Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
![]() ![]() ![]() |
Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
neumann |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
||
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|||
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Nici n-a murit si ai inceput sa-l regreti.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
N-aveti de la ce va sfadi? Paulp n-a mai dat pe aici din 11 august.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(corbex @ 13 Nov 2014, 21:23) Deși nu-mi stă-n caracter mă văd obligat să-i-o dau lu' tataie. Dreptatea. QUOTE(gabize @ 13 Nov 2014, 21:33) E ocupat obsesiv cu Puie Monta. This post has been edited by DragosP: 13 Nov 2014, 21:38 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
Ca tot se spune ca Johannis nu prea gavareste si e tacut. Si Putin saracul vorbeste destul de putin, si probabil nu ar face fata unei confruntari verbale cu al nostru Pontac.
This post has been edited by paul_p: 13 Nov 2014, 21:38 |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(dacis @ 13 Nov 2014, 19:09) ![]() Asta sa o zici la prosti. Problema a fost transata foarte clar din primul moment. Partid nou, cu participarea celor doua tabere in proportie de 1 la 1. Egalitate cap-coada. Ca intre timp ai visat tu ca blaga s-a bagat sluga la iohannis, asta-i alta poveste. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
in ceha se zice "Victora Pontu"
![]() |
--------------------
...
..
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Lui Johannis.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(cdadan @ 13 Nov 2014, 21:49) ![]() Asta sa o zici la prosti. Problema a fost transata foarte clar din primul moment. Partid nou, cu participarea celor doua tabere in proportie de 1 la 1. Egalitate cap-coada. Ca intre timp ai visat tu ca blaga s-a bagat sluga la iohannis, asta-i alta poveste. Nu-i frumos sa contrazici consultantii, puteai sa urmaresti campania si vedeai frumos cine statea langa el ... egalitate 1 la 5 sau 6 |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
gabize |
![]()
|
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Honorius |
![]()
|
![]() zbanghiu Group: Members Posts: 100 Joined: 2 September 11 From: Patria chiorului ![]() |
|
--------------------
- - -
- - -
- - -
- - - - Postacul propagandist este cea mai odioasă creatură!
PLUS = Partidul Libertății și Unității Securiste. UM... |
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
|
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
neumann |
![]()
|
non combatul cu 3 zile inainte de alegeri nu poate aduce voturi suplimentare. Le respect opinia celor care voteaza cu Iohanis, insa voteaza.. cu un personaj absent. As fi vrut sa gasesc si eu motivele sa ma duc sa votez, sau macar cateva, chiar daca insuficiente. Zero.
|
--------------------
...
..
|
|
paul_p |
![]()
|
Chiar daca logoreea ar fi scopul suprem al unui presedinte, prefer totusi un personaj tacut unuia care ma minte non stop si care nu are 2 vorbe la un loc.
|
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(neumann @ 13 Nov 2014, 22:17) non combatul cu 3 zile inainte de alegeri nu poate aduce voturi suplimentare. Le respect opinia celor care voteaza cu Iohanis, insa voteaza.. cu un personaj absent. As fi vrut sa gasesc si eu motivele sa ma duc sa votez, sau macar cateva, chiar daca insuficiente. Zero. Ce ai dom'le? Nu poti vota un bibelou? |
--------------------
|
Honorius |
![]()
|
![]() zbanghiu Group: Members Posts: 100 Joined: 2 September 11 From: Patria chiorului ![]() |
Ce se mai aude despre diasporezi?
![]() |
--------------------
- - -
- - -
- - -
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
se organizeaza pt puie monta!
![]() |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
cdadan |
![]()
|
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.194 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
Ora 23.10: Antena 3 aplica niste limbi in cur lui Ponta cum n-am mai vazut de la Omagiul tarii Conducatorului iubit, de pe TVR, Anno Domini 1989.
Spectacolul e grotesc, practic asistam la Descinderea Lui pe Pamant... |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Moamaa ce-o sa fie de luni incolo... Hora bucuriei pana dupa Sf. Ion. Pe urma pregatiti portofelele babaeti.
![]() |
--------------------
**
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
QUOTE(Bicicleta galbena @ 13 Nov 2014, 23:13) Ora 23.10: Antena 3 aplica niste limbi in cur lui Ponta cum n-am mai vazut de la Omagiul tarii Conducatorului iubit, de pe TVR, Anno Domini 1989. Spectacolul e grotesc, practic asistam la Descinderea Lui pe Pamant... da de ce te uiti bre? doar ca sa se laude apoi ce audiente fantastice au? ![]() |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
Honorius |
![]()
|
Sarcină de serviciu.
![]() This post has been edited by Honorius: 13 Nov 2014, 23:53 |
--------------------
- - -
- - -
- - -
|
cdadan |
![]()
|
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Honorius |
![]()
|
Insinuezi că nu o va mai f..e pe doamna Cocoș, ci pe domnul?
![]() |
--------------------
- - -
- - -
- - -
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
cdadan |
![]()
|
Horica, nu insinuez nimic.
Sa nu uit, ti-am dat report si pentru semnatura, incalca alineatul 3d) din regulament. In rest totul e in regula si sa-ti dea Dumnezeu sanatate! |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Honorius |
![]()
|
Ești tare dacă ai citit și regulamentul.
![]() |
--------------------
- - -
- - -
- - -
|
corbex |
![]()
|
Dumnezeu nu-i chiar asa darnic cum crede lumea.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th June 2025 - 13:23 |