Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
![]() ![]() ![]() |
Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
Markos |
![]()
|
||
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|||
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Normal!
|
--------------------
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(ady77 @ 13 Nov 2014, 14:21) Si ce, tu crezi ca astia faceau singuri ce faceau? Crezi ca se duceau singuri sa accepte donatiile pentru ?.... Ei s-au dus, dar sistemul ramane si functioneaza in continuare, Iar Bacaul continua sa prospere! ![]() 13 Nov 2014, 14:33: QUOTE(Honorius @ 13 Nov 2014, 14:24) Ia te uita ce scrie in Constitutie:................................. Unde e imunitatea aia totala de care spunea Pinocchio? Bre, io nu poci decat sa trag nadejde ca problema a fost deja lamurita pe DC destul de clar de musiu IO! Pana si unii fani PSD dadeau semne ca au precepit cum sta treaba. E drept, pe Gallus nu l-am luat in calcul, iar pe tine nici nu indranesc sa sper. Ca la prestatie ai aici, se sparie gandul... ![]() This post has been edited by dacis: 13 Nov 2014, 14:33 |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
eurocristi |
![]() ![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 243 Joined: 16 May 07 From: Oradea ![]() |
|
--------------------
logan
ambition
2005 membru proaspat dar experimentat in auto
|
|
Honorius |
![]()
|
![]() zbanghiu Group: Members Posts: 100 Joined: 2 September 11 From: Patria chiorului ![]() |
Dacis, bagă și un link către demonstrația cu constituția, nu cu vorbe goale.
|
--------------------
- - -
- - -
- - -
- - - - Postacul propagandist este cea mai odioasă creatură!
PLUS = Partidul Libertății și Unității Securiste. UM... |
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
QUOTE(Markos @ 13 Nov 2014, 14:24) Ironia sorții: neamțul vrea să vândă Ardealul, iar ardelelenii l-au votat masiv în primul tur. Înțeleg că vor să fie vânduți? Depinde cui. 13 Nov 2014, 14:38: QUOTE(eurocristi @ 13 Nov 2014, 14:34) Poate vrei Rusia. Ce zici? This post has been edited by gabize: 13 Nov 2014, 14:38 |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Bulgaria a depus oferta pentru Dobrogea si Teleorman.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
ady77 |
![]()
|
Honorius nu te chinui sa cauti, sunt aceleasi articole pe care le-ai pus tu, doar ca dacis le-a citit cum trebuie
![]() 13 Nov 2014, 14:43: QUOTE(gabize @ 13 Nov 2014, 14:42) Nu bre, Rusia l-ar anexa, dupa un referendum, n-ar da bani pe el ![]() This post has been edited by ady77: 13 Nov 2014, 14:43 |
--------------------
|
eurocristi |
![]() ![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 243 Joined: 16 May 07 From: Oradea ![]() |
|
--------------------
logan
ambition
2005 membru proaspat dar experimentat in auto
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(dacis @ 13 Nov 2014, 06:36) Victor, Ponta, ridicând în mână un „document” transmis de Ambasada României de la Berlin, Ponta a transmis că „potrivit regulilor în materie, comunicate de Ministerul German al Externelor, prin notă verbală, în Germania este permisă organizarea de secții de votare numai la sediile ambasadelor, consulatelor generale și onorifice”. Informația este însă falsă, susțin experți în legislația germană contactați de „Adevărul”, fapt confirmat și de parlamentarul Bernd Fabritius, deputat în Bundestag și membru al partidului Uniunea Creștin-Democrată (CDU), condus de cancelarul German Angela Merkel. Totodată, există și un precedent extrem de mediatizat care arată că, de fapt, legislația germană permite amplasarea de secții de vot în alte locuri: în vară, turcii din Germania au votat la Stadionul Olimpic din Berlin și în centre de conferințe din alte mari orașe germane. De fapt, niciuna dintre secțiile de vot înființate de turci nu s-a aflat în sediul unei misiuni diplomatice, ci numai în astfel de locații alternative. „Este o minciună cruntă. Este cunoscut că exact contrariul este adevărat. Nu există nicio lege care ar interzice amplasarea unor secții de votare oriunde aceasta ar fi posibilă din punct de vedere organizatoric”, a explicat pentru „Adevărul” Bernd Fabritius, care susține că a fost informat de Ministerul German al Externelor că instituția a transmis, în urmă cu două zile, o scrisoare autorităților române, informându-le încă o dată cu privire la această posibilitate, însă partea română nu a transmis nici până miercuri seară un răspuns Ce sa zic, foarte crunta minciuna... sa'nteleg ca neamtu il imita pe poanta si la minciuni si dezinformari? QUOTE "Secțiile de vot ale altor state sunt organizate în Germania, în principiu, în incita ambasadelor și consulatelor statelor respectiv. În cazuri excepționale, bine argumentate, există posibilitatea organizării uneia sau mai multor secții în afara ambasadei sau consulatelor", a declarat Ministerul german de Externe. Pai se poate domnu cunsultantu? Iara rad de tine sursele? This post has been edited by Serje: 13 Nov 2014, 14:47 |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
aia am citit si eu, cazuri exceptionale, bine argumentate.. Pai aia la birocratia germana inseamna luni de zile. Parerea mea, hic.
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(ady77 @ 13 Nov 2014, 14:42) Honorius nu te chinui sa cauti, sunt aceleasi articole pe care le-ai pus tu, doar ca dacis le-a citit cum trebuie ![]() Ady, acuma-i drept ca intr-o democratie fiecare prost are dreptul la opinie, dar asta nu inseamna ca trebuie sa le dam astora dreptate, chiar si cand sunt multi, foarte multi, cei mai multi,oricat de multi. Io-te ca la fel ca mine citeste Constitutia si CCR, care azi a decis că "suspendarea urmăririi penale a președintelui din motive de imunitate este constituțională, respingând astfel excepția ridicată în dosarul în care senatorul Gabriela Firea a contestat decizia procurorilor privind plângerea sa referitoare la faptul că ar fi fost șantajată de Traian Băsescu." Nu cred ca trebuie sa fii mare jurist ca sa inveti doua lucruri elementare, din clasa a IX-a parca: sa stii ce-i aia o conjunctie si sa stii ca informatiile se coroboreaza. |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Honorius |
![]()
|
![]() zbanghiu Group: Members Posts: 100 Joined: 2 September 11 From: Patria chiorului ![]() |
QUOTE(ady77 @ 13 Nov 2014, 15:42) Honorius nu te chinui sa cauti, sunt aceleasi articole pe care le-ai pus tu, doar ca dacis le-a citit cum trebuie ![]() Deci Iohannis e Pinocchio. Ups! Ăsta cu nasul mare era italian. Înseamnă ca neamțul nostru e Von Munchaussen. Îl votez, deși nu are cojones să meargă la Antena3. băsescu era mult mai smardoi când a candidat pentru primul mandat. Dacă ar fi existat Antena3 atunci s-ar fi dus peste ei și i-ar fi umplut de sânge. Baronul în schimb e fricos ca un pui de găină lovit de aviară. |
--------------------
- - -
- - -
- - -
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
gabize |
![]()
|
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
Honorius |
![]()
|
QUOTE(dacis @ 13 Nov 2014, 15:52) Ady, acuma-i drept ca intr-o democratie fiecare prost are dreptul la opinie, dar asta nu inseamna ca trebuie sa le dam astora dreptate, chiar si cand sunt multi, foarte multi, cei mai multi,oricat de multi. dacis, foarte comunistă abordarea asta gen "Tu ești prea prost. Îți arătăm noi cum trebuie să vezi tu lucrurile!" Și e foarte surprinzătoare de la cineva care se pretinde de dreapta. Dar e bine când se mai curăță spoiala și se vede adevărata față a unuia din ăsta. |
--------------------
- - -
- - -
- - -
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
gabize |
![]()
|
mi-i frică că iar se strică forumu'...
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Sunt curios daca neamtu o sa se prezinte la antene
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
gabize |
![]()
|
o zic că nu.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
gabize |
![]()
|
și io
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(Honorius @ 13 Nov 2014, 15:00) dacis, foarte comunistă abordarea asta gen "Tu ești prea prost. Îți arătăm noi cum trebuie să vezi tu lucrurile!" Și e foarte surprinzătoare de la cineva care se pretinde de dreapta. Cateva clarificari: 1. E greu de crezut ca un om care a sustinut si sustine public ca cel mai mare politician de dupa '89 si pentru inca doua-trei zeci de ani de acum incolo este Ion Iliescu este de dreapta. Dar, ma rog!... 2. Io doar am accentuat ca putem avea opinii despre diverse chestiuni. De ex. daca ciafa cu cartofi prajiti este ori nu macare de elita, rafinata. Cat priveste Constitutia, libertatea de a bate campii in intelegerea si interpretarea ei este, totusi, mai limitata. Si cand cineva isi ia nas mai mult decat i se cuvine, diproportionat in raport cu priceperea si capacitatea lui de intelegere, trebuie trosnit. Dar asa, elegant: un par in cap, si-i jos! Ce rost are sa lasi omul sa se chinuie?!... ![]() PS1 Registrul hermeneutic in care trebuie interpretat ce-am zis io este simbolic! PS2 Nu stiu de ce nu se bucura strasnic dusmanii lui Base ca io am dreptate. Pentru ca, asa cum aratam acum ceva luni in urma, o consecinta a acestei interpretari pe care o dau eu (singura corecta - si CCR a decis in unanimitate!) este aceea ca presupusele infractiuni ale lui Base nu s-au prescris, o consecinta a imunitatii totale (exceptie face, tot conform Constitutiei, inalta tradare!) fiind prelungirea termenului de prescriptie cu perioada activarii imunitatii. |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Honorius |
![]()
|
QUOTE(Honorius @ 13 Nov 2014, 16:00) dacis, foarte comunistă abordarea asta gen "Tu ești prea prost. Îți arătăm noi cum trebuie să vezi tu lucrurile!" Și e foarte surprinzătoare de la cineva care se pretinde de dreapta. Dar e bine când se mai curăță spoiala și se vede adevărata față a unuia din ăsta. QUOTE(dacis @ 13 Nov 2014, 16:29) Cat priveste Constitutia, libertatea de a bate campii in intelegerea si interpretarea ei este, totusi, mai limitata. Si cand cineva isi ia nas mai mult decat i se cuvine, diproportionat in raport cu priceperea si capacitatea lui de intelegere, trebuie trosnit. Dar asa, elegant: un par in cap, si-i jos! Ce rost are sa lasi omul sa se chinuie?!... ![]() Q.E.D. ![]() |
--------------------
- - -
- - -
- - -
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th June 2025 - 23:04 |