Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
![]() ![]() ![]() |
Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Corect, moș Crăciun.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
O sectie de votare in fiecare biserica ar fi transat problema in maniera de necontestat. Am fi avut 1.000.000 de voturi.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Nu-i adevărat tataie: după propaganda voastră secularistă bisericile-s goale.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Păi tocmai de-aia, n-ar fi deranjat pe nimeni.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Si sint aproape de cetatean.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(DragosP @ 13 Nov 2014, 09:41) Sa inteleg ca sesizez o critica dublata de-o umbra de ironie in observatia ta? ![]() PS Bre, cum naiba cade mai mereu magareata fix pe Kum si numai pe Kum asta al nostru? Io, desi am fost personal extrem (dar extrem!) de lezat de badaraniile lui, desi am asteptat in zadar sa-si ceara scuze pentru vorbe, sa recunoasca ca a gresit in afirmatii... etc. - iar el, evident, n-a facut-o - am zis ca omul trebe lasat in plata Domnului. Desi io nu prea i-am zis nimica. Cine-o fi fost ala care i-a dat report lui Kum? Culmea ar fi sa fi fost fix unul din siamezii veseli! |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Am si eu o intrebare pentru sustinatorii lui Iohanis, daca ar fi avut prestatia pe care a avut-o, l-ar fi chemat Ion si eventual ar fi reprezentat PSD-ul, l-ati mai fi votat?
|
--------------------
|
corbex |
![]()
|
Johannis n-are sustinatori decit in partidul lui. Cu Ponta contracandidat, in mod cert. Nu intelegi ca nu pe Johannis il voteaza lumea? Daca ar fi vorba sa alegi intre a te calca Gabriela Fiirea sau a te calca trenul, ce-ai vota?
This post has been edited by corbex: 13 Nov 2014, 10:01 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
nasty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.532 Joined: 3 January 05 ![]() |
http://voteaza.forumprofi.de
Meganul e ca și luat... "Romanii din diaspora se organizeaza inaintea celui de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale, pentru a plati cat mai putin pe transportul pana la sectiile de votare, relateaza Digi24. Astfel, un roman stabilit in Germania a creat o platforma online care sa ii ajute pe romanii care nu locuiesc in capitale sau orase mari din strainatate si care trebuie sa parcurga distante mari pana la sectiile de vot. Prin intermediul platformei online, acestia pot stabli cum sa imparta cheltuielile de transport." This post has been edited by nasty: 13 Nov 2014, 10:01 |
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Moldovene, votează-l mă liniștit pe Ponta, că nu-ți ia nimeni gâtul. Suntem oameni civilizați.
Doar termină cu întrebările idioate, că de trei zile nu te mai oprești. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
Ce te rizi? Sintem si crestini, pe deasupra.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(DragosP @ 13 Nov 2014, 09:47) Sorry, dar nu stiu pe unde bantui tu! Bisericile sunt in mod cert mult mai putin populate ca acum vreo 10 ani, dar mai e mult pana sa se goleasca. Dupa estimarile mele, pentru 70% dintre ele, macar 10 ani! QUOTE(ady77 @ 13 Nov 2014, 09:56) Daca candida pentru PSD, putea sa-l cheme si sa si fie Maica Tereza / Sfanta Parascheva / Stefan cel Mare etc.etc. si tot nu votam cu el. |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
DragosP |
![]()
|
Dacă nu pun un iemoticuon nu se vede ironia?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
Se vede, dar ar putea citi si cei doi Sony. Ei n-ar intelege.
Babaeti, voi nu constientizati ca Base a murit? Reveniti-va! |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(DragosP @ 13 Nov 2014, 10:10) Apoi a fi azi ironic vizavi de BOR e mai mult decat sinonim cu a vorbi de funie in casa spanzuratului. Read my lips: sa vezi ce tambalau va iesi apropos de implicarea fatisa si jegoasa (ca nu-i treaba lor!) a BOR in campania asta electorala si cat de sifonata va iesi! Indiferent de rezultatul votului! |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
corbex |
![]()
|
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DragosP |
![]()
|
QUOTE(dacis @ 13 Nov 2014, 10:16) Apoi a fi azi ironic vizavi de BOR e mai mult decat sinonim cu a vorbi de funie in casa spanzuratului. Apoi io nu eram ironic la adresa bisericii. Ci la adresa celor care zic că-s bisericile goale. Cât despre scandal... Ghinion de neșansă, da' oricum nu mor caii când vor câinii. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Basescu a murit, bine ca traieste Iliescu.
|
--------------------
|
corbex |
![]()
|
Atfel n-avea Ponta de la cine sa suga intelepciunea.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Honorius |
![]()
|
![]() zbanghiu Group: Members Posts: 100 Joined: 2 September 11 From: Patria chiorului ![]() |
|
--------------------
- - -
- - -
- - -
- - - - Postacul propagandist este cea mai odioasă creatură!
PLUS = Partidul Libertății și Unității Securiste. UM... |
|
corbex |
![]()
|
Ponta poate fi mai bun sau ma rau decit Johannis. N-are treaba cu basescu. Este ca nu e complicat? Nepotul meu (care nu s-a nascut inca) a inteles din prima.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
eurocristi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 243 Joined: 16 May 07 From: Oradea ![]() |
QUOTE(vi_escu @ 13 Nov 2014, 10:24) Nu e rusinos sa fii simpatizant psd dar sa raspandesti propaganda de doi bani a pesedacilor e nasol. http://www.evz.ro/iohannis-daca-voi-fi-ale...m-ministru.html |
--------------------
logan
ambition
2005 membru proaspat dar experimentat in auto
|
|
Honorius |
![]()
|
![]() zbanghiu Group: Members Posts: 100 Joined: 2 September 11 From: Patria chiorului ![]() |
|
--------------------
- - -
- - -
- - -
- - - - Postacul propagandist este cea mai odioasă creatură!
PLUS = Partidul Libertății și Unității Securiste. UM... |
|
dacis |
![]()
|
La PSD sa minti e o virtute si-i o adevarata batalie care-i mai bun. Insa, pentru ca e o competitie acerba, se califica numai aia care mint macar de cinci ori pe minut, minimul acceptabil fiind de treij' de minciuni pe zi. Daca ratezi o zi, esti exclus din partid, ca nedemn!
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th June 2025 - 04:43 |