Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
![]() ![]() ![]() |
Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
neumann |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
||
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|||
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
Argument pro-Iohannis:
Limbajul lui poate fi inteles la Bruxelles. (Mai greu la Craiova, Beijing si Moscova, ce-i drept). |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
2007 / 2013 Forta sa fie cu voi !!
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Asta dacă poate vorbi.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(neumann @ 12 Nov 2014, 17:01) Base avea tendinta de a exagera.. rezultand destule probleme (il propun pe boc de 10000 de ori desi tocmai ce a fost demis, interpretarea aia cu partidul sau alianta, etc.) dar si cateva realizari, alea cu justitia, a pus cativa grei la pastrare. Plus relatii excelente cu regina Finlandei. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.705 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(vercingetorix @ 12 Nov 2014, 16:58) [...]In alta ordine de idei, aseara iohannis a mers la realitatea tv cu un BMW seria 7 de la Auto Bavaria. La mica distanta de intrare a schimbat masina cu un Volkswagen Passat. Poate vrea sa para modest, chiar putin de stanga... ![]() Iohannis conduce pemfeuri de la reprezentanta Bavaria de ceva vreme, de cand cu "realizarili" de la primaria Sibiului. Nu inteleg gestul de a schimba masina. This post has been edited by marksman: 12 Nov 2014, 17:30 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
Honorius |
![]()
|
![]() zbanghiu Group: Members Posts: 100 Joined: 2 September 11 From: Patria chiorului ![]() |
|
--------------------
- - -
- - -
- - -
- - - - Postacul propagandist este cea mai odioasă creatură!
PLUS = Partidul Libertății și Unității Securiste. UM... |
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.705 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(Honorius @ 12 Nov 2014, 17:36) Acelasi cadru legal prin care o vedeta conduce o masina de la o reprezentanta. Tot spaga e? This post has been edited by marksman: 12 Nov 2014, 17:42 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
|
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
2 canistre de benzina shpaga la IDMS
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.024 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Si Ponta se plimba la un moment dat cu un Merc hibrid de la reprentanta.
|
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
Incredibil. Hotul striga "hotii". In direct la TV.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
Honorius |
![]()
|
![]() zbanghiu Group: Members Posts: 100 Joined: 2 September 11 From: Patria chiorului ![]() |
QUOTE(marksman @ 12 Nov 2014, 18:41) Uiți un lucru: acele vedete nu sunt bugetari și nu lucrează în administrația publică. Mă tem că nu cunoști statutul funcționarului public. |
--------------------
- - -
- - -
- - -
- - - - Postacul propagandist este cea mai odioasă creatură!
PLUS = Partidul Libertății și Unității Securiste. UM... |
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(IsNa @ 12 Nov 2014, 15:22) Si motocileanu, inainte de a fi mazilit de matroz, n-a fost cu el de manuta in campania electorala din 2004? Chiar stau si ma intreb cu cine nu s-a combinat matrozul. Cand i-a terminat pe cei frecventabili, a continuat cu voiculescu, tokes, becali, inaltimea sa regale cioaba, ba chiar s-a cumetrit cu interlopii. Un fel de curva satului, daca vrei. Desi, de regula, chiar si curvele sunt mai selective cu clientela lor. QUOTE(IsNa @ 12 Nov 2014, 15:22) Absolut. Daca stau mai bine sa ma gandesc, base nu-i atat de rau. De fapt nu-i rau. E bun, chiar foarte bun. Asa barbat n-a mai avut neamul romanesc de la burebista incoace. Si cum s-a luptat el cu coruptia, mai ceva ca sf. Gheorghe cu balaurul. ![]() QUOTE(IsNa @ 12 Nov 2014, 15:22) Daca-ti zic tie ca esti basist, zici ca nu-i asa, ca am inteles eu gresit. Daca-i zic lu' kato, mi-o reteaza ca vorbesc prostii si sa-mi vad de treaba. Daca-i zic lu' kum, ma injura. Nici macar corbex n-ar recunoaste ca-i basist. Dar ce sa vezi? Ponta-i spune lu' iohannis, fata in fata, nu ca-i basist, ca-i marioneta lu' base. Iar neamtu' ce face? Nici macar nu clipeste. Sa presupunem ca n-a auzit, ca n-a fost pe faza, ca-i adormit sau usor retardat. Ok, se accepta si asta. Dar in toata campania asta a avut mii de ocazii sa se dezica de base, in cele mai confortabile imprejurari si situatii. N-a facut-o. QUOTE(IsNa @ 12 Nov 2014, 15:22) Asa, la afirmatii d-astea artistice si fara acoperire pot sa bag si eu material. De ex. pot sa zic ca Chitoiu e un barbat gen idolul femeilor sau ca ochii lu' base sunt frumosi. This post has been edited by cdadan: 12 Nov 2014, 20:19 |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
marksman |
![]()
|
QUOTE(Honorius @ 12 Nov 2014, 19:03) Uiți un lucru: acele vedete nu sunt bugetari și nu lucrează în administrația publică. Mă tem că nu cunoști statutul funcționarului public. Cum e cu următoarea speta, atunci? Un angajat al MAI care este si solist de muzica populara si care a primit o masina de la o anumita reprezentanta. Atentie, ca atât vedetele cat si dom' primar de Sibiu, cat si solistul de la MAI au primit masina in custodie! Nu e a lor. Ei au dreptul (as zice chiar obligatia) de a circula cu acea masina si atât. Si daca e sa fim "scrofulosi la datorie", Vivi Ponta e in aceeasi barcă daca s-a plimbat sau se plimba cu o masina de la nustiuce reprezentanta. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
In seara asta dezbaterea este mult mai bine organizata.
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Neamtul a venit cu hartii la el ... e interesant
![]() |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Pare umpic mai in forma...
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(IsNa @ 12 Nov 2014, 15:22) Si obsesia asta cu Base e exagerata, omul are multe bube si e foarte bine ca pleaca de la putere odata cu partidul pe care l-a mosit (PMP), dar nu e antichristul sa zici ca oricine nu se dezice de el explicit, e marioneta lui. WTF?! Asta venind de la unu' care n-a uitat de Iliescu, un bosorog aproape retras din viata politica. QUOTE(IsNa @ 12 Nov 2014, 12:58) This post has been edited by ady77: 12 Nov 2014, 20:46 |
--------------------
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Pana acu' K.I. pare ca a avut ceva scuipat la limba!
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Nu stiu daca igienice ... si chiar dca se kk pe el si nu se mai sterge, eu tot il votez.
|
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Prostacu' e asa de disperat ca sare din format.
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
kum |
![]()
|
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Unde PLM se uita Iohannis? E bolnav de se uita pe pereti aiurea?
|
--------------------
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Un link cu confruntarea?
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Labe 1
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Pe RDS nu prind
Am gasit: http://www.b1.ro/live.php This post has been edited by UXE: 12 Nov 2014, 21:18 |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
|
|
ady77 |
![]()
|
Digi24
|
--------------------
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Php, normal...
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
UXE |
![]()
|
RU-PE-RE
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th June 2025 - 08:45 |