Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
![]() ![]() ![]() |
Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE Monica Macovei, candidat independent la alegerile prezidentiale, a solicitat, duminica, prelungirea programului in sectiile de votare din strainatate daca la ora 21:00, ora la care este prevazuta inchiderea acestora, inca mai sunt cetateni romani care stau la coada pentru a vota. "Toti cetatenii romani care s-au deplasat pana la sectia de vot trebuie sa voteze", arata candidatul independent la prezidentiale. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
dacotec |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 97 Joined: 1 November 05 ![]() |
Intr-un puseu de "cetatenism" am iesit si eu azi afara, prima data la ora 18...si m-am dus la vot!Ati auzit de Constantin Rotaru???...nici eu, deci merita!
|
--------------------
citroen/Dacia
Citroen C5/logan 1.4 Laureate
2004
|
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
|
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(dacis @ 2 Nov 2014, 18:52) Vine linku!!.... Tocai ce-am cerut sa-l caute. Zece minutsi! In afirmatia mea s-a strecurat o eroare: situatia cu reducerea numarulului de sectii privea exclusiv situatia din R Moldova. Numarul total de sectii din strainatate e de aproape 300. Io in locu tau mi-as concedia sursele ... In Moldova o crescut numaru sectiilor, iar in strainatate numaru sectiilor o ramas acelasi. Smecheria ii ca in unele zone cu multi romani o micsorat numaru sectiilor sau chiar taiat si o facut alte sectii in zone cu mai putini romani, ca sa nu fie batator la ochi pentru cine se uita la numar. Iar sectiile noi facute is in zone mai bune pentru ei sau mai usor de controlat, iar cele desfintate din zone nu prea bune pentru ei. Nu inteleg de ce tre sa bagi o petarda... |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(Serje @ 2 Nov 2014, 19:06) Nu poci, ca nu-s angajati! Da' de frecat ridichea, poci. Sa vina el ziua de marti!... ![]() ![]() PS Mai ales c-am aflat, de la altul, ca in 2012 in RM or fost 14 sectii de vot! ![]() ![]() ![]() 2 Nov 2014, 19:23: Exit poll-urile s-au incheiat! Deja a inceput procesarea datelor si modelarea matematica a tendintelor din ultimele patru ore 15-17 si 17-19, ca sa rotunjeasca scorurile conform tendintelor (vot exprimat + prezenta la vot). Cica la 20,20-20,30 deja sunt pe masa la TV-uri si la aia care au platit primele scoruri! This post has been edited by dacis: 2 Nov 2014, 19:23 |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Buhaha! La Antena 3 o cucoana pune la indoiala informatiile cum ca in strainatate ar fi cozi, vorba aia...doar cazuri izolate... si ca oricum, daca sunt, e de vina Basescu!
|
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Trebuiau să facă toți ca Țiriac, să vină cu avionul în țară și să voteze acasă
![]() |
--------------------
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
La popa la poartă, e-o pisică moartă
Cine-o râde și n-o vota, s-o mănânce coaptă! This post has been edited by paul_p: 2 Nov 2014, 19:52 |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Ai votat?
|
--------------------
|
blackout |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 15 October 05 ![]() |
Gata, AICI a castigat Vivi!
|
--------------------
...
...
...
- BN-##-###
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(Ake @ 2 Nov 2014, 19:37) Bun post ![]() QUOTE Haosul de la sectiile de vot din strainatate a scandalizat intreaga opinie publica si a pus o presiune majora pe PSD, care a organizat alegerile. PSD a inventat o strategie ofensiva pentru a pasa responsabilitatea in curtea lui... Basescu. Astfel, gurile de foc ale propagandei PSD - Antena 3, Romania TV si Gabriela Firea i-au acuzat pe ambasadorii numiti de Traian Basescu in capitalele europene unde cetatenii romani sunt tinuti cu orele pana la vot. Astfel, Romania TV prezinta imagini cu cozile din strainatate, iar moderatorii sustin ca de vina sunt ambasadorii numiti de Basescu, care ar fi organizat intentionat prost procesul electoral pentru a nu vota romanii din strainatate cu Ponta. Titlurile pe burtiera puse de RTV sunt Ambasadorii lui Basescu isi bat joc de alegatori si Traian Basescu acuzat de frauda in ziua votului. This post has been edited by Markos: 2 Nov 2014, 20:03 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
paul_p |
![]()
|
Ce mizerabili! Ei fac ca votul sa fie dificil, si tot ei tipa la Basescu.
Stilul Ponta, care ne explica ca justitia functioneaza bine doar de cand este el prim ministru. Si ca acciza suplimentara pe benzina nu a scumpit benzina. This post has been edited by paul_p: 2 Nov 2014, 20:11 |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
ady77 |
![]()
|
![]() |
--------------------
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
QUOTE(dacis @ 2 Nov 2014, 18:03) In alta ordine de idei, un pretin sondor imi zicea zilele trecute sa fiu atent la emisiunile publicitare de la Antena 3 si RTV, la un anumit lucru. Am fost atent si omul a avut dreptate: baietii cica au refuzat sa difuzeze (pe bani, nu gratis!) spoturile prin care ONG-uri vandute americanilor comunicau electoratului ca frauda electorala se pedepseste cu puscaria! Amicu asta, apropos, azi e pe teren si la incercarile mele repetate de a-l contacta mi-a dat eject. Mi-a raspuns acum ceva minute si mi-a zis sa nu iau de bune exit poll-urile de acum si nici macar pe alea de la 21, ca-s facute al naibii de-n pripa si cu oameni (=bani) putini, asa ca si ca scorurile finale vor diferi destul de mult de pronosticurile de diseara, cel putin la primii doi candidati. Ni se pregateste ceva ![]() ![]() ![]() ..hai bai dacis, iar vii cu d'astea? Care e motivul pentru care acum e facuta treaba "al naibii de-n pripa"? De ce ar fi o diferenta fata de alte alegeri? Sunt mai aproape de faliment? ![]() Oricum, constat ca tu ai cate o cunostinta oriunde...depinde in ce chestiune vrei sa lasi sa se inteleaga ca stii despre ce vorbesti ![]() ![]() This post has been edited by Dan73: 2 Nov 2014, 20:28 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(aphophis @ 2 Nov 2014, 12:30) Eu nu mai tin minte cum am mers la primul vot, la al 2-lea sau al 3-lea, dar cert este ca pentru prima data in ultimii 10 ani am mers si eu sa dau vot pozitiv. Din fericire, jegul chior trebuie sa-si faca bagajele spre ghena istoriei, plus ca nici o sluga de-a lui nu are sanse de izbanda. Am votat pe unul care n-are cum sa castige, iar din cate se pare in turul doi mi-e egal, mi se rupe. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Se pare ca Transilvania a votat masiv nemteste.
This post has been edited by gabize: 2 Nov 2014, 20:38 |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
Markos |
![]()
|
Era de așteptat.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE(cdadan @ 2 Nov 2014, 20:36) Eu nu mai tin minte cum am mers la primul vot, la al 2-lea sau al 3-lea, dar cert este ca pentru prima data in ultimii 10 ani am mers si eu sa dau vot pozitiv. Din fericire, jegul chior trebuie sa-si faca bagajele spre ghena istoriei, plus ca nici o sluga de-a lui nu are sanse de izbanda. Am votat pe unul care n-are cum sa castige, iar din cate se pare in turul doi mi-e egal, mi se rupe. dumnezeule deci tu dintre aia care l-au votat pe funar ![]() ![]() <span class='edit'>2 Nov 2014, 20:53:</span> QUOTE(Markos @ 2 Nov 2014, 18:43) ponta o zis ca astazi sta doar la dispozitia limbutilor de la latrine, pentru revizia periodica la derriere ![]() This post has been edited by aphophis: 2 Nov 2014, 20:53 |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Fugi 'napoi ca mai ai doo minute.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
Markos |
![]()
|
În ecsitpolu de pe antenă ("singurul realizat științific"), toți candidații au scoruri fără zecimale
![]() 2 Nov 2014, 21:10: Dragnea: "au inlocuit decât.." Galluse, e de-al tău, mă! ![]() This post has been edited by Markos: 2 Nov 2014, 21:10 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
BennyORWO |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 403 Joined: 10 June 11 From: Alexandria-TR ![]() |
Pontalau:38%
Johannis:32% Poate in turul 2,il face pe pontac ![]() |
--------------------
Daewoo
Nubira 3
2003
- TR-09-BEN Dacia 1410 Break CN2 1994 B-65-LYL
|
|
cdadan |
![]()
|
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th May 2025 - 07:08 |