Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
![]() ![]() ![]() |
Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
Markos |
![]()
|
||
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|||
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
sa fie votat de hrebe?
![]() |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
Honorius |
![]()
|
![]() zbanghiu Group: Members Posts: 100 Joined: 2 September 11 From: Patria chiorului ![]() |
QUOTE(l@u @ 12 Nov 2014, 23:38) QUOTE(Markos @ 12 Nov 2014, 23:41) Ceva pute aici. Gallusu bagă texte cu "Vivi umblă cu prafsteru și sprijină mioveniul", Horrorius bagă o poză de râsul curcilor. Băbăieți, ridmailips: sunteți pe DC, nu pe vreun forum de cretini handicapați mintal și retardați. Schimbați mesajele, ați greșit mapa. Adevărul este că la ce replici primesc e normal să cred că sunt pe vreun forum d-ăla. ![]() |
--------------------
- - -
- - -
- - -
- - - - Postacul propagandist este cea mai odioasă creatură!
PLUS = Partidul Libertății și Unității Securiste. UM... |
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
|
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
|
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
2 canistre de benzina shpaga la IDMS
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Grecule, sper sa vada fotografia si al de depune plangere ca are neamuri victime in WW2 si acu voteaza prostanacul!
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
kato |
![]()
|
discriminatu-le
![]() |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kato |
![]()
|
@ galu
discriminatu-le ![]() This post has been edited by kato: 12 Nov 2014, 22:52 |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
l@u |
![]()
|
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(ady77 @ 12 Nov 2014, 22:53) QUOTE(Honorius @ 12 Nov 2014, 22:34) Nu prea îmi dau seama cine e ăla cu mâna ridicată. Parcă băsescu e șeful hoților din poză. Dar băsescu nu mai are nicio treabă cu furtul bine făcut. Pardon. Lucrul. iohannis_blaga_mru_42241000.jpg QUOTE(Markos @ 12 Nov 2014, 22:49) Horroriuse, panarama asta din poză din ce partid de căcat o face parte? Ai o singură încercare, bibicule. radu-mazare.jpg |
--------------------
Reno
Megan
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(Liviu @ 12 Nov 2014, 20:31) QUOTE(dacis @ 12 Nov 2014, 21:53) QUOTE(Markos @ 12 Nov 2014, 21:55) Hai c-am gasit si explicatia. Din intamplare am dat pe realitatea, unde rares bogdan explica niste chestii legate de dezbaterile astea doua. Vorbim de sursa cat se poate de Cica emisiunea de azi, de labe 1, a fost pregatita de realizatori impreuna cu staffurile celor doi. Subiectele au fost dinainte stabilite, la fel si intrebarile. Asta inseamna ca ambii stiau dinainte ce urmeaza. E ca la un examen la care stii din timp subiectele si apuci sa pregatesti de acasa raspunsurile. La emisiunea de ieri cica totul a fost natural, nici un invitat nu stia care-s subiectele si intrebarile. Acu' e clar de ce pare ca s-a trezit un pic mortu'? |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
kato |
![]()
|
@leu
adica pulincurin forte? ![]() |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
|
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
De fraer ce esti
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
l@u |
![]()
|
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Ma, hai sa sa va spui cum vad io problema:
1. iese monta: alde verge si sonica se bucura, da' se bucura ampulea, pen' ca ei tot niste tristi lipitori de afise raman. Io tot bine o s-o duc. O sa fiu nemultumit, nu neg, dar nemultumirea mea face parte dintr-un palier mai de sus din piramida aia (nu complicam lucrurile inutil, tre' sa inteleaga si alde verge&soni). 2. iese neamtu: pe langa faptu' ca io tot bine o s-o duc, o sa ma kc pe mine de ras si la cum o sa taca subit astia doi (dupa ce vor termina butoiu' de rahat). E drept ca nu voi mai fi chiar asa de nemultumit, dar nu cu mult. Sa nu uitam totusi ca pesedeu' ne guverneaza... In concluzie: ori 1 ori 2, astia 2 tot niste tristi vor ramane iar io tot bine o s-o duc. Deci dati-i nainte baieti... mai aveti cateva zile de glorie dupa care: 1. va intoarceti la lipit afise/spalat pe jos 2. va terminati butoiu' si dispareti This post has been edited by kum: 12 Nov 2014, 23:03 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Vad ca se incing spiritele si "nu se merita". Votati cu Contra si se rezolva toate problemele.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
ady77 |
![]()
|
Important e ca pleaca Basescu si eventual meganul grecului
![]() |
--------------------
|
Honorius |
![]()
|
![]() zbanghiu Group: Members Posts: 100 Joined: 2 September 11 From: Patria chiorului ![]() |
l@u, văd că ești hotărât împreună cu conțăranul tău să îmi întăriți convingerea din postarea 5433
|
--------------------
- - -
- - -
- - -
- - - - Postacul propagandist este cea mai odioasă creatură!
PLUS = Partidul Libertății și Unității Securiste. UM... |
|
vercingetorix |
![]()
|
QUOTE(l@u @ 12 Nov 2014, 22:51) Grecule, sper sa vada fotografia si al de depune plangere ca are neamuri victime in WW2 si acu voteaza prostanacul! Ce sa facem, trebuie sa suportam si in ziua de azi pe urmasii nazistilor... Bunicul meu i-a asteptat 10 ANI pe fratele sau si pe cumnata lui sa revina din lagarul de la Acmecetca. Au fost omorati prin 1943, se pare, singura lor vina era ca nu erau arieni... Bunicul a refuzat sa creada asta, le-a pastrat hainele si locurile de veci. Inclusiv astazi locurile respective sunt goale, nu stim pe unde le sunt oasele. Bunicul a murit, pozele lor mai sunt si azi prin casa... Iar eu imi iau bastoane, cum indraznesc sa-i agresez pe cei ce calca in picioare memoria celor asasinati fara avea vreo vina... Nici o problema, n-aveti voi gloante cate piepturi avem noi. Iar eu, cum spunea bunicul, sunt inca tanar, am de unde muri... |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
Markos |
![]()
|
Horrorius, vezi că l-am chemat pe AlexV.
This post has been edited by Markos: 12 Nov 2014, 23:08 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
l@u |
![]()
|
Ba, sunteti nebuni, avem admin online? Se rezolva problemele forumului???
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
kum |
![]()
|
Sonica nene, te dau in gat la neamuri ca iar te-ai scapat la net
![]() ![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Se-nchide politichia.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
kum |
![]()
|
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th June 2025 - 17:43 |