Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
![]() ![]() ![]() |
Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
Garett |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
|
||
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|||
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Lu' asta trebuie sa-i umpli gura cu ceva ca sa taca.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Cu de toate
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
De-a dreptul m-a induiosat Mykymaus
![]() |
--------------------
**
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Urmatoarea cand e?
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Data viitoare!
|
--------------------
**
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
prostacu' a cazut pe locul 2, de fapt nici macar acolo nu este locul lui, ci decat ca si copchil de mingi(psdiste)
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Ma, nu m-am mai uitat la teve demuuuult. Aseara si in seara asta mi-am calcat pe inima, ca sa vaz si io cine si ce face. Diferenta intre realitatea (care este mai "independenta" decat labe unu) si labe unu a fost IMENSA! Aseara am avut impresia ca am nimerit la un film cu prosti. In seara asta emisiunea a fost extraordinar de bine organizata. Modelatoarea aia (nu stiu cum o cheama si ce hram poarta) are de la mine nota 10 cu felicitari. Poa' sa fie si nevasta lu' puie monta, nu-mi pasa. A fost extraordinar de profi.
Despre candidati: ponta - simplu: mwe! neamtu - a incercat sa fie mai toparlan. A vazut ca asta isi doreste boboru'. S-a straduit saracu', da' nu-i iese si pace. Oricum, a fost parca mai acid si mai intepator decat aseara. Oricum nu m-a convins el, ci puie monta. Sa nu-l votez zic... |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
UXE |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Am uitat sa mentionez: puie monta asta e obsedat de baxe. Baaa, deci am auzit atata baxe in seara asta cat nu s-a scris pe topicu' dedicat.
This post has been edited by kum: 12 Nov 2014, 21:41 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
@UXE:
Pe smar'fon emoticonu' cela pare un nebun cu doo cutite ce se umple de sange... ![]() This post has been edited by gabize: 12 Nov 2014, 21:42 |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
l@u |
![]()
|
prostanacul nu a spus decat Predoiu&co in rest penibil, daca as avea de ales intre prostac si base as alege ilici in defavoarea medicamentosului, dar cum nu am de ales, nu il aleg pe prostanac.
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(kum @ 12 Nov 2014, 21:41) Am uitat sa mentionez: puie monta asta e obsedat de baxe. Baaa, deci am auzit atata baxe in seara asta cat nu s-a scris pe topicu' dedicat. Spre deosebire de iohannis, care a ratat inca o sansa sa ia distanta fata de baxe. ![]() Misto ca la urma neamtu iar s-a dat lovit, refuzand sa prelungeasca durata emisiunii cu 3 minute. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Tu zici că ești ardelean?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
S-a terminat dezbaterea? Cum a fost?
![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Markos |
![]()
|
Ceva mai bine.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Cluju' are istorie comună cu maghiarii, mai puțin cu sașii.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
|
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
Markos |
![]()
|
L-a tăiat pișarea.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
cdadan |
![]()
|
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(Dan73 @ 12 Nov 2014, 21:56) Io? M-am gandit ca, totusi, sa-i dau lui Iohannis o sansa. Asa ca dupa ce m-a anuntat grecu ca e iar dezbatere la TV mi-am amintit ca e un concert destul defain seara asta si mi-am luat consoarta si am uschit-o la muzici! Tocmai ce m-am intors! |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Markos |
![]()
|
Tu ești moldovean, asta știu sigur.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
l@u |
![]()
|
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
|
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.193 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th June 2025 - 02:39 |