Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
![]() ![]() ![]() |
Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
Garett |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
|
||
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|||
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(Garett @ 13 Nov 2014, 14:13) Am revazut zilele trecute secventa din dezbaterea lui cu E. Constantinescu care se poate sa-l fi costat atunci alegerile. A fost intrebat daca e credincios, a dat din colt in colt cat a putut apoi a recunoscut ca e "liber cugetator". S-a vazut clar pe el ca e constient ca ar trebui sa raspunda altceva... Si mi-am zis: "Uite dom'le, pana si Ilici avea o limita a minciunii!" Urmasul lui la conducerea partidului nu mai sufera de asemenea handicap. ![]() |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
2007 / 2013 Forta sa fie cu voi !!
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
QUOTE(corbex @ 13 Nov 2014, 12:00) Hai mosule sa pastram proportiile. Io nu cred ca ai cetit sau ascultat freo dzicere al lui Belito sau al lui Adolf. Erau fantastici. Ce zici tu e ca si cum ar zice careva de talica ca esti economist ![]() BOR ca de obicei e de tot kktu... Pontelu a fost un pic mai strunit de antrenori si nu a fost atat de oltean( nesimtit) as usual. In schimb saracu Klaus prototipul ardeleanului bradipsihic nu poate depasi statutul unui primar de provincie nici daca ii bagi cu clisma date. Plus ca e e de o inkultura demna de un profesor de liceu din Romania ![]() Orice asemanarea cu postarile din acest topic este intamplatoare tot ce spun eu e o fictiune. Mesajele si interpretarile profunde si docte de pe site sunt o dovada a calitatii deosebite a alegatorilor cartonagii. FMCC si urmasilor lor. Solutia exista... PS Auzii acu de la o persoana cu odori pdliberale ca pentru diaspora o sa fie un balci maret.Baietii raspanditi au ca misiune sa organizeze cozi in bucla la sectiile de vot astfel o sa fie aglomeratie permanent si automat scandal si dac se poate niste violente din motiv de spirit civic frustrat.Vorba omului s: Si daca fac plwele aste 1000 de sectiinoi tot o sa facem scandal ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Oooo, dom' presedinte!
![]() Cum fu la Govora, sunteti multumit? |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
No
Reno
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Are Johannis atitia bani cit sa umple cozile strainatatii cu fomisti indigeni? Cit sa fi luat pe un copil si cit ar fi putut pune deoparte din ei?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Garett |
![]()
|
|
--------------------
No
Reno
|
|
Markos |
![]()
|
Cica azi se duce la Digi, nu vrea latrine.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(Garett @ 13 Nov 2014, 12:53) Nu-l injura.E tot oltean, urmas al celor angajati de administratia austriaca pentru lucrarile de drenare a mlastinii din jurul orasului. E mult de atunci, nu mai stie. Deci un fel de italian. <span class='edit'>13 Nov 2014, 13:04:</span> QUOTE(bion @ 13 Nov 2014, 12:46) Hai mosule sa pastram proportiile. Io nu cred ca ai cetit sau ascultat freo dzicere al lui Belito sau al lui Adolf. Erau fantastici. Am ascultat, dar nu mi-am putut traduce ![]() This post has been edited by corbex: 13 Nov 2014, 13:04 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(Garett @ 13 Nov 2014, 12:29) psd e dincolo de cah, pdl nu e implicat in discutie, votez strict pnl-ul, nu ma intereseaza adunatura de pedelisti refugiati! Numai pnl-isti adevarati iohannis_blaga_mru_42241000.jpg ( Size: 234.54k ) Number of downloads: 253 Eu n-am vazut niciun PNL-ist in poza, poate gasesti tu unul sa mi-l arati si mie, ce-i drept nu stiu cine e doamna aia. This post has been edited by ady77: 13 Nov 2014, 13:21 |
--------------------
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
@marcu Dac esti cuminte vezi da cumparaturi si de catelpoate iti ia doamna si tie un bilet. ( Iti fac io rost unu cu reducere sa-ti ramana bani de bere
![]() @garett Paranteza are ca rol completarea enuntului anterior, aka Ponte e un oltean nesimtit, si nu e = adica oltean =nesimtit.Dara pentru tine e subversiv sau injurios tot ce trece de: Ana are mere ![]() This post has been edited by bion: 13 Nov 2014, 13:33 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Honorius |
![]()
|
![]() zbanghiu Group: Members Posts: 100 Joined: 2 September 11 From: Patria chiorului ![]() |
QUOTE(ady77 @ 13 Nov 2014, 14:20) Numai pnl-isti adevarati iohannis_blaga_mru_42241000.jpg ( Size: 234.54k ) Number of downloads: 253 Eu n-am vazut niciun PNL-ist in poza, poate gasesti tu unul sa mi-l arati si mie, ce-i drept nu stiu cine e doamna aia. Dacă nu mă înșel doamna în cauză este cea căreia i-a dorit suflețelul ca soțul ei să devină șef de serviciu de informații. |
--------------------
- - -
- - -
- - -
- - - - Postacul propagandist este cea mai odioasă creatură!
PLUS = Partidul Libertății și Unității Securiste. UM... |
|
redcar |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 69 Joined: 5 November 14 ![]() |
am masina nemteasca
NORMAL il votez pe neamt |
--------------------
opel
astra g
2002 1.6 8v
- bv77eme
|
|
bion |
![]()
|
Masina sh neamt sh. Mai bine oltean ortodox cu socru,nefasta si copii aka un bun roman
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
Honorius |
![]()
|
![]() zbanghiu Group: Members Posts: 100 Joined: 2 September 11 From: Patria chiorului ![]() |
|
--------------------
- - -
- - -
- - -
|
redcar |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 69 Joined: 5 November 14 ![]() |
am mai avut un oltean,nicolae
le stia si el pe toate era cel mai destept vorba multa saracia omului am masina nemteasca il votez pe neamt |
--------------------
opel
astra g
2002 1.6 8v
- bv77eme
|
|
Honorius |
![]()
|
Ce nu face basistul pentru voturi? Se roaga de alegatori si in limba maghiara. Il auzim zilele astea si in tiganeste?
![]() https://www.youtube.com/watch?v=RTVBb2MvQ3g 13 Nov 2014, 14:45: QUOTE(redcar @ 13 Nov 2014, 14:42) Cica grecii ar avea masini frantuzesti. This post has been edited by Honorius: 13 Nov 2014, 13:45 |
--------------------
- - -
- - -
- - -
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
cata imbecilitate!!!
![]() ![]() |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
corbex |
![]()
|
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Honorius |
![]()
|
|
--------------------
- - -
- - -
- - -
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Iohannis?
|
--------------------
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
Ungureanu a vorbit...ungureste.
Mi se pare super bine, cred ca in general romanii din Ardeal se vor simti stimulati sa vina la vot. ![]() Doar ca la indemnul adresat se va raspunde...vitavercea. Ca asa e romanul, prefera tuica si nu palinca. Cata inteligenta la MRU, oricum in zona respectiva Iohannis statea mai bine si nu era nevoie de asa ceva, acuma nu se stie... Fiecare pasare pre limba ei piere, inclusiv maghiara. p.s. si fiti ungurenii mei ! ![]() |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
2 canistre de benzina shpaga la IDMS
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(Honorius @ 13 Nov 2014, 11:27) Care imunitate, Pinocchio? Aia inventată de Morar? Că in constituție președintele are aceeași imunitate ca parlamentarii. Bre, subiectul asta a fost discutat si paradiscutat. Io zic ca a fost si lamurit. Deja CCR astabilit, azi, ca Presedintele are imunitate fata de acuze penale gen santaj, amenintari etc.. QUOTE(ady77 @ 13 Nov 2014, 13:20) Mai, ady, io-te ce nu inteleg io la tine. Daca ai fi de prin Vaxlui, Bot'sheni, Olt-Dolj-Gorj, Tiliorman, poate ca as intelege si as accepta. Dar tu, din Bacau si inca nu-ti vine sa-i scuipi in freza pe nesimtitii astia? Pai Bacaul, bre, judet cu potential de investitii si afaceri serios, in ce hal este, bre, acuma, cand este condus de sleahta transpartinica Hrebenciuc-Iacubov?!... Care controleaza acolo la voi tot. Tot. Si institutii publice, si rafinarii, si afaceri, si Dedemane (!) si tot-tot-tot. PS Bine, poate le-or fi scapat frun butic satesc si comertul babelor de la Moinesti cu zmeura si ghebe. QUOTE(Honorius @ 13 Nov 2014, 13:30) Dacă nu mă înșel doamna în cauză este cea căreia i-a dorit suflețelul ca soțul ei să devină șef de serviciu de informații. Te inseli/.. This post has been edited by dacis: 13 Nov 2014, 14:18 |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
Honorius |
![]()
|
QUOTE(dacis @ 13 Nov 2014, 15:16) Bre, subiectul asta a fost discutat si paradiscutat. Io zic ca a fost si lamurit. Deja CCR astabilit, azi, ca Presedintele are imunitate fata de acuze penale gen santaj, amenintari etc.. Ia te uita ce scrie in Constitutie: QUOTE ART. 84 Incompatibilităti si imunităti (1) In timpul mandatului, Presedintele Romaniei nu poate fi membru al unui partid si nu poate indeplini nici o altă functie publică sau privată. (2) Presedintele Romaniei se bucură de imunitate. Prevederile articolului 72 alineatul (1) se aplică in mod corespunzător. QUOTE ART. 72 Imunitatea parlamentară (1) Deputatii si senatorii nu pot fi trasi la răspundere juridică pentru voturile sau pentru opiniile politice exprimate in exercitarea mandatului. (2) Deputatii si senatorii pot fi urmăriti si trimisi in judecată penală pentru fapte care nu au legătură cu voturile sau cu opiniile politice exprimate in exercitarea mandatului, dar nu pot fi perchezitionati, retinuti sau arestati fără incuviintarea Camerei din care fac parte, după ascultarea lor. Urmărirea si trimiterea in judecată penală se pot face numai de către Parchetul de pe langă Inalta Curte de Casatie si Justitie. Competenta de judecată apartine Inaltei Curti de Casatie si Justitie. (3) In caz de infractiune flagrantă, deputatii sau senatorii pot fi retinuti si supusi perchezitiei. Ministrul justitiei il va informa neintarziat pe presedintele Camerei asupra retinerii si a perchezitiei. In cazul in care Camera sesizată constată că nu există temei pentru retinere, va dispune imediat revocarea acestei măsuri. Unde e imunitatea aia totala de care spunea Pinocchio? This post has been edited by Honorius: 13 Nov 2014, 14:25 |
--------------------
- - -
- - -
- - -
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th June 2025 - 14:29 |