa-mi spui cum ramane cu rigoarea. Ca la UE te pricepeai total, pana nu te-ai mai priceput. |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(Han Solo @ 17 Sep 2014, 22:36) Niciodata nu am sustinut ca m-am priceput la UE! Io am zis chestia cu Base (si ea continua sa fie valabila) pe baza legislatiei interne, mai precis a Constitutiei noastre (cea sparta de toti, pe toate partile!) coroborata cu deciziile succesive ale CCR, in care se spune clar ca Base este cel care gestioneaza politica noastra externa. Decat atat! PS Cum, bre, Vivisor asta al nostru chiar nu poate fi comentat?!... Si Iisus a fost comentat si Pontiacul nu poate si nu poate? Ori singurele comentarii normale ii sunt nefavorabile si asta iti cade greu la stomac? ![]() 17 Sep 2014, 22:47: Io-te ca gasii linkul pentru carte. Atata doar ca poti accesa site-ul si sa faci download pentru carte doar din BCU si Biblioteca Academiei, ca alti abonati la Oxfordjournals io nu stiu. Iti iei laptopul, faci o cruce mare si intri. Nu cred ca te aresteaza. Dupa aia te conectezi firiles la routerul cu IP din baza de date si halesti carti. Si articole, daca te coafeaza! ![]() This post has been edited by dacis: 17 Sep 2014, 21:47 |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
Vorbeai de "regula UE", aburitorule.
This post has been edited by Han Solo: 17 Sep 2014, 22:01 |
--------------------
White Star
Titanic
|
dacis |
![]()
|
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Han Solo |
![]()
|
QUOTE(dacis @ 4 Sep 2014, 20:07) Si inca o chestiune: regula la UE este ca scrisorile de nominalizare sunt trimise de reprezentantul statului in Consiliu. Care in cazul Romaniei, Frantei, Ciprului si uneia din tarile baltice (am uitat care) este presedintele. Deci Ponta a incalcat regulile UE, trimitand el o alta nominalizare. multumit maradona? |
--------------------
White Star
Titanic
|
dacis |
![]()
|
Corect. Cum ziceam, nu ma pricep la UE. Curios este ca in cazul Frantei sigur nominalizarea formala fost trimisa de presedinte si parca la fel si pentru tara baltica.
Da' de ViVi nu zici nimic, asa ? ![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Han Solo |
![]()
|
Ponta e un absolut idiot. Si un mare ticalos (LE). Bookmark this.
Tot n-am aflat insa cum ramane cu rigoarea... Cum pusca mea poate un consultant riguros care nu deschide gura daca nu e 110% sigur, cu acces la IP si biblioteca academiei oxford, sau ceva, sa comita asa ceva?? sunt devastat.... esti jalnic ![]() This post has been edited by Han Solo: 17 Sep 2014, 22:20 |
--------------------
White Star
Titanic
|
dacis |
![]()
|
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Han Solo |
![]()
|
ceva important, unde tre' sa-ti faci cruce. tomna am aflat de la tine.
stiu, stiu, nu intelegi umorul, sau sarcasmul... nici chiar cel de toata jena ![]() This post has been edited by Han Solo: 17 Sep 2014, 22:25 |
--------------------
White Star
Titanic
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(Han Solo @ 17 Sep 2014, 23:24) ceva important, unde tre' sa-ti faci cruce. tomna am aflat de la tine. stiu, stiu, nu intelegi umorul, sau sarcasmul... Ashea. Vez' ca tot un sarcasm era si ce-am zis io. Plecam de la istoria devenita ulterior mitica a primului derector comunist post-1948 care, intrand prima data-n viata intr-o biblioteca s-a minunat cata ditamai gramezimea de cartoaie erau pe-acolosha. Si si-a facut cruce, sireacul! ![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Markos |
![]()
|
Ești boring (da' rău!)
Cărți găsești la npleșea, doojda mii. |
--------------------
Reno
Megan
|
|
dacis |
![]()
|
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th May 2025 - 03:23 |