Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
![]() ![]() ![]() |
Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Khmerii cu ochii rosii loveste din nou.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Mr_Devil83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.254 Joined: 14 June 08 ![]() |
Comunicat oficial
Attached image(s) ![]() |
--------------------
Dacia
1300 / SUPERNOVA EUROPA
1984 / 2002
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Aceasta campanie electorala mi-a relevat mie, personal, niste lucruri foarte interesante.
In primul rand a scos la suprafata cel putin 2 ziaristi acoperiti, pe statele SRI. Plus, ca bonus, poate un al treilea care s-a "deconsiprat" singur. 1. Prima este madam Pora. Care asa cum ziceam la momentul lu' Turcescu a avut o reactie foarte defensiva la mentionara numelui ei ca ar trebui sa-si "elibereze" inima. Atitudinea ei ulterioara acelei emisiuni, cu articole pe care ar fi invidios si Gadea, intoarrcerea cu 180 de grade si luarea in brate a lui Iohannis nu a facut decat sa-mi confirme observatia initiala. 2. A doua e madam Sorina Matei, la care Turcescu a facut trimitere directa in aceeasi emisiune ca si ea ar trebui sa se "elibereze", insa madam a fost atunci mult mai controlata. Turcescu atunci s-a referit la 2 persoane direct, la Pora si la Sorina. In emisiunea de la B1 de mai ieri matrozu a reamintit ca madam Sorina Matei e usor "conspirata". Desi eu imi amintesc ca am zis pe aici, la un moment dat nea maior a dat un interviu la Romania TV (unde era pe atunci madam Matei) si i-a pus madam asta niste intrebari ciudate, de parca murea poporul de amprentarea cu buletinul la cartela si eu auzeam prima oara de asa ceva... Deci madam Sorina Matei e, in opinia mea, 100% acoperita in presa, din partea SRI. Si se incadreaza si la sustineri, il sustine pe Iohannis. 3. Al treilea ar fi Turcescu. Nu stiu daca intr-adevar a fost sau nu acoperit, dar daca a fost a fost de la SRI, nu de la SIE sau de la armata. Armata nu ar avea ce face cu ziaristi acoperiti. Iar SIE nu a dat lu' matrozu lista cu aoperitii. Pe care Turcescu ii stia (pora si matei). Plus de asta, acoperiti lui SIE ar cam trebui sa fie cu Ponta, aia de la SRI sunt cu Iohannis. Cum Turcescu ii stia pe toti din studiou, respectivii fiind sustinatori a lu' neamtu, serviciul de care vorbim e SRI, nu altul. 4. Pe madam Udrea au aruncat-o toti (prieteni, dusmani, servicii) din brate, mai putin matrozu' plus nea Cristoiu si Rares Bogdan. 5. Aia de la DIICOT (care a fost pozata cu Udrea pe la Paris) nu cred ca mai are zile multe pe la DIICOT. Mai degraba cred ca pentru degajarea ei au fost facute publice fotografiile, nu pentru Udrea. 6. SIE l-a luat in brate pe Ponta, SRI e mai degraba cu Iohannis, cele doua servicii intr-o lupta surda. 7. Matrozu nu stie exact daca Ponta a fost sau nu ofiter acoperit, are niste indicii rezonabile, dintre care unele le-a putut face publice, dar nu mi se pare ca are dovezi clare, ci doar indirecte. Astea-s opiniile mele. Zic sa ramana pe aici, poate mai vorbim peste cativa ani... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Da ... astea doua cine is?
2 Nov 2014, 00:21: Într-o comună din Suceava secțiile de vot au fost organizate la cârciumă și în sala de parastas din cimitir ![]() S-o scos dragnea, nu mai tre sa plimbe asa mult mortii This post has been edited by Serje: 2 Nov 2014, 00:21 |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE „E adevărat că nu e chiar ortodox dar ne pare rău, unde să facem în altă parte”, se scuză Cornel Salamaha, viceprimarul comunei Vulturești. ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
Ete ce zice arabetii paciasa....
https://en-maktoob.news.yahoo.com/romania-p...2--finance.html Am ajuns de toata bafta cu toti cinstitii astia care ne-au tot condus tara,de la Revolutie incoace ![]() This post has been edited by M.C.: 2 Nov 2014, 06:58 |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
A3: Astăzi este ales primul român.
![]() This post has been edited by ady77: 2 Nov 2014, 08:53 |
--------------------
|
Cosstel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 4 November 05 ![]() |
te uiti la hantene
![]() credeam ca doar dacis si nutu o fac ![]() |
--------------------
VW
Caddy Furgon
2006
- B03??? I'm a simple man, I see boobs, I press LIKE!
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(iulia_boris @ 2 Nov 2014, 08:37) Spaima cea mare-n PSD este ca "decat" today. Mi-a placut viziunea unuia: romani-l vor pe Vivisor si asta se va vedea clar in primul tur. Atata doar ca agentruili straini or sa-l scoata in fata sh-or sa-l impuna pe neamtsalau, care-i sh-o lifta pagana, ca nu numai ca nu-i roman, dar nici macar nu-i ortodox ca noi... |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
O fi ortoped, macar.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.223 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(klaus @ 1 Nov 2014, 22:31) 6. SIE l-a luat in brate pe Ponta, SRI e mai degraba cu Iohannis, cele doua servicii intr-o lupta surda. Nu cred ca sunt chiar asa de "independente" unul de altul cele doua servicii, si mai ales la concurenta, cat sa-si dea la gioale unul altuia, ar iesi prea urat. C-or avea preferati diferiti e posibil, dar pe principiu' "corb la corb nu-si scoate ochii", pe respectivii acoperiti ori nu ii folosesc ca instrumente, scopurile finale fiind oarecum comune. |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
iulia_boris |
![]()
|
Da' macar un logoped nu i-ar strica..
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.223 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Aduce oarecum cu "draga stolo".
|
--------------------
Dacia
1310
|
iulia_boris |
![]()
|
Azi nu fac drumu' dijaba la vot,si-s multi ca mine,da' la urmatoru' trebuie sa stampilez pe careva impotriva lu' Ponta.
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Maca nu te mai lauda mai Iulia... Fii ca manelistii aia undercover. Nu-i o chestie sa te lauzi, in caz ca nu intelegi de ce ti-am zis astea.
This post has been edited by kum: 2 Nov 2014, 12:29 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
dacotec |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 97 Joined: 1 November 05 ![]() |
peste 2-3 ore ma duc la vot..dar cu cine votez???
|
--------------------
citroen/Dacia
Citroen C5/logan 1.4 Laureate
2004
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
Am fost si am votat cu Monica Macovei. Si sunt mandru ca e prima data de cand votez , cand am putut sa dau un vot pozitiv. Pentru ca am ce si pe cine sa votez. Un om intregru, care tine cu justitia si a luptat ca justitia sa prevaleze, Pentru ca am ce vota un om care a demonstrat ca un politician roman poate fi apreciat si afara in lumea civilizata. Pentru ca avem nevoie de o doamna bataioasa si sper ca macovei sa fie o Thatcher a zilelor noastre, o doamna de fier care sa urmeze principalele linii ale politicii marinarului din ultimii ani: justitie puternica, apropierea de sua si de europa.
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Pacat, pentru tine, ca nu are nicio sansa, iar in turul 2 vei vota Iohannis ca toata lumea.
|
--------------------
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Nuțule, si astazi esti de servici? Macar de ai fi fost membru in comisie din partea partidului...
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE peste 2-3 ore ma duc la vot..dar cu cine votez??? Cu Uiliam Brânză. ![]() This post has been edited by cdadan: 2 Nov 2014, 12:38 |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
corbex |
![]()
|
Am auzit ca Uiliam Brinza n-a dat ulei. Sa-i fie rusine! M-am dus de dimineata sa votez, numai drojdieri imprejur. Cu o litra de secarica boul de Ponta ar fi fost presedinte inainte de amiaz.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE(ady77 @ 2 Nov 2014, 12:33) de ce sa fie pacat? Ca im sfarsit am votat pro si nu contra?Cat despre turul 2 sa vedem cine va iesi, oricum am inca mari dubii la iohanis, sa nu fie cumva o mana moarta a usl-ului. Oricum sa vedem rezultatele si avem dupa aia timp sa reflectam |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Badie, chiar nu pot sa-mi imaginez c-ai votat la fel ca aflocis.
![]() This post has been edited by cdadan: 2 Nov 2014, 12:41 |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
iulia_boris |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
maho |
![]()
|
Am fost si io cu doamna la vot; democratia drec', io am votat cu unu', ea cu altu... la plecare, a trebuit sa-i atragem atentia individului de la masa ca a uitat sa ne puna timbru "votat" pe c.i.; s-a uitat trifazic... cred ca pana atunci nu pusese la nimeni.
|
--------------------
Dacia
1310
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
Pai oricum timbrul ala e o chestie fara sens.
|
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th May 2025 - 02:51 |