Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
![]() ![]() ![]() |
Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
Ake |
![]()
|
||
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|||
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Dimineata aveam in fata un camion frigorific cu numere de Teleorman.
I-am spus consoartei: "Uite, au inceput sa aduca votantii!" ![]() |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Nu sint Votanti. Masina a venit sa ridice fripturile pentru voturile corecte.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Râdem, glumim, da' io cu cine votez?
![]() Că n'avurăți coerență p-acilea șa, nu mai pricepe votantu' cinstit nimic. ![]() This post has been edited by gabize: 31 Oct 2014, 14:11 |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Cu Udrea, desigur, ca sa mai facă o sesiune de shopping la Paris pana la turul doi! Tura asta o ia pe madam Stanciu!
![]() |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Oi fi io nehotărât, da' nu chiar așa...
Acu', vorbind serios, mă uit la chestia asta: buletin_vot_45520300_94672400.jpg și nu-mi vine să pun ștampila pe nici unul... Trist, nu? ![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
Eh, a fost vreunul in ultimii 25 de ani pe care chiar ai pus stampila cu bucurie?
Mmm, da, Constantinescu, cata naivitate... |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
2007 / 2013 Forta sa fie cu voi !!
|
|
gabize |
![]()
|
Ori am îmbătrânit eu și-s mai greu de păcălit, ori clasa politică nu se mai străduiește la fel de mult să ascundă mizeria. Nu știu, cert e că dezamăgirea mea e maximă.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
Cosstel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 4 November 05 ![]() |
Tu te plictisesti la servici si n-ai cu cine discuta
![]() Stiu, e vineri mai e un pic si se termina programul. Mi se pare dementiala tipa asta: Amy Schumer ![]() |
--------------------
VW
Caddy Furgon
2006
- B03??? I'm a simple man, I see boobs, I press LIKE!
|
|
gabize |
![]()
|
Da' tu?
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
Gheorghe Funar: Piramidele au fost construite de geto-daci
El afirmă într-un interviu acordat RFI că românii provin dintr-un popor primordial, geto-dacii, care a populat întreaga planetă. "Deutschland înseamnă Țara Dacilor", susține Funar. Gheorghe Funar se declară un "haiduc științific" și spune că este sigur că va câștiga alegerile prezidențiale din primul tur. "Eu am intrat în campania electorală și pentru a spune acest adevăr nemaipomenit referitor la adevărata istorie a poporului român. Noi suntem urmașii poporului primordial pe planeta Pământ. Toate popoarele de pe planetă au ca strămoși geto-dacii. Acum o mie de ani, denumirea Suediei și a Danemarcei de astăzi în istoria lor scrie că se chemau Dacia! Denumirea Germaniei de astăzi, aflați ce înseamnă Deutschland. Eu știu că înseamnă Țara Dacilor. Geto-dacii erau extraordinar de avansați în toate domeniile. Aveau și aparate de zbor, au făcut hărți de deplasare pe planetă la care cei de la NASA se uită și astăzi și spun că nu le pot face la nivelul geto-dacilor. Eu am intrat în marea grupă a haiducilor științifici în domeniul istoriei. Noi, românii, nu știm că în România avem o mulțime de piramide, iar după modelul piramidelor din România, strămoșii noștri geto-daci au construit piramidele din Egipt", spune Gheorghe Funar. p.s. daca nu stii cu cine, voteaza cu gyuri funar, e haios... ![]() |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
2 canistre de benzina shpaga la IDMS
|
|
gabize |
![]()
|
![]() M-am liniștit. Și am aflat, cu ocazia asta, cine-o făcut desenele uriașe din deșertul Nazca, Peru. ![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
Cosstel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 4 November 05 ![]() |
|
--------------------
VW
Caddy Furgon
2006
- B03??? I'm a simple man, I see boobs, I press LIKE!
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Eu votez Kelemen Hunor + Szolt Szilagyi + Gheorghe Funar + Corneliu Vadim Tudor!
|
--------------------
|
dacotec |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 97 Joined: 1 November 05 ![]() |
Radem, glumim...dar eu tot nu stiu cu cine votez!
|
--------------------
citroen/Dacia
Citroen C5/logan 1.4 Laureate
2004
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
N-ai baut suficient
![]() <span class='edit'>31 Oct 2014, 16:41:</span> Citind un articol pe blogul lui Tolontan am gasit acest test Rezultatul meu e ![]() This post has been edited by ady77: 31 Oct 2014, 16:42 |
--------------------
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
io deja am primit primul sms care ma indeamna sa votez cu ponta!:DD
p.s. 0754781216 este numarul de pe care a fost trimis, asta daca doriti sa transmiteti expeditorului ca poate conta si pe voi ![]() |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(gabize @ 31 Oct 2014, 14:39) Oi fi io nehotărât, da' nu chiar așa... Acu', vorbind serios, mă uit la chestia asta: buletin_vot_45520300_94672400.jpg și nu-mi vine să pun ștampila pe nici unul... Trist, nu? ![]() Pune pe toti, nu fa discriminari. |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
gabize |
![]()
|
![]() This post has been edited by gabize: 31 Oct 2014, 17:14 |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Nu cred, ziceam sa pui stampila pe toti
![]() |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Daca au fost saraci si nu ne-au lasat nimic mostenire!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Cum mă, cum poți să zici așa cevaaaaa!?
Ia cetește ce scrie sus in browser? D a c i a ...... Pai daca nu erau dacii, nu mai scriam noi acilea. Corect? This post has been edited by Ake: 31 Oct 2014, 18:32 |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
Serje |
![]()
|
Saracuta Nutzi... toata lumea ii impotriva ei
![]() O fost filata incluiv in living ... o vazut ea blitzu aparatului cand ii faceau aia poze ![]() |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.185 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
La ora asta, DD e inca in plina campanie. Șocâtele (copyright CTP) ne invata cum si unde sa punem stampila duminica.
Luuuuume luuuumeeee!!! Uitati aici adevaratul sondaj! Attached image(s) ![]() |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
Serje |
![]()
|
Asta-i sondaju' așteptat de consultant?
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
QUOTE(kato @ 31 Oct 2014, 17:50) io deja am primit primul sms care ma indeamna sa votez cu ponta!:DD p.s. 0754781216 este numarul ... Ai belit moldoveanu. Ala-i numarul lu ala de care spui in soapta...a venit sefu` al mare.. ![]() ![]() NU UITATI SA MERGETI LA VOT PENTRU CA NU E IMPORTANT CINE SI CATI VOTEAZA CI E IMPORTANT CINE NUMARA VOTURILE ![]() This post has been edited by bion: 1 Nov 2014, 10:59 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
corbex |
![]()
|
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE Procesul de votare la scrutinul din 2 noiembrie 2014 pentru alegerea președintelui României a început în afara țării la secția de votare organizată în Noua Zeelandă (Auckland), sâmbătă, la ora 20.00, la ora României. Cât o fi scorul? |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th May 2025 - 02:51 |